δεν λεμε για ντουκου..αλλα για διαμαρτυριες,πορειες τιμωρια αστυνομικων κλπ,αλλα οχι να καει ολη η χωρα!υπηρξε τρομερη υπερβολη κι το ξερουμε..ολη η ευρωπη απορουσε...και εξω εχουν σκοτωθει διαδηλωτες και εφηβοι απο πυροβολισμο αστυνομικου.αλλα δεν γινεται τοσος χαμος κυριου...
δυστυχως δεν μπορειτε να δειτε τα πραγμτατα καποιοι εδω μεσα αντικειμενικα...
και μην ξεχναμε οτι η πλειοψηφεια των αναρχικων που ριχαν μολοτωφ ήταν ακομα και 16 αρηδες..αν εμενα καποιος 16αρης πηγαινε να μουριξει μολοτωφ πανω μου ,θα τον πυροβολουσα!Πρωτα στον αερα,και αν δεν σταματαγε στα ποδια...
Αν δεν αντιδρούσαν με υπερβολή οι έφηβοι Αγγελε, τότε θα είμασταν χαμενοι από χέρι. Να υπενθυμίσω δε, ότι πριν λίγα χρόνια (2-3) καιγόταν το μισό Παρίσι σχεδόν 10 μερες, επειδή ένας εφηβος σκοτώθηκε πέφτωντας από ταράτσα την ώρα που τον καταδιωκε κάποιος αστυνομικός, γιατί δεν είχε σταματήσει σε έλεγχο (ούτε καν δηλαδή τον πυροβόλισε). Οποτε, αυτά γίνονται ΚΑΙ έξω, γίνονται ΚΑΙ εδώ και θα γίνονται όποτε και όπου ο κόσμος νιώθει ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Εσύ λοιπόν που θα πυροβολούσες πρώτα στον αέρα και μετά στα πόδια, μάθε ότι στην ΕΛ.ΑΣ. μαθαίνουν ότι πρέπει να πυροβολήσουν στο κεφάλι!!! Γιατί είναι σε αυτοάμυνα, κινδυνεύουν και άρα δικαιολογείται μια σφαίρα στο κεφάλι.
Θυμήσου δε ότι στην περίπτωση του Γρηγορόπουλου, ούτε μολότωφ κράταγε ο συγκεκριμένος 16αρης ούτε τίποτα (τουλάχιστον τη στιγμή που πυροβολήθηκε).
Δεν θέλω να ξαναγυρίσουμε το θέμα στον Γρηγορόπουλο. Αλλά δεν μπορούσα και να μην απαντησω!
Και για να είμαι οντοπικ: Οταν έχεις ένα πολίτη σε "πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων" είναι παράλογο να γνωρίζει όλη η Ελλάδα το όνομά του, τη διεύθυνσή του, οι γείτονες να γνωρίζουν το ημερήσιο πρόγραμμα αλλαγής βαρδιων των αστυνομικών που τον φυλάνε κλπ κλπ κλπ. Αν φταίει κάποιος για το θάνατο του αστυνομικού, είναι η ηγεσία της ΕΛΑΣ που είναι ανίκανη να προστατεψει τον ίδιο της τον εαυτό, πόσο μάλλον όλους εμάς.
Τελος καλό θα ήταν να μη συγχέουμε τους αριστερούς με τους αναρχικούς, τους μπαχαλάκηδες με τους τρομοκράτες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...γενικά μιλάω.