mary000 Νεοφερμένο μέλος Η mary000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 14:19 Η mary000 έγραψε: #1 04-07-11 14:19 Γεια χαρά!!! Γνωρίζει κανείς, πώς γίνεται κάποιος καθηγητής-τρια πληροφορικης πιστοποιησεων χειρισμου ECDL και Microsoft και ποια είναι τα δικαιολογητικά; Ειναι υποχρεωτική η απόκτηση του MASTER της Microsoft; Αν ναι, τι απαιτείται για την απόκτηση του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων φίλοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ikaria12 Νεοφερμένο μέλος Η ikaria12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Αυγούστου 2012 στις 02:01 Η ikaria12 έγραψε: #2 13-08-12 02:01 γεια χαρα!!! θα ηθελα να μαθω κ εγω πια δικαιολογητικα χρειαζονται για να γινει καποιος καθηγητης ΕCDL.Αν σας ειναι ευκολο ενημερωστε με γιατι ειναι επειγον!!ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια χαρά!!! Γνωρίζει κανείς, πώς γίνεται κάποιος καθηγητής-τρια πληροφορικης πιστοποιησεων χειρισμου ECDL και Microsoft και ποια είναι τα δικαιολογητικά; Ειναι υποχρεωτική η απόκτηση του MASTER της Microsoft; Αν ναι, τι απαιτείται για την απόκτηση του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων φίλοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ikaria12 Νεοφερμένο μέλος Η ikaria12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Αυγούστου 2012 στις 02:01 Η ikaria12 έγραψε: #2 13-08-12 02:01 γεια χαρα!!! θα ηθελα να μαθω κ εγω πια δικαιολογητικα χρειαζονται για να γινει καποιος καθηγητης ΕCDL.Αν σας ειναι ευκολο ενημερωστε με γιατι ειναι επειγον!!ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεια χαρα!!! θα ηθελα να μαθω κ εγω πια δικαιολογητικα χρειαζονται για να γινει καποιος καθηγητης ΕCDL.Αν σας ειναι ευκολο ενημερωστε με γιατι ειναι επειγον!!ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.