Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Kι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα. Έχω μάλιστα και παράδειγμα άλλο άτομο, κοντινό μου, που αποφεύγει τις σχέσεις γιαυτόν ακριβώς το λόγο. Δεν το λέει βέβαια, αλλά όταν ξέρεις ότι ο άλλος είναι ευαίσθητος και ανασφαλής ...Φοβάται την δέσμευση γιατί δεν αντέχει την αποτυχία μιας σχέσεις. Φοβάται να αγαπά για να μην πληγωθεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

1. Μπορεί να μην βλέπεται και να μην είχε ποτέ ανταπόκριση έτσι έπεισε και τον εαυτό του να μένει μακρυά από έρωτες (σεξ έχει κάνει πληρωμένο ίσως)
2. αυτό που είπε η Ρουμάνα...
3. είναι ήδη πολύυυυυυυυυ ερωτευμένος με την πάρτη του
όχι... δεν έχω γνωρίσει ανάλογη περίπτωση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Ο ίδιος δεν έχει κάνει ποτέ σχέση. Έχει βγει ραντεβού, έχει κάνει σεξ (όχι πληρωμένο)αλλά δεν επεδίωξε να κάνει σχέση ποτέ. Η εξήγηση που έδωσε ήταν ότι μέχρι τα 25-26 του είχε μια... περίεργη (μεικτή) παρέα στην οποία ήταν όλοι φίλοι μεν, αλλά οι φίλες... ε σε μια δύσκολη στιγμή φαίνονται και έτσι είχε σεξ, δεν είχε τη δέσμευση της σχέσης και δεν βρέθηκε κάποια να του κινήσει το ενδιαφέρον να κάνει κάτι πιο σοβαρό... Μετά έπιασε δουλειά και έγινε ...workaholic (όντως είναι) και αφού κατά καιρούς έβρισκε τρόπους να ... εκτονώνεται (προσπαθώ να είμαι κόσμια στις εκφράσεις μου

Δεν μπορώ να πω ότι μπορώ να καταλάβω πλήρως το συναίσθημα αυτό (εγώ ... καμμία σχέση με αυτό το μοντέλο

soydelsur
Δραστήριο μέλος

Η άρνηση του να κάνει σχέσεις σίγουρα έχει ψυχολογικά αίτια, όμως μπορεί να είναι συνεχείς απορρίψεις απο το άλλο φύλο,ίσως κάτι παράνομο ...που το διατηρεί χρόνια και δεν μπορεί να το ομολογήσει, ίσως κολλημένος /ερωτευμένος για χρόνια με κάποια που δεν μπορεί να έχει...
Εντάξει υποθέσεις είναι όλα αυτά, εφόσον δεν μπορούμε να ξέρουμε τι εμπειρίες είχε και τι τον στιγμάτισε για να βγάλουμε ένα λογικό συμπέρασμα.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Το σεξ μάλλον γίνεται επί πληρωμή.
.
sorry ρε παιδιά αλλά γιατί ντε και καλά να γίνεται επι πληρωμή???
Δεν νομίζω ότι θα υποστήριξε (τόσο αυτός όσο και οποιοσδήποτε άλλος) ότι όντας μόνος του έκανε ΚΑΘΕ βράδυ σεξ, αλλά ακόμα και από τον εαυτό μου να πάρω, ναι όταν ήμουν μόνη στο παρελθόν και είχα...διάθεση να κάνω σεξ "μπόρεσα" και όχι ΔΕΝ είχα ούτε έκανα σχέση με το άτομο που έκανα σεξ! Προφανώς και δεν πέφταν οι άντρες στα πόδια μου κάθε βράδυ αλλά δεν είναι ντε και καλά έτσι!
Και το αυτό ισχύει τόσο για φίλους όσο και για φίλες που ήταν/είναι μόνοι τους! Το να μην προχωρήσει και να γίνει κανονική σχέση αυτό το πράγμα μετά από χ ραντεβού που σε κάποιο (το χ-οστό έστω) έπεσε σεξ δεν είναι τόσο παράλογο ! Είναι ?

Μία ίσως πιθανή εξήγηση, μπορεί να είναι ότι είναι άτομο με υπερβολική αυτοπεποίθηση για τον εαυτό του, οπότε και δεν τον νοιάζει και πολύ το πάρε δώσε συναισθημάτων.Πολύ πιθανόν επίσης, να μη νιώθει την ανάγκη να κάνει παιδιά...
Τι να πω, δεν ξέρω η αλήθεια είναι....
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σαφώς και φοβάται τη δέσμευση και είναι εγωιστής, αφού μου είπε στα ίσια οτι δεν θέλει να κάνει κανένα συμβιβασμό ή παραχώρηση για κάποιον άλλον.
roumana
Διάσημο μέλος

Έχω την εντύπωση ότι είναι ακριβώς το αντίθετο. Του λείπει η αυτοπεποίθηση όταν φοβάται την δέσμευση, όταν φοβάται ότι δεν είσαι ικανός να κρατήσεις μια σχέση.Oύτε εγώ έχω γνωρίσει τέτοιο άτομο.
Μία ίσως πιθανή εξήγηση, μπορεί να είναι ότι είναι άτομο με υπερβολική αυτοπεποίθηση για τον εαυτό του, οπότε και δεν τον νοιάζει και πολύ το πάρε δώσε συναισθημάτων.
Ότι δηλώνει πώς «δεν θέλει» δεν με έπεισε…είναι απλά μια δικαιολογία…
soydelsur
Δραστήριο μέλος

Μια επιφανειακή δικαιολογία anyway

Hunter
Περιβόητο μέλος

δεν παει να φοβαται την δεσμευση και ολα τα αλλα, εαν ομως περναει μια χαρα ολα τα αλλα ειναι δευτερευων.
τελεια και παυλα
Demelene
Διάσημο μέλος

Δεν είσαι ο μόνος. Και εγώ μαζί σου. Αν ο τύπος είναι ευτυχισμένος? Γιατί όχι. Αυτός ό τύπος αν λέει αλήθεια εγώ πιστεύω ότι είναι σαφέστατα πιο ολοκληρωμένος και ικανοποιήμενος από πολύ άλλο κόσμο που πολλές φορές κρύβεται και πίσω από τους έρωτες, και πόσο μάλλον ότι ισχυρίζεται ότι έχει και φίλες που τον καταλαβαίνουν και ίσως συμφωνούν. Έχει άποψη το παλικάρι και μπράβο του.εγω ειμαι ο μονος που βρισκω τον τροπο σκεψης του μια χαρα;
δεν παει να φοβαται την δεσμευση και ολα τα αλλα, εαν ομως περναει μια χαρα ολα τα αλλα ειναι δευτερευων.
τελεια και παυλα
Αν δεν σε δουλεύει δλδ.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Δεν το θεωρώ παράλογο κάποιος να μην έχει ανάγκη να κάνει σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να ερωτευτεί.. σημαίνει πως απλά δεν θέλει την ρουτίνα, δεν θέλει το δεδομένο, δεν θέλει τις τυπικότητες, δεν θέλει τα καλούπια! Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει τι ταιριάζει στον καθένα και τι όχι; Και τι είναι περίεργο και τι όχι; (και όλα αυτά τα λέω, έχοντας στο ενεργητικό μου πολύ παθιασμένες "ελεύθερες" σχέσεις, που δεν είχαν καμία σχέση με όσα οι περισσότεροι εννοούν ως ερωτικές σχέσεις, αλλά εμένα με γέμισαν και με έκαναν να βελτιωθώ πάρα πολύ, κι ας μην ήταν καν δεδομένο κάθε φορά πως θα υπάρξει και επόμενη!)
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν το θεωρώ παράλογο κάποιος να μην έχει ανάγκη να κάνει σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να ερωτευτεί..
Μα ο ίδιος μου είπε οτι δεν έχει ερωτευτεί ποτέ και οτι δεν πιστεύει στον έρωτα...

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Μα ο ίδιος μου είπε οτι δεν έχει ερωτευτεί ποτέ και οτι δεν πιστεύει στον έρωτα...![]()
Θα σου πώ κάτι που θα σου λείσει την απορεία....
Εγώ λάτρεβα τα ζώα όταν λοιπόν πέθανε το πιό αγαπημένο μου και μετά έχασα και άλλα που επίσεις αγαπούσα, έλεγα και λέω ακόμα ότι δεν ειμαι φυλόζωη άλλα πήρα ζώο στο σπίτι μου με σπάσμένη σπονδιλική και το έσωσα και μετά το έδωσα ταίζω κρυφά τα αδέσποτα ζώα χωρίς να με δεί κανείς και περνάω σκυλεία που ειναι φοβισμένα απέναντι στο δρόμο. Πάντα όμως θα λέω και θα ξαναλέω ότι ΔΕΝ ειμαι φυλόζωη. Τώρα κατάλαβές τι ενοώ;

Subject to change
e-steki.gr Founder

Οτι κοροιδεύει τον εαυτό του λέγοντας οτι δεν έχει ερωτευτεί ποτέ;Θα σου πώ κάτι που θα σου λείσει την απορεία....
Εγώ λάτρεβα τα ζώα όταν λοιπόν πέθανε το πιό αγαπημένο μου και μετά έχασα και άλλα που επίσεις αγαπούσα, έλεγα και λέω ακόμα ότι δεν ειμαι φυλόζωη άλλα πήρα ζώο στο σπίτι μου με σπάσμένη σπονδιλική και το έσωσα και μετά το έδωσα ταίζω κρυφά τα αδέσποτα ζώα χωρίς να με δεί κανείς και περνάω σκυλεία που ειναι φοβισμένα απέναντι στο δρόμο. Πάντα όμως θα λέω και θα ξαναλέω ότι ΔΕΝ ειμαι φυλόζωη. Τώρα κατάλαβές τι ενοώ;![]()
mania
Επιφανές μέλος

Οτι κοροιδεύει τον εαυτό του λέγοντας οτι δεν έχει ερωτευτεί ποτέ;
Εσύ τι λές; όταν έχεις μια βαθυά πληγή μέσα σου και ο εγωισμός δεν σε αφήνει να την βγάλεις πρώς τα έξω τότε αντιδράς αντίστροφα, κάθε φορά που ρωτάνε λοιπόν το πέρνει πιό πισματικά, άν του πείς ότι ναι καλά έχεις ερωτευτεί θα ηψώσει τη φωνή και θα σου πεί... δεν σταματ΄΄ας δεν ερωτέυτηκα ποτέ και δεν θα το κάνω και τώρα...
Αυτό ειναι η αντίδραση, το ίδιο κάνω και εγώ
Υ.Γ για τα ζώα δεν ξανααναφέρετε εγώ τα μησώ τα ζώα

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.