nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

07-01-25

20:08
μπρο ποιος νοιαζεται ποιανοου ειναι το νηπιαγωγείο, έβαζε παιδιά να φιλιούνται;Ναι, είναι απίστευτα κριντζ, αλλά το νηπιαγωγείο ήταν δικό της![]()

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

07-01-25

20:11
Της κάνατε μήνυση;Όχι. Μας έβαλε 14 Φεβρουαρίου να φτιάξουμε καρδούλα κάρτα και να τη δώσουμε σε ένα παιδάκι που αγαπάμε μαζί με φιλάκι. Ναι, είναι απίστευτα κριντζ, αλλά το νηπιαγωγείο ήταν δικό της![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

07-01-25

20:11
Καλά αυτή, όταν νευρίαζε μας έφερνε και κασετίνες στο κεφάλι. Γάμησε τα. Και αντί να κλείσει τόσα χρόνια, άνοιξε κι αλλούμπρο ποιος νοιαζεται ποιανοου ειναι το νηπιαγωγείο, έβαζε παιδιά να φιλιούνται;![]()

Από εκεί σιχαινόμουν το σχολείο για τα επόμενα 12 χρόνια
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

07-01-25

20:13
Καλά, και εμένα με κλειδώνανε σε ενα σκοτεινό δωμάτιο χωρίς τίποτα παρα ένα στρώμα κάτω χωρίς παράθυρα επειδή έκλαιγα συνέχεια.Καλά αυτή, όταν νευρίαζε μας έφερνε και κασετίνες στο κεφάλι. Γάμησε τα. Και αντί να κλείσει τόσα χρόνια, άνοιξε κι αλλού![]()
Αλλά δε κρατάω μούτρα για αυτό, για αυτό χέστηκα. Μου πετάξανε ενα παιχνίδι αεροπλανάκι σιέλ χρώμα με 2 πορτοκαλί έλικες στο κάθε φτερό. Και αυτό με κατέστρεψε γιατί ήτανε δώρο του παππού μου.
όλοι σκατά περάσαμε νηπιαγωγείο;

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

07-01-25

20:17
Την δασκάλα της Ματίλντα είχες;Καλά, και εμένα με κλειδώνανε σε ενα σκοτεινό δωμάτιο χωρίς τίποτα παρα ένα στρώμα κάτω χωρίς παράθυρα επειδή έκλαιγα συνέχεια.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

07-01-25

20:23
Εγώ είχα πολύ καλή νηπιαγωγό, την κυρία Κούλα. Το μόνο ότι σκυλιαζε και δε μας αφήνε να φέρνουμε για φαγητό fast food του στυλ γκοφρέτες σοκολάτα κτλ. Παρολα αυτά δεν με έσωσε, τετοια τρώω 30 χρόνια μετα 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Advocatus diaboli
- χημεια4λαιφ
- παντελλης
- Ωρορα
- Paragontas7000
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- thenutritionist
- American Economist
- Kate1914
- Scandal
- fourkaki