akikos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Aφού είναι αποδεκτό να χρησιμοποιούμε return μέσα στα loop στα functions (αν είναι) γιατί δεν είναι αποδεκτό και το break;
fockos
Επιφανές μέλος

GiorgosM
Νεοφερμένο μέλος

fretoe
Δραστήριο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

(Επίσης μόνο σ' εμένα ενοχλεί το OCD μου το "έτρεξε τεσσερσίμισι φορές το Loop"?)
Εξαίρεση αποτελούν πράγματι τα case / switch που σε πολλές περιπτώσεις τα απαιτούν, αλλά τότε ο εγκέφαλός μου τα θεωρεί απλά μέρος της σύνταξης του case.
akikos
Επιφανές μέλος

Για μενα κανει τα πραγματα περιπλοκα εχω καιρο να χρησιμοποιησω σε κατι που δεν ειναι παρα πολυ απλο
Έτσι μας μάθαιναν στις σχολές αλλά βλέπω αρκετοί χρησιμοποιύν τα beaκ και continue για να δουν αν ικανοποιούνται οι συνθήκες για να προχωρήσουμε στη συνέχεια.
Παράδειγμα
for (int i = 0; i < count(eStekiUsers) ; i++){
if (eStekiUsers[i]->age < 25) continue;
if (strcmp(eStekiUsers[i]->name,"Fockos")) continue;
if (strcmp(eStekiUsers[i]->sxoli,"ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ") || strcmp(eStekiUsers[i]->sxoli,"HMMY")) continue;
if (eStekiUsers[i]->postCount <= 500 continue;
if (time_exec = 600) break;
eStekiUsers[i]->poiotikosXristis = true;
}
Μπορεί να κάνει κάποιος αυτό χωρίς continue; και break; και να ναι εξίσου ευανάγνωστο;
fretoe
Δραστήριο μέλος

Έτσι μας μάθαιναν στις σχολές αλλά βλέπω αρκετοί χρησιμοποιύν τα beaκ και continue για να δουν αν ικανοποιούνται οι συνθήκες για να προχωρήσουμε στη συνέχεια.
Παράδειγμα
Code:for (int i = 0; i < count(eStekiUsers) ; i++){ if (eStekiUsers[i]->age < 25) continue; if (strcmp(eStekiUsers[i]->name,"Fockos")) continue; if (strcmp(eStekiUsers[i]->sxoli,"ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ") || strcmp(eStekiUsers[i]->sxoli,"HMMY")) continue; if (eStekiUsers[i]->postCount <= 500 continue; if (time_exec = 600) break; eStekiUsers[i]->poiotikosXristis = true; }
Μπορεί να κάνει κάποιος αυτό χωρίς continue; και break; και να ναι εξίσου ευανάγνωστο;
Ενδεχομένως να έκανα κάτι τετοιο αν ήθελα να αποφύγω continue/break;
int i = 0;
while (time_exec != 600 && i < count(eStekiUsers)) {
bool isPoiotikosXristis = !(
(eStekiUsers[i]->age < 25) &&
(strcmp(eStekiUsers[i]->name,"Fockos")) &&
(strcmp(eStekiUsers[i]->sxoli,"ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ") || strcmp(eStekiUsers[i]->sxoli,"HMMY")) &&
(eStekiUsers[i]->postCount <= 500)
);
eStekiUsers[i]->poiotikosXristis = isPoiotikosXristis;
i++;
}
akikos
Επιφανές μέλος

Ας σουλουπώσω και το δικό μου.
for (int i = 0; i < count(eStekiUsers) ; i++){
if (eStekiUsers[i]->age < 25 || strcmp(eStekiUsers[i]->name,"Fockos") || strcmp(eStekiUsers[i]->sxoli,"ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ") || strcmp(eStekiUsers[i]->sxoli,"HMMY") || (eStekiUsers[i]->postCount <= 500 )) continue;
if (time_exec = 600) break;
eStekiUsers[i]->poiotikosXristis = true;
}
Υπάρχει κανένας που θεωρεί το κώδικα του post πάνω πιο ευανάγνωστο από αυτό που έγραψα εγώ εδώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.