Είναι οι γυναίκες ''προνομιούχες'' στον ερωτικό τομέα;

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Και οι ορμές πώς τιθασεύονται; Το χάδι πώς υποκαθίσταται; Καλό το γατί αλλά δεν είναι άνθρωπος, είναι αιλουροειδές. Μήπως να κοιμόμαστε αγκαλιά με ένα δελφίνι που έχει smooth δέρμα; :crazy:
Για τους άνδρες δεν ισχύει το ίδιο;

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.575 μηνύματα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Και οι ορμές πώς τιθασεύονται; Το χάδι πώς υποκαθίσταται; Καλό το γατί αλλά δεν είναι άνθρωπος, είναι αιλουροειδές. Μήπως να κοιμόμαστε αγκαλιά με ένα δελφίνι που έχει smooth δέρμα; :crazy:
Εχω γατί. <3 (και δεν θα τον άλλαζα για καμία γυναίκα, όσο κι αν τις αγαπώ και τις θέλω στη ζωή μου - παράλληλα, όχι αντι του γατιού)

Σαφέστατα και δεν υποκαθιστά τον άνθρωπο, αυτο πρέπει να το καταλάβουμε οι γατογονείς γιατι καπου εχει παραγινει το "δεν πειράζει, εχω τα ζωάκια μου".

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.575 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Και ειναι κρίμα γιατί χάψανε καποιοι ανθρωποι την προπαγανδα και γιναμε τα φυλα εχθροι χωρις να υπάρχει αναγκη.

Συντομα κανένας δε θα ειναι προνομιούχος. Πολλοι θα ειμαστε μονοι και μονες μας, αν δεν βάλουμε νερό στο κρασί μας.

Και συμφέρει και τις ελίτ αυτό. Μειωση πληθυσμού, ελεγχόμενα άτομα-μονάδες, κατάρρευση θεσμών - οικογένειας, ελπίδας.
Πήγα να πω «υπάρχει ανάγκη, την έχω αναφέρει σ' άλλο thread κ.λπ.» αλλά στο τέλος έδωσες την απάντηση μόνος σου!;)
Τότε αγαπητοί δε χρειάζεστε τις γυναίκες. Αρμεγεστε και μόνοι σας.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Πήγα να πω «υπάρχει ανάγκη, την έχω αναφέρει σ' άλλο thread κ.λπ.» αλλά στο τέλος έδωσες την απάντηση μόνος σου!;)

Ναι το συνηθιζω να μου ξεφευγουν κατι τετοια και μετα να τα διορθώνω αν και εδω εννοούσα πρακτικα οτι δεν εχουμε τιποτα να κερδισουμε οι απλοι ανθρωποι απο το να μισουμε τις γυναικες και τους άντρες.

Δηλαδη αμα εγω μισησω τη Μαιρουλα

ή

Η Ελενιτσα μισήσει εμένα

Απλά δε θα γνωριστουμε ποτέ, θα πιστευουμε ψευδως οτι ολο το άλλο φυλο ειναι φάουλ και θα κατσουμε στο εργόχειρο μια ζωη εχοντας πικρα και high moral ground ταχα οτι εμεις έχουμε το αλάθητο.

Προτιμω να μη σακουλιαζω τους παντες σε ενα τσουβάλι και να ψαξω να βρω μια καλή γυναικα με ταιριαστές αξίες στις δικές μου και τέλος.

Γιατι την ιδια παπάτζα που πουλησανε σ αυτες με το φεμινισμό και την πατριαρχία και τα σκατά, πουλάγανε σε μας μετα και με τα χάπια red black pill κλπ.

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.
Οι αστικοποιημένες κοινωνίες ευνοούν σίγουρα περισσότερο τις γυναίκες αλλά τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ακολουθούν πάντα το ρεύμα δηλαδή ότι κάνουν οι άλλοι.

nPb

Επιφανές μέλος

Το ερώτημα είναι ότι εφόσον ούτε οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν ότι πρέπει να υπάρχει σχέση, γιατί τότε βασανίζει γενεές γενεών το θέμα του ερωτικού τομέα; Τα τελευταία χρόνια βλέπω μια στροφή σε μοναχικούς ανθρώπους που τείνουν να υποκαθιστούν την βιολογική φύση τους, την εσωτερική ανάγκη τους με ένα υποκατάστατο που μπορεί να είναι ένα ναρκωτικό ή ένα κατοικίδιο ακόμη και αν προτιμούν να γίνουν φορείς βακτηρίων και πάσης φύσεως μικροβίων που φέρει το ζώο (π.χ. κατοικίδιο χελώνα, η χελώνα έχει μύκητες) αποφεύγουν μια υγιή σχέση, χάνοντας το χρόνο να γνωρίσουν έναν άνθρωπο. Όλα έχουν το τίμημά τους. Ναι στα ζώα, αλλά όχι στο άκρο να χάσουμε τη ζωή. Το ζώο έχει τη ζωή του και χωρίς εμάς καθώς δεν μιλάει την ανθρώπινη γλώσσα για να βελτιωθεί η επικοινωνία σαν διαφορετικά είδη.

Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά μου θυμίζει το αστείο με το σταθερό τηλέφωνο. Μας έπερναν και έκαναν κακόγουστες πλάκες και από τα νεύρα μας μετά βρίζαμε όλους όσους έπαιρναν τηλέφωνο ακόμη και ... κάποιον θείο που απλά ο άνθρωπος δεν έφταιγε σε κάτι απλά έπεσε σε ώρα κίνηση τηλεφωνικών κλήσεων-φάρσας. Δεν φταίνε όλοι οι άντρες αν μια πάει και γνωρίζει έναν συγκεκριμένο τύπο άνδρα που την έλκει και μετά απαγοητεύεται και το ρίχνει στα γατόσκυλα και σε μισανδρική γενίκευση. Μετά δεν της φταίει κανείς να έρθει στα 45 και στα πικρά 70 της να μας πει ότι έκανε λάθος και έχασε τη ζωή της. Είναι κρίμα, δεν κουνάω το δάχτυλο αλλά κάποτε κάποια πράγματα πρέπει να τα λέμε όπως είναι. Το βλέπεις όσο είσαι νέα ότι πας στον κατήφορο, αλλά δεν ζητάς μια βοήθεια να ομορφύνεις τη ζωή σου.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Το ερώτημα είναι ότι εφόσον ούτε οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν ότι πρέπει να υπάρχει σχέση, γιατί τότε βασανίζει γενεές γενεών το θέμα του ερωτικού τομέα; Τα τελευταία χρόνια βλέπω μια στροφή σε μοναχικούς ανθρώπους που τείνουν να υποκαθιστούν την βιολογική φύση τους, την εσωτερική ανάγκη τους με ένα υποκατάστατο που μπορεί να είναι ένα ναρκωτικό ή ένα κατοικίδιο ακόμη και αν προτιμούν να γίνουν φορείς βακτηρίων και πάσης φύσεως μικροβίων που φέρει το ζώο (π.χ. κατοικίδιο χελώνα, η χελώνα έχει μύκητες) αποφεύγουν μια υγιή σχέση, χάνοντας το χρόνο να γνωρίσουν έναν άνθρωπο. Όλα έχουν το τίμημά τους. Ναι στα ζώα, αλλά όχι στο άκρο να χάσουμε τη ζωή. Το ζώο έχει τη ζωή του και χωρίς εμάς καθώς δεν μιλάει την ανθρώπινη γλώσσα για να βελτιωθεί η επικοινωνία σαν διαφορετικά είδη.
Και να 'μεναν μόνο στη «συντροφιά» τα υποκατάστατα...π.χ. κάτι για bestiality κ.λπ. έχετε υπόψη σας;
Ειδικά στις γυναίκες δίνει και παίρνει!

Τελευταία επεξεργασία:

nPb

Επιφανές μέλος

Και να 'μεναν μόνο στη «συντροφιά» τα υποκατάστατα...π.χ. κάτι για bestiality κ.λπ. έχετε υπόψη σας;

Ναι. Στη Γερμανία είναι αποδεκτό ότι πολλές γυναίκες όταν δεν μπορούν να βρουν σύντροφο επιλέγουν να έχουν σχέση με αρσενικό είδος κατοικίδιου ζώου. Μάλιστα παίρνουν και συγκεκριμένη ράτσα που να μπορούν να το απολαμβάνουν. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα στον κόλπο βακτηρίων. :sick:

Υπάρχει διχογνωμία σχετικά με εκείνους που υποστηρίζουν ότι το ζώο κακοποιείται αλλά σε μια κοινωνία χυλού, ο καθένας κάνει ότι θέλει εφόσον υπάρχει και marketing σε αυτό.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ναι. Στη Γερμανία είναι αποδεκτό ότι πολλές γυναίκες όταν δεν μπορούν να βρουν σύντροφο επιλέγουν να έχουν σχέση με αρσενικό είδος κατοικίδιου ζώου. Μάλιστα παίρνουν και συγκεκριμένη ράτσα που να μπορούν να το απολαμβάνουν. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα στον κόλπο βακτηρίων. :sick:
Θέμα χρόνου ο επόμενος ιός τύπου HIV...

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα στον κόλπο βακτηρίων.
Είσαι μικροβιοφοβικος μου φαίνεται, όπου ζώο στο σπίτι =ΒΑΚΤΗΡΙΑ

Θα πρέπει να ξέρεις πως οι ιδιοκτήτες ζώων τα θεωρούμε μέλη της οικογένειας, συμβιώνουμε μαζί τους, τρώμε μαζί τους, κοιμόμαστε μαζί τους και από όσο ξέρω δεν έχουμε αρρωστήσει ακόμη. Ούτε η συμβίωση με ένα ζώο, τουλάχιστον στην πλειοψηφία των υγιών ψυχικά ανθρώπων, τους εμποδίζει από το έχουν σύντροφο, να αναζητούν σύντροφο, να απολαμβάνουν την ανθρώπινη συντροφικότητα.

nPb

Επιφανές μέλος

Nαι έχω μικροβιοφοβία επειδή δεν τα πάω καλά με τις αποικίες βακτηρίων και πάσης φύσεως μικροβίων-ξενιστών που κουβαλάει το ζώο άθελά του. Δεν κρίνω όσους το κάνουν, απλά διατυπώνω την γνώμη μου.

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.
Απλά δε θα γνωριστουμε ποτέ, θα πιστευουμε
ψευδως οτι ολο το άλλο φυλο ειναι φάουλ και θα κατσουμε στο εργόχειρο μια ζωη εχοντας πικρα και high moral ground ταχα οτι εμεις έχουμε το αλάθητο.

Δυστυχώς αυτό γίνεται αιώνες...για το ίδιο πράγμα παραπονιόταν και ο Γκαιτε

nPb

Επιφανές μέλος

Δυστυχώς αυτό γίνεται αιώνες...για το ίδιο πράγμα παραπονιόταν και ο Γκαιτε

Αυτό ισχύει επειδή η γυναίκα από τη φύση της όταν ωριμάζει βιολογικά πιο γρήγορα από τον άνδρα που είναι ακόμη αγόρι, αναζητάει την φύση της και ενδεχόμενα δεν κάνει σωστές επιλογές άντρα. Φυσικά καμία γυναίκα δεν ακούει τις καμπάνες για τις επιλογές της παρά μόνο όταν λουστεί αυτές με όποιο κόστος. Η σωματική ωριμότητα μιας κοπέλας σε γυναίκα δεν σημαίνει απαραίτητα και ωριμότητα σκέψης ή κρίσης πραγμάτων. Από τον αρχαίο κόσμο, για τα μάτια μιας γυναίκας διαλύσανε αυτοκρατορίες.

Αυτό οφείλεται ότι σε πολύ νεαρές ηλικίες η γυναίκα επιλέγει τον σύντροφό της με αυτά που λένε οι σωματικές ορμόνες μέσω του εγκεφάλου της και όχι με συναισθηματικούς ή λογικούς κώδικες. Σε αυτό ο διάστημα μέχρι ο έφηβος να ωριμάσει και να μπορέσει να αποτελέσει πεδίο ενδιαφέροντος μιας γυναίκας, η γυναίκα πιθανόν να έχει δοκιμάσει, να έχει αλλάξει άνδρες μέχρι να ξενερώσει, να το έχει φάει στη μάπα και μετά να βλέπει την κατάσταση πιο σοφιστικέ, πιο φιλοσοφικέ για καφέ, γάτα και πλέξιμο. Να μην θέλει άλλο επειδή επικρατεί η απογοήτευση στο μυαλό της και η έντονη δυσπιστία ακόμη και αν ο άλλος δείχνει τίμιο ενδιαφέρον.

Θυμάμαι μια κοπέλα που είχε δυσπιστία με την ειλικρίνεια και τιμιότητα ενός συγκεκριμένου άντρα στην περίοδο των φοιτητικών χρόνων μου και τελικά, η κοπέλα ακόμη και σήμερα είναι μόνη της. Έριχνε πάντα χυλόπιτες. Δεν ήθελε. Ένιωθε σαν κουρασμένη ζωντοχήρα με 5 παιδιά.

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.
Αυτό ισχύει επειδή η γυναίκα από τη φύση της όταν ωριμάζει βιολογικά πιο γρήγορα από τον άνδρα που είναι ακόμη αγόρι, αναζητάει την φύση της και ενδεχόμενα δεν κάνει σωστές επιλογές άντρα. Φυσικά καμία γυναίκα δεν ακούει τις καμπάνες για τις επιλογές της παρά μόνο όταν λουστεί αυτές με όποιο κόστος. Η σωματική ωριμότητα μιας κοπέλας σε γυναίκα δεν σημαίνει απαραίτητα και ωριμότητα σκέψης ή κρίσης πραγμάτων. Από τον αρχαίο κόσμο, για τα μάτια μιας γυναίκας διαλύσανε αυτοκρατορίες.

Αυτό οφείλεται ότι σε πολύ νεαρές ηλικίες η γυναίκα επιλέγει τον σύντροφό της με αυτά που λένε οι σωματικές ορμόνες μέσω του εγκεφάλου της και όχι με συναισθηματικούς ή λογικούς κώδικες. Σε αυτό ο διάστημα μέχρι ο έφηβος να ωριμάσει και να μπορέσει να αποτελέσει πεδίο ενδιαφέροντος μιας γυναίκας, η γυναίκα πιθανόν να έχει δοκιμάσει, να έχει αλλάξει άνδρες μέχρι να ξενερώσει, να το έχει φάει στη μάπα και μετά να βλέπει την κατάσταση πιο σοφιστικέ, πιο φιλοσοφικέ για καφέ, γάτα και πλέξιμο. Να μην θέλει άλλο επειδή επικρατεί η απογοήτευση στο μυαλό της και η έντονη δυσπιστία ακόμη και αν ο άλλος δείχνει τίμιο ενδιαφέρον.

Θυμάμαι μια κοπέλα που είχε δυσπιστία με την ειλικρίνεια και τιμιότητα ενός συγκεκριμένου άντρα στην περίοδο των φοιτητικών χρόνων μου και τελικά, η κοπέλα ακόμη και σήμερα είναι μόνη της. Έριχνε πάντα χυλόπιτες. Δεν ήθελε. Ένιωθε σαν κουρασμένη ζωντοχήρα με 5 παιδιά.

Μα αυτό δεν είναι θέμα γυναίκας μόνο και οι άντρες την ίδια πορεία έχουν.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ανεξαρτήτου ηλικίας αν ανοίξεις στο 100% την καρδιά σου σε γυναίκα της δώσεις όλη την αλήθεια στο πιάτο κ.λπ. το 'χασες το παιχνίδι...

nPb

Επιφανές μέλος

Ανεξαρτήτου ηλικίας αν ανοίξεις στο 100% την καρδιά σου σε γυναίκα της δώσεις όλη την αλήθεια στο πιάτο κ.λπ. το 'χασες το παιχνίδι...

Το θέλει το παραμύθι της, το μυστήριο, το ψέμα της. Αλλιώς βαριέται και ψάχνει αλλού για να θαμπωθεί.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ακριβώς.

Ακόμα κι αν σου πει εκεινη την ωρα οτι πεθαινει για σένα. Ακομα κι αν στο λεει για χρόνια. Και φλέβα να δεις να κοβει.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.-

Χρήστες Βρείτε παρόμοια