Η σύνταξη είναι αναφθέρετο δικαίωμα του κάθε εργαζόμενου! Γιατί στην τελική εμείς την πληρώνουμε!
Αλλά πες μου..όταν ριμάξανε τα ταμία πως σκέφτεσαι οτι θα μπορούσαν ακόμα να υπάρχουν συντάξεις 1000 ευρώ? Να βγούν απο που? Πραγματικά θα με ενδιέφερε η άποψη σου! Θα μου πείς να κόψουν απο τους μισθούς των πολιτικών..
Και θα σε ξαναρωτήσω αλήθεια το πιστεύεις οτι θα γίνει?
Και ερωτώ ξανά όλους εδώ που συμφωνούν με εσένα..Πείτε μου απο που θα εξοικονομίσουμε χρήματα για καλές συντάξεις, υψηλούς μισθούς για όλους και επιδόματα (αυτά που αντικειμενικά δικαιούται κάποιος)..
Δεν λέω οτι δεν είναι πολύ ωραίες οι απόψεις αυτές, τον τρόπο όμως δεν μου λέτε για να βρεθούν τα λεφτά αυτα!
Όταν σου λέει κάποιος οτι το ταμείο δεν έχει μέσα ούτε ευρώ αλλά εσύ του λες οτι είναι εργασιακό μου δικαίωμα να παίρνω μισθό 1000 ευρώ και επιμένεις, πείτε μου ειλικρινά που θα βρεθούν αυτα τα λεφτά!
Γιατί και ο Γιωργάκης έλεγε οτι λεφτά υπάρχουν και όπως αποδείχθηκε ήταν μπαρούφες...
Και τώρα ακόμα βγαίνουν πολιτικοί και σου λένε θα κάνω αυτό θα κάνω εκείνο..τα λεφτά πείτε μου ρε παιδιά που θα βρεθουν!!