Nana
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau:Nan στα φροντιστήρια δεν έχεις "μισθό". Πληρώνεσαι με την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι πχ τον Δεκέμβρη που είναι τα χριστούγεννα δεν θα δουλέψεις κάποιες μέρες και κατά συνέπεια δεν θα πληρωθείς! Στο φροντιστήριο με 20ώρες/εβδομάδα (6μέρες) και υπολογίζοντας 4 εδβομάδες το μήνα βγάζεις 640ευρώ.... (πάντα μιλάμε για καθαρά)
Εγώ μιλούσα γενικά, όχι ειδικά για τα φροντιστήρια. Ούτως ή άλλως η Michelle θέλει να βγάλει 850 ευρώ και είπε ότι αυτό είναι εφικτό αν δουλέψει σε φροντιστήριο.
Επειδή όμως υπάρχουν και άλλες δουλειές (πόσο πια σίγουρο είναι ότι θα πιάσεις δουλειά σε φροντ.απάντησα έτσι.
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Nan νομίζω σε κάλυψε ο giostau. ¨οσο δουλεύεις πληρώνεσαι. Απλά μαθηματικά. Αν δουλέψεις για 850 θα πληρωθείς για 850.-
Nana
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Όχι βρε παιδιά, για όλα μαζί τα θέλω τα 800!
Nan νομίζω σε κάλυψε ο giostau. ¨οσο δουλεύεις πληρώνεσαι. Απλά μαθηματικά. Αν δουλέψεις για 850 θα πληρωθείς για 850.-
Να το πω άλλη μια φορά και ελπίζω να γίνω κατανοητή. Δεν ανταπάντησα στον giostau και δε λέω το αντίθετο από αυτό που λέει ο giostau. Μιλάω ΓΕΝΙΚΑ. Η απάντησή μου είχε ως αποδέκτη εσένα Michelle... επειδή μίλησες για το γιατί να είναι παράλογο το νούμερο των 800 ευρώ αφού βγάζεις τα λεφτά με 5 ώρες την ημέρα, 5 ώρες την εβδομάδα. Και είπα ότι δυστυχώς (αφού το πιο πιθανό είναι να έχεις μια τυπική 8ωρη δουλειά και όχι δουλειά φροντιστηρίου) τα λεφτά θα είναι πολύ λιγότερα από 800. Αυτά!!!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Τότε συγγνώμη αν φανώ ψώνιο αλλά δεν θα πάω σε τέτοια δουλειά... Πιστευω οτι με τα προσόντα που θα έχω όταν αρχίσω να ψάχνω για δουλειά (ή ακόμα και τώρα) μπορώ να βρώ κάτι πάνω απο το βασικό μισθό.Αρχική Δημοσίευση από Nan:Να το πω άλλη μια φορά και ελπίζω να γίνω κατανοητή. Δεν ανταπάντησα στον giostau και δε λέω το αντίθετο από αυτό που λέει ο giostau. Μιλάω ΓΕΝΙΚΑ. Η απάντησή μου είχε ως αποδέκτη εσένα Michelle... επειδή μίλησες για το γιατί να είναι παράλογο το νούμερο των 800 ευρώ αφού βγάζεις τα λεφτά με 5 ώρες την ημέρα, 5 ώρες την εβδομάδα. Και είπα ότι δυστυχώς (αφού το πιο πιθανό είναι να έχεις μια τυπική 8ωρη δουλειά και όχι δουλειά φροντιστηρίου) τα λεφτά θα είναι πολύ λιγότερα από 800. Αυτά!!!![]()
Και επειδή αν κατάλαβα καλά Ναν είσαι φοιτήτρια πληροφορικής και ξέρεις απο προγραμματισμό κλπ μην αρκεστείς ούτε εσύ σε τέτοια δουλειά! Τι στο καλό, για γραμματείς πάμε ή για καθαρίστριες?

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Τι στο καλό, για γραμματείς πάμε ή για καθαρίστριες?![]()
Μichelle!!!Α πα πα!!Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή!!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Nana
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Τότε συγγνώμη αν φανώ ψώνιο αλλά δεν θα πάω σε τέτοια δουλειά... Πιστευω οτι με τα προσόντα που θα έχω όταν αρχίσω να ψάχνω για δουλειά (ή ακόμα και τώρα) μπορώ να βρώ κάτι πάνω απο το βασικό μισθό.
Και επειδή αν κατάλαβα καλά Ναν είσαι φοιτήτρια πληροφορικής και ξέρεις απο προγραμματισμό κλπ μην αρκεστείς ούτε εσύ σε τέτοια δουλειά! Τι στο καλό, για γραμματείς πάμε ή για καθαρίστριες?![]()
Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι... αλλά αν δεις τι ζητάνε για προγραμματιστές θα σου πέσουν τα μαλλιά!!! Πρέπει να είσαι τυχερός και να χρειάζονται έναν χωρίς εμπειρία που θα τον "στρώσουν" αυτοί. Οπότε για προχειροδουλειά μάλλον η γραμματειακή είναι η πιο σίγουρη (και με τα προσόντα που έχουμε... δηλαδή ότι σίγουρα ξέρουμε από Η/Υ και σίγουρα μιλάμε άπταιστα αγγλικά).
ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!
rafaelaki
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σχετικά με δουλειά, έχεις έστω ένα ένσημο? Αν ναι, μπορείς να βγάλεις κάρτα ανεργίας και να βρεις δουλειά μέσω ΟΑΕΔ. Υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα συνέχεια, είναι μεν συμβάσεις ορισμένου και τα λεφτά 400 καθρά για 5ωρο, αλλά είναι καλύτερα από το τίποτα, αποκτάς προϋπηρεσία και ίσως σε κρατήσουν αν είσαι καλή. Εκτος από αυτά τα προγράμματα, μέσω ΟΑΕΔ μπορείς και πιό εύκολα να βρεις δουλειά πλήρους απασχόλησης και αορίστου χρόνου επειδή οι εργοδότες προτιμούν κατόχους κάρτας ανεργίας (καλύπτει ο ΟΑΕΔ τις ασφαλιστικές εισφορές και τους βγαίνεις πιό οικονομικά).
Αν δεν έχεις ούτε ένα ένσημο, μπορείς να μπαίνεις συχνά στα site με αγγελίες και να κοιτάζεις τηλεφωνήτρια, πωλήτρια, γραμματέας ή ακόμα και βοηθός λογιστή ή υπάλληλος γραφείου γενικά, βοηθός μάγειρα, κάτι τέλος πάντων. Θα βρεις κατι σιγουρα, εστω για τα ενσημα ωστε μετα να μπορεις να γραφτεις στον ΟΑΕΔ.
Αν δεν σου αρέσει με τίποτα η λογιστική, μπορείς απλά να την παρατήσεις και να κάνεις μαθήματα μαγειρικής σε κάποιο ΙΕΚ. Τα δημόσια ΙΕΚ είναι πολύ οικονομικά και αν είναι χαμηλό το εισόδημά σου, δικαιούσαι να παρεις πίσω όλα τα δίδακτρα. Μια φίλη μου πήγε σε δημόσιο ΙΕΚ, έδινε 700 ευρώ το χρόνο (για 2 χρόνια) και τα πήρε όλα πίσω.
Αφού μιλάς γλώσσες μπορείς να κάνεις και μαθήματα σε παιδάκια στο σπίτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

BlackJack00
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.