Είναι φυσικό να κλαις από ευτυχία;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 91)
  • Ναι!

Ψήφοι: 83 91,2%
  • Όχι!

Ψήφοι: 4 4,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 4 4,4%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    91
Δεν μου χει συμβεί, αλλά θα το ήθελα πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου έχει συμβεί ελάχιστες φορές και όντως είναι πολύ έντονο συναίσθημα που συνεπάγεται την ανακούφιση και χαρά συνάμα.
Αμφιβάλλω ότι τα δάκρυα χαράς και λύπης βγαίνουν από το αριστερό και δεξί μάτι αντίστοιχα. Μόνο η δοκιμή θα μας πείσει. Θα το δοκιμάσω :P

Στο Stumble Upon...Που ακριβως δεν θυμαμαι να σου πω δυστυχως...

Μήπως εδώ https://www.stumbleupon.com/su/3BwCt.../profiles/blogs/left-eye-happy-tearsright-eye ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
το θεωρω απολυτα φυσιολογικο και μου εχει τυχει!ειναι τρομερο το συναισθημα και η ανακουφιση που νοιωθεις οταν σου συμβει!

και γω το θεωρω απολυτο φυσιολογικο αν και ουτε και γω εχω κλαψει πολλες φορες απο ευτυχια αλλα οταν το εκανα αυτες τις λιγοστες φορες ηταν τοσο ομορφο και τοσο μα τοσο δυνατο συναισθημα!
Εχω κλαψει και ακομα στην ιδεα τις ευτυχιας.. ειναι παραξενο αυτο;; :P Αν και δεν νομιζω να ειναι!

Εξαλου συνολικη ευτυχια δεν υπαρχει ,υπαρχουν μονο ευτυχισμενες στιγμες και αυτο ειναι το ωραιο γτ εαν υπηρχε μονο ευτυχια δεν θα ειχαν αξια οι στιγμες :D

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
και γω το θεωρω απολυτο φυσιολογικο αν και ουτε και γω εχω κλαψει πολλες φορες απο ευτυχια αλλα οταν το εκανα αυτες τις λιγοστες φορες ηταν τοσο ομορφο και τοσο μα τοσο δυνατο συναισθημα!
Εχω κλαψει και ακομα στην ιδεα τις ευτυχιας.. ειναι παραξενο αυτο;; :P Αν και δεν νομιζω να ειναι!
καθολου παραξενο!αν και οποτε προσπαθησα να το εξηγησω σε αλλους ειτε γελασαν μαζι μου ειτε δεν μπορουσαν να το καταλαβουν!:/:

καθολου παραξενο!αν και οποτε προσπαθησα να το εξηγησω σε αλλους ειτε γελασαν μαζι μου ειτε δεν μπορουσαν να το καταλαβουν!:/:

Αυτοί είναι χαμένοι,επειδή δεν το έχουν νιώσει :P κανονικά να χαίρεσαι που μπορείς και νιώθεις ξεχωριστά συναισθήματα :D Θα καταλάβουν κάποια στιγμή ...

Οχι δεν ηταν αυτο...Αλλα δεν πειραζει...
Επισης λεγεται οτι το γελιο και το κλαμα εαν κλεισεις τα ματια σου δυσκολα ξεχωριζει...(λιγο οφφ το ξερω)

Αυτοί είναι χαμένοι,επειδή δεν το έχουν νιώσει :P κανονικά να χαίρεσαι που μπορείς και νιώθεις ξεχωριστά συναισθήματα :D Θα καταλάβουν κάποια στιγμή ...
τι γλυκια σ ευχαριστω πολυ!:)και γω αυτο νομιζω!

οχι

Είναι. Μου έχει συμβεί once or twice.

Ελπίζω να μου ξανασυμβεί κάποια στιγμή στο μέλλον γιατί είναι όμορφο στο να το βιώνεις.

ΝΑΙ! :D

ναι!!!!

ναι αμε!!:D

Πολλές φορές φαντάζομαι ιδανικές καταστάσεις και αν ειμαι συναισθηματικά απορροφημένη, δακρύζω και μόνο στην ιδέα! Βέβαια άλλες φορες είμαι σκετο ντουβάρι και δεν καταλαβαίνω τίποτα.

βεβαιως...ειμαστε τοσο χαρουμενοι που ξεσπαμε σε κλαμματα!

εννοειται πως ειναι φυσικο...ενα εντονο συναισθημα ευτυχιας μπορει να σε κανει να κλαψεις εξαιτιας της συναισθηματικης εντασης που βιωνεις..:D

ναι ναι ναι...

Νομίζω ότι είναι το καλύτερο κλάμα που θα ρίξεις στη ζωή σου! :)

Φυσικά και είναι φυσικό να κλαις από ευτυχία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσωπικά δεν έχει τύχει να κλάψω από τα γέλια,αλλά μερικά δάκρυα...:)Φυσικά και είναι φυσικό να κλαις από ευτυχία!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back