Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.436 μηνύματα.

Το φετινό μετ όπως κάθε χρόνο δεν ακολούθησε και πολύ το θέμα, με ελάχιστες εξαιρέσεις:Εε ναι, ρε φίλε, είναι είδωλο! Αυτό το κορίτσι και χαρτοσακούλα να βάλει θα το λατρεύω. Πεθαίνω και με το μπλαζέ ύφος
Η εμφάνιση είναι από το Met Gala 2025, που έγινε εχθές στo Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης.
@Grand Duchess, περιμένω σχόλιο από εσένα![]()
1) οι μεγάλοι παραδοσιακοί οίκοι εκπροσωπήθηκαν με spot on εμφανίσεις:
Dior
Επισης το lv κοστούμι + η εμφάνιση της shakira
Επίσης αυτό το απίστευτο φόρεμα miu miu που φόρεσε η χαντιντ, αγαπημένη σιλουέτα που αγαπήθηκε στα 50's κ 00's and still serves, θηλυκό όσο δεν πάει, αρχαιοελληνικο:
Το πιο δυνατό ωραίο κουτουριαστικο σύγχρονο της βραδιάς για μενα, το αριστούργημα της adut aketch (μόνο που δεν μου αρέσουν τα παπούτσια)
Γενικά δεν είχαμε πολλές ενδιαφέρουσες εμφανίσεις φέτος, ίσως του χρόνου

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
@Azur
Άλλη μια φωτό της χαντιντ γιατί δεν περίμενα ότι o οίκος miu miu θα έφτιαχνε τέτοιο οφθαλμολουτρο

Τι ΥΦΑΣΜΑ τι ΧΡΩΜΑ τι ΚΕΝΤΉΜΑΤΑ

Αριστούργημα

Συνημμένα
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.136 μηνύματα.

Είναι πράγματι εντυπωσιακό. Και πανέμορφη αυτή που το φόραγε@Azur
Άλλη μια φωτό της χαντιντ γιατί δεν περίμενα ότι o οίκος miu miu θα έφτιαχνε τέτοιο οφθαλμολουτροαπλά δες View attachment 147762
Τι ΥΦΑΣΜΑ τι ΧΡΩΜΑ τι ΚΕΝΤΉΜΑΤΑτι λαιμοκοψη, τι ντραπε στα μπούτια
Αριστούργημα![]()

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.436 μηνύματα.

Εχω καιρό να δω φόρεμα και με την μία να πω "το θέλω"Είναι πράγματι εντυπωσιακό. Και πανέμορφη αυτή που το φόραγε![]()

Μακάρι να είναι προς πώληση και όχι custom made μόνο για την τζιτζι, αν και η τιμή του θα είναι απαγορευτική

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.136 μηνύματα.

Νομίζω πως τέτοια φορέματα ράβονται κατά παραγγελία. Το συγκεκριμένο είναι έργο τέχνης πάνω της.Εχω καιρό να δω φόρεμα και με την μία να πω "το θέλω"
Μακάρι να είναι προς πώληση και όχι custom made μόνο για την τζιτζι, αν και η τιμή του θα είναι απαγορευτική![]()
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

Μπορεί να είναι και στην κολεξιόν hc είτε την φετινή είτε παλιότερη, αλλά ναι, είναι συνήθως custom made τέτοια κομμάτια. ΕξαιρετικόΝομίζω πως τέτοια φορέματα ράβονται κατά παραγγελία. Το συγκεκριμένο είναι έργο τέχνης πάνω της.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...