Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.181 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2025 στις 21:42 Η Grand Duchess: #61 07-09-25 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Natsuko: Από τις κριτικές ή από προσωπική σου εμπειρία το λες αυτό; Εγώ που έκανα πέρυσι πάντως ήμουν αρκετά ευχαριστημένη, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα χρήματα που έδωσα εκεί σε σχέση με αυτά που θα έδινα αλλού. Click για ανάπτυξη... Δεν πήγα η ίδια αλλά από όσους γνωστούς άκουσα που πήγαν σε τμήματα για "διάσημες" γλώσσες (αγγλικά ισπανικά κτλ) ήταν χάος. Τμήματα 30 ατόμων με διαφορετικό επίπεδο ο καθένας δεν υπήρχε καμία οργάνωση. Σε λιγότερο δημοφιλείς γλώσσες φαντάζομαι θα είναι πολύ πιο καλά, δηλαδή ο νεαρός με τα ρωσικά δεν νομίζω να έχει τρελό κόσμο στο τμήμα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2025 στις 22:51 Η glayki έγραψε: #62 07-09-25 22:51 Ρωσικα νεαρέ. Ρωσικα.Εδώ εγώ είμαι στο τσακ να πάω να μάθω. . Οχι ότι θα τα χρειαστώ πουθενά, αλλά ως γλώσσα μου ιντριγκάρει το μυαλό και το άκουσμα τους μου φαίνεται απίστευτα εύηχο. Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:00 Ο Pyotr_Krasnov: #63 08-09-25 00:00 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ρωσικα νεαρέ. Ρωσικα.Εδώ εγώ είμαι στο τσακ να πάω να μάθω. . Οχι ότι θα τα χρειαστώ πουθενά, αλλά ως γλώσσα μου ιντριγκάρει το μυαλό και το άκουσμα τους μου φαίνεται απίστευτα εύηχο. Click για ανάπτυξη... Πηγαινε να μαθεις)). Καλα αποτελεσματα, ειναι απλα και διασκεδαστικα! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 20:07 Ο ultraviolence: #64 15-11-25 20:07 Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 20:10 Ο Memetchi έγραψε: #65 15-11-25 20:10 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Click για ανάπτυξη... Για αυτοδίδακτος ή τύπου γενικά εγχειρίδια όπως στα φροντιστήρια; Για τα δεύτερα μπορώ να δω αν βρω τα παλιά μου και τίποτα γραμματικές ίσως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 20:12 Ο ultraviolence: #66 15-11-25 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Για αυτοδίδακτος ή τύπου γενικά εγχειρίδια όπως στα φροντιστήρια; Για τα δεύτερα μπορώ να δω αν βρω τα παλιά μου και τίποτα γραμματικές ίσως Click για ανάπτυξη... Δεν με νοιάζει αν είναι για αυτοδιδακτους ή όχι νομίζω μπορώ γενικά να αντιμετωπίσω και γενικά εγχειρίδια. Να'ναι καλά η εμπειρία με τα γαλλικά χεχε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 22:46 Η Chem2000 έγραψε: #67 15-11-25 22:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Click για ανάπτυξη... Έχω Β2. Θεωρώ ότι είναι σχετικά εύκολη γλώσσα, ιδίως άμα ξέρεις γαλλικά ή ιταλικά θα σου φανεί παιχνίδι. Θέλει σίγουρα να παρακολουθείς σειρές ώστε να συνηθίσεις πόσο γρήγορα μιλάνε. Για βιβλίο γραμματικής θα σου πρότεινα το Uso de la Gramatica Española. Φορτώνει... www.public.gr Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2025 στις 19:03 Ο Memetchi έγραψε: #68 16-11-25 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν με νοιάζει αν είναι για αυτοδιδακτους ή όχι νομίζω μπορώ γενικά να αντιμετωπίσω και γενικά εγχειρίδια. Να'ναι καλά η εμπειρία με τα γαλλικά χεχε. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πρέπει να ήταν από τη σειρά Gente για το κεντρικό εγχειρίδιο και τη γραμματική Uso Έτσι και αλλιώς βέβαια νομίζω και μόνος σου έχεις καταλάβει ότι το εγχειρίδιο είναι απλά καθοδηγητικό να έχεις ένα πλάνο πως σταδιακά θα προχωράς, υπάρχουν πολλοί καλύτεροι και περισσότεροι τρόποι και υλικό εκεί έξω από το να διαβάζεις κείμενα και να κάνεις τυπικές ασκήσεις. Αυτό πρέπει να ήταν για το Α1-Α2 https://shopflix.gr/p/SF-07218600/g...MI44zDlJL3kAMVCFJBAh0ULS7ZEAQYAyABEgK40vD_BwE Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala Memetchi Scandal American Economist charmander Kate1914 giannhs2001 taketrance Natsuko Libertus AggelikiGr camil giorgos5002 Εριφύλη Jack of Spades Entropy24 thenutritionist Rene2004 Coraline31 Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Natsuko: Από τις κριτικές ή από προσωπική σου εμπειρία το λες αυτό; Εγώ που έκανα πέρυσι πάντως ήμουν αρκετά ευχαριστημένη, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα χρήματα που έδωσα εκεί σε σχέση με αυτά που θα έδινα αλλού. Click για ανάπτυξη... Δεν πήγα η ίδια αλλά από όσους γνωστούς άκουσα που πήγαν σε τμήματα για "διάσημες" γλώσσες (αγγλικά ισπανικά κτλ) ήταν χάος. Τμήματα 30 ατόμων με διαφορετικό επίπεδο ο καθένας δεν υπήρχε καμία οργάνωση. Σε λιγότερο δημοφιλείς γλώσσες φαντάζομαι θα είναι πολύ πιο καλά, δηλαδή ο νεαρός με τα ρωσικά δεν νομίζω να έχει τρελό κόσμο στο τμήμα.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2025 στις 22:51 Η glayki έγραψε: #62 07-09-25 22:51 Ρωσικα νεαρέ. Ρωσικα.Εδώ εγώ είμαι στο τσακ να πάω να μάθω. . Οχι ότι θα τα χρειαστώ πουθενά, αλλά ως γλώσσα μου ιντριγκάρει το μυαλό και το άκουσμα τους μου φαίνεται απίστευτα εύηχο. Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:00 Ο Pyotr_Krasnov: #63 08-09-25 00:00 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ρωσικα νεαρέ. Ρωσικα.Εδώ εγώ είμαι στο τσακ να πάω να μάθω. . Οχι ότι θα τα χρειαστώ πουθενά, αλλά ως γλώσσα μου ιντριγκάρει το μυαλό και το άκουσμα τους μου φαίνεται απίστευτα εύηχο. Click για ανάπτυξη... Πηγαινε να μαθεις)). Καλα αποτελεσματα, ειναι απλα και διασκεδαστικα! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 20:07 Ο ultraviolence: #64 15-11-25 20:07 Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 20:10 Ο Memetchi έγραψε: #65 15-11-25 20:10 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Click για ανάπτυξη... Για αυτοδίδακτος ή τύπου γενικά εγχειρίδια όπως στα φροντιστήρια; Για τα δεύτερα μπορώ να δω αν βρω τα παλιά μου και τίποτα γραμματικές ίσως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 20:12 Ο ultraviolence: #66 15-11-25 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Για αυτοδίδακτος ή τύπου γενικά εγχειρίδια όπως στα φροντιστήρια; Για τα δεύτερα μπορώ να δω αν βρω τα παλιά μου και τίποτα γραμματικές ίσως Click για ανάπτυξη... Δεν με νοιάζει αν είναι για αυτοδιδακτους ή όχι νομίζω μπορώ γενικά να αντιμετωπίσω και γενικά εγχειρίδια. Να'ναι καλά η εμπειρία με τα γαλλικά χεχε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 22:46 Η Chem2000 έγραψε: #67 15-11-25 22:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Click για ανάπτυξη... Έχω Β2. Θεωρώ ότι είναι σχετικά εύκολη γλώσσα, ιδίως άμα ξέρεις γαλλικά ή ιταλικά θα σου φανεί παιχνίδι. Θέλει σίγουρα να παρακολουθείς σειρές ώστε να συνηθίσεις πόσο γρήγορα μιλάνε. Για βιβλίο γραμματικής θα σου πρότεινα το Uso de la Gramatica Española. Φορτώνει... www.public.gr Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2025 στις 19:03 Ο Memetchi έγραψε: #68 16-11-25 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν με νοιάζει αν είναι για αυτοδιδακτους ή όχι νομίζω μπορώ γενικά να αντιμετωπίσω και γενικά εγχειρίδια. Να'ναι καλά η εμπειρία με τα γαλλικά χεχε. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πρέπει να ήταν από τη σειρά Gente για το κεντρικό εγχειρίδιο και τη γραμματική Uso Έτσι και αλλιώς βέβαια νομίζω και μόνος σου έχεις καταλάβει ότι το εγχειρίδιο είναι απλά καθοδηγητικό να έχεις ένα πλάνο πως σταδιακά θα προχωράς, υπάρχουν πολλοί καλύτεροι και περισσότεροι τρόποι και υλικό εκεί έξω από το να διαβάζεις κείμενα και να κάνεις τυπικές ασκήσεις. Αυτό πρέπει να ήταν για το Α1-Α2 https://shopflix.gr/p/SF-07218600/g...MI44zDlJL3kAMVCFJBAh0ULS7ZEAQYAyABEgK40vD_BwE Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala Memetchi Scandal American Economist charmander Kate1914 giannhs2001 taketrance Natsuko Libertus AggelikiGr camil giorgos5002 Εριφύλη Jack of Spades Entropy24 thenutritionist Rene2004 Coraline31 Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρωσικα νεαρέ. Ρωσικα.Εδώ εγώ είμαι στο τσακ να πάω να μάθω. . Οχι ότι θα τα χρειαστώ πουθενά, αλλά ως γλώσσα μου ιντριγκάρει το μυαλό και το άκουσμα τους μου φαίνεται απίστευτα εύηχο.
Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:00 Ο Pyotr_Krasnov: #63 08-09-25 00:00 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ρωσικα νεαρέ. Ρωσικα.Εδώ εγώ είμαι στο τσακ να πάω να μάθω. . Οχι ότι θα τα χρειαστώ πουθενά, αλλά ως γλώσσα μου ιντριγκάρει το μυαλό και το άκουσμα τους μου φαίνεται απίστευτα εύηχο. Click για ανάπτυξη... Πηγαινε να μαθεις)). Καλα αποτελεσματα, ειναι απλα και διασκεδαστικα! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 20:07 Ο ultraviolence: #64 15-11-25 20:07 Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 20:10 Ο Memetchi έγραψε: #65 15-11-25 20:10 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Click για ανάπτυξη... Για αυτοδίδακτος ή τύπου γενικά εγχειρίδια όπως στα φροντιστήρια; Για τα δεύτερα μπορώ να δω αν βρω τα παλιά μου και τίποτα γραμματικές ίσως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 20:12 Ο ultraviolence: #66 15-11-25 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Για αυτοδίδακτος ή τύπου γενικά εγχειρίδια όπως στα φροντιστήρια; Για τα δεύτερα μπορώ να δω αν βρω τα παλιά μου και τίποτα γραμματικές ίσως Click για ανάπτυξη... Δεν με νοιάζει αν είναι για αυτοδιδακτους ή όχι νομίζω μπορώ γενικά να αντιμετωπίσω και γενικά εγχειρίδια. Να'ναι καλά η εμπειρία με τα γαλλικά χεχε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 22:46 Η Chem2000 έγραψε: #67 15-11-25 22:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Click για ανάπτυξη... Έχω Β2. Θεωρώ ότι είναι σχετικά εύκολη γλώσσα, ιδίως άμα ξέρεις γαλλικά ή ιταλικά θα σου φανεί παιχνίδι. Θέλει σίγουρα να παρακολουθείς σειρές ώστε να συνηθίσεις πόσο γρήγορα μιλάνε. Για βιβλίο γραμματικής θα σου πρότεινα το Uso de la Gramatica Española. Φορτώνει... www.public.gr Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2025 στις 19:03 Ο Memetchi έγραψε: #68 16-11-25 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν με νοιάζει αν είναι για αυτοδιδακτους ή όχι νομίζω μπορώ γενικά να αντιμετωπίσω και γενικά εγχειρίδια. Να'ναι καλά η εμπειρία με τα γαλλικά χεχε. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πρέπει να ήταν από τη σειρά Gente για το κεντρικό εγχειρίδιο και τη γραμματική Uso Έτσι και αλλιώς βέβαια νομίζω και μόνος σου έχεις καταλάβει ότι το εγχειρίδιο είναι απλά καθοδηγητικό να έχεις ένα πλάνο πως σταδιακά θα προχωράς, υπάρχουν πολλοί καλύτεροι και περισσότεροι τρόποι και υλικό εκεί έξω από το να διαβάζεις κείμενα και να κάνεις τυπικές ασκήσεις. Αυτό πρέπει να ήταν για το Α1-Α2 https://shopflix.gr/p/SF-07218600/g...MI44zDlJL3kAMVCFJBAh0ULS7ZEAQYAyABEgK40vD_BwE Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala Memetchi Scandal American Economist charmander Kate1914 giannhs2001 taketrance Natsuko Libertus AggelikiGr camil giorgos5002 Εριφύλη Jack of Spades Entropy24 thenutritionist Rene2004 Coraline31 Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ρωσικα νεαρέ. Ρωσικα.Εδώ εγώ είμαι στο τσακ να πάω να μάθω. . Οχι ότι θα τα χρειαστώ πουθενά, αλλά ως γλώσσα μου ιντριγκάρει το μυαλό και το άκουσμα τους μου φαίνεται απίστευτα εύηχο. Click για ανάπτυξη... Πηγαινε να μαθεις)). Καλα αποτελεσματα, ειναι απλα και διασκεδαστικα!
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 20:07 Ο ultraviolence: #64 15-11-25 20:07 Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 20:10 Ο Memetchi έγραψε: #65 15-11-25 20:10 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Click για ανάπτυξη... Για αυτοδίδακτος ή τύπου γενικά εγχειρίδια όπως στα φροντιστήρια; Για τα δεύτερα μπορώ να δω αν βρω τα παλιά μου και τίποτα γραμματικές ίσως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 20:12 Ο ultraviolence: #66 15-11-25 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Για αυτοδίδακτος ή τύπου γενικά εγχειρίδια όπως στα φροντιστήρια; Για τα δεύτερα μπορώ να δω αν βρω τα παλιά μου και τίποτα γραμματικές ίσως Click για ανάπτυξη... Δεν με νοιάζει αν είναι για αυτοδιδακτους ή όχι νομίζω μπορώ γενικά να αντιμετωπίσω και γενικά εγχειρίδια. Να'ναι καλά η εμπειρία με τα γαλλικά χεχε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 22:46 Η Chem2000 έγραψε: #67 15-11-25 22:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Click για ανάπτυξη... Έχω Β2. Θεωρώ ότι είναι σχετικά εύκολη γλώσσα, ιδίως άμα ξέρεις γαλλικά ή ιταλικά θα σου φανεί παιχνίδι. Θέλει σίγουρα να παρακολουθείς σειρές ώστε να συνηθίσεις πόσο γρήγορα μιλάνε. Για βιβλίο γραμματικής θα σου πρότεινα το Uso de la Gramatica Española. Φορτώνει... www.public.gr Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2025 στις 19:03 Ο Memetchi έγραψε: #68 16-11-25 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν με νοιάζει αν είναι για αυτοδιδακτους ή όχι νομίζω μπορώ γενικά να αντιμετωπίσω και γενικά εγχειρίδια. Να'ναι καλά η εμπειρία με τα γαλλικά χεχε. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πρέπει να ήταν από τη σειρά Gente για το κεντρικό εγχειρίδιο και τη γραμματική Uso Έτσι και αλλιώς βέβαια νομίζω και μόνος σου έχεις καταλάβει ότι το εγχειρίδιο είναι απλά καθοδηγητικό να έχεις ένα πλάνο πως σταδιακά θα προχωράς, υπάρχουν πολλοί καλύτεροι και περισσότεροι τρόποι και υλικό εκεί έξω από το να διαβάζεις κείμενα και να κάνεις τυπικές ασκήσεις. Αυτό πρέπει να ήταν για το Α1-Α2 https://shopflix.gr/p/SF-07218600/g...MI44zDlJL3kAMVCFJBAh0ULS7ZEAQYAyABEgK40vD_BwE Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala Memetchi Scandal American Economist charmander Kate1914 giannhs2001 taketrance Natsuko Libertus AggelikiGr camil giorgos5002 Εριφύλη Jack of Spades Entropy24 thenutritionist Rene2004 Coraline31 Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο.
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 20:10 Ο Memetchi έγραψε: #65 15-11-25 20:10 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Click για ανάπτυξη... Για αυτοδίδακτος ή τύπου γενικά εγχειρίδια όπως στα φροντιστήρια; Για τα δεύτερα μπορώ να δω αν βρω τα παλιά μου και τίποτα γραμματικές ίσως ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 20:12 Ο ultraviolence: #66 15-11-25 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Για αυτοδίδακτος ή τύπου γενικά εγχειρίδια όπως στα φροντιστήρια; Για τα δεύτερα μπορώ να δω αν βρω τα παλιά μου και τίποτα γραμματικές ίσως Click για ανάπτυξη... Δεν με νοιάζει αν είναι για αυτοδιδακτους ή όχι νομίζω μπορώ γενικά να αντιμετωπίσω και γενικά εγχειρίδια. Να'ναι καλά η εμπειρία με τα γαλλικά χεχε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 22:46 Η Chem2000 έγραψε: #67 15-11-25 22:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Click για ανάπτυξη... Έχω Β2. Θεωρώ ότι είναι σχετικά εύκολη γλώσσα, ιδίως άμα ξέρεις γαλλικά ή ιταλικά θα σου φανεί παιχνίδι. Θέλει σίγουρα να παρακολουθείς σειρές ώστε να συνηθίσεις πόσο γρήγορα μιλάνε. Για βιβλίο γραμματικής θα σου πρότεινα το Uso de la Gramatica Española. Φορτώνει... www.public.gr Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2025 στις 19:03 Ο Memetchi έγραψε: #68 16-11-25 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν με νοιάζει αν είναι για αυτοδιδακτους ή όχι νομίζω μπορώ γενικά να αντιμετωπίσω και γενικά εγχειρίδια. Να'ναι καλά η εμπειρία με τα γαλλικά χεχε. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πρέπει να ήταν από τη σειρά Gente για το κεντρικό εγχειρίδιο και τη γραμματική Uso Έτσι και αλλιώς βέβαια νομίζω και μόνος σου έχεις καταλάβει ότι το εγχειρίδιο είναι απλά καθοδηγητικό να έχεις ένα πλάνο πως σταδιακά θα προχωράς, υπάρχουν πολλοί καλύτεροι και περισσότεροι τρόποι και υλικό εκεί έξω από το να διαβάζεις κείμενα και να κάνεις τυπικές ασκήσεις. Αυτό πρέπει να ήταν για το Α1-Α2 https://shopflix.gr/p/SF-07218600/g...MI44zDlJL3kAMVCFJBAh0ULS7ZEAQYAyABEgK40vD_BwE Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala Memetchi Scandal American Economist charmander Kate1914 giannhs2001 taketrance Natsuko Libertus AggelikiGr camil giorgos5002 Εριφύλη Jack of Spades Entropy24 thenutritionist Rene2004 Coraline31 Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Click για ανάπτυξη... Για αυτοδίδακτος ή τύπου γενικά εγχειρίδια όπως στα φροντιστήρια; Για τα δεύτερα μπορώ να δω αν βρω τα παλιά μου και τίποτα γραμματικές ίσως
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.822 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 20:12 Ο ultraviolence: #66 15-11-25 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Για αυτοδίδακτος ή τύπου γενικά εγχειρίδια όπως στα φροντιστήρια; Για τα δεύτερα μπορώ να δω αν βρω τα παλιά μου και τίποτα γραμματικές ίσως Click για ανάπτυξη... Δεν με νοιάζει αν είναι για αυτοδιδακτους ή όχι νομίζω μπορώ γενικά να αντιμετωπίσω και γενικά εγχειρίδια. Να'ναι καλά η εμπειρία με τα γαλλικά χεχε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 22:46 Η Chem2000 έγραψε: #67 15-11-25 22:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Click για ανάπτυξη... Έχω Β2. Θεωρώ ότι είναι σχετικά εύκολη γλώσσα, ιδίως άμα ξέρεις γαλλικά ή ιταλικά θα σου φανεί παιχνίδι. Θέλει σίγουρα να παρακολουθείς σειρές ώστε να συνηθίσεις πόσο γρήγορα μιλάνε. Για βιβλίο γραμματικής θα σου πρότεινα το Uso de la Gramatica Española. Φορτώνει... www.public.gr Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2025 στις 19:03 Ο Memetchi έγραψε: #68 16-11-25 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν με νοιάζει αν είναι για αυτοδιδακτους ή όχι νομίζω μπορώ γενικά να αντιμετωπίσω και γενικά εγχειρίδια. Να'ναι καλά η εμπειρία με τα γαλλικά χεχε. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πρέπει να ήταν από τη σειρά Gente για το κεντρικό εγχειρίδιο και τη γραμματική Uso Έτσι και αλλιώς βέβαια νομίζω και μόνος σου έχεις καταλάβει ότι το εγχειρίδιο είναι απλά καθοδηγητικό να έχεις ένα πλάνο πως σταδιακά θα προχωράς, υπάρχουν πολλοί καλύτεροι και περισσότεροι τρόποι και υλικό εκεί έξω από το να διαβάζεις κείμενα και να κάνεις τυπικές ασκήσεις. Αυτό πρέπει να ήταν για το Α1-Α2 https://shopflix.gr/p/SF-07218600/g...MI44zDlJL3kAMVCFJBAh0ULS7ZEAQYAyABEgK40vD_BwE Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 johnsala Memetchi Scandal American Economist charmander Kate1914 giannhs2001 taketrance Natsuko Libertus AggelikiGr camil giorgos5002 Εριφύλη Jack of Spades Entropy24 thenutritionist Rene2004 Coraline31 Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Για αυτοδίδακτος ή τύπου γενικά εγχειρίδια όπως στα φροντιστήρια; Για τα δεύτερα μπορώ να δω αν βρω τα παλιά μου και τίποτα γραμματικές ίσως Click για ανάπτυξη... Δεν με νοιάζει αν είναι για αυτοδιδακτους ή όχι νομίζω μπορώ γενικά να αντιμετωπίσω και γενικά εγχειρίδια. Να'ναι καλά η εμπειρία με τα γαλλικά χεχε.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2025 στις 22:46 Η Chem2000 έγραψε: #67 15-11-25 22:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Click για ανάπτυξη... Έχω Β2. Θεωρώ ότι είναι σχετικά εύκολη γλώσσα, ιδίως άμα ξέρεις γαλλικά ή ιταλικά θα σου φανεί παιχνίδι. Θέλει σίγουρα να παρακολουθείς σειρές ώστε να συνηθίσεις πόσο γρήγορα μιλάνε. Για βιβλίο γραμματικής θα σου πρότεινα το Uso de la Gramatica Española. Φορτώνει... www.public.gr Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2025 στις 19:03 Ο Memetchi έγραψε: #68 16-11-25 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν με νοιάζει αν είναι για αυτοδιδακτους ή όχι νομίζω μπορώ γενικά να αντιμετωπίσω και γενικά εγχειρίδια. Να'ναι καλά η εμπειρία με τα γαλλικά χεχε. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πρέπει να ήταν από τη σειρά Gente για το κεντρικό εγχειρίδιο και τη γραμματική Uso Έτσι και αλλιώς βέβαια νομίζω και μόνος σου έχεις καταλάβει ότι το εγχειρίδιο είναι απλά καθοδηγητικό να έχεις ένα πλάνο πως σταδιακά θα προχωράς, υπάρχουν πολλοί καλύτεροι και περισσότεροι τρόποι και υλικό εκεί έξω από το να διαβάζεις κείμενα και να κάνεις τυπικές ασκήσεις. Αυτό πρέπει να ήταν για το Α1-Α2 https://shopflix.gr/p/SF-07218600/g...MI44zDlJL3kAMVCFJBAh0ULS7ZEAQYAyABEgK40vD_BwE Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αύριο θα ξεκινησω ισπανικά μόνος μου, τα χρειάζομαι στη δουλειά. Κάποιος που ξερει ισπανικα να δώσει κάνα τιπ ή να προτείνει κάνα βιβλίο ; Οχι ελληνικό, ωστόσο. Click για ανάπτυξη... Έχω Β2. Θεωρώ ότι είναι σχετικά εύκολη γλώσσα, ιδίως άμα ξέρεις γαλλικά ή ιταλικά θα σου φανεί παιχνίδι. Θέλει σίγουρα να παρακολουθείς σειρές ώστε να συνηθίσεις πόσο γρήγορα μιλάνε. Για βιβλίο γραμματικής θα σου πρότεινα το Uso de la Gramatica Española. Φορτώνει... www.public.gr
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2025 στις 19:03 Ο Memetchi έγραψε: #68 16-11-25 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν με νοιάζει αν είναι για αυτοδιδακτους ή όχι νομίζω μπορώ γενικά να αντιμετωπίσω και γενικά εγχειρίδια. Να'ναι καλά η εμπειρία με τα γαλλικά χεχε. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πρέπει να ήταν από τη σειρά Gente για το κεντρικό εγχειρίδιο και τη γραμματική Uso Έτσι και αλλιώς βέβαια νομίζω και μόνος σου έχεις καταλάβει ότι το εγχειρίδιο είναι απλά καθοδηγητικό να έχεις ένα πλάνο πως σταδιακά θα προχωράς, υπάρχουν πολλοί καλύτεροι και περισσότεροι τρόποι και υλικό εκεί έξω από το να διαβάζεις κείμενα και να κάνεις τυπικές ασκήσεις. Αυτό πρέπει να ήταν για το Α1-Α2 https://shopflix.gr/p/SF-07218600/g...MI44zDlJL3kAMVCFJBAh0ULS7ZEAQYAyABEgK40vD_BwE
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν με νοιάζει αν είναι για αυτοδιδακτους ή όχι νομίζω μπορώ γενικά να αντιμετωπίσω και γενικά εγχειρίδια. Να'ναι καλά η εμπειρία με τα γαλλικά χεχε. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν πρέπει να ήταν από τη σειρά Gente για το κεντρικό εγχειρίδιο και τη γραμματική Uso Έτσι και αλλιώς βέβαια νομίζω και μόνος σου έχεις καταλάβει ότι το εγχειρίδιο είναι απλά καθοδηγητικό να έχεις ένα πλάνο πως σταδιακά θα προχωράς, υπάρχουν πολλοί καλύτεροι και περισσότεροι τρόποι και υλικό εκεί έξω από το να διαβάζεις κείμενα και να κάνεις τυπικές ασκήσεις. Αυτό πρέπει να ήταν για το Α1-Α2 https://shopflix.gr/p/SF-07218600/g...MI44zDlJL3kAMVCFJBAh0ULS7ZEAQYAyABEgK40vD_BwE