Είμαι ευγνώμων για...

Scarlet Fox

Νεοφερμένο μέλος

Η Scarlet Fox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Μου φαίνεται πολύ όμορφο το να λέμε πράγματα για τα οποία είμαστε ευγνώμων κάθε μέρα ώστε να μπορούμε κάπως να βλέπουμε τα θετικά και τα ουσιώδη πράγματα ανάμεσα σε όλο το χάος της καθημερινότητας που μπορεί να έχει ο καθένας μας.Οπότε σας καλώ,όποιος θέλει&όποτε θέλει να συμμετέχει και να το κάνουμε σαν διαδυκτιακό ημερολόγιο που αναφέρουμε κάτι καλό που συνέβη ή συνειδητοποιήσαμε στην μέρα μας :) Let's keep a positive vibe:3

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Αρκετά χλιαρό αλλά τα πήγα πολύ καλά στη βιολογία και είναι ελπιδοφόρο. Ζωή σε εμάς!

Scarlet Fox

Νεοφερμένο μέλος

Η Scarlet Fox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
σημερα σκεφτομουν πως 2 μηνες σχεδον πριν, δεν ειχα (σχεδον) καμια κοινωνικη επαφη (εκτος απο τα 1,2,3 ατομα που κανω παρεα) και 2 μηνες μετα, εχω ανοιξει πολυ περισσοτερο τον κυκλο μου και κανω πραγματα και γνωριζω κοσμο. που οκ, μπορει να μην τους ξανα βλεπω, αλλα για εμενα ειναι κατι αυτο.
και αναρωτιομουν πως γινεται τοσα χρονια να μην το εκανα...τι εχανα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια