vissarionasssss
Νεοφερμένο μέλος

https://www.youtube.com/channel/UC12V04FHM0WuBdWWim81oQg
Δουλέψαμε αρκετά για να τη γυρίσουμε και πιστεύω πως αξίζει τον κόπο...
Κάθε παρατήρηση, διόρθωση, σχόλιο είναι ευπρόσδεκτα και θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος σε αυτό που μου αρέσει να κάνω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.youtube.com/watch?v=JLVqOBiM_bc
περιμενουμε τα σχολια σας!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Δεν κατάλαβα το concept.
Λέει παρακάτω πως μια κοπέλα προσπαθεί να κάνει φίλους με το να τους λέει να πάνε για καφέ.

Εμένα πάλι δε μου παίζει το βίντεο.
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν κατάλαβα το concept.
Εγώ νομίζω πως θέλει να πει το εξής: ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι κλειστοί και δε δέχονται να συναναστραφούν με ανθρώπους που δε γνωρίζουν, εκτός αν έχουν κάτι επιπλέον να κερδίσουν από μια φιλία, την οποία δεν εκτιμούν όσο θα έπρεπε (βλέπε το παιδί που δέχεται αρχικά γιατί νομίζει πως έχει ερωτικό χαρακτήρα η πρόταση). Όμως, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που θα δεχθούν να γνωρίσουν νέους ανθρώπους με την προοπτική να δημιουργήσουν φιλίες και γι'αυτό τον λόγο αξίζει να προσπαθούμε να τους βρούμε.
Αυτό εξέλαβα από το βίντεο, δεν είναι ότι συμφωνώ. Προσωπικά, θα καθόμουν να μιλήσω με άγνωστους ανθρώπους που μου απευθύνουν τον λόγο, έχει συμβεί κιόλας, όμως ειλικρινά θα ήμουν επιφυλακτικός αν δεχόμουν πρόταση να πάω κάπου αλλού για καφέ, ιδιαίτερα αν ήταν η πρώτη φράση που άκουγα από έναν άγνωστο άνθρωπο.

Υ.Γ: Πιθανότατα, βέβαια, θα είναι συμβολικό, και θα αφορά την εσωστρέφεια και την απομόνωση του ανθρώπου από την κοινωνία, καθώς και την καχυποψία του όσον αφορά τους αγνώστους (ενδεχομένως και το άγνωστο γενικώς).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...