Είναι οι γυναίκες ''προνομιούχες'' στον ερωτικό τομέα;

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,835 μηνύματα.
Εχω γατί. <3 (και δεν θα τον άλλαζα για καμία γυναίκα, όσο κι αν τις αγαπώ και τις θέλω στη ζωή μου - παράλληλα, όχι αντι του γατιού)

Σαφέστατα και δεν υποκαθιστά τον άνθρωπο, αυτο πρέπει να το καταλάβουμε οι γατογονείς γιατι καπου εχει παραγινει το "δεν πειράζει, εχω τα ζωάκια μου".

Tα ζώα τα αγαπάμε αλλά δεν τα υποκαθιστούμε με το είδος μας. Όπως και μια κότα δεν θα αγαπούσε τον άνθρωπο ως ... άνθρωπο αλλά ως μια άλλη κότα. Θέλω να πω ότι σίγουρα το ζώο αγαπάει αλλά όχι με την ανθρώπινη ερμηνεία. Θα πρέπει το ανθρώπινο είδος να μπορεί να κατανοεί τα όρια του ζώου και πως εκείνο κατανοεί αυτό που εμείς θεωρούμε μέρος της ανθρώπινης επικοινωνίας.

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,484 μηνύματα.
Tα ζώα τα αγαπάμε αλλά δεν τα υποκαθιστούμε με το είδος μας. Όπως και μια κότα δεν θα αγαπούσε τον άνθρωπο ως ... άνθρωπο αλλά ως μια άλλη κότα. Θέλω να πω ότι σίγουρα το ζώο αγαπάει αλλά όχι με την ανθρώπινη ερμηνεία. Θα πρέπει το ανθρώπινο είδος να μπορεί να κατανοεί τα όρια του ζώου και πως εκείνο κατανοεί αυτό που εμείς θεωρούμε μέρος της ανθρώπινης επικοινωνίας.
Καλά τα λες απλώς μου φάνηκε αστείο το παράδειγμα με την κότα για αυτό έβαλα την αντίδραση. Σορι .

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,835 μηνύματα.
Είδα ότι είχες γράψει πως δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε... Φυσικά αν δεν θέλεις δεν χρειάζεται να το αναλύσεις, δεν σε αναγκάζει κάποιος , συζήτηση κάνουμε. Και για να είμαι ειλικρινής συμφωνώ με όσα λέτε εσυ με τον valder kai ton npb...και θα ήθελα να είναι αλήθεια αλλά η πραγματικότητα μου έχει δείξει κάτι άλλο :) <3

Γιατί δίνεις σημασία σε τέτοιο είδος ανδρών; Μήπως σε ελκύει αυτό το είδος ανδρών ώστε να τρώς το παραμύθι σου και μετά την απόρριψή σου και να ψάχνεσαι; :hmm: :P Υπάρχουν τέτοιες γυναίκες που ενώ βλέπουν το λάθος απλά επιμένουν σε άνδρες αυτού του ρεπερτορίου και το θεωρούν ως μέρος ενός παιχνιδιού απλά για να επιβεβαιώνονται ως γυναίκες.

finesse

Δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 666 μηνύματα.
Είδα ότι είχες γράψει πως δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε... Φυσικά αν δεν θέλεις δεν χρειάζεται να το αναλύσεις, δεν σε αναγκάζει κάποιος , συζήτηση κάνουμε. Και για να είμαι ειλικρινής συμφωνώ με όσα λέτε εσυ με τον valder kai ton npb...και θα ήθελα να είναι αλήθεια αλλά η πραγματικότητα μου έχει δείξει κάτι άλλο :) <3

Ναι, η αλήθεια είναι πως το έγραψα αλλά το έσβησα. Το έσβησα, γιατί δεν ήξερα πώς θα το πάρεις. Το ανέφερα όχι επειδή δεν θέλω να το αναλύσω, αλλά γιατί θα έπρεπε να μη χρειάζεται να το αναλύσω. Είναι ένας τρόπος σκέψης που βγάζει έλλειψη αυτοπεποίθησης και ανασφάλειες. Να το πω διαφορετικά: κινούμενη κατ'αυτόν τον τρόπο ξοδεύεις άδικα ενέργεια. Θα μπορούσες αυτή την ενέργεια να την επενδύσεις στα άτομα που πραγματικά αξίζουν. Στεναχωριέσαι άδικα και βάζεις τον εαυτό σου σε θέση που δεν πρέπει σκεπτόμενη έτσι.

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Γιατί δίνεις σημασία σε τέτοιο είδος ανδρών; Μήπως σε ελκύει αυτό το είδος ανδρών ώστε να τρώς το παραμύθι σου και μετά την απόρριψή σου και να ψάχνεσαι; :hmm: :P Υπάρχουν τέτοιες γυναίκες που ενώ βλέπουν το λάθος απλά επιμένουν σε άνδρες αυτού του ρεπερτορίου και το θεωρούν ως μέρος ενός παιχνιδιού απλά για να επιβεβαιώνονται ως γυναίκες.
Ποιο παραμύθι?

nPb

Επιφανές μέλος

Ποιο παραμύθι?

την παραμύθα.. :P του δήθεν ενδιαφέροντος και μετά καταλήγεις ότι ένας άντρας έχει τη συμπεριφορά που αναφέρουμε τόση ώρα στη συζήτηση. Αν ισχύει τότε αυτό, απλά τρώς το δούλεμά σου και το ευχαριστιέσαι. :shifty: Γιατί ξοδεύεις ενέργεια σε ανασφάλειες; Όλοι οι άνθρωποι έχουν ατέλειες. Ψάξε πέρα από αυτό. Πίστεψέ με, υπάρχουν καλοί άνθρωποι, απλά τα μάτια κοιτάζουν αλλού.

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

την παραμύθα.. :P του δήθεν ενδιαφέροντος και μετά καταλήγεις ότι ένας άντρας έχει τη συμπεριφορά που αναφέρουμε τόση ώρα στη συζήτηση. Αν ισχύει τότε αυτό, απλά τρώς το δούλεμά σου και το ευχαριστιέσαι. :shifty: Γιατί ξοδεύεις ενέργεια σε ανασφάλειες; Όλοι οι άνθρωποι έχουν ατέλειες. Ψάξε πέρα από αυτό. Πίστεψέ με, υπάρχουν καλοί άνθρωποι, απλά τα μάτια κοιτάζουν αλλού.
Μόνος σου το συμπερανες αυτό ... Μιλάμε για απλή απόρριψη , κανένα παραμύθι πιο πριν

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,320 μηνύματα.
Ναι ... Γιατί όσοι έχουν σχέση έχουν όλα αυτά που λες
Οχι, τουλάχιστον όχι όλα. Αλλά καποια απο αυτα ειναι handicap να μη τα έχει ο άντρας -συμφωνα με τη σημερινη στερεοτυπική κοινωνία- ξεκινάει απο μειονεκτική θέση.

... Η κοπέλα κολακευεται όταν ο άντρας κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί για εκείνη. Δεν χρειάζεται να έχει εκατομμύρια ο άλλος για να πάρει μερικά λουλούδια. Δεν χρειάζεται να έχει βίλλα, αλλά όχι να είναι και 30+ και να φωνάζει τη μάνα του για να του βάλει ένα ποτήρι νερό. Το θέμα είναι να έχει στόχους κ να προσπαθεί, όχι να έχει απαραίτητα όλα αυτά που λες... Αυτό , διορθώνεται , όπως και τα υπόλοιπα που είπες (εκτός από το ύψος) . Επίσης δεν θέλουν όλες κοιλιακούς... Καμία δεν θα πει ααα μου αρέσει αλλά δεν έχει κοιλιακούς ..... Ενώ πόσοι θα πουν "δεν έχει στήθος"(πολύ χειρότερα αποτι το είπα εγώ τώρα)
Πρωτα απ ολα, αυτό με τους 30άρηδες που τους φέρνει η μανα τους νερό, το κάνουν λίγοι. Και λίγες.

Οι περισσοτεροι αυτοεξυπηρετούνται. Οπότε δεν ειναι αυτό το πρόβλημά σου αλήθεια, αλλά μια υπερβολή που κρυβει κατι άλλο.

Εσυ θες τον άντρα ανεξάρτητο, με την ελπίδα οτι δε θα έχει παραμείνει στο οτι μπορει μόνο να αυτοεξυπηρετείται και να μην τα ζητάει απο τη μάνα του.

Λες δηλαδή ότι εγω δεν θελω αντρα να ειναι στην κλιμακα του 10 στο 2, αλλά μέσα σου ελπίζεις για το 8 κατ ελάχιστον.

Γιατί -και το ξέρω καλά αυτό που λέω οπότε μην διαμαρτυρηθείς- αμα ο άλλος ξερει και να πλένει και να σφουγγαριζει και να μαγειρευει και να έχει λεφτά και να έχει χόμπι, εκει θα αρχίσουν τα δηκτικά τα πλάγια, η απομείωση με τρόπο "γηατύ δεν δουλέβης;;; τσακ τσιχλοφουσκέητορ"

ή

"πότε θα με πας σε κανενα εστιατόριο να φάμε" (ήθελε λούσα ο κώλος της χωρίς να το χει ξαναπει, και χωρίς να έχει ανταποκριθει οπως θέλω πχ. να με γνωρισει στο γιό της ή στους φίλους της)

Οπότε συγχώρεσέ με, αλλά αυτά τα "αρκει να φέρνει το νερό του μόνος του" τα ακούω βερεσέ. Κάτι άλλο θα βρωμίσει μετά. Η τύπισσα θέλει να σε βρει ΕΤΟΙΜΟ και μετα σιωπηρά αρχίζει να σου βρισκει μειον, και σε αποδομεί.

Σόρρυ, διόρθωση, η damaged τυπισσα. Και οι νορμάλ εκει θα καταλήξουν, αλλα το κάνουν πιο αργά σε ρυθμό.

Οι περισσότεροι την κοπέλα που έχει μια νορμάλ εμφάνιση όπως λες την θεωρούν μέτρια ή και κάτω του μετρίου και θα φάει μια χαρά τα άκυρα της !
Κι αυτή που σκέφτεται έτσι τι είναι; Φιατάκι για να θέλει να την προσέξουν οι περισσότεροι; Κανονικα θα πρεπε να νιωθει Φερράρι και να ψάχνει τους λίγους, τις εξαιρέσεις που δεν κάνουν τέτοια.

Για να μπλέκει καποιος συνεχως με την πλέμπα, κατι πάει στραβά και με τον ιδιο.

Ή αυτό (να ειναι κάποια Φιατάκι) ή ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι της ρίχνουν άκυρα για τη μετρια εμφάνιση. Πχ να υπάρχει delusion οτι ειναι καλή κοπέλα και να χει κανει χοντρομαλακίες και να τα ειδαν οι άλλοι και να στεγνωσαν.

nPb

Επιφανές μέλος

Μόνος σου το συμπερανες αυτό ... Μιλάμε για απλή απόρριψη , κανένα παραμύθι πιο πριν

... χωρίς να σε ξέρει αν σε απορρίπτει, έχει πρόβλημα το είδος αυτό που σε απέρριψε. Πάμε παρακάτω. :P Έχει αξία ίση με μια χαρτοπετσέτα.

finesse

Δραστήριο μέλος

Εν τω μεταξύ, ούτε η ΙΟΝ αμυγδάλου ή οι τηγανητές πατάτες δεν αρέσουν σε όλους. Πώς περιμένουμε εμάς να μας θέλουν όλοι; :crazy:

nPb

Επιφανές μέλος

Νομίζω ότι όποιος λέει ότι δεν του αρέσει μια ΙΟΝ αμυγδάλου ή πατάτες τηγανητές έχει θεματάκια. Μάλλον έχει πρόβλημα γεύσης.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,831 μηνύματα.
Λέτε εμένα που μου αρέσουν μόνο οι bitter σοκολάτες να έχω θεματαρα;

nPb

Επιφανές μέλος

Και το όνομα Σοφία είναι ωραίο μαζί με το Ion :P

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

... χωρίς να σε ξέρει αν σε απορρίπτει, έχει πρόβλημα το είδος αυτό που σε απέρριψε. Πάμε παρακάτω. :P Έχει αξία ίση με μια χαρτοπετσέτα.
Μου είπε ότι τον χαρακτήρα τον μαθαίνεις στην πορεία.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και το όνομα Σοφία είναι ωραίο μαζί με το Ion :P
Που κολλάνε? Εν τω μεταξύ θέλω να το αλλάξω αλλά νομίζω δεν μπορώ ακόμα 😂

finesse

Δραστήριο μέλος

Ποιο παραμύθι?

Υπάρχει αυτή η κατηγορία, πάντως. Κι όπου "παραμύθι" μπορεί να είναι οτιδήποτε. Κάποιοι άνθρωποι τρέφονται με το αρνητικό και την επιβεβαίωση όσων έχουν μέσα στο κεφάλι τους. Φαύλος κύκλος.

*Γενικά μιλώντας. Όχι για σένα, Ion.

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Που κολλάνε? Εν τω μεταξύ θέλω να το αλλάξω αλλά νομίζω δεν μπορώ ακόμα 😂
Μόλις είδα ότι σε 12 μέρες από τώρα μπορώ να το αλλάξω

finesse

Δραστήριο μέλος

nPb

Επιφανές μέλος

Ποια πορεία; του ΠΑΜΕ; :P Πρόσεχε μη δεις κανέναν χαρακτήρα νεάντερταλ από το Wuppertal.. :hmm:

Υπάρχει αυτή η κατηγορία, πάντως. Κι όπου "παραμύθι" μπορεί να είναι οτιδήποτε. Κάποιοι άνθρωποι τρέφονται με το αρνητικό και την επιβεβαίωση όσων έχουν μέσα στο κεφάλι τους. Φαύλος κύκλος.

Όπως και οι Μπαμπίτσες που ερωτικά κολλήσανε και στέλνουν γράμματα στον Μπάμπη, ακραίο μεν, πραγματικότητα δε. :P Ίσως ορισμένες γυναίκες να τη βρίσκουν με την ανωμαλία. Μαλλιάς ανωμαλιάς. :shifty:

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα.
Όχι ακριβώς. Όσοι ανταποκρίνονται απλά έχουν ένα διαφορετικό κριτήριο αισθητικής. Δεν σημαίνει ότι επειδή ο Α άνδρας σε βρίσκει άσχημη, τότε και ο Β, Γ, ... Κ+1 άνδρας θα σε βρίσκει άσχημη, όπου Κ > Γ θετικός ακέραιος αριθμός. Δεν υπάρχει σχέση συνεπαγωγής λογικής πρότασης.

Επίσης η ομορφιά είναι η υποκειμενική που σημαίνει ότι το πως βλέπει ο καθένας έναν άλλο άνθρωπο έχει μεγάλη διαφορά και πολλές τελείως κόντρα με αυτό που εμείς νομίζουμε για τον εαυτό μας. Για παράδεγμα εσύ μπορεί να νομίζεις ότι τα πόδια σου (λόγω ανασφάλειας) δείχνουν άσχημα πάνω σου, επειδή εσύ βλέπεις αυτήν την εικόνα, ενώ αντιθέτως σε αυτό το σουλούπι σώματος να πηγαίνουν.

Δεν είναι τόσο απλό, η ομορφιά είναι αντικειμενική με πιθανόκρατικά κριτήρια. Αν για παράδειγμα σε μια την πέφτει το 80% των ανδρών και σε μια άλλη το 20% προφανώς μπορούμε να αποφανθούμε ότι η πρώτη είναι αντικειμενικά ομορφη. Αυτή που έχει το χαμηλότερο ποσοστό απήχησης θα είναι πιο δύσκολο να βρει άντρα εφόσον αυτό το ποσοστό αντρών δεν είναι σε ένα μερος συγκεντρωμένο να πάει να το βρει. Θα δυσκολευτεί πολύ.

nPb

Επιφανές μέλος

Αυτή που έχει το χαμηλότερο ποσοστό απήχησης θα είναι πιο δύσκολο να βρει άντρα εφόσον αυτό το ποσοστό αντρών δεν είναι σε ένα μερος συγκεντρωμένο να πάει να το βρει. Θα δυσκολευτεί πολύ.

Ναι αλλά η γυναίκα συνήθως δεν επιλέγει με το αισθητικό κομμάτι ομορφιάς. Θεωρητικά λέει ότι την γοητεύει ένας όμορφος άνδρας αλλά στην πράξη, με άλλον άντρα καταλήγει να εκπληρώνει τις ανάγκες της θηλυκής της φύσης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια