Εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.379 μηνύματα.
Υβριστοφιλια... Τι μαθαίνουμε ( δεν το ηξερα)

σκότωσε και τεμάχισε την πρώτη σύζυγό του - Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη​

η άβολη στιγμή που γυρνάς σπίτι απο την δουλειά και του λές "είμαι κομμάτια" απο την κούραση και συνειδητοποιείς τι μαλακία έκανες. :look:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.953 μηνύματα.
Ναι όντως,νομίζω δεν έχει τεθεί ποτέ ζήτημα αν τα έκανε αυτός ή όχι. Είχα δει πριν κάποια χρόνια ένα βίντεο που τον βρήκε μια δημοσιογράφος και έλεγε ο ίδιος "ντρέπομαι που ζω ανάμεσα σας για αυτά που έκανα". Είχε ομολογήσει τότε, έγραψε γράμμα όταν βγήκε κτλ
Κάλα όσο και αν ομολόγησε και μετάνιωσε το κακό που έκανε δεν αναστρέφεται θα πω εγώ, οπότε στην πολύ καλύτερη θα έπρεπε να ήταν πραγματικά ισόβια η ποινή του. Τώρα είναι από το 2004 ελεύθερος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τι να πεις γαμησέτα τα. Από ότι φαίνεται είναι συνηθισμένο μοτίβο γιατί έχω ακούσει να συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις τέτοιων δολοφόνων (σε παγκόσμιο επίπεδο).
Αυτες στο χωμα και ο μαλακας ζει την ζωουλα του με την βλαμμενη του.

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.774 μηνύματα.
Και στον Δημητροκάλη (τον σατανιστή) έστελναν όσο ήταν φυλακή.
Τι να πεις..η βλακεία είναι αήττητη ορισμένων ανθρώπων.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.264 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.093 μηνύματα.
Και σε αυτόν έστελναν αν θυμάμαι καλά:
Νομίζω δεν αναφέρθηκε αυτός στο παρόν θρεντ.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.526 μηνύματα.
Κάτι πιο παλιό (1909):

Το έγκλημα του αιώνα. Πώς ένας φιλήσυχος τσαγκάρης έσφαξε 15 συγχωριανούς για εκδίκηση στα Κύθηρα. Έγινε βιβλίο και σειρά...

Μαρτυρίες αναφέρουν πως βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και δολοφόνησε 15 ανύποπτους κατοίκους του νησιού. Λίγες ώρες μετά το φονικό, συνελήφθη. Στις φυλακές του Ναυπλίου διέπραξε μία ακόμα δολοφονία, αποκτώντας το ψευδώνυμο “Καπετάν Δεκάξι”, λόγω του αριθμού των θυμάτων του. Στο κελί του άφησε την τελευταία του πνοή από το ξυράφι του κουρέα....

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.mixanitouxronou.gr/to-megalytero-egklima-stin-ellada-o-kalosynatos-chorikos-poy-dolofonise-15-sygchorianoys-toy-kai-enan-sygkratoymeno-toy-pos-metatrapike-se-adistakto-dolofono/

1756130110978.png
1756130148129.png

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.953 μηνύματα.
Και σε αυτόν έστελναν αν θυμάμαι καλά:
Νομίζω δεν αναφέρθηκε αυτός στο παρόν θρεντ.
Απο τα πιο σιχαμερα σκουληκια.Ενα κινουμενο οπλο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια