Εκμάθηση ξένων γλωσσών

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.506 μηνύματα.
Από τις κριτικές ή από προσωπική σου εμπειρία το λες αυτό; Εγώ που έκανα πέρυσι πάντως ήμουν αρκετά ευχαριστημένη, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα χρήματα που έδωσα εκεί σε σχέση με αυτά που θα έδινα αλλού.
Δεν πήγα η ίδια αλλά από όσους γνωστούς άκουσα που πήγαν σε τμήματα για "διάσημες" γλώσσες (αγγλικά ισπανικά κτλ) ήταν χάος. Τμήματα 30 ατόμων με διαφορετικό επίπεδο ο καθένας δεν υπήρχε καμία οργάνωση.
Σε λιγότερο δημοφιλείς γλώσσες φαντάζομαι θα είναι πολύ πιο καλά, δηλαδή ο νεαρός με τα ρωσικά δεν νομίζω να έχει τρελό κόσμο στο τμήμα.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.095 μηνύματα.
Ρωσικα νεαρέ. Ρωσικα.Εδώ εγώ είμαι στο τσακ να πάω να μάθω. . Οχι ότι θα τα χρειαστώ πουθενά, αλλά ως γλώσσα μου ιντριγκάρει το μυαλό και το άκουσμα τους μου φαίνεται απίστευτα εύηχο.

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 797 μηνύματα.
Ρωσικα νεαρέ. Ρωσικα.Εδώ εγώ είμαι στο τσακ να πάω να μάθω. . Οχι ότι θα τα χρειαστώ πουθενά, αλλά ως γλώσσα μου ιντριγκάρει το μυαλό και το άκουσμα τους μου φαίνεται απίστευτα εύηχο.
Πηγαινε να μαθεις)). Καλα αποτελεσματα, ειναι απλα και διασκεδαστικα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια