Εκλογές στην Ουγγαρία (2026)

Τους έχω ικανούς τους Ούγγρους στις επόμενες αν δε πάει καλά ο Magyar, να βγάλουν κανένα MH που είναι πιο ακραίοι από τον Όρμπαν. Δεν έγιναν εν μία νυκτί ''φιλελεύθεροι'', ευρωπαίοι βασικά, γιατί το πραγματικά φιλελεύθεροι αφήστε το καλύτερα, δεξιοί οι Ούγγροι. Πρόσκαιρα πιστεύω πήγαν εκεί και είναι σε αναμονή, χωρίς λευκή επιταγή, λόγω φθοράς Όρμπαν.

Και το Mi Hazank ξεπουλημένο είναι.

Οι συναγωνιστές μας στην Ουγγαρία είναι οι αυτόνομοι της οργάνωσης Legio Hungaria. Αν παρενοχλούνταν από την "ακροδεξιά" κυβέρνηση Ορμπάν τότε δεν θέλω να ξέρω τι θα συμβεί τώρα με τους Ευρωπαιοδουλους που εκλέχθηκαν. Κάθε 11 Φλεβάρη εορτάζεται μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εθνικές εκδηλώσεις στην Ουγγαρία. Η Μέρα της Τιμής. Η Ευρώπη την πολεμάει καιρό τώρα. Μάλλον δεν θα ξαναδούμε τέτοια εκδήλωση μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Όπως και να χει στον κόσμο της σαπίλας μας ενδιαφέρει να είναι καλά οι συναγωνιστές μας και να μην υποστούν κρατικές διώξεις και εκεί. Το ποιος αστός θα κυβερνάει είτε με "ακροδεξιό" είτε με "κεντροδεξιό" προσωπείο μας είναι αδιάφορο.

63ac01bb073d23.76017434.jpg

Με καταμετρημένο το 95% των ψήφων έχουμε τα εξής:

•TISZA (Center-Right/Conservative): 52.5% και 138 έδρες
•FIDESZ (Right Wing): 37.5% και 54 έδρες
•MI HAZANK (Far Right): 6% και 7 έδρες
•Social Democrats (Center-Left): 1.1% καμία έδρα

Μπορεί να γίνει και η Ελλάδα έτσι; Δηλαδή μόνο κεντροδεξιά και Δεξιά κόμματα εντός βουλής.🙂🙂

IMG_6354.png

IMG_6355.png

Ήδη ξεπέρασαν το όριο των 133 θέσεων στο κοινοβούλιο, για οποιαδήποτε τροποποίηση του Συντάγματος.

Πρώτη φορά εκλέγεται ένα κόμμα με τόσες πολλές ψηφους στην Ουγγαρία. Και σκέτο κόμμα, όχι συνασπισμός κομμάτων.

Το εθνικιστικό νεοφασιστικό Mi Hazank παίρνει 7 έδρες και μετά τη ΧΑ θεωρείται το πιο σκληρό εθνικιστικό κόμμα σε ευρωπαϊκή Βουλή. Για να λέμε την αλήθεια είχε μια αξιοπρεπή παρουσία στην Ουγγρική Βουλή αυτή την τετραετία όμως η συμμετοχή του σε ευρωομάδα με γνωστά συστημικά φιλοϊσραηλινά κόμματα της Ευρώπης όπως το AfD και ο Έρικ Ζεμμούρ της Γαλλίας με κάνουν να έχω αμφιβολίες για το πόσο καθαροί είναι.

Επίσης είναι ανοικτά φιλορώσσοι κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επικρατεί στον εθνικιστικό χώρο. Οι φωνές "ούτε Μόσχα ούτε Ουάσινγκτον" είναι αυτές που πρέπει να ακούγονται. Αυτό το σύνθημα κυριαρχεί στους αυτόνομους εθνικιστές της Ευρώπης. Στα κόμματα της "ακροδεξιάς" έχουμε έναν διχασμό μεταξύ νατολάγνων και ρωσσολάγνων.

Ο Μιχαλολιάκος πάντως συνεχάρη το Mi Hazank και έχει γνωρίσει προσωπικά τον αρχηγό του.

HFvBWsXW4AIYT5k.jpeg

Το εθνικιστικό νεοφασιστικό Mi Hazank παίρνει 7 έδρες και μετά τη ΧΑ θεωρείται το πιο σκληρό εθνικιστικό κόμμα σε ευρωπαϊκή Βουλή. Για να λέμε την αλήθεια είχε μια αξιοπρεπή παρουσία στην Ουγγρική Βουλή αυτή την τετραετία όμως η συμμετοχή του σε ευρωομάδα με γνωστά συστημικά φιλοϊσραηλινά κόμματα της Ευρώπης όπως το AfD και ο Έρικ Ζεμμούρ της Γαλλίας με κάνουν να έχω αμφιβολίες για το πόσο καθαροί είναι.

Επίσης είναι ανοικτά φιλορώσσοι κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επικρατεί στον εθνικιστικό χώρο. Οι φωνές "ούτε Μόσχα ούτε Ουάσινγκτον" είναι αυτές που πρέπει να ακούγονται. Αυτό το σύνθημα κυριαρχεί στους αυτόνομους εθνικιστές της Ευρώπης. Στα κόμματα της "ακροδεξιάς" έχουμε έναν διχασμό μεταξύ νατολάγνων και ρωσσολάγνων.

Ο Μιχαλολιάκος πάντως συνεχάρη το Mi Hazank και έχει γνωρίσει προσωπικά τον αρχηγό του.

HFvBWsXW4AIYT5k.jpeg
Εγώ θα σταθώ στην εικόνα. Δεν το ήξερα καν το κόμμα, ό,τι κι αν είναι δεν πρόκειται να κάνουν και τίποτα ουσιαστικό (και να θέλουν δεν μπορούν στην ΕΕ, μην λέμε τα ίδια) αλλά τι όμορφη εικόνα αν τη βάλεις σε σύγκριση με τους πολιτικούς στην ΕΕ που είναι χαρτογιακάδες, πουλημένα τομάρια και συστημικές τάνες (αριστεροί και δεξιοί, δεν έχει σημασία).

Μακάρι (έστω και για την εικόνα) να είχαμε ένα κόμμα που οι βουλευτές του να ντύνονται με παραλλαγή αντί να είναι οι κλασσικοί σφουγγοκωλάριοι που η μόνη σκληραγώγηση που έχουν υποστεί ξέρω' γω είναι να χαλάσει το air condition το καλοκαίρι.

Άσχετο, αλλά το έχετε παρατηρήσει ότι έχουμε κακάσχημους πολιτικούς από ανέκαθεν; Παχύσαρκοι, δυσγονικοί (που λες κι εσύ) άντρες (από δεξιά έως αριστερά) ή αριστερές κακοντυμένες με σκατόφατσες, σαν τη Χριστοδουλοπούλου (πού τη θυμήθηκα). Πραγματικά σε κάνει να ντρέπεσαι σαν Έλληνας που σε αντιπροσωπεύουν στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τέτοιες φάτσες, έχουμε που έχουμε κακό όνομα σαν άσχημος λαός...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back