Με εξαίρεση κάποιους ελάχιστους εργαζόμενους της ΕΡΤ που παρήγαν πραγματικό έργο και τώρα τους παίρνει και αυτούς η μπάλα...αυτή είναι σε γενικές γραμμές η άποψή μου για τη δημόσια τηλέοραση.
Οι άνθρωποι της ΕΡΤ ακόμη και χθες συμπεριφέρθηκαν με μια τρομακτική αλαζονεία θεωρώντας ότι εμείς ήμασταν εκεί για αυτούς και όχι και το αντίστροφο
Εγώ πάντως δεν είδα πουθενά την ΕΡΤ να στηρίζει ούτε έναν αγώνα άλλων εργασιακών (ιδιωτικών/δημοσίων) κλάδων που βρέθηκαν στον στόχο της κυβέρνησης. Είδατε μήπως εσείς;
Πολύ επίκληση στο συναίσθημα βλέπω από την ΕΡΤ όμως ,Ντριμς ,σε σημείο γραφικότητας.
ψαραδέλλη,στα περισσότερα θέματα συμφωνώ μαζί σου και γενικά σε πάω,αλλά σε αυτό το θέμα διαφωνώ κάθετα.άμα πάμε καθαρά εγωιστικά το θέμα,όταν κλείσει κανένα νοσοκομείο τύπου ευαγγελισμός θα πούμε:αυτοί πότε μας συμπαραστάθηκαν; σαμπως φρόντιζαν ιδιαίτερα τους αρρώστους; στα @@ μας
στα σχολεία λέμε:σάμπως οι καθηγητές που θα μείνουν άνεργοι μας βοηθησάν ποτέ;σαμπως τα μικρά έχουν τον νου τους στα μαθήματα; ας κλείσουν όλα!
το μόνο που θα λειτουργεί θα είναι η βουλή,ολόφωτη και περήφανη,θα καμαρώνει το χάος που οι θαμώνες της δημιούργησαν και θα κρατάει ένα κρυφό χαμόγελο,καθώς κανένας δεν τολμάει να τους αντισταθεί.....
ναι,τώρα θυμηθήκαμε να δούμε ΕΡΤ όμως..τόσα χρόνια που βάζει όμορφες ταινίες και εκπομπές στα @@ μας..
εγώ προσωπικά έβλεπα,όταν έβλεπα τιβι.τώρα για τις γιαγιάδες που νοιάζονται μόνο για τον σουλειμάν χεστήκαμε.
Μα να πούμε τι; Ότι προφανώς υπήρχαν 50 διορισμένοι με υψηλό μισθό, μεγαλοδημοσιογράφοι, μεγαλοπαρουσιαστές, διευθυντές, σύμβουλοι ή άλλοι 100 που δεν πατούσαν ποτέ; Προφανώς και υπήρχαν. Το ξέρεις ότι έχει κάνει απεργίες η ΕΡΤ για να διωχθούν όλοι αυτοί και να σταματήσουν πολλές από τις ακριβοπληρωμένες εξωτερικές παραγωγές που μπορούν να γίνουν πολύ φθηνότερα από την ίδια την ΕΡΤ και η κυβέρνηση και η διοίκηση τους έγραφε;
Και να είναι και αυτό το παράλογο της υπόθεσης.
Αφού κάτι πρέπει να κλείσει και να ξανά ανοίξει μετά από μήνες για να φτιάξει, ας κλείσουμε και τις εφορίες και τις φυλακές για κανένα τρίμηνο ή την αστυνομία, τον στρατό και τα ΜΑΤ!
καλά δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου!!!
να πω κάτι;
εγώ πιστεύω πως έχει αρχίσει η αλλαγή...........
εννοείται πως υπάρχουν πολλοί που στα @@ τους που έκλεισε η ερτ,αλλά ας μη ξεχνάμε ,σε κάθε επανάσταση υπάρχει και μια άλλη πλευρά.............παλιά υπήρχαν οι δωσίλογοι ,τώρα που μες τα μούτρα τους αρχίζει σιγά σιγά η επανάσταση,υπάρχουν οι αποστασιοποιημένοι
δεν μας ενδιαφέρει καθόλου
εγώ θεωρώ πως η ππρόσβαση στην δημόσια τηλεόραση είναι δικαίωμα
σε κάποια χωριά δεν υπήρχαν τα άλλα κανάλια,μόνο τα δημόσια.εγώ δεν κακοπερνούσα