Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 19:45 Ο Monte Cristo: #21 19-10-13 19:45 μαζεμένα κώτσο (κοντά γενικά). Αρχική Δημοσίευση από CandyCloud: Αυτό το πείραμα γιατί το κάνεις ακριβώς? Click για ανάπτυξη... Από καθαρά επιστημονικό ενδιαφέρον Ο τρόπος που σκέφτηκε να κάνει καμάκι είναι. Προσκυνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστακης Νεοφερμένο μέλος Ο χριστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 22:25 Ο χριστακης: #22 19-10-13 22:25 Εχω εξηγήσει ρε παιδιά.Εχω διαβάσει διάφορες απόψεις.Εντάξει άλλες το παίρνουν ξενέρωτα και άλλες σαν ενδιαφέρον όταν τους πεις τα σχετικά.Ασχολούμαι πολύ με ψυχολογία και ειδικά με την γυναικεία.Οι γυναίκες είναι τα πιο ευαίσθητα πλάσματα.Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 22:50 Η merry poppins: #23 19-10-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από χριστακης: Εχω εξηγήσει ρε παιδιά.Εχω διαβάσει διάφορες απόψεις.Εντάξει άλλες το παίρνουν ξενέρωτα και άλλες σαν ενδιαφέρον όταν τους πεις τα σχετικά.Ασχολούμαι πολύ με ψυχολογία και ειδικά με την γυναικεία.Οι γυναίκες είναι τα πιο ευαίσθητα πλάσματα.Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Οι γυναικες τα πιο ευαισθητα πλασματα; μυθοοοοοςςςς...η ευαισθησια δεν εχει φυλο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 13:18 Ο nikolaos p.: #24 20-10-13 13:18 Καλύτερα τα μαλλιά να είναι ελεύθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 14:03 Η Θάλεια έγραψε: #25 20-10-13 14:03 Όπως λέει, όταν είμαστε έξω θέλει να βλέπει τον λαιμό μου (το θεωρεί ερωτικό σημείο). Όταν είμαστε μόνοι, εφ'όσον είμαι γυμνή, του αρέσει τα μαλλιά μου να "γλύφουν" την μέση μου και είναι και ένα μέσο για να με "κοντρολάρει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 20:47 Ο grayxx έγραψε: #26 20-10-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από χριστακης: Εχω εξηγήσει ρε παιδιά.Εχω διαβάσει διάφορες απόψεις.Εντάξει άλλες το παίρνουν ξενέρωτα και άλλες σαν ενδιαφέρον όταν τους πεις τα σχετικά.Ασχολούμαι πολύ με ψυχολογία και ειδικά με την γυναικεία.Οι γυναίκες είναι τα πιο ευαίσθητα πλάσματα.Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ειμαι ο μονος που παλι δεν καταλαβαινω τι ακριβως προσπαθεις να ρωτησεις?? Στον τιτλο σου λες αν ειναι πιο ερωτικο η γυναίκα να έχει τα μαλλιά της ελεύθερα,ομως δεν περιγραφεις αυτο στο μηνυμα σου,στο μηνυμα ρωτας αλλο πραγμα αν οι γυναικες ξενερωνουν αν τους ρωτησεις κατι συγκεκριμενο, αλλο ο τιτλος και αλλο αυτο που ρωτας εσυ,αν ενδοιαφερεσαι για γυναικεια ψυχολογια μπορεις να δεις αυτην την διαλεξη https://www.youtube.com/watch?v=iOHdZKDldIg Οσα για τον τιτλο εγω θα σου πω πολυ απλα αναλογα,ειναι σαν να ρωτας αν μια κοπελα ειναι πιο σεξυ ντυμενη με κοντο φορεμα η οταν φοραει κολαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μαζεμένα κώτσο (κοντά γενικά). Αρχική Δημοσίευση από CandyCloud: Αυτό το πείραμα γιατί το κάνεις ακριβώς? Click για ανάπτυξη... Από καθαρά επιστημονικό ενδιαφέρον Ο τρόπος που σκέφτηκε να κάνει καμάκι είναι. Προσκυνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστακης Νεοφερμένο μέλος Ο χριστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 22:25 Ο χριστακης: #22 19-10-13 22:25 Εχω εξηγήσει ρε παιδιά.Εχω διαβάσει διάφορες απόψεις.Εντάξει άλλες το παίρνουν ξενέρωτα και άλλες σαν ενδιαφέρον όταν τους πεις τα σχετικά.Ασχολούμαι πολύ με ψυχολογία και ειδικά με την γυναικεία.Οι γυναίκες είναι τα πιο ευαίσθητα πλάσματα.Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 22:50 Η merry poppins: #23 19-10-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από χριστακης: Εχω εξηγήσει ρε παιδιά.Εχω διαβάσει διάφορες απόψεις.Εντάξει άλλες το παίρνουν ξενέρωτα και άλλες σαν ενδιαφέρον όταν τους πεις τα σχετικά.Ασχολούμαι πολύ με ψυχολογία και ειδικά με την γυναικεία.Οι γυναίκες είναι τα πιο ευαίσθητα πλάσματα.Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Οι γυναικες τα πιο ευαισθητα πλασματα; μυθοοοοοςςςς...η ευαισθησια δεν εχει φυλο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 13:18 Ο nikolaos p.: #24 20-10-13 13:18 Καλύτερα τα μαλλιά να είναι ελεύθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 14:03 Η Θάλεια έγραψε: #25 20-10-13 14:03 Όπως λέει, όταν είμαστε έξω θέλει να βλέπει τον λαιμό μου (το θεωρεί ερωτικό σημείο). Όταν είμαστε μόνοι, εφ'όσον είμαι γυμνή, του αρέσει τα μαλλιά μου να "γλύφουν" την μέση μου και είναι και ένα μέσο για να με "κοντρολάρει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 20:47 Ο grayxx έγραψε: #26 20-10-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από χριστακης: Εχω εξηγήσει ρε παιδιά.Εχω διαβάσει διάφορες απόψεις.Εντάξει άλλες το παίρνουν ξενέρωτα και άλλες σαν ενδιαφέρον όταν τους πεις τα σχετικά.Ασχολούμαι πολύ με ψυχολογία και ειδικά με την γυναικεία.Οι γυναίκες είναι τα πιο ευαίσθητα πλάσματα.Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ειμαι ο μονος που παλι δεν καταλαβαινω τι ακριβως προσπαθεις να ρωτησεις?? Στον τιτλο σου λες αν ειναι πιο ερωτικο η γυναίκα να έχει τα μαλλιά της ελεύθερα,ομως δεν περιγραφεις αυτο στο μηνυμα σου,στο μηνυμα ρωτας αλλο πραγμα αν οι γυναικες ξενερωνουν αν τους ρωτησεις κατι συγκεκριμενο, αλλο ο τιτλος και αλλο αυτο που ρωτας εσυ,αν ενδοιαφερεσαι για γυναικεια ψυχολογια μπορεις να δεις αυτην την διαλεξη https://www.youtube.com/watch?v=iOHdZKDldIg Οσα για τον τιτλο εγω θα σου πω πολυ απλα αναλογα,ειναι σαν να ρωτας αν μια κοπελα ειναι πιο σεξυ ντυμενη με κοντο φορεμα η οταν φοραει κολαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω εξηγήσει ρε παιδιά.Εχω διαβάσει διάφορες απόψεις.Εντάξει άλλες το παίρνουν ξενέρωτα και άλλες σαν ενδιαφέρον όταν τους πεις τα σχετικά.Ασχολούμαι πολύ με ψυχολογία και ειδικά με την γυναικεία.Οι γυναίκες είναι τα πιο ευαίσθητα πλάσματα.Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 22:50 Η merry poppins: #23 19-10-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από χριστακης: Εχω εξηγήσει ρε παιδιά.Εχω διαβάσει διάφορες απόψεις.Εντάξει άλλες το παίρνουν ξενέρωτα και άλλες σαν ενδιαφέρον όταν τους πεις τα σχετικά.Ασχολούμαι πολύ με ψυχολογία και ειδικά με την γυναικεία.Οι γυναίκες είναι τα πιο ευαίσθητα πλάσματα.Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Οι γυναικες τα πιο ευαισθητα πλασματα; μυθοοοοοςςςς...η ευαισθησια δεν εχει φυλο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 13:18 Ο nikolaos p.: #24 20-10-13 13:18 Καλύτερα τα μαλλιά να είναι ελεύθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 14:03 Η Θάλεια έγραψε: #25 20-10-13 14:03 Όπως λέει, όταν είμαστε έξω θέλει να βλέπει τον λαιμό μου (το θεωρεί ερωτικό σημείο). Όταν είμαστε μόνοι, εφ'όσον είμαι γυμνή, του αρέσει τα μαλλιά μου να "γλύφουν" την μέση μου και είναι και ένα μέσο για να με "κοντρολάρει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 20:47 Ο grayxx έγραψε: #26 20-10-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από χριστακης: Εχω εξηγήσει ρε παιδιά.Εχω διαβάσει διάφορες απόψεις.Εντάξει άλλες το παίρνουν ξενέρωτα και άλλες σαν ενδιαφέρον όταν τους πεις τα σχετικά.Ασχολούμαι πολύ με ψυχολογία και ειδικά με την γυναικεία.Οι γυναίκες είναι τα πιο ευαίσθητα πλάσματα.Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ειμαι ο μονος που παλι δεν καταλαβαινω τι ακριβως προσπαθεις να ρωτησεις?? Στον τιτλο σου λες αν ειναι πιο ερωτικο η γυναίκα να έχει τα μαλλιά της ελεύθερα,ομως δεν περιγραφεις αυτο στο μηνυμα σου,στο μηνυμα ρωτας αλλο πραγμα αν οι γυναικες ξενερωνουν αν τους ρωτησεις κατι συγκεκριμενο, αλλο ο τιτλος και αλλο αυτο που ρωτας εσυ,αν ενδοιαφερεσαι για γυναικεια ψυχολογια μπορεις να δεις αυτην την διαλεξη https://www.youtube.com/watch?v=iOHdZKDldIg Οσα για τον τιτλο εγω θα σου πω πολυ απλα αναλογα,ειναι σαν να ρωτας αν μια κοπελα ειναι πιο σεξυ ντυμενη με κοντο φορεμα η οταν φοραει κολαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από χριστακης: Εχω εξηγήσει ρε παιδιά.Εχω διαβάσει διάφορες απόψεις.Εντάξει άλλες το παίρνουν ξενέρωτα και άλλες σαν ενδιαφέρον όταν τους πεις τα σχετικά.Ασχολούμαι πολύ με ψυχολογία και ειδικά με την γυναικεία.Οι γυναίκες είναι τα πιο ευαίσθητα πλάσματα.Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Οι γυναικες τα πιο ευαισθητα πλασματα; μυθοοοοοςςςς...η ευαισθησια δεν εχει φυλο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 13:18 Ο nikolaos p.: #24 20-10-13 13:18 Καλύτερα τα μαλλιά να είναι ελεύθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 14:03 Η Θάλεια έγραψε: #25 20-10-13 14:03 Όπως λέει, όταν είμαστε έξω θέλει να βλέπει τον λαιμό μου (το θεωρεί ερωτικό σημείο). Όταν είμαστε μόνοι, εφ'όσον είμαι γυμνή, του αρέσει τα μαλλιά μου να "γλύφουν" την μέση μου και είναι και ένα μέσο για να με "κοντρολάρει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 20:47 Ο grayxx έγραψε: #26 20-10-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από χριστακης: Εχω εξηγήσει ρε παιδιά.Εχω διαβάσει διάφορες απόψεις.Εντάξει άλλες το παίρνουν ξενέρωτα και άλλες σαν ενδιαφέρον όταν τους πεις τα σχετικά.Ασχολούμαι πολύ με ψυχολογία και ειδικά με την γυναικεία.Οι γυναίκες είναι τα πιο ευαίσθητα πλάσματα.Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ειμαι ο μονος που παλι δεν καταλαβαινω τι ακριβως προσπαθεις να ρωτησεις?? Στον τιτλο σου λες αν ειναι πιο ερωτικο η γυναίκα να έχει τα μαλλιά της ελεύθερα,ομως δεν περιγραφεις αυτο στο μηνυμα σου,στο μηνυμα ρωτας αλλο πραγμα αν οι γυναικες ξενερωνουν αν τους ρωτησεις κατι συγκεκριμενο, αλλο ο τιτλος και αλλο αυτο που ρωτας εσυ,αν ενδοιαφερεσαι για γυναικεια ψυχολογια μπορεις να δεις αυτην την διαλεξη https://www.youtube.com/watch?v=iOHdZKDldIg Οσα για τον τιτλο εγω θα σου πω πολυ απλα αναλογα,ειναι σαν να ρωτας αν μια κοπελα ειναι πιο σεξυ ντυμενη με κοντο φορεμα η οταν φοραει κολαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλύτερα τα μαλλιά να είναι ελεύθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 14:03 Η Θάλεια έγραψε: #25 20-10-13 14:03 Όπως λέει, όταν είμαστε έξω θέλει να βλέπει τον λαιμό μου (το θεωρεί ερωτικό σημείο). Όταν είμαστε μόνοι, εφ'όσον είμαι γυμνή, του αρέσει τα μαλλιά μου να "γλύφουν" την μέση μου και είναι και ένα μέσο για να με "κοντρολάρει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 20:47 Ο grayxx έγραψε: #26 20-10-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από χριστακης: Εχω εξηγήσει ρε παιδιά.Εχω διαβάσει διάφορες απόψεις.Εντάξει άλλες το παίρνουν ξενέρωτα και άλλες σαν ενδιαφέρον όταν τους πεις τα σχετικά.Ασχολούμαι πολύ με ψυχολογία και ειδικά με την γυναικεία.Οι γυναίκες είναι τα πιο ευαίσθητα πλάσματα.Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ειμαι ο μονος που παλι δεν καταλαβαινω τι ακριβως προσπαθεις να ρωτησεις?? Στον τιτλο σου λες αν ειναι πιο ερωτικο η γυναίκα να έχει τα μαλλιά της ελεύθερα,ομως δεν περιγραφεις αυτο στο μηνυμα σου,στο μηνυμα ρωτας αλλο πραγμα αν οι γυναικες ξενερωνουν αν τους ρωτησεις κατι συγκεκριμενο, αλλο ο τιτλος και αλλο αυτο που ρωτας εσυ,αν ενδοιαφερεσαι για γυναικεια ψυχολογια μπορεις να δεις αυτην την διαλεξη https://www.youtube.com/watch?v=iOHdZKDldIg Οσα για τον τιτλο εγω θα σου πω πολυ απλα αναλογα,ειναι σαν να ρωτας αν μια κοπελα ειναι πιο σεξυ ντυμενη με κοντο φορεμα η οταν φοραει κολαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Όπως λέει, όταν είμαστε έξω θέλει να βλέπει τον λαιμό μου (το θεωρεί ερωτικό σημείο). Όταν είμαστε μόνοι, εφ'όσον είμαι γυμνή, του αρέσει τα μαλλιά μου να "γλύφουν" την μέση μου και είναι και ένα μέσο για να με "κοντρολάρει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 20:47 Ο grayxx έγραψε: #26 20-10-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από χριστακης: Εχω εξηγήσει ρε παιδιά.Εχω διαβάσει διάφορες απόψεις.Εντάξει άλλες το παίρνουν ξενέρωτα και άλλες σαν ενδιαφέρον όταν τους πεις τα σχετικά.Ασχολούμαι πολύ με ψυχολογία και ειδικά με την γυναικεία.Οι γυναίκες είναι τα πιο ευαίσθητα πλάσματα.Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ειμαι ο μονος που παλι δεν καταλαβαινω τι ακριβως προσπαθεις να ρωτησεις?? Στον τιτλο σου λες αν ειναι πιο ερωτικο η γυναίκα να έχει τα μαλλιά της ελεύθερα,ομως δεν περιγραφεις αυτο στο μηνυμα σου,στο μηνυμα ρωτας αλλο πραγμα αν οι γυναικες ξενερωνουν αν τους ρωτησεις κατι συγκεκριμενο, αλλο ο τιτλος και αλλο αυτο που ρωτας εσυ,αν ενδοιαφερεσαι για γυναικεια ψυχολογια μπορεις να δεις αυτην την διαλεξη https://www.youtube.com/watch?v=iOHdZKDldIg Οσα για τον τιτλο εγω θα σου πω πολυ απλα αναλογα,ειναι σαν να ρωτας αν μια κοπελα ειναι πιο σεξυ ντυμενη με κοντο φορεμα η οταν φοραει κολαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από χριστακης: Εχω εξηγήσει ρε παιδιά.Εχω διαβάσει διάφορες απόψεις.Εντάξει άλλες το παίρνουν ξενέρωτα και άλλες σαν ενδιαφέρον όταν τους πεις τα σχετικά.Ασχολούμαι πολύ με ψυχολογία και ειδικά με την γυναικεία.Οι γυναίκες είναι τα πιο ευαίσθητα πλάσματα.Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Click για ανάπτυξη... Ειμαι ο μονος που παλι δεν καταλαβαινω τι ακριβως προσπαθεις να ρωτησεις?? Στον τιτλο σου λες αν ειναι πιο ερωτικο η γυναίκα να έχει τα μαλλιά της ελεύθερα,ομως δεν περιγραφεις αυτο στο μηνυμα σου,στο μηνυμα ρωτας αλλο πραγμα αν οι γυναικες ξενερωνουν αν τους ρωτησεις κατι συγκεκριμενο, αλλο ο τιτλος και αλλο αυτο που ρωτας εσυ,αν ενδοιαφερεσαι για γυναικεια ψυχολογια μπορεις να δεις αυτην την διαλεξη https://www.youtube.com/watch?v=iOHdZKDldIg Οσα για τον τιτλο εγω θα σου πω πολυ απλα αναλογα,ειναι σαν να ρωτας αν μια κοπελα ειναι πιο σεξυ ντυμενη με κοντο φορεμα η οταν φοραει κολαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.