io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 03:06 Η io-io έγραψε: #41 14-05-07 03:06 Εγω παντως, και το τζατζικακι μου το τρωω, και φλερταρω (με το φιλο μου συνηθως) και σκοραρω(μονο με τον φιλο μου!) Ουτε μονη μου νιωθω, και φιλου εχω. Πειρατη, γιατι θεωρεις οτι η σεξουαλικη σχεση αποκλειει τη φιλια? Αφου λες οτι εχεις ανθρωπους που αγαπας και περνας ολη σου τη ζωη μαζι, γιατι νομιζεις οτι ενας απο αυτους δεν θα μπορουσε να ειναι και η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η hamsteraki: #42 14-05-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όταν είσαι μόνος μπορείς να φας χωρίς τύψεις σκορδαλιά, τζατζίκι, παστουρμά... Click για ανάπτυξη... Πλάκα στην πλάκα... ευτυχώς που τρελαινόμαστε και οι δύο για τζατζίκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 10:35 Ο deadhead_pirate: #43 14-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Πειρατη, γιατι θεωρεις οτι η σεξουαλικη σχεση αποκλειει τη φιλια? Αφου λες οτι εχεις ανθρωπους που αγαπας και περνας ολη σου τη ζωη μαζι, γιατι νομιζεις οτι ενας απο αυτους δεν θα μπορουσε να ειναι και η κοπελα σου? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή; Γιατί δεν υπάρχει λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 11:03 Ο deadhead_pirate: #44 14-05-07 11:03 Ομολογώ οτι δεν το κατάλαβα..... Εχω δεύτερη ευκαιρία; Στο τελευταίο συμφωνώ απόλυτα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 14:21 Η Subject to change: #45 14-05-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Στο τελευταίο συμφωνώ απόλυτα....... Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρος οτι συμφωνεις; Είπε "και το αντίστροφο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 14:41 Η Hakuna Matata: #46 14-05-07 14:41 Γεια σου ρε Μισελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 15:22 Ο deadhead_pirate: #47 14-05-07 15:22 Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα και στο αντίστροφο. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορείς, αλλά αν θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 15:25 Η Subject to change: #48 14-05-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα και στο αντίστροφο. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορείς, αλλά αν θέλεις. Click για ανάπτυξη... Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:54 Η NINJAKI έγραψε: #49 14-05-07 16:54 δεν είναι κακό να είσαι μόνος! είναι ωραίο να βγαίνεις και με τους φίλους σου και να νοιώθεις ελέυθερος να κάνεις ότι θέλεις! όχι οτι δε μπορείς να κάνεις οτι θέλεις όταν δεν είσαι μόνος σου αλλά μερικές φορές δε γίνεται.. όπως και νάχει κάθε εμπόδιο σε καλό και κάθε φάση ζωής έχει τις χάρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 22:29 Ο deadhead_pirate: #50 14-05-07 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:36 Η Γίδι έγραψε: #51 15-05-07 10:36 Μ' αρέσει όταν είμαι μόνη να κάνω αποτρίχωση όταν το θέλω ΕΓΩ!!! Αν το θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:51 Ο Lorien έγραψε: #52 15-05-07 10:51 Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:53 Ο deadhead_pirate: #53 15-05-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορεί. Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό με κάποιους. Πάντως όχι με μένα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 12:56 Η Subject to change: #54 15-05-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:04 Ο deadhead_pirate: #55 15-05-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Click για ανάπτυξη... Μπορεί.... Μπορεί επίσης να μη θέλεις να μπεις γιατί απλά δεν θέλεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:09 Η Isiliel έγραψε: #56 15-05-07 13:09 Πες μας και κανένα θετικό της μη σχέσης Καπιτάν εσύ που έχεις doctorat στο θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:13 Η Hakuna Matata: #57 15-05-07 13:13 Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2007 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω παντως, και το τζατζικακι μου το τρωω, και φλερταρω (με το φιλο μου συνηθως) και σκοραρω(μονο με τον φιλο μου!) Ουτε μονη μου νιωθω, και φιλου εχω. Πειρατη, γιατι θεωρεις οτι η σεξουαλικη σχεση αποκλειει τη φιλια? Αφου λες οτι εχεις ανθρωπους που αγαπας και περνας ολη σου τη ζωη μαζι, γιατι νομιζεις οτι ενας απο αυτους δεν θα μπορουσε να ειναι και η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 09:47 Η hamsteraki: #42 14-05-07 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όταν είσαι μόνος μπορείς να φας χωρίς τύψεις σκορδαλιά, τζατζίκι, παστουρμά... Click για ανάπτυξη... Πλάκα στην πλάκα... ευτυχώς που τρελαινόμαστε και οι δύο για τζατζίκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 10:35 Ο deadhead_pirate: #43 14-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Πειρατη, γιατι θεωρεις οτι η σεξουαλικη σχεση αποκλειει τη φιλια? Αφου λες οτι εχεις ανθρωπους που αγαπας και περνας ολη σου τη ζωη μαζι, γιατι νομιζεις οτι ενας απο αυτους δεν θα μπορουσε να ειναι και η κοπελα σου? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή; Γιατί δεν υπάρχει λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 11:03 Ο deadhead_pirate: #44 14-05-07 11:03 Ομολογώ οτι δεν το κατάλαβα..... Εχω δεύτερη ευκαιρία; Στο τελευταίο συμφωνώ απόλυτα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 14:21 Η Subject to change: #45 14-05-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Στο τελευταίο συμφωνώ απόλυτα....... Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρος οτι συμφωνεις; Είπε "και το αντίστροφο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 14:41 Η Hakuna Matata: #46 14-05-07 14:41 Γεια σου ρε Μισελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 15:22 Ο deadhead_pirate: #47 14-05-07 15:22 Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα και στο αντίστροφο. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορείς, αλλά αν θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 15:25 Η Subject to change: #48 14-05-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα και στο αντίστροφο. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορείς, αλλά αν θέλεις. Click για ανάπτυξη... Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:54 Η NINJAKI έγραψε: #49 14-05-07 16:54 δεν είναι κακό να είσαι μόνος! είναι ωραίο να βγαίνεις και με τους φίλους σου και να νοιώθεις ελέυθερος να κάνεις ότι θέλεις! όχι οτι δε μπορείς να κάνεις οτι θέλεις όταν δεν είσαι μόνος σου αλλά μερικές φορές δε γίνεται.. όπως και νάχει κάθε εμπόδιο σε καλό και κάθε φάση ζωής έχει τις χάρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 22:29 Ο deadhead_pirate: #50 14-05-07 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:36 Η Γίδι έγραψε: #51 15-05-07 10:36 Μ' αρέσει όταν είμαι μόνη να κάνω αποτρίχωση όταν το θέλω ΕΓΩ!!! Αν το θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:51 Ο Lorien έγραψε: #52 15-05-07 10:51 Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:53 Ο deadhead_pirate: #53 15-05-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορεί. Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό με κάποιους. Πάντως όχι με μένα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 12:56 Η Subject to change: #54 15-05-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:04 Ο deadhead_pirate: #55 15-05-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Click για ανάπτυξη... Μπορεί.... Μπορεί επίσης να μη θέλεις να μπεις γιατί απλά δεν θέλεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:09 Η Isiliel έγραψε: #56 15-05-07 13:09 Πες μας και κανένα θετικό της μη σχέσης Καπιτάν εσύ που έχεις doctorat στο θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:13 Η Hakuna Matata: #57 15-05-07 13:13 Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2007 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Όταν είσαι μόνος μπορείς να φας χωρίς τύψεις σκορδαλιά, τζατζίκι, παστουρμά... Click για ανάπτυξη... Πλάκα στην πλάκα... ευτυχώς που τρελαινόμαστε και οι δύο για τζατζίκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 10:35 Ο deadhead_pirate: #43 14-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Πειρατη, γιατι θεωρεις οτι η σεξουαλικη σχεση αποκλειει τη φιλια? Αφου λες οτι εχεις ανθρωπους που αγαπας και περνας ολη σου τη ζωη μαζι, γιατι νομιζεις οτι ενας απο αυτους δεν θα μπορουσε να ειναι και η κοπελα σου? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή; Γιατί δεν υπάρχει λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 11:03 Ο deadhead_pirate: #44 14-05-07 11:03 Ομολογώ οτι δεν το κατάλαβα..... Εχω δεύτερη ευκαιρία; Στο τελευταίο συμφωνώ απόλυτα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 14:21 Η Subject to change: #45 14-05-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Στο τελευταίο συμφωνώ απόλυτα....... Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρος οτι συμφωνεις; Είπε "και το αντίστροφο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 14:41 Η Hakuna Matata: #46 14-05-07 14:41 Γεια σου ρε Μισελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 15:22 Ο deadhead_pirate: #47 14-05-07 15:22 Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα και στο αντίστροφο. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορείς, αλλά αν θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 15:25 Η Subject to change: #48 14-05-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα και στο αντίστροφο. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορείς, αλλά αν θέλεις. Click για ανάπτυξη... Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:54 Η NINJAKI έγραψε: #49 14-05-07 16:54 δεν είναι κακό να είσαι μόνος! είναι ωραίο να βγαίνεις και με τους φίλους σου και να νοιώθεις ελέυθερος να κάνεις ότι θέλεις! όχι οτι δε μπορείς να κάνεις οτι θέλεις όταν δεν είσαι μόνος σου αλλά μερικές φορές δε γίνεται.. όπως και νάχει κάθε εμπόδιο σε καλό και κάθε φάση ζωής έχει τις χάρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 22:29 Ο deadhead_pirate: #50 14-05-07 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:36 Η Γίδι έγραψε: #51 15-05-07 10:36 Μ' αρέσει όταν είμαι μόνη να κάνω αποτρίχωση όταν το θέλω ΕΓΩ!!! Αν το θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:51 Ο Lorien έγραψε: #52 15-05-07 10:51 Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:53 Ο deadhead_pirate: #53 15-05-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορεί. Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό με κάποιους. Πάντως όχι με μένα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 12:56 Η Subject to change: #54 15-05-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:04 Ο deadhead_pirate: #55 15-05-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Click για ανάπτυξη... Μπορεί.... Μπορεί επίσης να μη θέλεις να μπεις γιατί απλά δεν θέλεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:09 Η Isiliel έγραψε: #56 15-05-07 13:09 Πες μας και κανένα θετικό της μη σχέσης Καπιτάν εσύ που έχεις doctorat στο θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:13 Η Hakuna Matata: #57 15-05-07 13:13 Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2007 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από io-io: Πειρατη, γιατι θεωρεις οτι η σεξουαλικη σχεση αποκλειει τη φιλια? Αφου λες οτι εχεις ανθρωπους που αγαπας και περνας ολη σου τη ζωη μαζι, γιατι νομιζεις οτι ενας απο αυτους δεν θα μπορουσε να ειναι και η κοπελα σου? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς δηλαδή; Γιατί δεν υπάρχει λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 11:03 Ο deadhead_pirate: #44 14-05-07 11:03 Ομολογώ οτι δεν το κατάλαβα..... Εχω δεύτερη ευκαιρία; Στο τελευταίο συμφωνώ απόλυτα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 14:21 Η Subject to change: #45 14-05-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Στο τελευταίο συμφωνώ απόλυτα....... Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρος οτι συμφωνεις; Είπε "και το αντίστροφο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 14:41 Η Hakuna Matata: #46 14-05-07 14:41 Γεια σου ρε Μισελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 15:22 Ο deadhead_pirate: #47 14-05-07 15:22 Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα και στο αντίστροφο. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορείς, αλλά αν θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 15:25 Η Subject to change: #48 14-05-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα και στο αντίστροφο. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορείς, αλλά αν θέλεις. Click για ανάπτυξη... Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:54 Η NINJAKI έγραψε: #49 14-05-07 16:54 δεν είναι κακό να είσαι μόνος! είναι ωραίο να βγαίνεις και με τους φίλους σου και να νοιώθεις ελέυθερος να κάνεις ότι θέλεις! όχι οτι δε μπορείς να κάνεις οτι θέλεις όταν δεν είσαι μόνος σου αλλά μερικές φορές δε γίνεται.. όπως και νάχει κάθε εμπόδιο σε καλό και κάθε φάση ζωής έχει τις χάρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 22:29 Ο deadhead_pirate: #50 14-05-07 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:36 Η Γίδι έγραψε: #51 15-05-07 10:36 Μ' αρέσει όταν είμαι μόνη να κάνω αποτρίχωση όταν το θέλω ΕΓΩ!!! Αν το θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:51 Ο Lorien έγραψε: #52 15-05-07 10:51 Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:53 Ο deadhead_pirate: #53 15-05-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορεί. Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό με κάποιους. Πάντως όχι με μένα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 12:56 Η Subject to change: #54 15-05-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:04 Ο deadhead_pirate: #55 15-05-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Click για ανάπτυξη... Μπορεί.... Μπορεί επίσης να μη θέλεις να μπεις γιατί απλά δεν θέλεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:09 Η Isiliel έγραψε: #56 15-05-07 13:09 Πες μας και κανένα θετικό της μη σχέσης Καπιτάν εσύ που έχεις doctorat στο θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:13 Η Hakuna Matata: #57 15-05-07 13:13 Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2007 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ομολογώ οτι δεν το κατάλαβα..... Εχω δεύτερη ευκαιρία; Στο τελευταίο συμφωνώ απόλυτα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 14:21 Η Subject to change: #45 14-05-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Στο τελευταίο συμφωνώ απόλυτα....... Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρος οτι συμφωνεις; Είπε "και το αντίστροφο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 14:41 Η Hakuna Matata: #46 14-05-07 14:41 Γεια σου ρε Μισελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 15:22 Ο deadhead_pirate: #47 14-05-07 15:22 Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα και στο αντίστροφο. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορείς, αλλά αν θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 15:25 Η Subject to change: #48 14-05-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα και στο αντίστροφο. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορείς, αλλά αν θέλεις. Click για ανάπτυξη... Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:54 Η NINJAKI έγραψε: #49 14-05-07 16:54 δεν είναι κακό να είσαι μόνος! είναι ωραίο να βγαίνεις και με τους φίλους σου και να νοιώθεις ελέυθερος να κάνεις ότι θέλεις! όχι οτι δε μπορείς να κάνεις οτι θέλεις όταν δεν είσαι μόνος σου αλλά μερικές φορές δε γίνεται.. όπως και νάχει κάθε εμπόδιο σε καλό και κάθε φάση ζωής έχει τις χάρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 22:29 Ο deadhead_pirate: #50 14-05-07 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:36 Η Γίδι έγραψε: #51 15-05-07 10:36 Μ' αρέσει όταν είμαι μόνη να κάνω αποτρίχωση όταν το θέλω ΕΓΩ!!! Αν το θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:51 Ο Lorien έγραψε: #52 15-05-07 10:51 Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:53 Ο deadhead_pirate: #53 15-05-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορεί. Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό με κάποιους. Πάντως όχι με μένα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 12:56 Η Subject to change: #54 15-05-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:04 Ο deadhead_pirate: #55 15-05-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Click για ανάπτυξη... Μπορεί.... Μπορεί επίσης να μη θέλεις να μπεις γιατί απλά δεν θέλεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:09 Η Isiliel έγραψε: #56 15-05-07 13:09 Πες μας και κανένα θετικό της μη σχέσης Καπιτάν εσύ που έχεις doctorat στο θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:13 Η Hakuna Matata: #57 15-05-07 13:13 Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2007 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Στο τελευταίο συμφωνώ απόλυτα....... Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρος οτι συμφωνεις; Είπε "και το αντίστροφο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 14:41 Η Hakuna Matata: #46 14-05-07 14:41 Γεια σου ρε Μισελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 15:22 Ο deadhead_pirate: #47 14-05-07 15:22 Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα και στο αντίστροφο. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορείς, αλλά αν θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 15:25 Η Subject to change: #48 14-05-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα και στο αντίστροφο. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορείς, αλλά αν θέλεις. Click για ανάπτυξη... Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:54 Η NINJAKI έγραψε: #49 14-05-07 16:54 δεν είναι κακό να είσαι μόνος! είναι ωραίο να βγαίνεις και με τους φίλους σου και να νοιώθεις ελέυθερος να κάνεις ότι θέλεις! όχι οτι δε μπορείς να κάνεις οτι θέλεις όταν δεν είσαι μόνος σου αλλά μερικές φορές δε γίνεται.. όπως και νάχει κάθε εμπόδιο σε καλό και κάθε φάση ζωής έχει τις χάρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 22:29 Ο deadhead_pirate: #50 14-05-07 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:36 Η Γίδι έγραψε: #51 15-05-07 10:36 Μ' αρέσει όταν είμαι μόνη να κάνω αποτρίχωση όταν το θέλω ΕΓΩ!!! Αν το θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:51 Ο Lorien έγραψε: #52 15-05-07 10:51 Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:53 Ο deadhead_pirate: #53 15-05-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορεί. Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό με κάποιους. Πάντως όχι με μένα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 12:56 Η Subject to change: #54 15-05-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:04 Ο deadhead_pirate: #55 15-05-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Click για ανάπτυξη... Μπορεί.... Μπορεί επίσης να μη θέλεις να μπεις γιατί απλά δεν θέλεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:09 Η Isiliel έγραψε: #56 15-05-07 13:09 Πες μας και κανένα θετικό της μη σχέσης Καπιτάν εσύ που έχεις doctorat στο θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:13 Η Hakuna Matata: #57 15-05-07 13:13 Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2007 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου ρε Μισελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 15:22 Ο deadhead_pirate: #47 14-05-07 15:22 Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα και στο αντίστροφο. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορείς, αλλά αν θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 15:25 Η Subject to change: #48 14-05-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα και στο αντίστροφο. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορείς, αλλά αν θέλεις. Click για ανάπτυξη... Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:54 Η NINJAKI έγραψε: #49 14-05-07 16:54 δεν είναι κακό να είσαι μόνος! είναι ωραίο να βγαίνεις και με τους φίλους σου και να νοιώθεις ελέυθερος να κάνεις ότι θέλεις! όχι οτι δε μπορείς να κάνεις οτι θέλεις όταν δεν είσαι μόνος σου αλλά μερικές φορές δε γίνεται.. όπως και νάχει κάθε εμπόδιο σε καλό και κάθε φάση ζωής έχει τις χάρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 22:29 Ο deadhead_pirate: #50 14-05-07 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:36 Η Γίδι έγραψε: #51 15-05-07 10:36 Μ' αρέσει όταν είμαι μόνη να κάνω αποτρίχωση όταν το θέλω ΕΓΩ!!! Αν το θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:51 Ο Lorien έγραψε: #52 15-05-07 10:51 Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:53 Ο deadhead_pirate: #53 15-05-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορεί. Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό με κάποιους. Πάντως όχι με μένα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 12:56 Η Subject to change: #54 15-05-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:04 Ο deadhead_pirate: #55 15-05-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Click για ανάπτυξη... Μπορεί.... Μπορεί επίσης να μη θέλεις να μπεις γιατί απλά δεν θέλεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:09 Η Isiliel έγραψε: #56 15-05-07 13:09 Πες μας και κανένα θετικό της μη σχέσης Καπιτάν εσύ που έχεις doctorat στο θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:13 Η Hakuna Matata: #57 15-05-07 13:13 Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2007 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα και στο αντίστροφο. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορείς, αλλά αν θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 15:25 Η Subject to change: #48 14-05-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα και στο αντίστροφο. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορείς, αλλά αν θέλεις. Click για ανάπτυξη... Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:54 Η NINJAKI έγραψε: #49 14-05-07 16:54 δεν είναι κακό να είσαι μόνος! είναι ωραίο να βγαίνεις και με τους φίλους σου και να νοιώθεις ελέυθερος να κάνεις ότι θέλεις! όχι οτι δε μπορείς να κάνεις οτι θέλεις όταν δεν είσαι μόνος σου αλλά μερικές φορές δε γίνεται.. όπως και νάχει κάθε εμπόδιο σε καλό και κάθε φάση ζωής έχει τις χάρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 22:29 Ο deadhead_pirate: #50 14-05-07 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:36 Η Γίδι έγραψε: #51 15-05-07 10:36 Μ' αρέσει όταν είμαι μόνη να κάνω αποτρίχωση όταν το θέλω ΕΓΩ!!! Αν το θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:51 Ο Lorien έγραψε: #52 15-05-07 10:51 Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:53 Ο deadhead_pirate: #53 15-05-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορεί. Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό με κάποιους. Πάντως όχι με μένα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 12:56 Η Subject to change: #54 15-05-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:04 Ο deadhead_pirate: #55 15-05-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Click για ανάπτυξη... Μπορεί.... Μπορεί επίσης να μη θέλεις να μπεις γιατί απλά δεν θέλεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:09 Η Isiliel έγραψε: #56 15-05-07 13:09 Πες μας και κανένα θετικό της μη σχέσης Καπιτάν εσύ που έχεις doctorat στο θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:13 Η Hakuna Matata: #57 15-05-07 13:13 Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2007 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα και στο αντίστροφο. Το θέμα όμως δεν είναι αν μπορείς, αλλά αν θέλεις. Click για ανάπτυξη... Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 16:54 Η NINJAKI έγραψε: #49 14-05-07 16:54 δεν είναι κακό να είσαι μόνος! είναι ωραίο να βγαίνεις και με τους φίλους σου και να νοιώθεις ελέυθερος να κάνεις ότι θέλεις! όχι οτι δε μπορείς να κάνεις οτι θέλεις όταν δεν είσαι μόνος σου αλλά μερικές φορές δε γίνεται.. όπως και νάχει κάθε εμπόδιο σε καλό και κάθε φάση ζωής έχει τις χάρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 22:29 Ο deadhead_pirate: #50 14-05-07 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:36 Η Γίδι έγραψε: #51 15-05-07 10:36 Μ' αρέσει όταν είμαι μόνη να κάνω αποτρίχωση όταν το θέλω ΕΓΩ!!! Αν το θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:51 Ο Lorien έγραψε: #52 15-05-07 10:51 Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:53 Ο deadhead_pirate: #53 15-05-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορεί. Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό με κάποιους. Πάντως όχι με μένα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 12:56 Η Subject to change: #54 15-05-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:04 Ο deadhead_pirate: #55 15-05-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Click για ανάπτυξη... Μπορεί.... Μπορεί επίσης να μη θέλεις να μπεις γιατί απλά δεν θέλεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:09 Η Isiliel έγραψε: #56 15-05-07 13:09 Πες μας και κανένα θετικό της μη σχέσης Καπιτάν εσύ που έχεις doctorat στο θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:13 Η Hakuna Matata: #57 15-05-07 13:13 Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2007 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν είναι κακό να είσαι μόνος! είναι ωραίο να βγαίνεις και με τους φίλους σου και να νοιώθεις ελέυθερος να κάνεις ότι θέλεις! όχι οτι δε μπορείς να κάνεις οτι θέλεις όταν δεν είσαι μόνος σου αλλά μερικές φορές δε γίνεται.. όπως και νάχει κάθε εμπόδιο σε καλό και κάθε φάση ζωής έχει τις χάρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 14 Μαΐου 2007 στις 22:29 Ο deadhead_pirate: #50 14-05-07 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:36 Η Γίδι έγραψε: #51 15-05-07 10:36 Μ' αρέσει όταν είμαι μόνη να κάνω αποτρίχωση όταν το θέλω ΕΓΩ!!! Αν το θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:51 Ο Lorien έγραψε: #52 15-05-07 10:51 Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:53 Ο deadhead_pirate: #53 15-05-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορεί. Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό με κάποιους. Πάντως όχι με μένα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 12:56 Η Subject to change: #54 15-05-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:04 Ο deadhead_pirate: #55 15-05-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Click για ανάπτυξη... Μπορεί.... Μπορεί επίσης να μη θέλεις να μπεις γιατί απλά δεν θέλεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:09 Η Isiliel έγραψε: #56 15-05-07 13:09 Πες μας και κανένα θετικό της μη σχέσης Καπιτάν εσύ που έχεις doctorat στο θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:13 Η Hakuna Matata: #57 15-05-07 13:13 Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2007 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το "δεν θέλω" απο το "δεν μπορώ" τα χωρίζει μια πολύ, πολύ λεπτή γραμμή... Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:36 Η Γίδι έγραψε: #51 15-05-07 10:36 Μ' αρέσει όταν είμαι μόνη να κάνω αποτρίχωση όταν το θέλω ΕΓΩ!!! Αν το θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:51 Ο Lorien έγραψε: #52 15-05-07 10:51 Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:53 Ο deadhead_pirate: #53 15-05-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορεί. Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό με κάποιους. Πάντως όχι με μένα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 12:56 Η Subject to change: #54 15-05-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:04 Ο deadhead_pirate: #55 15-05-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Click για ανάπτυξη... Μπορεί.... Μπορεί επίσης να μη θέλεις να μπεις γιατί απλά δεν θέλεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:09 Η Isiliel έγραψε: #56 15-05-07 13:09 Πες μας και κανένα θετικό της μη σχέσης Καπιτάν εσύ που έχεις doctorat στο θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:13 Η Hakuna Matata: #57 15-05-07 13:13 Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2007 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μ' αρέσει όταν είμαι μόνη να κάνω αποτρίχωση όταν το θέλω ΕΓΩ!!! Αν το θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:51 Ο Lorien έγραψε: #52 15-05-07 10:51 Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:53 Ο deadhead_pirate: #53 15-05-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορεί. Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό με κάποιους. Πάντως όχι με μένα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 12:56 Η Subject to change: #54 15-05-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:04 Ο deadhead_pirate: #55 15-05-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Click για ανάπτυξη... Μπορεί.... Μπορεί επίσης να μη θέλεις να μπεις γιατί απλά δεν θέλεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:09 Η Isiliel έγραψε: #56 15-05-07 13:09 Πες μας και κανένα θετικό της μη σχέσης Καπιτάν εσύ που έχεις doctorat στο θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:13 Η Hakuna Matata: #57 15-05-07 13:13 Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2007 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 10:53 Ο deadhead_pirate: #53 15-05-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορεί. Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό με κάποιους. Πάντως όχι με μένα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 12:56 Η Subject to change: #54 15-05-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:04 Ο deadhead_pirate: #55 15-05-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Click για ανάπτυξη... Μπορεί.... Μπορεί επίσης να μη θέλεις να μπεις γιατί απλά δεν θέλεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:09 Η Isiliel έγραψε: #56 15-05-07 13:09 Πες μας και κανένα θετικό της μη σχέσης Καπιτάν εσύ που έχεις doctorat στο θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:13 Η Hakuna Matata: #57 15-05-07 13:13 Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2007 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μπορει καποιος να μη "θελει" , επειδη ξερει οτι δε μπορει. Και το αντιστροφο. Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορεί. Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό με κάποιους. Πάντως όχι με μένα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 12:56 Η Subject to change: #54 15-05-07 12:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:04 Ο deadhead_pirate: #55 15-05-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Click για ανάπτυξη... Μπορεί.... Μπορεί επίσης να μη θέλεις να μπεις γιατί απλά δεν θέλεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:09 Η Isiliel έγραψε: #56 15-05-07 13:09 Πες μας και κανένα θετικό της μη σχέσης Καπιτάν εσύ που έχεις doctorat στο θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:13 Η Hakuna Matata: #57 15-05-07 13:13 Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2007 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν καταλαβαίνω πως την ορίζεις εσύ τη λεπτή γραμμή. Εγώ νομίζω οτι στην προκειμένη περίπτωση, το δεν θέλω είναι εντελώε διαφορετικό από το δεν μπορώ. Αλλωστε το δεν μπορώ, αδυνατώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Οταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, αλλά εσύ επιλέγεις να μην μπεις, είναι δεν θέλω. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Click για ανάπτυξη... Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:04 Ο deadhead_pirate: #55 15-05-07 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Click για ανάπτυξη... Μπορεί.... Μπορεί επίσης να μη θέλεις να μπεις γιατί απλά δεν θέλεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:09 Η Isiliel έγραψε: #56 15-05-07 13:09 Πες μας και κανένα θετικό της μη σχέσης Καπιτάν εσύ που έχεις doctorat στο θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:13 Η Hakuna Matata: #57 15-05-07 13:13 Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2007 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Η Χακούνα μίλησε για μια σωστή και υγιή σχέση. Μπορεί να μην θέλεις να μπεις γενικώς σε σχέση, επειδή ξέρεις οτι δεν μπορείς να είναι αυτή η σχέση σωστή και υγιής. Click για ανάπτυξη... Μπορεί.... Μπορεί επίσης να μη θέλεις να μπεις γιατί απλά δεν θέλεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:09 Η Isiliel έγραψε: #56 15-05-07 13:09 Πες μας και κανένα θετικό της μη σχέσης Καπιτάν εσύ που έχεις doctorat στο θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:13 Η Hakuna Matata: #57 15-05-07 13:13 Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2007 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πες μας και κανένα θετικό της μη σχέσης Καπιτάν εσύ που έχεις doctorat στο θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:13 Η Hakuna Matata: #57 15-05-07 13:13 Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2007 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω; " Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:14 Η Subject to change: #58 15-05-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Varus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Να τον προλαβω; "το μεγαλυτερο θετικο του να μην εχεις σχεση ειναι οτι δεν εχεις σχεση. Χρειαζεται κατι παραπανω;" Με το ζορι κρατιεμαι να μην ανοιξω ολοκληρο debate. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:26 Η mania έγραψε: #59 15-05-07 13:26 1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
1) κάνεις καμάκι χωρίς να αγχώνεσε 2)διατηρείς βρώμικο ή καθαρό το σπίτι και δεν σου λέει κανείς τίποτα 3) κάνεις ότι γουστάρεις στο σπίτι σου 4)δεν αγχώνεσε το τι θα φάς 5)κουβαλάς όποια παρέα και όπους θές χωρίς να σε νοιάζει η μουρμούρα κανενώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η Subject to change: #60 15-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Δεν γινεται, μερικα πραγματα μου φαινονται τοσο παραλογα που αν μιλησω θα ακουστει σαν προσωπικη επιθεση... Click για ανάπτυξη... Και προσβάλλεται και εύκολα ο πειρατής, οπότε καλύτερα μην μιλήσεις. Εγώ μια φορά προσπαθούσα επι 2 ώρες και δεν, στο τέλος προσβλήθηκε κιόλας οπότε δεν το επιχείρησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.