Αλάνθαστοι? όχι βέβαια... αλλά δεν ζητάμε να μας κρατάνε και το χεράκι για τις μαλ*κίες που "επιλέξαμε" να κάνουμε... απλά λουζόμαστε τα αποτελέσματα.... σωστά?
Στη ζωή ο καθένας παίρνει όλα όσα του πρέπουν... για λόγους που δεν μπορούμε πάντα να δώσουμε απάντηση στο "γιατί"...
Αυτά είναι γνωστά και ως "μαθήματα της ζωής"
Μην είσαι και τόσο σίγουρος....
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι όλοι εμείς εδώ είχαμε ή έχουμε μια ζωούλα στρωμένη με ροδοπέταλα?
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εγώ (ή κάποιος άλλος) δεν έχει περάσει από αυτή την ιστορία?
Το ότι δεν έχει βγει να πει ανοιχτά το πως ήταν ή είναι η ζωή του, δεν σημαίνει ότι περνάει και καλά... απλά δεν αρέσει σε όλον τον κόσμο να "κλαιγεται" για τα μύρια κακά της ζωής του, πιθανά αντιλαμβανόμενος ότι υπάρχουν και χειρότερα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν στη ζωή κάποιου άλλου απ ότι στη δική του...
(παράδειγμα.... ξέρω άτομο που κλαιγόταν συνεχώς σε κάποιον γνωστό του για την άδικη ζωή του και πόσο δύσκολα του τα είχε φέρει κλπ κλπ... το άτομο που άκουγε συνεχώς στοϊκά τα παράπονα του πρώτου, είχε χάσει το παιδί του σε ατύχημα... κι όμως... δεν του το ανέφερε ποτέ... απλά του συμπαραστεκόταν στους μεγάλους "καημούς" του όταν τον άφηνε η γκόμενα)
Προσωπικά φέρομαι πάντα όπως θα ήθελα να μου φερθούν....
Εχω ενηλικωθεί εδώ και χρόνια και προτειμώ να μου λένε την αλήθεια κατάμουτρα παρά να χαϊδεύουν τα αυτάκια μου
Και φυσικά έχω κάνει και πολλές
μ@λ@κίες στη ζωή μου και κάθε φορά... μα κάθε φορά... έχω πληρώσει το ΤΙΜΗΜΑ!