Maria17
Δραστήριο μέλος

κατ αρχην την αντιθεση μου θα την εκφραζω οπως εγω νομιζω αφου δεν προσβαλλω κανεναν,δε λεω καποιο ψεμα.. επισης ολα τα χρωματα υπαρχουν ομως μονο 2 κυβερνανευπαρχουν ολα τα χρωματα του ουρανιου τοξου και υπαρχει η δυνατοτητα να εκφρασεις την αντιθεση σου με αλλους πιο δημιουργικους τροπους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

δυστυχως μας εχουν κανει να νομιζουμε οτι η μονη επεμβαση ειναι η ψηφος μας
ξυπνηστε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αμα εσεις τον Γιωργάκη τον λέτε ικανο που δεν μπορεί να πει μια πρόταση σωστα ενταξει τοτε. Ολοι τα ιδια σκ@τα ειναι.
Ό,τι είναι όλοι τα ιδια σ...ά, είναι. Αλλά μη μου λες πως ο Κωστάκης είναι ικανότερος από τον Παπανδρέου, τη στιγμή που το μόνο που ξέρει να κάνει χωρίς λάθη είναι να παίζει Play Station.
Χωρίς παρεξήγηση.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Υ.Γ:Από αύριο θα ξεκινήσουν τα σποτάκια του ΠΑΣΟΚ.Θα μας τα "πρίξουν" πάλι (όλα τα κόμματα).

Δεν υπάρχει σωτηρία :p
Zed
Διάσημο μέλος

Ό,τι είναι όλοι τα ιδια σ...ά, είναι. Αλλά μη μου λες πως ο Κωστάκης είναι ικανότερος από τον Παπανδρέου, τη στιγμή που το μόνο που ξέρει να κάνει χωρίς λάθη είναι να παίζει Play Station.
Χωρίς παρεξήγηση.
Πού να δεις τον Γιωργάκη τι σκορ έχει κάνει στο tetris εν ώρα υπουργικού συμβουλείου.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Χωρίς παρεξήγηση.
ο παπανδρεου δεν εχει προσωπικοτητα
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος

Maria17
Δραστήριο μέλος

Σε μια δημοκρατια δεν πρεπει να κυβερνανε 2 κομματα. Στη δικη μας ομως αυτη ειναι η πραγματικοτητα.το ζητημα ειναι οτι σε μια δημοκρατια, δεν κυβερνανε δυο κομματα
δυστυχως μας εχουν κανει να νομιζουμε οτι η μονη επεμβαση ειναι η ψηφος μας
ξυπνηστε...
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι "Οικολόγοι Πράσινοι" και το "Τίποτα" γιατί δεν είναι στην ψηφοφορία;;![]()
Δίκιο έχει...

Ειδικά το τίποτα.

Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Καλά εγκαταλείψτε και λίγο τη μοδάτη λογική ''όλοι τα ίδια σκατά είναι'' ''μας κλέβουν όλοι''΄χωρίς να έχετε εξετάσει το πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος.
εκ του αποτελεσματος τα δυο κομματα αυτο κανουν.
για μενα, απο τη στιγμη που δεν συμμετεχουμε ενεργα ως ΠΟΛΙΤΕΣ, δεν νομιζω να βελτιωθουμε ετσι ξαφνικα.
astathmitos
Δραστήριο μέλος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ η ο ΓΑΠ μπορει να κυβερνησει αυτη τη χωρα.Δεν ειναι ευρωεκλογες αυτες βγαζουμε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Καπετανιο ρε παιδι μου για τα επομενα 3-4 χρονια που θα χειριστει ολα τα σημαντικα ζητηματα,εθνικα-οικονομια-σκοπια-τουρκια κτλ
Μετα την απομακρυνση ουδεν λαθος αναγνωριζεται

Soul of Sin
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Σε μια δημοκρατια δεν πρεπει να κυβερνανε 2 κομματα. Στη δικη μας ομως αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
σε μια δημοκρατια ΠΡΕΠΕΙ να συμμετεχουν οι πολιτες. οταν δεν συμμετεχουν οι πολιτες, δεν εχουμε δημοκρατια, στο δικο μας πολιτευμα, οι πολιτες ΔΕΝ συμμετεχουν
Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πού να δεις τον Γιωργάκη τι σκορ έχει κάνει στο tetris εν ώρα υπουργικού συμβουλείου.
Γι'αυτο λέω οτι είναι όλοι ίδιοι. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν πλέον. Αλλά χρειάζεται ακόμα προσπάθεια για να φτάσει το κουφαίο ρεκόρ του Κωστάκη.
ο παπανδρεου δεν εχει προσωπικοτητα
Ναιιι;; Τότε πες μου εσύ ποιος έχει.
Zed
Διάσημο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Γι'αυτο λέω οτι είναι όλοι ίδιοι. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν πλέον. Αλλά χρειάζεται ακόμα προσπάθεια για να φτάσει το κουφαίο ρεκόρ του Κωστάκη.
Ναιιι;; Τότε πες μου εσύ ποιος έχει.
κανενας απο αυτους τους δυο

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Χωρίς πλάκα.Εγώ όταν γίνω 18 δεν ξέρω αν θα ψηφίζω.Ειλικρινά όλοι με έχουν απογοητεύσει.Ο Καραμανλής στη συνέντευξη πριν είπε ότι έχει ένα σχέδιο ώστε να βγει η χώρα από την οικονομική κρίση (ναι,ναι είδα ειδήσεις γιατί "κόψανε" το Love Bites

Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Maria17
Δραστήριο μέλος

Πρεπει αλλα αν εμενα θεωρητικα με εκφραζει καποιο κομμα και πρακτικα βλεπω αλλα.. ε με ποιο κουραγιο και με τι εμπιστοσυνη να ασχοληθει καποιος με την πολιτικη; κακο πραγμα η απολιτικοποιηση (ειναι θεμα και στην εκθεση..) αλλα οταν η απογοητευση ειναι τοσο διαχυτη πως να πεισθει ο αλλος οτι τα πραγματα μπορει να αλλαξουν;σε μια δημοκρατια ΠΡΕΠΕΙ να συμμετεχουν οι πολιτες. οταν δεν συμμετεχουν οι πολιτες, δεν εχουμε δημοκρατια, στο δικο μας πολιτευμα, οι πολιτες ΔΕΝ συμμετεχουν
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.