Είναι φυσιολογικό να μιλάς με τον εαυτό σου; Όχι δυνατά..
Δηλαδή τυχαίνει όταν ειμαι μόνη μου να κάνω διάλογο μέσα στο κεφάλι μου. Ρωτάω-απαντάω. Διαφωνω

Δηλαδή για να σας δώσω ένα παράδειγμα σήμερα διαφωνούσα για το αν θα φάω ή οχι και τσακωνόμουν με τον εαυτό μου.Ήταν περίεργο.
Δεν νομίζω ότι είμαι τρελή ή κάτι τέτοιο..Και φίλους έχω,και γενικά θα μπορούσα να πω ότι η καθημερινότητα μου νορμάλ είναι.
Απλά δε ξέρω..να ανησυχώ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άλλωστε είναι ο καλύτερος συνομιλητής.Σου απαντάει πάντα αυτό που θες να ακούσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Δε θα διαφωνήσω.Δεν υπάρχει το "φυσιολογικό".
Υπάρχει το συνηθισμένο...
Αν και στη προκειμένη περίπτωση μου φάνηκε πιο ταιριαστή αυτή η λέξη.
Ναι..Ειναι μια μικρη λεπτομερεια της ζωης, κανεις βεβαια δν την παραδεχεται![]()

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειναι κομματι της καθημερινοτητας μου. Καμια φορα απο μεσα μου και καποιες φορες ψιθυριστα οταν ειμαι τσαντισμενος. Το προβλημα θα ηταν να μιλας στον εαυτο σου και να σου απαντα (να απαντας) φωναχτα με διαφορετικη φωνη![]()

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

anwnymos
Δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

NightOwl
Νεοφερμένο μέλος

https://psychcentral.com/blog/archives/2012/12/07/talking-to-yourself-a-sign-of-sanity/
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Βασικά δεν ήξερα σε ποια κατηγορία να το βάλω οπότε σκέφτηκα στα διάφορα..
Δηλαδή τυχαίνει όταν ειμαι μόνη μου να κάνω διάλογο μέσα στο κεφάλι μου. Ρωτάω-απαντάω. ΔιαφωνωΜε προβληματίζει αυτή η κατάσταση μερικές φορες.
Δηλαδή για να σας δώσω ένα παράδειγμα σήμερα διαφωνούσα για το αν θα φάω ή οχι και τσακωνόμουν με τον εαυτό μου.Ήταν περίεργο.
Δεν νομίζω ότι είμαι τρελή ή κάτι τέτοιο..Και φίλους έχω,και γενικά θα μπορούσα να πω ότι η καθημερινότητα μου νορμάλ είναι.
Εγω παλι, φανταζομαι οτι ειμαι με καποιον και διαφωνουμε για ενα θεμα... Πχ οτι ειμαι με μια φιλη μου και μου δινει συμβουλες για κατι. Και οσο περιεργο κι αν ακουγεται.. Δουλευει! Σκεφτομαι διαφορες πιθανες λυσεις που δεν τις ειχα σκεφτει πριν, δεν ξερω πως γινεται αυτο.. Και περναω ΩΡΕΣ κανοντας φανταστικες συζητησεις.. Ειχα αρχισει κι εγω να ανησυχω

Όι καλέ.Εγώ μιλάω με τον εαυτό μου συνέχεια..σιγά.
Άλλωστε είναι ο καλύτερος συνομιλητής.Σου απαντάει πάντα αυτό που θες να ακούσεις.
Μπα, εγω πολλες φορες, οταν κανω αυτο που ειπα παταπανω, ''μαλωνω'' τον εαυτο μου κατα καποιο τροπο, βγαζω ολα τα αρνητικα αυτου που εκανα ποιυ πριν δεν τα ειχα σκεφτει (ειπαμε ειναι περιεργο

anwnymos
Δραστήριο μέλος

Εγω παλι, φανταζομαι οτι ειμαι με καποιον και διαφωνουμε για ενα θεμα... Πχ οτι ειμαι με μια φιλη μου και μου δινει συμβουλες για κατι. Και οσο περιεργο κι αν ακουγεται.. Δουλευει! Σκεφτομαι διαφορες πιθανες λυσεις που δεν τις ειχα σκεφτει πριν, δεν ξερω πως γινεται αυτο.. Και περναω ΩΡΕΣ κανοντας φανταστικες συζητησεις.. Ειχα αρχισει κι εγω να ανησυχω![]()

Italian dream...
Διάσημο μέλος

αμα περνας κ ωρες ισως θα πρεπε να σε ανησυχει λιγο
![]()
χαχαχαχαχ εννοω το σκεφτομαι ολη μερα... Ανησυχω ηδη

Dias
Επιφανές μέλος

Ποιος δεν το κάνει ? Όταν έδινα πανελλήνιες έβαζα τον "άλλο" να λύνει ασκήσεις.Είναι φυσιολογικό να μιλάς με τον εαυτό σου;
Μπα! Φοράς ακουστικό και νομίζουν ότι μιλάς στο κινητό.ναι αλλα προσοχη μην σε ακουσει κ κανας αλλος![]()
Γνώρισα κάποτε παιδί σε κατασκήνωση που αυνανιζόταν χρησιμοποιώντας και αντρική και γυναικεία φωνή.Το προβλημα θα ηταν να μιλας στον εαυτο σου και να σου απαντα (να απαντας) φωναχτα με διαφορετικη φωνη![]()
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

(και περισσοτερο στην τουαλετα

οταν το σκεφτεσαι μετα ειναι λιγο awkward αααλλα νταξ

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Γιατί να ανησυχείς καλέ;Βασικά δεν ήξερα σε ποια κατηγορία να το βάλω οπότε σκέφτηκα στα διάφορα..
Δηλαδή τυχαίνει όταν ειμαι μόνη μου να κάνω διάλογο μέσα στο κεφάλι μου. Ρωτάω-απαντάω. ΔιαφωνωΜε προβληματίζει αυτή η κατάσταση μερικές φορες.

Να μην σε ανησυχεί καθόλου αυτό υπάρχουν πιο τρελοί άνθρωποι στον κόσμο τούτο

ΣωστήΌι καλέ.Εγώ μιλάω με τον εαυτό μου συνέχεια..σιγά.

Μικρή και ωραία λεπτομέρειαΕιναι μια μικρη λεπτομερεια της ζωης, κανεις βεβαια δν την παραδεχεται![]()

Πλάκα θα είχεΕιναι κομματι της καθημερινοτητας μου. Καμια φορα απο μεσα μου και καποιες φορες ψιθυριστα οταν ειμαι τσαντισμενος. Το προβλημα θα ηταν να μιλας στον εαυτο σου και να σου απαντα (να απαντας) φωναχτα με διαφορετικη φωνη![]()

Όχι παιδί μου υπάρχουν και άλλοι τρελοί(με την καλή έννοιαΧαχαχ και νόμιζα ότι μόνο εγώ το κάνω αυτό!!![]()

ΠολύΚαι εγώ το κάνω, πλάκα έχει.![]()

χαχαχαχαχαχαχακαι εγω το κανω πολλες φορες
(και περισσοτερο στην τουαλετα)
οταν το σκεφτεσαι μετα ειναι λιγο awkward αααλλα νταξ
![]()

prinCess.
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.