elsa21573 Νεοφερμένο μέλος Η elsa21573 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η elsa21573: #1 18-01-08 17:29 Γεια σε όλους! Ψάχνω πρόγραμμα για να καταχωρήσω την τηλεφωνική μου ατζέντα, το οποίο να μου επιτρέπει να εισάγω επιπλέον πεδία κ.λπ., δωρεάν κατά προτίμηση. Προσπάθησα στο Access, αλλά δεν τα κατάφερα τελικά! Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 17:57 Ο michael92: #2 18-01-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από elsa: Γεια σε όλους! Ψάχνω πρόγραμμα για να καταχωρήσω την τηλεφωνική μου ατζέντα, το οποίο να μου επιτρέπει να εισάγω επιπλέον πεδία κ.λπ., δωρεάν κατά προτίμηση. Προσπάθησα στο Access, αλλά δεν τα κατάφερα τελικά! Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Click για ανάπτυξη... To access αν και το πιο κατάλληλο για αυτή τη δουλειά είναι το πιο πολύπλοκο στη χρήση. Νομίζω το OneNote έχει τέτοια ιδιότητα, ακόμα και στο msn μπορείς να κρατήσεις τηλεφωνική ατζέντα πράγμα πολύ χρήσιμο. Εγώ προσωπικά μου έχω κάνει script. Επίσης σε ένα quick search στον γούγλη βρίκα αυτό : https://www.codesector.com/cuteorganizer.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 18:24 Ο miv έγραψε: #3 18-01-08 18:24 Το access μην το ψαχνεις...Ειναι ειδικευμενη βαση δεδομενων. Ισως το δυσκολοτερο των office. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa21573 Νεοφερμένο μέλος Η elsa21573 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η elsa21573: #4 22-01-08 10:52 Αρχική Δημοσίευση από michael92: To access αν και το πιο κατάλληλο για αυτή τη δουλειά είναι το πιο πολύπλοκο στη χρήση. Νομίζω το OneNote έχει τέτοια ιδιότητα, ακόμα και στο msn μπορείς να κρατήσεις τηλεφωνική ατζέντα πράγμα πολύ χρήσιμο. Εγώ προσωπικά μου έχω κάνει script. Επίσης σε ένα quick search στον γούγλη βρίκα αυτό : https://www.codesector.com/cuteorganizer.php Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μιχάλη! Το OneNote δεν το έχω εγκατεστημένο. Στο msn δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Το cuteorganizer θα ήταν μια καλή κατάσταση, αλλά δεν γράφει ελληνικά. Τι εννοούσες ότι εσύ έχεις κάνει script; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σε όλους! Ψάχνω πρόγραμμα για να καταχωρήσω την τηλεφωνική μου ατζέντα, το οποίο να μου επιτρέπει να εισάγω επιπλέον πεδία κ.λπ., δωρεάν κατά προτίμηση. Προσπάθησα στο Access, αλλά δεν τα κατάφερα τελικά! Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 17:57 Ο michael92: #2 18-01-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από elsa: Γεια σε όλους! Ψάχνω πρόγραμμα για να καταχωρήσω την τηλεφωνική μου ατζέντα, το οποίο να μου επιτρέπει να εισάγω επιπλέον πεδία κ.λπ., δωρεάν κατά προτίμηση. Προσπάθησα στο Access, αλλά δεν τα κατάφερα τελικά! Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Click για ανάπτυξη... To access αν και το πιο κατάλληλο για αυτή τη δουλειά είναι το πιο πολύπλοκο στη χρήση. Νομίζω το OneNote έχει τέτοια ιδιότητα, ακόμα και στο msn μπορείς να κρατήσεις τηλεφωνική ατζέντα πράγμα πολύ χρήσιμο. Εγώ προσωπικά μου έχω κάνει script. Επίσης σε ένα quick search στον γούγλη βρίκα αυτό : https://www.codesector.com/cuteorganizer.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 18:24 Ο miv έγραψε: #3 18-01-08 18:24 Το access μην το ψαχνεις...Ειναι ειδικευμενη βαση δεδομενων. Ισως το δυσκολοτερο των office. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa21573 Νεοφερμένο μέλος Η elsa21573 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η elsa21573: #4 22-01-08 10:52 Αρχική Δημοσίευση από michael92: To access αν και το πιο κατάλληλο για αυτή τη δουλειά είναι το πιο πολύπλοκο στη χρήση. Νομίζω το OneNote έχει τέτοια ιδιότητα, ακόμα και στο msn μπορείς να κρατήσεις τηλεφωνική ατζέντα πράγμα πολύ χρήσιμο. Εγώ προσωπικά μου έχω κάνει script. Επίσης σε ένα quick search στον γούγλη βρίκα αυτό : https://www.codesector.com/cuteorganizer.php Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μιχάλη! Το OneNote δεν το έχω εγκατεστημένο. Στο msn δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Το cuteorganizer θα ήταν μια καλή κατάσταση, αλλά δεν γράφει ελληνικά. Τι εννοούσες ότι εσύ έχεις κάνει script; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από elsa: Γεια σε όλους! Ψάχνω πρόγραμμα για να καταχωρήσω την τηλεφωνική μου ατζέντα, το οποίο να μου επιτρέπει να εισάγω επιπλέον πεδία κ.λπ., δωρεάν κατά προτίμηση. Προσπάθησα στο Access, αλλά δεν τα κατάφερα τελικά! Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Click για ανάπτυξη... To access αν και το πιο κατάλληλο για αυτή τη δουλειά είναι το πιο πολύπλοκο στη χρήση. Νομίζω το OneNote έχει τέτοια ιδιότητα, ακόμα και στο msn μπορείς να κρατήσεις τηλεφωνική ατζέντα πράγμα πολύ χρήσιμο. Εγώ προσωπικά μου έχω κάνει script. Επίσης σε ένα quick search στον γούγλη βρίκα αυτό : https://www.codesector.com/cuteorganizer.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 18:24 Ο miv έγραψε: #3 18-01-08 18:24 Το access μην το ψαχνεις...Ειναι ειδικευμενη βαση δεδομενων. Ισως το δυσκολοτερο των office. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa21573 Νεοφερμένο μέλος Η elsa21573 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η elsa21573: #4 22-01-08 10:52 Αρχική Δημοσίευση από michael92: To access αν και το πιο κατάλληλο για αυτή τη δουλειά είναι το πιο πολύπλοκο στη χρήση. Νομίζω το OneNote έχει τέτοια ιδιότητα, ακόμα και στο msn μπορείς να κρατήσεις τηλεφωνική ατζέντα πράγμα πολύ χρήσιμο. Εγώ προσωπικά μου έχω κάνει script. Επίσης σε ένα quick search στον γούγλη βρίκα αυτό : https://www.codesector.com/cuteorganizer.php Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μιχάλη! Το OneNote δεν το έχω εγκατεστημένο. Στο msn δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Το cuteorganizer θα ήταν μια καλή κατάσταση, αλλά δεν γράφει ελληνικά. Τι εννοούσες ότι εσύ έχεις κάνει script; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το access μην το ψαχνεις...Ειναι ειδικευμενη βαση δεδομενων. Ισως το δυσκολοτερο των office. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa21573 Νεοφερμένο μέλος Η elsa21573 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 10:52 Η elsa21573: #4 22-01-08 10:52 Αρχική Δημοσίευση από michael92: To access αν και το πιο κατάλληλο για αυτή τη δουλειά είναι το πιο πολύπλοκο στη χρήση. Νομίζω το OneNote έχει τέτοια ιδιότητα, ακόμα και στο msn μπορείς να κρατήσεις τηλεφωνική ατζέντα πράγμα πολύ χρήσιμο. Εγώ προσωπικά μου έχω κάνει script. Επίσης σε ένα quick search στον γούγλη βρίκα αυτό : https://www.codesector.com/cuteorganizer.php Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μιχάλη! Το OneNote δεν το έχω εγκατεστημένο. Στο msn δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Το cuteorganizer θα ήταν μια καλή κατάσταση, αλλά δεν γράφει ελληνικά. Τι εννοούσες ότι εσύ έχεις κάνει script; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από michael92: To access αν και το πιο κατάλληλο για αυτή τη δουλειά είναι το πιο πολύπλοκο στη χρήση. Νομίζω το OneNote έχει τέτοια ιδιότητα, ακόμα και στο msn μπορείς να κρατήσεις τηλεφωνική ατζέντα πράγμα πολύ χρήσιμο. Εγώ προσωπικά μου έχω κάνει script. Επίσης σε ένα quick search στον γούγλη βρίκα αυτό : https://www.codesector.com/cuteorganizer.php Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μιχάλη! Το OneNote δεν το έχω εγκατεστημένο. Στο msn δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Το cuteorganizer θα ήταν μια καλή κατάσταση, αλλά δεν γράφει ελληνικά. Τι εννοούσες ότι εσύ έχεις κάνει script; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.