vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://lostheroine.blogspot.com/
οσοι πιστοί προσέλθετε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Το δικό μου blog λέγεται Web in Greece περισσότερα εδώ webingreece.blogspot.com
korineto9487
Νεοφερμένο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γράφεις ωραία.
Είσαι σίγουρα πρώτη Λυκείου;

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πραγματικά είναι πολύ σπάνια η άψογη ορθογραφία και η ολόσωστη δομή σε παιδιά της ηλικίας σου (τουλάχιστον από προσωπική μου παρατήρηση)! Τώρα την τελείωσες ή τώρα θα πας;Φυσικά και είμαι πρώτη λυκείου, πράγμα που εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις κοιτώντας τις πρώτες αναρτήσεις οι οποίες και δηλώνουν -εν συγκρίσει με τις τωρινές- πώς εξελίχθηκε η γραφή μου από τη Β' γυμνασίου έως τώρα.
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.![]()
Πάντως το ύφος σου μου θυμίζει τον εαυτό μου 1-2 χρόνια πριν, χαχα

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Η ιδιάζουσα στίξη και δομή είναι λογοτεχνικά στοιχεία που ανέκαθεν με ενθουσίαζαν από τα πρώτα μου αναγνωστικά βήματα.
Ως εκ τούτου, υποσεινήδητα, προσπαθούσα από πολύ μικρός να δημιουργήσω δικά μου. Γι' αυτό και σου φαίνονται έτσι. Δεν είναι ωραία, απλά ξεχωρίζουν από την τυποποιήση του λόγου που επικρατεί σήμερα.
Όσο αφορά την ορθογραφία, έχω από πάντα μια και μόνο συμβουλή προς όλους. Η ορθογραφία δε διαβάζεται, βγαίνει. Μικρός ήμουν ο πιο ανορθόγραφος της τάξης μου, εξαιρώντας 2-3 παληκάρια. Όταν απέκτησα αρκετή λογική για να σκέφτομαι γλωσσικά, το αισθητήριο αυτό της ορθογραφίας έγινε πολύ πιο προσεκτικό. Αναλύστε λοιπόν τις λέξεις, η Ελληνική σας δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα· εκμεταλλευτείτε το.
rakels
Δραστήριο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Πως μπορειτε και γραφετε πισω απ την οθονη ενος υπολογιστη.
Εμενα προσωπικα δεν μου βγαινει.Αντιθετα με το χαρτι...
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

nice!
Να 'σαι καλά.

Εγω ξερετε τι αναρωτιεμαι?
Πως μπορειτε και γραφετε πισω απ την οθονη ενος υπολογιστη.
Εμενα προσωπικα δεν μου βγαινει.Αντιθετα με το χαρτι...
Το ίδιο παθαίνω κι εγώ. Δε μπορώ να έχω συγκροτημένη σκέψη και καλό ειρμό στη γραφή μέσω υπολογιστή.
Συμβαίνει σε όλους.

christina.maria
Δραστήριο μέλος

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Και γινετε αναγνωστες

rakels
Δραστήριο μέλος

https://troxopaidi.blogspot.com/2011/06/welcome-to-faceland.html το διάβασα πριν λίγο..πόσο δίκιο έχεις! αν και δε νομίζω να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα. τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλο βαθμόΡιξτε μια ματια στην υπογραφη!
Και γινετε αναγνωστες![]()

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Χαρουμπίτας
Νεοφερμένο μέλος

Για να έχετε όλα τα νέα της μουσικής μπροστά σας!!!!!!!
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Το εκανα χθες και θελει αλλαγες για να γινει ''καλο''.
Γι αυτο θα ηθελα να μου πειτε τι δεν σας αρεσει,αλλαγες που θα μπορουσα να κανω κλπ
Λοιπον το blog ειναι αυτο---->https://valsoflostdreams.blogspot.com/
Εχω και καποιες αποριες.Να ρωτησω εδω?
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Anyway, οπτικά καλό είναι. Πολύ μαύρο για τα γούστα μου βέβαια αλλά δεν έχει σημασία, είναι απλό και βολικό. Την εικόνα βάλε στο κέντρο και γενικά keep it minimal. Καλή αρχή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.