04-07-11

14:19
Γεια χαρά!!!
Γνωρίζει κανείς, πώς γίνεται κάποιος καθηγητής-τρια πληροφορικης πιστοποιησεων χειρισμου ECDL και Microsoft και ποια είναι τα δικαιολογητικά; Ειναι υποχρεωτική η απόκτηση του MASTER της Microsoft; Αν ναι, τι απαιτείται για την απόκτηση του;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων φίλοι μου...
Γνωρίζει κανείς, πώς γίνεται κάποιος καθηγητής-τρια πληροφορικης πιστοποιησεων χειρισμου ECDL και Microsoft και ποια είναι τα δικαιολογητικά; Ειναι υποχρεωτική η απόκτηση του MASTER της Microsoft; Αν ναι, τι απαιτείται για την απόκτηση του;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων φίλοι μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ikaria12
Νεοφερμένο μέλος
Η ikaria12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

13-08-12

02:01
γεια χαρα!!!
θα ηθελα να μαθω κ εγω πια δικαιολογητικα χρειαζονται για να γινει καποιος καθηγητης ΕCDL.Αν σας ειναι ευκολο ενημερωστε με γιατι ειναι επειγον!!ευχαριστω πολυ!!
θα ηθελα να μαθω κ εγω πια δικαιολογητικα χρειαζονται για να γινει καποιος καθηγητης ΕCDL.Αν σας ειναι ευκολο ενημερωστε με γιατι ειναι επειγον!!ευχαριστω πολυ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.