Isiliel
Επιφανές μέλος

Σας μπέρδεψα? Θα σας ξεμπερδέψω:
Χώρισα πρόσφατα είμαι μόνη ...αλλά δεν είμαι πάντα καλά...

Εδώ λοιπόν θα αναφέρουμε όλους τους λόγους που έχει κάποιος που περνάει μια περίοδο μοναξιάς για να...είναι καλά!!!

Κοινώς Μπακούρια Club αλλά με θετικό κίνητρο!

Αφήστε τη φαντασία και την εφευρετικότητά σας ελέυθερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά δεν θα σου πω κανέναν, είμαι πολύ ερωτευμένη, δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν..

Το κυριότερο πάντως είναι πως μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, όποτε θέλεις, χωρίς να πρέπει να υπολογίζεις κανέναν άλλον.. (το οποίο βέβαια άμα ερωτευτείς.. πάει στον αγύριστο με πολύ μεγάλη άνεση, αφού θες να είσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ με τον άλλον!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Πρώτα απ΄ όλα η μη σχέση δεν σημαίνει φυσικά μοναξιά. Το αντίθετο θα έλεγα.
Εγώ που ήμουν ανέκαθεν κατά των σχέσεων, δεν ένιωσα ποτέ μοναξιά. Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου μέσα σε μια σχέση, αδυνατώ να το φανταστώ, αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα, οτι όπως είμαι τώρα δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Λοιπόν... ένα μεγάλο καλό είναι ότι όταν σου ρχεται κάτι καλό (έξοδος, διακοπές, δουλειά) μπορείς να αποφασίσεισ με μοναδικό γνώμονα τον εαυτό σου χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείς τα "θέλω" κανενός άλλου...
More to come later!!!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Παρόλα αυτά, η "αγρανάπαυση" δεν έκανε κακό σε κανένα!!!!!!!

Κάθε μέρα που περνά, ανακαλύπτω πράγματα που είχα σχεδόν απαρνηθεί (το ξέρω: μέγα σφάλμα!) και νιώθω απίστευτη χαρά, έως ηδονή, που μπορώ να ζω και πάλι όπως ακριβώς επιθυμώ!!!!
Μου αρέσει που μπορώ:
α) Να κλείνω το κινητό μου ανά πάσα στιγμή και ο φορτιστής μου μπορεί να μείνει στο σπίτι να κάνει παρέα στο σκύλο μου

β) Να βγω απρογραμμάτιστα, όποια ώρα και στιγμή, χωρίς πρώτα να πρέπει να φέρουμε το θέμα προς συζύτηση και ψήφιση στην "κοινοβουλευτική ομάδα"

γ) Να κάνω το μάθημα χορού μου χώρις γκρίνια, χωρίς μουρμούρα και ενοχές. Και ναι!!! Το αργεντίνικο τάνγκο χορεύεται κολλητά!!!!!!!

Θα σκεφτώ και άλλα...αλλά δε λέει να σταματήσει το τηλέφωνο να χτυπάει και χάνω τον ειρμό!!
chica_loca
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να μην μου κανει παρατηρησεις για τα ρουχα που φοραω ("γιατι προκαλω τους αλλους") .
Να μην εχω γενικα καποιον να με πνιγει . Με κουραζει αυτο!
κτλ κτλ ....
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

- μπορείς να γεμίσεις το ψυγείο σου ΜΟΝΟ με φρούτα, γιαούρτια και coca cola light και να μην στραβομουτσουνιάσει κανένας
- μπορείς να πας όπου θες ότι ώρα θες με οποιον θες και να μην δωσεις λογαριασμό σε κανένα
- μπορείς να μείνεις χωρίς αποτρίχωση/ξύρισμα ΟΣΟ θες
- μπορείς να δεις στην τηλεόραση Ο,ΤΙ θες και να έχεις το κοντρόλ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Και τελικά όταν το λες αυτό, τότε έρχονται τα καλά από το πουθενά.

Και τότε τελειώνει το ρεμάλιασμα.

roumana
Διάσημο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Χμμμ, για μένα το λες αυτό;Χμ.... Είσαι στον κόσμο σου. Δεν σε νοιάζει τίποτα και κανείς. Δεν πα να καίγεται ο κόσμος... χαλλλλαρά εσύ.
Και τελικά όταν το λες αυτό, τότε έρχονται τα καλά από το πουθενά.(κάναμε και ρήμα
)
Και τότε τελειώνει το ρεμάλιασμα.![]()
Εκτός από το τέλος φυσικά......

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Θα επανέλθω
- μπορείς να γεμίσεις το ψυγείο σου ΜΟΝΟ με φρούτα, γιαούρτια και coca cola light και να μην στραβομουτσουνιάσει κανένας
- μπορείς να πας όπου θες ότι ώρα θες με οποιον θες και να μην δωσεις λογαριασμό σε κανένα
- μπορείς να μείνεις χωρίς αποτρίχωση/ξύρισμα ΟΣΟ θες
- μπορείς να δεις στην τηλεόραση Ο,ΤΙ θες και να έχεις το κοντρόλ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!
![]()

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

πρέπει να το ψάξω λίγο αυτό..

και εγώ μόνη εδώ και καιρό αλλά είμαι πολύ καλά

no σχέση σημαίνει ..
φλερτ όσο θες και με όσους θες..

βγαίνεις όποτε θες με όποιον θες χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν
no heartache...όταν τσακώνεσαι, όταν ψυχραίνεσαι, όταν σου κρατάει μούτρα..
πολύ περισσότερος ελέυθερος χρόνος για σένα
έχεις ανοιχτές μπροστά σου πολλέεες νέες επιλογές.
και .................
δε χρειάζεται να ξυρίζεσαι συνέχεια..

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Είναι δυνατόν να μη θέλετε να φλερτάρετε;
Ασε που είναι και η καλύτερη "γυναικοπαγίδα"

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ηρέμησε

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

τα εννοει πιστευωΒρε Ανδρέα...εεεε είπαμε να το κάνουμε λίγο χαλαρό και χιουμοριστικό το θέμα
ηρέμησε![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.