evimavr
Νεοφερμένο μέλος
Η evimavr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

31-08-23

12:52
Μου είναι τόσο δύσκολο να είμαι σπίτι και το μόνι που έχω να κάνω είνα δουλειές
έχω ανάγκη να κάνω κάτι δημιουργικό και ψάχω σεμινάρια αλλά έχω πελαγώσει ποιο να διαλέξω
θα ήθελα να ξεκινήσω να γράφω άρθρα ή έν βιβλιο αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω
έχω ΔΕΠΥ και το μυαλό μου δεν μπορεί να συγκεντρωθεί
επίσης έχω ανυπομονησία να γίνουν όλα εδώ και τώρα και ατυό με ζορίζει πολύ
έχω ανάγκη να κάνω κάτι δημιουργικό και ψάχω σεμινάρια αλλά έχω πελαγώσει ποιο να διαλέξω
θα ήθελα να ξεκινήσω να γράφω άρθρα ή έν βιβλιο αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω
έχω ΔΕΠΥ και το μυαλό μου δεν μπορεί να συγκεντρωθεί
επίσης έχω ανυπομονησία να γίνουν όλα εδώ και τώρα και ατυό με ζορίζει πολύ
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

31-08-23

12:55
Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

31-08-23

12:56
Μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς σε ένα ειδικό ψυχικής υγείας.
Θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και μετά θα μπορέσεις να βάλεις τα πράγματα στην σειρά που επιθυμείς. Εκεί βρίσκεται η λύση σε αυτά που αναφέρεις.
Θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και μετά θα μπορέσεις να βάλεις τα πράγματα στην σειρά που επιθυμείς. Εκεί βρίσκεται η λύση σε αυτά που αναφέρεις.
evimavr
Νεοφερμένο μέλος
Η evimavr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

31-08-23

12:59
πάω και σε ψυχολόγο και σε ψυχίατρο παίρνω φάρμακα
αλλά το πρόβλημά μου είναι ο εαυτός μου και η ανυπομονησία μου να τα κάνω όλα εδώ και τώρα να βρώ αυτό που θέλω άμεσα
σαν να μην έψω καθόλου υπομονή δυσκολεύομαι να επιλέξω που να γραφτώ
αλλά το πρόβλημά μου είναι ο εαυτός μου και η ανυπομονησία μου να τα κάνω όλα εδώ και τώρα να βρώ αυτό που θέλω άμεσα
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

31-08-23

13:06
Νομίζω πως αυτά που προσδιορίζεις είναι τα συμπτώματα από αυτό που αντιμετωπίζουν ο ψυχολόγος, ο ψυχίατρος και τα φάρμακα. Ίσως να χρειάζεται να κάνεις λίγο υπομονή, έχει δρόμο η θεραπεία. Και κυρίως θα πρέπει να μεταφέρεις αυτά που νιώθεις σε αυτούς, όπως ακριβώς τα μετέφερες και σε εμάς. Απλά αυτοί, θα τα αξιολογήσουν κατάλληλα και θα προσαρμόσουν ανάλογα και την θεραπεία σου για να ανακουφιστείς όσο το δυνατό πιο γρήγορα.πάω και σε ψυχολόγο και σε ψυχίατρο παίρνω φάρμακα
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.449 μηνύματα.

31-08-23

13:30
Αφού θα σου άρεσε το γράψιμο, ξεκίνα με ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής και από εκεί θα κατευθυνθείς ανάλογα.
evimavr
Νεοφερμένο μέλος

31-08-23

15:01
θέλω να ξεκινήσω μαθήματα και έχω μπει σε κάποια sites αλλά πραγματικά δεν ξέρω από που να αρχίσω είναι πολλά και δεν ξέρω που να πάω και έχω πελαγώσει και αισθάνομαι ότι θέλω να το κάνω εδώ και τώρα
evimavr
Νεοφερμένο μέλος

31-08-23

15:03
Έχω κάνει flam;enco, mentoring, yoga, aerobic dance και απλά δεν έχω όρεξη να τα μελετήσω, είναι σαν να τα έχω παρατήσει
σαν να θέλω όλα να γίνονται μόνα τους έχω κουραστεί με το από που να ξεκινήσω
σαν να θέλω όλα να γίνονται μόνα τους έχω κουραστεί με το από που να ξεκινήσω
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.449 μηνύματα.

31-08-23

15:09
Δες το σε συνάρτηση με το κόστος, το χρόνο που απαιτούν , την απόσταση από το σπίτι σου.. Ψάξε και καμια κριτική. Ξέρω την αίσθηση που λες και εγώ πελαγοδρομω συχνά χάνοντας πολύτιμο χρόνο και μετά τρέχω λες και με έβαλαν στην μπρίζα για να προλάβω. Καταπολέμησε την αναβλητικότητα.

31-08-23

15:30
Παρακαλώ απευθυνείτε σε σύμβουλο ψυχικής υγείας. 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.