Δουλεύει... ΚΑΙ νύχτα!

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.
Ας μην εθελοτυφλούμε! Υπάρχουν τόσες ωραίες δουλειές για κάποια που θέλει να βγάλει τα απαραίτητα λεφτά. Πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων,σερβιτόρα σε εστιατόριο, πωλήτρια σε βιβλιοπωλείο, να δουλεύει στο ταμείο ενος καταστήματος, τηλεφωνήτρια στην Υποστήριξη πελατών μιας εταιρίας ή σε εταιρία δημοσκοπήσεων κλπ κλπ.
Ναι όμως αυτές οι δουλείες δεν αποκλείουν να χρειάζονται κάποια προσόντα (π.χ. γνώση ξενής γλώσσας) αρά δεν είναι τόσο εύκολο όσα τα λες να βρει κάποιος κάποια δουλεία. Εξάλλου οι δουλίες αυτές συνήθως είναι πρώη που πιθανός να είναι πρωί και η πρώτη δουλεία. Αρά δεν μας κάνει ούτε απο αυτή την απόψη :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,008 μηνύματα.
Λοιπόν επειδή αρκετά ανέχθηκα να βρίσκομαι στην άμυνα γι αυτά που λεω, εχω να πω κάποια πράγματα.

Δεν είμαι υποχρεωμένος να μυρίζω τα νύχια μου τι κάνει ο καθένας σας στην προσωπική του ζωή, αν έχει γκόμενο ή γκόμενα σε μπαρ ή αν δουλεύει ο/η ίδιος/α. Τα πάντα τα εξέφρασα γενικά και αόριστα και αν προσβάλλεται κάποιος σε προσωπικό επίπεδο, απλά έχει τη μύγα και μυγιάζεται. Εαν ήθελες Φουνές να παραπονεθείς σε προσωπικό επίπεδο, άνοιξε το MSN και κάντο. Τι το έχουμε το msn; Για να γεμίζουμε τα θέματα του e-steki όλο αντιπαραθέσεις;

Επίσης όσον αφορά τους εργαζόμενους στα μπαρ δεν έθιξα το αν είναι πόρνες ή αν πίνουνε άσπρη σκόνη όπως αναφέρθηκε σε ενα άλλο πόστ. Εγω είπα οτι "Ναι γιατί γνωρίζω πάρα πολλά άτομα (άντρες-γυναίκες) που να δουλεύουν σε μπαρ και ανήκουν στο 99%". Εσυ με τη νικίτα αμέσως πεταχτήκατε και φέρατε προσωπικά παραδείγματα, η μία με το φίλο της και ο άλλος με το δικό του επάγγελμα. Δηλαδή ειλικρινά ρε παιδιά, τι πρέπει να κάνω; Να ψάξω κάθε μπάρμαν και μπαργούμαν για να δω αν είναι καλό ή κακό άτομο; Ο καθένας μιλάει εκ των εμπειριών του. Μη βιάζεστε να ξεσπάσετε επάνω σε άτομα που έχουν διαφορετική γνώμη απο σας. Εντάξει το καταλάβαμε, για εσας είναι κάτι το ωραίο, κάτι το κοινό σαν δουλειά κλπ κλπ. Αλλιώς το βλέπω εγω αλλιώς εσείς.

Εν συνεχεία θα ήθελα να σου τονίσω πως κι εγω γουστάρω να παίζω μουσική και να με ακούνε και να διασκεδάζουν τα άτομα στον γύρω χώρο, όπως επίσης κι εγω θέλω να βγάζω λεφτά πολλά. Δε σου είπα οτι πας να γνωρίσεις πελάτισσες και ως εκ τούτου πετάς επιχειρήματα εντελώς αβάσιμα για να στηρίξεις την προσβολή που δέχτηκες όπως λες απο εμένα. Όλοι σαν δουλειά το ξεκινάνε και φυσικά για να μαζέψουν λεφτά. Το τι θα συναντήσουν εκεί πέρα δεν το ξέρουν και αν θα γνωρίσουν γκόμενα ή γκόμενο. Απλά πάνε για δουλειά και δεν το όρισα εγω διαφορετικά.

Πάμε παρακάτω... Μιλάς για την τελευταία φράση μου. Ναι επιμένω σε αυτή αλλά κάτσε να την κάνω λίγο πιο λιανά γιατί μου φαίνεται είναι ακριβώς η φράση που θα ξεχωρίσει τους οξύθυμους στο πλήθος. Πως θα πας να δουλέψεις τη νύχτα λοιπόν αμα είσαι το παιδάκι της μαμάς και του μπαμπά; Πρέπει να έχεις και λίγη νύχτα μέσα σου. Να είσαι τσαμπιόνι. Να ξέρεις να αντιμετωπίζεις κάθε στραβή, κάθε καμάκι, κάθε μεθυσμένο, κάθε τρελό, κάθε απαιτητικό πελάτη, να είσαι ειδικός στο να καταπίνεις τις μπούρδες των πελατών για να μη δυσαρεστηθούν και φυσικά να έχεις άπειρη υπομονή. Άποψη μου είναι οτι αν είσαι το παιδί της μαμάς που πας να δουλέψεις νύχτα με το σταυρό στο χέρι, κάηκες. Πρέπει να έχεις και λίγη διαβολιά στη σκέψη. Αυτό εννοώ. Μην καταπίνετε κάθε φράση ασυναίσθητα. Το νόημα έχει σημασία.

Πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ποστ σου και ως valderαλλά και ως moderatorτου e-steki…

Αυτό δεν είναι προς τιμήν σου που το έγραψες και στο λεω φάτσα φόρα. Εαν έχεις προβλήματα με το e-steki και υποννοείς οτι το επίπεδό του είναι χαμηλό και συντηρεί απόλυτες απόψεις, νομίζω οτι είσαι πέρα για πέρα λάθος. Το πόστ το έγραψα ως μέλος όπως επίσης ως μέλη πρέπει να αντιμετωπίζονται ΟΛΟΙ ακόμα και οι admins στις απόψεις τους. Το οτι είμαι Moderator δε νομίζω οτι θα έπρεπε να με κάνει να χαιδέψω τα αυτιά κανενός ή να βγάλω τα καπούλια μου απ τη συζήτηση. Είπα τη γνώμη μου ως Valder και ο σχολιασμός σου παρακαλώ να μείνει εκεί. Στον Valder.

Τέλος δε νομίζω οτι κρύβω ψυχολογικά ελαττώματα πίσω απο τη γνώμη μου και ευχαριστώ πολύ που με χαρακτηρίζεις ανασφαλή και αστείο.

Οποιοσδήποτε έχει άλλα προβλήματα μαζί μου, να μιλήσει μαζί μου. Δεν έχω καμία όρεξη να αναπτύσσω τους συντηρητικούς λόγους μου για να αντιλέγουν όσοι "κάθονται στ' ατσάλι" να εκφράσουν με την πρώτη ευκαιρία τη φιλελευθερική υφή των γνώμεων τους.

Άλλο να τα λετε ως γνώμες κι άλλο να κάθεστε στο ατσάλι. Συγνώμμη αλλά αυτό προσβάλλει τη νοημοσύνη μου πάρα πολύ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nikita13

Διάσημο μέλος

Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2,471 μηνύματα.
Παιδιά δεν χρειάζεται να δοθεί άλλη έκταση στο ζήτημα ο καθένας εξέφρασε τις προσωπικές του απόψεις οι οποίες μάλλον παρεξηγήθηκαν.Και ο valder μάλλον θεώρεισαι ότι του επιτεθήκαμε εγώ προσωπικά λυπάμαι αν κατάλαβε κάτι τέτοιο γιατί δεν είναι έτσι μίλησα γενικά για την νοοτροπία που επικρατεί!Τελοσπάντων ας μην συνεχιστεί το ζήτημα ας μείνει ως εδώ η παρεξήγηση δεν υπάρχει λόγος να οξυνθούν τα πνεύματα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Valder:
Το πόστ το έγραψα ως μέλος όπως επίσης ως μέλη πρέπει να αντιμετωπίζονται ΟΛΟΙ ακόμα και οι admins στις απόψεις τους. Το οτι είμαι Moderator δε νομίζω οτι θα έπρεπε να με κάνει να χαιδέψω τα αυτιά κανενός ή να βγάλω τα καπούλια μου απ τη συζήτηση. Είπα τη γνώμη μου ως Valder και ο σχολιασμός σου παρακαλώ να μείνει εκεί. Στον Valder.

Σωστό αυτό, αλλά μην ξεχνάς οτι επειδή οι admins, και κατα κάποιο τρόπο και οι mods είναι απο δύσκολο (για τους mods) έως αδύνατο (για τους admins) να φανε ban πρέπει να ακολουθούν τουλάχιστον τους κανόνες και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμησιν όσον αφορά την τήρηση τους και γενικά τη συμπεριφορά. Και εγώ χάνω πολλές φορές την ψυχραιμία μου αλλά το σωστό είναι αυτό που λέω παραπάνω και δεν θα έπρεπε να τη χάνω γιατί είναι άδικο για τα άλλα μέλη. Γιατί δεν θα φάω ποτέ ban. :/:
Φυσικά με αυτά δεν υπονοώ οτι δεν είσαι καλός moderator. Απεναντίας έχεις προσφέρει πάρα πολλά στο e-steki και είσαι κατα κάποιο τρόπο αναντικατάστατος. Όμως σε αυτόν τον τομέα που έθιξα παραπάνω, μερικές φορές έχουμε πρόβλημα :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Λοιπόν αφού διάβασα τα πάντα με μεγάλη προσοχή, οφείλω σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι το θέμα που έθεσα, με αφορά σε προσωπικό επίπεδο :D

Δουλέυω πρωινό 8άωρο, ζω μόνη και οικονομικά δεν βγαίνω.
Κατά περιόδους κάνω και δεύτερη ή και τρίτη δουλειά...
Αυτή λοιπόν είναι μια περίοδος που για άλλη μια φορά θα πιάσω δεύτερη δουλειά ως barwoman :P
Από τις δικές μου εμπειρίες έχω να πω ότι τελικά το αν έχει καποιος πρόβλημα με το νά κάνει ο/η σύντροφος του αυτή τη δουλειά έχει να κάνει καθαρά με το αν του/της έχει εμπιστοσύνη ή όχι...
Πέρασα από σχέση που ο καλός μου δεν είχε πρόβλημα και με στήριζε και με βοηθούσε ιδιαίτερα.... μου ετοίμαζε καφέ όταν προσπαθούσε με χίλια ζόρια να με ξυπνήσει απ το ξενύχτι για να ξαναπάω για δουλειά, μου ετοίμαζε τα ρούχα που θα φορούσα ώστε να έχω χρόνο να κοιμηθώ άλλα 10 λεπτά παραπάνω, ερχόταν στην μπάρα μου και ξεροστάλιαζε για να μου κάνει παρέα, είχε γνωρίσει τον κόσμο που δούλευε εκεί και τους πελατες και ΗΞΕΡΕ ότι ήμουν ΚΥΡΙΑ και ότι ακόμα και τις μέρες που δε θα ερχόταν θα παρέμενα ΚΥΡΙΑ!
Εχω όμως υπάρξει και σε σχέση που ο άλλος φρίκαρε και δεν ήθελε ούτε να το ακούσει γιατί ανησυχούσε φοβερά, γιατί ντρεπόταν(?) για τη δουλειά μου, γιατί πίστευε ότι τα άτομα που δουλεύουν νύχτα δεν είναι και πολύ σόι και αυτό φυσικά ερχόταν σε μεγάλη αντιπαράθεση σε αυτά που ΗΞΕΡΕ για μένα ως άτομο ;)

Το ερώτημα το έθεσα για να πει ο καθένας την άποψη του και αν και δεν χάρηκα με κάποιες απόψεις, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθώ να τους συμπαθώ ή να εκτιμώ αυτούς που τις εξέφρασαν :)
Όπως είμαι σίγουρη ότι τα ίδια άτομα, δεν θα πάψουν να με συμπαθούν και εκτιμούν τώρα που μαθαίνουν ότι δουλεύω ΚΑΙ νύχτα :D

Σας ευχαριστώ όλους για τις μέχρι τώρα απαντήσεις και περιμένω κι άλλες :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Founes

Διάσημο μέλος

Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,548 μηνύματα.
Valderάσε τις μύγες και τα μυγιάσματα... και συγνώμη κιόλας που εξέφρασα δημόσια την γνώμη μου, όπως είχες κάνει και εσύ λίγο παραπάνω... σε καμία αντιπαράθεση δεν θέλω να έρθω μαζί σου, ούτε να σου αλλάξω μυαλά...
Όταν κάποιος γίνεται απόλυτος για κάποια κοινωνικά σύνολα στα οποία νοιώθω ότι ανήκω και ότι προσβάλλομαι από αυτή την θέση φυσικά και θα αντιδράσω λέγοντας την γνώμη μου... θα ήθελα να μου εξηγήσεις αυτό το περί αβάσιμων επιχειρημάτων.....


Για την επεξήγηση της φράσης σου καλύτερα να το αφήσουμε γιατί στο τέλος θα πεισθώ ότι δεν μιλάμε σοβαρά.... Πες μου σε παρακαλώ το παιδί της μαμάς και του μπαμπά που μπορεί να δουλέψει εκτός από την επιχείρηση των γονιών του... (φυσικά και δεν περιμένω απάντηση... )
Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις λέγοντας πως υπονοώ πράγματα για το
e-steki τα οποία ουδέποτε εννόησα και είπα! Από την μία θέλεις να θεωρείσαι e-steki(αφού εσύ είχες τη απόλυτη άποψη και λές οτι εγώ υπονοώ για το στέκι κάτι τέτοιο) από την άλλη απλός χρήστης... Η αντιμετώπιση που είχα, έχω και θα έχω απέναντί σου είναι ως valder ο moderator(τουλάχιστον μέσα στο στέκι). Ως valder o moderator λοιπόν συνεχίζεις να προκαλείς (εμένα τουλάχιστον) με τα σχόλιά σου περί ατσαλιού κτλ... δεν θα συνεχίσω άλλο αφού δεν οδηγεί πουθενά η κουβέντα, θα ζητήσω συγνώμη που εκφράστηκα ελεύθερα για κάποιο πρόβλημα που είχα στην συγκεκριμένη περίπτωση μαζί σου, όπως επίσης και για τις φιλελεύθερες απόψεις μου.


 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

ALEX_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1,466 μηνύματα.
Kαταρχήν ωραίο θεματάκι!Ας πω κι εγώ την άποψη μου αν μου επιτρέπετε.Λοιπόν,έχω δουλέψει κι εγώ νύχτα και έχω να πω τα εξής...Καταρχήν στον οικονομικό τομέα σαφώς τα λεφτά είναι πιο πολλά όμως η κούραση είναι μεγάλη.Επίσης η αλήθεια είναι ότι η νύχτα είναι δύσκολη...Είδα αρκετά "άσχημα" πράγματα όταν δούλευα.Θέλει στομάχι,κότσια και τσαγανό και σίγουρα υπάρχουν κίνδυνοι.Από την άλλη πλευρά όμως..είναι γλυκιά η ρημάδα η νύχτα...εθιστική...και,ναι,έχει ένα είδος μαγείας!Όσον αφορά την σχέση τώρα,προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα.Όλες μου οι σχέσεις στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη,αν δεν υπάρχει αυτό,δεν υπάρχει και σχέση,οπότε no problem!Συμπερασματικά νομίζω ότι είναι σοφή η φράση "κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3,375 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
Όπως είμαι σίγουρη ότι τα ίδια άτομα, δεν θα πάψουν να με συμπαθούν και εκτιμούν τώρα που μαθαίνουν ότι δουλεύω ΚΑΙ νύχτα :D

θα το σκεφτώ και θα σου πω :hmm:.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bunny217

Διακεκριμένο μέλος

Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7,025 μηνύματα.
Τελικά είμαστε αρκετά άτομα που έχουμε ασχοληθεί με τέτοιες δουλειές
δεν το περίμενα:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nikita13

Διάσημο μέλος

Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2,471 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από bunny:
Τελικά είμαστε αρκετά άτομα που έχουμε ασχοληθεί με τέτοιες δουλειές
δεν το περίμενα:D

Και εγώ ήθελα γιατί δεν ξέρω μ'αρεσε σαν ιδέα και ήθελα να το ζήσω αλλά ούτε συζήτηση να το ακούσει ο πατέρας μου:(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ALEX_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1,466 μηνύματα.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι είναι εμπειρία η όλη φάση.Θα έλεγα ένα είδος σχολείου...Κουνελάκι εγώ το περίμενα!Τα πιο πολλά Posts γράφονται μεταμεσονύχτιες ώρες οπότε κάτι πρέπει να έγινε και να άλλαξε το ωράριο σε όλους εμάς!:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από bunny:
Τελικά είμαστε αρκετά άτομα που έχουμε ασχοληθεί με τέτοιες δουλειές
δεν το περίμενα:D


είμαστε αλάνιααααααααα φοβερά παιδιά μέσα στην πιάτσαααααα (λέει το άσμα :P )

κοιτάξτε να δείτε... ότι είναι ένα μεγάλο σχολείο η νύχτα... ναι συμφωνώ είναι....
πάντως για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι που οι συνθήκες της ζωής με έχουν κάνει να πάω και σε αυτό το σχολείο....
δεν είναι και ότι καλύτερο όπως και να το κάνεις.... συναντάς πολλά φρούτα που δεν είναι πάντα γλυκά!
Οι περισσότεροι το βλέπουν σαν ένα είδος γκλαμουριάς και μαγκιάς και δεν ξέρω και γω τι άλλο....
Προσωπικά το βλέπω σαν μια δύσκολη και αρκετά σκληρή δουλειά (αν δουλεύεις μόνο και δεν.... )
Υπάρχουν και κάτι πισώπλατα μαχαιρώματα σε αυτές τις δουλειές που τύφλα να έχουν οι πολυεθνικές!
Και θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα ακόμα....
Μόνο αν κάνεις ή έχεις κάνει αυτή τη δουλειά ΞΕΡΕΙΣ πραγματικά τι σημαίνει να δουλεύεις νύχτα.... όλα τα άλλα είναι μόνο υποθέσεις και φαντασιώσεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bunny217

Διακεκριμένο μέλος

Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7,025 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
είμαστε αλάνιααααααααα φοβερά παιδιά μέσα στην πιάτσαααααα (λέει το άσμα :P )

κοιτάξτε να δείτε... ότι είναι ένα μεγάλο σχολείο η νύχτα... ναι συμφωνώ είναι....
πάντως για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι που οι συνθήκες της ζωής με έχουν κάνει να πάω και σε αυτό το σχολείο....
δεν είναι και ότι καλύτερο όπως και να το κάνεις.... συναντάς πολλά φρούτα που δεν είναι πάντα γλυκά!
Οι περισσότεροι το βλέπουν σαν ένα είδος γκλαμουριάς και μαγκιάς και δεν ξέρω και γω τι άλλο....
Προσωπικά το βλέπω σαν μια δύσκολη και αρκετά σκληρή δουλειά (αν δουλεύεις μόνο και δεν.... )
Υπάρχουν και κάτι πισώπλατα μαχαιρώματα σε αυτές τις δουλειές που τύφλα να έχουν οι πολυεθνικές!
Και θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα ακόμα....
Μόνο αν κάνεις ή έχεις κάνει αυτή τη δουλειά ΞΕΡΕΙΣ πραγματικά τι σημαίνει να δουλεύεις νύχτα.... όλα τα άλλα είναι μόνο υποθέσεις και φαντασιώσεις.

:clapup: :clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
@Founes: Ενώ μέχρι στιγμής συμφωνούσαμε απόλυτα, εδώ θα τα χαλάσουμε. Δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον για αυτό που φάνηκε οτι είπε ενώ σου λέει οτι δεν εννοούσε αυτό, όσο προφανές κι αν είναι οτι όντως αυτό εννοούσε. Δες το και σαν ένα ιδιότυπο "συγγνώμη" στην τελική. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mousitsa

Νεοφερμένος

Ο mousitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
σίγουρα θα με έκανε να νιώθω μια μικρή ανασφάλεια...όταν όμως σαρέσει κάποιος πολύ, και θέλεις όσο τίποτα άλλο να είσαι μαζί του τότε όλα φτιάχνουν ....η αγάπη θέλει συμβιβασμούς!!!:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Black_Butter_flies

Νεοφερμένος

Ο Black_Butter_flies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Από μόνο του αυτό δε λέει τίποτα για το άτομο.
Εντάξει, μπορεί να είναι λίγο πιο "ξεβγαλμένη" η κοπέλα αλλά μέχρι εκεί.
Από κει και πέρα παίζει ρόλο ο χαρακτήρας, τον οποίο τον κουβαλάμε ό,τι επάγγελμα και να εξασκούμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mania

Επιφανές μέλος

Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12,949 μηνύματα.
Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα, ίσως το πρόβλημα θα ήταν η κουραση του όχι η δουλειά του, το ότι θα του την πέυτουν οι άλλες δεν είναι πρόβλημα, για να είναι μαζί μου σαν σχεση και όχι μαζί τους κάτι θα ζητάει απο μένα που δεν έχουν οι άλλες, όχι δεν θα πήγενα ούτε για παρέα ούτε για κάτι τέτοιο, όπως δεν θα μου άρεσε να είναι στο γραφείο που δουλέυω, είναι το ίδιο, δεν βλέπω την διαφορά ανάμεσα στο γραφείο και σε ένα μπάρ εφόσον το κάνουμε και οι δύο για κάποιο σκοπό όπως το εισόδημα:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giovanna

Επιφανές μέλος

Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,086 μηνύματα.
δε θα με πειραζε και πολυ.νταξει, παρεξηγημενο-και καποιες φορες με το δικιο του-επαγγελμα ειναι, αλλα αν το παιδι ειχε πια τοσα χαρισματα και τοση αναγκη, δε θα του πω κιολας εγω τι θα κανει,ετσι δεν ειναι?

νο προμπλεμ.

μη σου πω και καλυτερα να δουλευε σκ βραδια, που δουλευω κι εγω, για να χαμε τις weekdays ελευθερες! :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Phoebe

Διακεκριμένο μέλος

Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7,312 μηνύματα.
δε θα με πειραζε και πολυ.νταξει, παρεξηγημενο-και καποιες φορες με το δικιο του-επαγγελμα ειναι, αλλα αν το παιδι ειχε πια τοσα χαρισματα και τοση αναγκη, δε θα του πω κιολας εγω τι θα κανει,ετσι δεν ειναι?

νο προμπλεμ.

μη σου πω και καλυτερα να δουλευε σκ βραδια, που δουλευω κι εγω, για να χαμε τις weekdays ελευθερες! :)

Που ειναι και περισσοτερες ε ;);


Βασικα ουτε και εμενα θα με πειραζε ιδιαιτερα να δουλευει νυχτα! Ισως να με χαλαγε στην αρχη επειδη εγω δουλευω πρωι και θα ειχαμε εντελως διαφορετικο προγραμμα αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα ειχα την απαιτηση να σταματησει να δουλευει!Ουτε θα ζηλευα καθως για να εκανα μια σχεση γνωριζοντας την δουλεια του σημαινει οτι θα του ειχα εμπιστοσυνη!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giovanna

Επιφανές μέλος

Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,086 μηνύματα.
Που ειναι και περισσοτερες ε ;);


Βασικα ουτε και εμενα θα με πειραζε ιδιαιτερα να δουλευει νυχτα! Ισως να με χαλαγε στην αρχη επειδη εγω δουλευω πρωι και θα ειχαμε εντελως διαφορετικο προγραμμα αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα ειχα την απαιτηση να σταματησει να δουλευει!Ουτε θα ζηλευα καθως για να εκανα μια σχεση γνωριζοντας την δουλεια του σημαινει οτι θα του ειχα εμπιστοσυνη!

μωρε ναι, εκτος του οτι ειναι περισσοτερες,εμενα ετσι ειναι η φυση της δουλειας μου... ο φορτος παει το σκ!
με αποτελεσμα, να μη βγαινω το σκ, να μην παω τριημερα σκ, να μη χαλαρωνω σκ και γενικως να μη κανω τιποτα παρα μονο δουλεια...:P

και καλυτερα τελικα, μετα αποχρονια αυτο εχω συνειδητοποιησει...καλυτερα να τα κανω οοοολα αυτα καθημερινες, εχει και λιγοτερο κοσμο:)
και κατα καιρους φιλοι-φιλες-μποιφρεντς ειχαν σχεδον παντα αντιθετες μερες-ωρες απο τις δικες μου... οποτε μπαρμαν, κυριλε:P

αλλα ειπαμε, εννοειται να μην τιθεται θεμα εμπιστοσυνης,ετσι..?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top