Είναι ηθικά σωστό το τρίτο πρόσωπο σε ένα ερωτικό τρίγωνο να ενημερώσει τον απατημένο;

teacher_40

Νεοφερμένο μέλος

Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Κι έτσι να είναι...να μην απιστήσει ξανά, το θέμα είναι ότι η εμπιστοσύνη κλονίζεται/χάνεται από τη μεριά τού απατημένου. Πολύ δύσκολο να ξεχάσει, πάντα θα "τον/την τρώει". Και χωρίς εμπιστοσύνη σχέση δε στεριώνει. Είναι σαν να (ξανα)κτίζεις στην άμμο παλάτια...
αυτο είναι αδιαμφισβήτητο

Paladin

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
οκ

οκ δεκτό. Απλά νομίζω ότι είναι συνηθισμένο φετίχ το cuckolding
Δεν ξερω, για καμιά ερωτική ταινία καλό είναι, αν και πιο πολύ σκάω στα γέλια με τις γκριμάτσες των υποτιθεμενων cucks στα βιντεο παρά μου αρέσει. :bleh:

Στην κανονικη ζωή δεν το χω ακούσει τόσο εκτεταμένα, μονο κατι swinger clubs στα νοτια προάστια ή και κάτι τρανσέξουαλ που τις παίρνουνε ζευγάρια και τους πηδάνε τη γκόμενα κι αυτους μετά, not my cup of tea.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Σταμάτα. Ειλικρινά. Προσπαθουμε να συζητησουμε. Το καταλάβαμε, εισαι με τη μερια του δίκαιου και του σωστού. Κι εμείς.

Πρόσφερε κάτι ουσιαστικό με όμορφο τροπο εκφρασης. Λες τα σωστά πράγματα με εντελώς άσχημο τρόπο.

Είσαι μιας καποιας ηλικίας νοήμων άνθρωπος ρε Ηλία, όλα τα καλά που μπορεις να πεις σαν ιδέες, ΑΥΤΟΝ τον τρόπο βρήκες για να τα πεις; Σκέψου το λίγο.
Μάλλον μόνον αυτόν έχει. Ή αυτόν έχει επιλέξει.

Όσο καιρό τουλάχιστον είμαι εδώ αυτό έχω δει...

Μπορεί να μιλάει, ο άνθρωπος, μόνο σε γαλαζοαίματους. Οπότε, χάσαμε...

Υ.Γ. Τώρα είμαι τοξικιά...

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.
Σημασία έχει να ΤΙΜΑΕΙ το ΣΤΕΦΑΝΙ του και να γυρίζει εκεί ΠΑΝΤΑ. Και τότε φαίνεται και η ποιότητα της ΣΩΣΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, αν κατανοεί τη ΦΥΣΗ του ΑΝΤΡΑ που έχει στο πλευρό της και ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
Σημασία έχει να φουσκώνει η τσέπη του για να αναδειχθεί η ποιότητα της απατημένης πλην τίμιας γυναικός, της καρτερικης , συγακαταβατικης , συμπονετικης, συναισθανομενης το μαρτύριο της ανυπότακτης, επιρρεπους , ασυγκράτητα και ακούσια αχαλίνωτης φύσεως του ΣΩΣΤΟΥ συζύγου.

Η πλειοψηφία των απατημένων ξέρουν τι λουλούδια έχουν για συντρόφους .

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια