WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Μένεις μόνος για να γίνεις καλά και μέχρι να γίνει αυτό έχεις κάνει το μυαλό σου χλαπάτσα και τα νεύρα σου τσιχλολάστιχα.

...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά, σκέψου πόσες λιγότερα θα 'χεις να σε βασανίζουνε in the end!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Προχθές ήμαν για ξύδια μαζί με την thecure σε μια βραδιά darkwave (δική της η βραδιά, την έχω σύρει κι εγώ σε μέτσολ βραδιές), 'αραξα χωρίς να κοιτάω συνέχεια το κινητό για γκρίνιες και "τί φοράς; ποιος είναι αυτός που σου μίλησε; μην πίνεις άλλο! τί ώρα είναι αυτήηηη;;;;!!! γιατί σε κοιτάει εκείνος; Εκείνη λεσβία είναι; Άσε τα σάπια, λεσβία είναι! Έλα να σε φιλήσω να δουν ότι είμαστε μαζί πιτσικογαριδουμπίνι μου" , μετά έλιωσα στο γέλιο με την thecure σπίτι της και ξύπνησα το απόγευμα. Nice...
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

πιτσικογαριδουμπίνι μου

Όλα περνάνε βρε ντραμ..

Δε μένεις μόνος, είσαι πάντα μόνος, αυτό είναι ένα από τα τραγικά της ύπαρξης.Μένεις μόνος...
Βίοι παράλληλοι. Στο λιγοστό τους διάστημα, δεν προλαβαίνουν να τμηθούν.
(ίσως σε κάποια απειροστική υπόθεση να τέμνονταν)
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Freedom.
Liberte.
Freiheit.
Liberta.
Libertad.
свобода.-
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πας παρακάτω.Εγώ είμαι μόνος αλλά δεν είμαι καλά γιατί προσπάθησα να μην μείνω άλλο μόνος...
Σ'αυτή την περίπτωση τι κάνουμε;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Βρίσκουμε τους λόγους που η μοναξιά είναι ωραία!Εγώ είμαι μόνος αλλά δεν είμαι καλά γιατί προσπάθησα να μην μείνω άλλο μόνος...
Σ'αυτή την περίπτωση τι κάνουμε;![]()

Εδώ βρήκαμε θετικά για την οικονομική κρίση, λέτε να μην υπάρχουν θετικά για τη μπακουρίαση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efaki!!!
Νεοφερμένο μέλος

Veränderung
Νεοφερμένο μέλος

Εχω χωρισει εδω και 5-6 μηνες περιπου. Δεν νιωθω ετοιμη για μια καινουργια σχεση και δεν ειναι οτι περναω τελεια τωρα που ειμαι μονη...με πιανουν τα ψυχολογικα μου πολλες φορες.Αλλα το προτιμω...
Κι οχι μονο αυτο...Λες και γινεται επιτηδες απο το συμπαν και αυτο το καιρο που δεν θελω σχεση,εμφανιζονται αγορακια στη ζωη μου που με θελουν

Και δεν ξερω τι να κανω...

Γενικοτερα ομως...
Ειμαι μονη και την παλευω!!!

nPb
Επιφανές μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

3stela3
Νεοφερμένο μέλος

ets32kate
Νεοφερμένο μέλος

Οταν εισαι μονη βγαινεις, πας βολτιτσες, ταξιδακια χωρις να δινεις αναφορα σε κανεναν!
Πας σε club, διασκεδαζεις με φιλες/ους και ολα ΟΚ!
Αυτα ειναι τα καλα οταν δεν εχεις σχεση! Μπορεις επιτελους να εισαι free και κανεις δεν σε καταπιεζει!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ή πολύ απλά, μπορείς να έχεις σχέση που να μη σε καταπιέζει.Αυτα ειναι τα καλα οταν δεν εχεις σχεση! Μπορεις επιτελους να εισαι free και κανεις δεν σε καταπιεζει!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
selc
Δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.