Isiliel
Επιφανές μέλος

Έχω κλάψει από ευτυχία και το θεωρώ απόλυτα φυσικό!
Λυτρωτικό θα έλεγα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Οπότε, είναι απόλυτα φυσικό και προτιμώ χίλιες φορες να κλαίω γι'αυτό το λόγο παρά για οποιοδήποτε άλλο λόγο....Συγκινούμε εύκολα η άτιμη 8)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Οι φακοί επαφής βλέπεις...Αλλά κλαίω εύκολα για πράγματα που με αγγίζουν.

Wishful
Δραστήριο μέλος

Ναί δάκρυσα απο χαρά !Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:Είχα μια διαφωνία στο συγκεκριμένο παλαιότερα και σκέφτηκα να το συζητήσουμε.
Έχω κλάψει από ευτυχία και το θεωρώ απόλυτα φυσικό!
Λυτρωτικό θα έλεγα!

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Επίσης το κλάμα δε σημαίνει απαραίτητα και λύπη, αλλά συγκίνηση είτε από έντονη λύπη/γέλιο/χαρά κτλ. Γενικά κάθε έντονο συναίσθημα μπορεί να εξωτερικευτεί με το κλάμα.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Προσωπικα εχω δακρυσει σε χαρουμενες στιγμες...Το θεωρω απολυτα φυσιολογικο.
Το νακλαις απο ευτυχια ειναι πολυ συνηθισμενο και σε περιπτωσεις καποιιου "αγχους" το οποιο ομως εχει καλη καταληξη.
αυτη η αποτομη ανακουφιση που αισθανεσαι στο τελος, σου φερνει δακρυα και κλαμα.(Το ξερω απο την μητερα μου σε μια προσωπικη περιπετεια υγειας, που ενω ηταν στην τσιτα και απλως στεναχωρημενη και βουρκωμενη, μολις τις ειπαν οτι το νεφρο μου περασε ον κινδυνο, ξεσπασε σε κλαματα.

Το κλαμα και τα δακρυα ειναι καθαρση ψυχης.Για οποιο συναισθηματικο λογο και αν ερθουν τα θεωρω φυσιολογικα.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

εκ τοτε... δεν ειχα ξανακλαψει απο ευτυχια μεχρι αυτη την χρονια....
τωρα τελευταια δεν κανω και τπτ άλλο....
Οι συγκινισιακες μου στιγμες που εχουν μαζι και το κορομηλο, τελευταιως αυξάνονται επικίνδυνα....
Εκλαψα από χαρά μεχρι και για άτομο απο εδω...

Εκλαψα προχτες απο χαρα για καποια χαρουμενα νεα μιας φιλης....
Εκλαψα απο χαρα πριν 2 μήνες για άλλα χαρουμενα νεα αλλης φιλης....
Ειμαι κλαψιαρα τελικώς

Παντως ειχα δει ενα ντοκιμαντερ σχετικα με το κλαμα, που αν θυμαμαι καλα κι απο οτι θυμαμαι, ελεγε οτι το κλαμμα απο χαρα ειναι εξαρση συναισθηματων που ερχονται ΞΑΦΝΙΚΑ στον εγκεφαλο μας που δεν ξέρει πως να τα διαχειριστει στο ξαφνικό και ξεσπαει με αυτον τον τροπο!
Αν λοιπον σκεφτειτε τις φορες που κλαψατε απο ευτυχια, θα δειτε ισως οτι αφορουσε κατι που εγινε ξαφνικα εκει που δεν το περιμενατε -και πιθανως ενδομυχα να το ειχατε αποκλεισει κι ως ενδεχομενο-
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Δε φταίνε οι φακοί επαφής,αλλά τα μεταλλαγμένα κρεμμύδια που υπάρχουν στις μέρες μας...Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:Μα εγώ δεν κλαίω όταν καθαρίζω κρεμμύδια!![]()
Οι φακοί επαφής βλέπεις...

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Μία φορά που θυμάμαι να δάκρυσα από χαρά και συγκίνηση ήταν με την Εθνική στο Euro...

Sotiria
Νεοφερμένο μέλος

Άλλος μπορεί να κάνει ****τούμπες και άλλος να δακρύσει!!
Ομολογώ ότι είμαι στην δεύτερη κατηγορία!!!

Maggie
Περιβόητο μέλος

^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλεξάνδρα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φιλιά.

Wishful
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Έχω κλάψει πολλές φορές όταν λύθηκε κάποιο πρόβλημα που μου προκαλούσε αρκετή δυστυχία.![]()

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος:Μια ερώτηση... προσωπικού επιπέδου ,προκαταβολικα συγνώμη & για το off topic.Στα 19 ?? μιλάς για δυστυχία;;
![]()
Επέτρεψε μου να σου πω ότι δυστυχία μπορεί να νοιώθει κι ένα βρεφος το οποίο έχουν αφήσει παραπάνω απ όση ώρα πρέπει "βρεμμένο"....
Η δυστυχία ή η ευτυχία δεν καθορίζεται απ την ηλικία μας αλλά απ τα βιώματα μας και τα συναισθήματα μας....
Για την ηλικία λοιπόν του καθενός, ναι μπορεί να νοιώσει δυστυχία ανάλογα τα βιώματα του....
Παραδείγματα? Εγκατάλειψη, θάνατος και διάφορα άλλα....
Ο καθένας το δικό του προβλημα που εχει εκείνη τη στιγμή το θεωρεί το πιο σοβαρό γιατι για αυτον ειναι!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.