Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:08 Ο Guest 691153: #81 07-01-25 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι, είναι απίστευτα κριντζ, αλλά το νηπιαγωγείο ήταν δικό της Click για ανάπτυξη... μπρο ποιος νοιαζεται ποιανοου ειναι το νηπιαγωγείο, έβαζε παιδιά να φιλιούνται; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:11 Ο Μήτσος10 έγραψε: #82 07-01-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι. Μας έβαλε 14 Φεβρουαρίου να φτιάξουμε καρδούλα κάρτα και να τη δώσουμε σε ένα παιδάκι που αγαπάμε μαζί με φιλάκι. Ναι, είναι απίστευτα κριντζ, αλλά το νηπιαγωγείο ήταν δικό της Click για ανάπτυξη... Της κάνατε μήνυση; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:11 Η Εριφύλη έγραψε: #83 07-01-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από nearos: μπρο ποιος νοιαζεται ποιανοου ειναι το νηπιαγωγείο, έβαζε παιδιά να φιλιούνται; Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή, όταν νευρίαζε μας έφερνε και κασετίνες στο κεφάλι. Γάμησε τα. Και αντί να κλείσει τόσα χρόνια, άνοιξε κι αλλού Από εκεί σιχαινόμουν το σχολείο για τα επόμενα 12 χρόνια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 691153: #84 07-01-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά αυτή, όταν νευρίαζε μας έφερνε και κασετίνες στο κεφάλι. Γάμησε τα. Και αντί να κλείσει τόσα χρόνια, άνοιξε κι αλλού Click για ανάπτυξη... Καλά, και εμένα με κλειδώνανε σε ενα σκοτεινό δωμάτιο χωρίς τίποτα παρα ένα στρώμα κάτω χωρίς παράθυρα επειδή έκλαιγα συνέχεια. Αλλά δε κρατάω μούτρα για αυτό, για αυτό χέστηκα. Μου πετάξανε ενα παιχνίδι αεροπλανάκι σιέλ χρώμα με 2 πορτοκαλί έλικες στο κάθε φτερό. Και αυτό με κατέστρεψε γιατί ήτανε δώρο του παππού μου. όλοι σκατά περάσαμε νηπιαγωγείο; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:17 Η Εριφύλη έγραψε: #85 07-01-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Καλά, και εμένα με κλειδώνανε σε ενα σκοτεινό δωμάτιο χωρίς τίποτα παρα ένα στρώμα κάτω χωρίς παράθυρα επειδή έκλαιγα συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Την δασκάλα της Ματίλντα είχες; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.475 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #86 07-01-25 20:23 Εγώ είχα πολύ καλή νηπιαγωγό, την κυρία Κούλα. Το μόνο ότι σκυλιαζε και δε μας αφήνε να φέρνουμε για φαγητό fast food του στυλ γκοφρέτες σοκολάτα κτλ. Παρολα αυτά δεν με έσωσε, τετοια τρώω 30 χρόνια μετα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil redpointer foxypup Searching Drscientist thenutritionist charmander Entropy24 Advocatus diaboli χημεια4λαιφ παντελλης Ωρορα Paragontas7000 Μήτσος10 Εριφύλη American Economist Kate1914 Scandal fourkaki Memetchi iew fmarulezkd Ilma chester20080 Fernando_A Jack of Spades touvlo A350 rafaela11 BatGuin Citylights Wonderkid giannhs2001 Αντικειμενικός ggl gwgw_5 spring day Johnny15 harry akritas SlimShady Lathy eukleidhs1821 orchidea tsiobieman ag97 Idontknoww Ada ada T C MarcoReus Εχέμυθη Eua5 Libertus Viedo Dimitris2001 globglogabgalab Αλκης Κ. Slytherin Metalhead_4_life tslef8 iminspain Unboxholics taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι, είναι απίστευτα κριντζ, αλλά το νηπιαγωγείο ήταν δικό της Click για ανάπτυξη... μπρο ποιος νοιαζεται ποιανοου ειναι το νηπιαγωγείο, έβαζε παιδιά να φιλιούνται;
Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:11 Ο Μήτσος10 έγραψε: #82 07-01-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι. Μας έβαλε 14 Φεβρουαρίου να φτιάξουμε καρδούλα κάρτα και να τη δώσουμε σε ένα παιδάκι που αγαπάμε μαζί με φιλάκι. Ναι, είναι απίστευτα κριντζ, αλλά το νηπιαγωγείο ήταν δικό της Click για ανάπτυξη... Της κάνατε μήνυση; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:11 Η Εριφύλη έγραψε: #83 07-01-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από nearos: μπρο ποιος νοιαζεται ποιανοου ειναι το νηπιαγωγείο, έβαζε παιδιά να φιλιούνται; Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή, όταν νευρίαζε μας έφερνε και κασετίνες στο κεφάλι. Γάμησε τα. Και αντί να κλείσει τόσα χρόνια, άνοιξε κι αλλού Από εκεί σιχαινόμουν το σχολείο για τα επόμενα 12 χρόνια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 691153: #84 07-01-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά αυτή, όταν νευρίαζε μας έφερνε και κασετίνες στο κεφάλι. Γάμησε τα. Και αντί να κλείσει τόσα χρόνια, άνοιξε κι αλλού Click για ανάπτυξη... Καλά, και εμένα με κλειδώνανε σε ενα σκοτεινό δωμάτιο χωρίς τίποτα παρα ένα στρώμα κάτω χωρίς παράθυρα επειδή έκλαιγα συνέχεια. Αλλά δε κρατάω μούτρα για αυτό, για αυτό χέστηκα. Μου πετάξανε ενα παιχνίδι αεροπλανάκι σιέλ χρώμα με 2 πορτοκαλί έλικες στο κάθε φτερό. Και αυτό με κατέστρεψε γιατί ήτανε δώρο του παππού μου. όλοι σκατά περάσαμε νηπιαγωγείο; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:17 Η Εριφύλη έγραψε: #85 07-01-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Καλά, και εμένα με κλειδώνανε σε ενα σκοτεινό δωμάτιο χωρίς τίποτα παρα ένα στρώμα κάτω χωρίς παράθυρα επειδή έκλαιγα συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Την δασκάλα της Ματίλντα είχες; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.475 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #86 07-01-25 20:23 Εγώ είχα πολύ καλή νηπιαγωγό, την κυρία Κούλα. Το μόνο ότι σκυλιαζε και δε μας αφήνε να φέρνουμε για φαγητό fast food του στυλ γκοφρέτες σοκολάτα κτλ. Παρολα αυτά δεν με έσωσε, τετοια τρώω 30 χρόνια μετα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil redpointer foxypup Searching Drscientist thenutritionist charmander Entropy24 Advocatus diaboli χημεια4λαιφ παντελλης Ωρορα Paragontas7000 Μήτσος10 Εριφύλη American Economist Kate1914 Scandal fourkaki Memetchi iew fmarulezkd Ilma chester20080 Fernando_A Jack of Spades touvlo A350 rafaela11 BatGuin Citylights Wonderkid giannhs2001 Αντικειμενικός ggl gwgw_5 spring day Johnny15 harry akritas SlimShady Lathy eukleidhs1821 orchidea tsiobieman ag97 Idontknoww Ada ada T C MarcoReus Εχέμυθη Eua5 Libertus Viedo Dimitris2001 globglogabgalab Αλκης Κ. Slytherin Metalhead_4_life tslef8 iminspain Unboxholics taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όχι. Μας έβαλε 14 Φεβρουαρίου να φτιάξουμε καρδούλα κάρτα και να τη δώσουμε σε ένα παιδάκι που αγαπάμε μαζί με φιλάκι. Ναι, είναι απίστευτα κριντζ, αλλά το νηπιαγωγείο ήταν δικό της Click για ανάπτυξη... Της κάνατε μήνυση;
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:11 Η Εριφύλη έγραψε: #83 07-01-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από nearos: μπρο ποιος νοιαζεται ποιανοου ειναι το νηπιαγωγείο, έβαζε παιδιά να φιλιούνται; Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή, όταν νευρίαζε μας έφερνε και κασετίνες στο κεφάλι. Γάμησε τα. Και αντί να κλείσει τόσα χρόνια, άνοιξε κι αλλού Από εκεί σιχαινόμουν το σχολείο για τα επόμενα 12 χρόνια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 691153: #84 07-01-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά αυτή, όταν νευρίαζε μας έφερνε και κασετίνες στο κεφάλι. Γάμησε τα. Και αντί να κλείσει τόσα χρόνια, άνοιξε κι αλλού Click για ανάπτυξη... Καλά, και εμένα με κλειδώνανε σε ενα σκοτεινό δωμάτιο χωρίς τίποτα παρα ένα στρώμα κάτω χωρίς παράθυρα επειδή έκλαιγα συνέχεια. Αλλά δε κρατάω μούτρα για αυτό, για αυτό χέστηκα. Μου πετάξανε ενα παιχνίδι αεροπλανάκι σιέλ χρώμα με 2 πορτοκαλί έλικες στο κάθε φτερό. Και αυτό με κατέστρεψε γιατί ήτανε δώρο του παππού μου. όλοι σκατά περάσαμε νηπιαγωγείο; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:17 Η Εριφύλη έγραψε: #85 07-01-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Καλά, και εμένα με κλειδώνανε σε ενα σκοτεινό δωμάτιο χωρίς τίποτα παρα ένα στρώμα κάτω χωρίς παράθυρα επειδή έκλαιγα συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Την δασκάλα της Ματίλντα είχες; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.475 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #86 07-01-25 20:23 Εγώ είχα πολύ καλή νηπιαγωγό, την κυρία Κούλα. Το μόνο ότι σκυλιαζε και δε μας αφήνε να φέρνουμε για φαγητό fast food του στυλ γκοφρέτες σοκολάτα κτλ. Παρολα αυτά δεν με έσωσε, τετοια τρώω 30 χρόνια μετα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil redpointer foxypup Searching Drscientist thenutritionist charmander Entropy24 Advocatus diaboli χημεια4λαιφ παντελλης Ωρορα Paragontas7000 Μήτσος10 Εριφύλη American Economist Kate1914 Scandal fourkaki Memetchi iew fmarulezkd Ilma chester20080 Fernando_A Jack of Spades touvlo A350 rafaela11 BatGuin Citylights Wonderkid giannhs2001 Αντικειμενικός ggl gwgw_5 spring day Johnny15 harry akritas SlimShady Lathy eukleidhs1821 orchidea tsiobieman ag97 Idontknoww Ada ada T C MarcoReus Εχέμυθη Eua5 Libertus Viedo Dimitris2001 globglogabgalab Αλκης Κ. Slytherin Metalhead_4_life tslef8 iminspain Unboxholics taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: μπρο ποιος νοιαζεται ποιανοου ειναι το νηπιαγωγείο, έβαζε παιδιά να φιλιούνται; Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή, όταν νευρίαζε μας έφερνε και κασετίνες στο κεφάλι. Γάμησε τα. Και αντί να κλείσει τόσα χρόνια, άνοιξε κι αλλού Από εκεί σιχαινόμουν το σχολείο για τα επόμενα 12 χρόνια
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 691153: #84 07-01-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά αυτή, όταν νευρίαζε μας έφερνε και κασετίνες στο κεφάλι. Γάμησε τα. Και αντί να κλείσει τόσα χρόνια, άνοιξε κι αλλού Click για ανάπτυξη... Καλά, και εμένα με κλειδώνανε σε ενα σκοτεινό δωμάτιο χωρίς τίποτα παρα ένα στρώμα κάτω χωρίς παράθυρα επειδή έκλαιγα συνέχεια. Αλλά δε κρατάω μούτρα για αυτό, για αυτό χέστηκα. Μου πετάξανε ενα παιχνίδι αεροπλανάκι σιέλ χρώμα με 2 πορτοκαλί έλικες στο κάθε φτερό. Και αυτό με κατέστρεψε γιατί ήτανε δώρο του παππού μου. όλοι σκατά περάσαμε νηπιαγωγείο; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:17 Η Εριφύλη έγραψε: #85 07-01-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Καλά, και εμένα με κλειδώνανε σε ενα σκοτεινό δωμάτιο χωρίς τίποτα παρα ένα στρώμα κάτω χωρίς παράθυρα επειδή έκλαιγα συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Την δασκάλα της Ματίλντα είχες; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.475 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #86 07-01-25 20:23 Εγώ είχα πολύ καλή νηπιαγωγό, την κυρία Κούλα. Το μόνο ότι σκυλιαζε και δε μας αφήνε να φέρνουμε για φαγητό fast food του στυλ γκοφρέτες σοκολάτα κτλ. Παρολα αυτά δεν με έσωσε, τετοια τρώω 30 χρόνια μετα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil redpointer foxypup Searching Drscientist thenutritionist charmander Entropy24 Advocatus diaboli χημεια4λαιφ παντελλης Ωρορα Paragontas7000 Μήτσος10 Εριφύλη American Economist Kate1914 Scandal fourkaki Memetchi iew fmarulezkd Ilma chester20080 Fernando_A Jack of Spades touvlo A350 rafaela11 BatGuin Citylights Wonderkid giannhs2001 Αντικειμενικός ggl gwgw_5 spring day Johnny15 harry akritas SlimShady Lathy eukleidhs1821 orchidea tsiobieman ag97 Idontknoww Ada ada T C MarcoReus Εχέμυθη Eua5 Libertus Viedo Dimitris2001 globglogabgalab Αλκης Κ. Slytherin Metalhead_4_life tslef8 iminspain Unboxholics taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά αυτή, όταν νευρίαζε μας έφερνε και κασετίνες στο κεφάλι. Γάμησε τα. Και αντί να κλείσει τόσα χρόνια, άνοιξε κι αλλού Click για ανάπτυξη... Καλά, και εμένα με κλειδώνανε σε ενα σκοτεινό δωμάτιο χωρίς τίποτα παρα ένα στρώμα κάτω χωρίς παράθυρα επειδή έκλαιγα συνέχεια. Αλλά δε κρατάω μούτρα για αυτό, για αυτό χέστηκα. Μου πετάξανε ενα παιχνίδι αεροπλανάκι σιέλ χρώμα με 2 πορτοκαλί έλικες στο κάθε φτερό. Και αυτό με κατέστρεψε γιατί ήτανε δώρο του παππού μου. όλοι σκατά περάσαμε νηπιαγωγείο;
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:17 Η Εριφύλη έγραψε: #85 07-01-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Καλά, και εμένα με κλειδώνανε σε ενα σκοτεινό δωμάτιο χωρίς τίποτα παρα ένα στρώμα κάτω χωρίς παράθυρα επειδή έκλαιγα συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Την δασκάλα της Ματίλντα είχες; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.475 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #86 07-01-25 20:23 Εγώ είχα πολύ καλή νηπιαγωγό, την κυρία Κούλα. Το μόνο ότι σκυλιαζε και δε μας αφήνε να φέρνουμε για φαγητό fast food του στυλ γκοφρέτες σοκολάτα κτλ. Παρολα αυτά δεν με έσωσε, τετοια τρώω 30 χρόνια μετα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Καλά, και εμένα με κλειδώνανε σε ενα σκοτεινό δωμάτιο χωρίς τίποτα παρα ένα στρώμα κάτω χωρίς παράθυρα επειδή έκλαιγα συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Την δασκάλα της Ματίλντα είχες;
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.475 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2025 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #86 07-01-25 20:23 Εγώ είχα πολύ καλή νηπιαγωγό, την κυρία Κούλα. Το μόνο ότι σκυλιαζε και δε μας αφήνε να φέρνουμε για φαγητό fast food του στυλ γκοφρέτες σοκολάτα κτλ. Παρολα αυτά δεν με έσωσε, τετοια τρώω 30 χρόνια μετα
Εγώ είχα πολύ καλή νηπιαγωγό, την κυρία Κούλα. Το μόνο ότι σκυλιαζε και δε μας αφήνε να φέρνουμε για φαγητό fast food του στυλ γκοφρέτες σοκολάτα κτλ. Παρολα αυτά δεν με έσωσε, τετοια τρώω 30 χρόνια μετα