commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Phalanx
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Για ένα μεγάλο διάστημα ήμουν εθισμένη στην Coca-Cola..

Μιλάω για 2 ή και 3 κουτάκια την ημέρα..

Ευτυχώς έχω κανά 6μηνο που είμαι καθαρή!

Θεωρούσα ότι είναι λόγω καφείνης.. αλλά μια χαρά έπινα και τον καφέ μου.. άρα δεν ήταν αυτό που μου προκαλούσε εξάρτηση.. ίσως είναι περισσότερο ψυχολογικός ο λόγος

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Μιλάω για 2 ή και 3 κουτάκια την ημέρα..![]()
Εμμμ ήξερα παλληκάρι που έπινε περίπου 2,5 λίτρα την ημέρα, οπότε μάλλον δεν τίθεται ζήτημα σύγκρισης... Αυτός πάντως είμαι σίγουρος ότι θα πάει από διάτρηση στομάχου αν δεν το κόψει...

commie
Πολύ δραστήριο μέλος

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Ενώ του τα ΄χουμε ψάλει πάμπολες φορές, ότι κάνει κακό στον εαυτό του με αυτές τις μεγάλες ποσότητες.. αυτός τα ίδια..
Είναι πραγματικά αστείο..! (για την ηλικία του)

Έτυχε σχετικά πρόσφατα να πάμε για φαγητό όλοι μαζί.. ε και έρχεται ο σερβιτόρος να πάρει παραγγελία και ρωτάει:
-Τι θα πιείτε?
(πετάγεται ο θείος)
- Πιάσε μια κόλα 1,5 λίτρου για μένα και ρώτα και τους άλλους τι θέλουν!

Isiliel
Επιφανές μέλος

Κάθε φορά που θα θέλεις να πιείς μια coca-cola, θα το αναβάλεις για καμιά ώρα. Όταν αυτή περάσει θα το αναβάλεις για άλλη μια αν αντέχεις και πάει λέγοντας... Όταν πλεον δεν αντέχεις πραγματικά άλλο, ενδίδεις στον πειρασμό. Όσο περισσότερο αντέχεις, τόσο περισσότερη υπερηφάνεια αισθάνεσαι για τον εαυτό σου και μετά από αρκετές αναβολές φτάνεις σε σημείο να πεις: "Τόση ώρα άντεξα! Γιατί να μην αντέξω κι άλλο;"

Καλό θα είναι να έχεις στο μυαλό σου ένα θετικό κίνητρο, π.χ. "Αν σταματήσω να πίνω κόκα-κόλα θα έχω λιγότερη κυτταρίτιδα και θα δείχνω υπέροχη με το καινούργιο μου μαγιό το καλοκαίρι".
Με το τσιγάρο δουλεύει μια χαρά, τουλάχιστον σε μένα, αλλά εκεί χρησιμοποιείς δεκάλεπτα...
Στην πραγματικότητα μια απόφαση είναι και όλα βρίσκονται μέσ' το μυαλό μας.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Και μια εποχη επινα χαλαρα και 3λιτρα την ημερα μου....
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

χχχ
lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Οπότε ναι πιστεύω ότι μπορεί να εθιστεί κάποιος στα αναψυκτικά αλλά θεωρώ πως κάποιος ΊΣΩΣ να εκδηλώσει εθισμό σε ένα συγκεκριμένο αναψυκτικό τις περισσότερες φορές χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει σε όλα. Μου αρέσει δηλαδή η πορτοκαλάδα με ανθρακικό αλλά πιο πολύ θα σκέφτομαι την coca cola. Αλλά πάραυτα όχι δεν μου αρέσει ο καφές, παρόλο που η κόκα κόλα έχει μεγάλη ποσότητα καφεΐνης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 982117
Επισκέπτης

Θεωρωοτι μόνο προσωρινή ευχαρίστηση δίνουν και ταύτοχρονα μακροπρόθεσμες βλάβες. Πχ το πιο απλό και εμφανες .. τερηδόνα λόγω της υψηλής δόσης ζαχαρης. Κλπ κλπ
Μια πειραματική προσέγγιση λέει: Ένα μεγάλο ποτήρι αναψυκτικού περιέχει περιπου 44 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη ενώ ένα κλασικό κουτάκι 35 g ισοδυναμεί περίπου με 6 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη, η οποία είναι ίση με τις θερμίδες ενός καπουτσίνο ή μισού κρουασάν.
Άρα αν εξαιρέσουμε την ευχαρίστηση ..
Τα αναψυκτικα αποτελούν "θερμιδικές βόμβες".
Η Καλιφόρνια ετοιμαζεται να απαγορεύσει τα αναψυκτικά.:
https://emea.gr/h-καλιφόρνια-ετοιμάζεται-να-απαγορεύ/553476/553476/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.