Εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

linuxman

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο linuxman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
Ίσα - ίσα...Νομίζω το αντίθετο ισχύει. Έχοντας κατά νου συμπεριφορές σαν του βουλευτή (που παραπάνω αναφέρεις...), συμπεριφορές σαν του Πολάκη "χτυπάνε" πολύ άσχημα...

Και δεν είναι τόσο αυτό που της είπε. Όσο ο τρόπος που - επιλέγει να - λέει το οτιδήποτε...
Τι έχει ο τρόπος; Όλοι έχουμε τον ιδιαίτερο τρόπο μας. Αν εννοείς την επιθετικότητα, νομίζω ότι εξαρτάται από το περιεχόμενο. Και αν το περιεχόμενο έχει να κάνει με κατηγορίες για κακώς κείμενα είναι λογικό να μιλάς με ένταση.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Τι έχει ο τρόπος;
Και τί δεν έχει...
Όλοι έχουμε τον ιδιαίτερο τρόπο μας. Αν εννοείς την επιθετικότητα, νομίζω ότι εξαρτάται από το περιεχόμενο. Και αν το περιεχόμενο έχει να κάνει με κατηγορίες για κακώς κείμενα είναι λογικό να μιλάς με ένταση.
Άλλο να μιλάς με ένταση και άλλο να επιτίθεσαι ή να τσαμπουκαλεύεσαι, συχνά πυκνά. Μα κι αν το κάνεις, να μάθεις να δέχεσαι και τους μορφασμούς των υπολοίπων, και την ώρα που μιλάς...

Τέλος πάντων. Δεν μπορώ να τον δω αλλιώς, τον συγκεκριμένο. Οπότε δεν έχει νόημα να πω οτιδήποτε άλλο.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Δεν συμφωνω με την Ακρίτα την οποία επικαλείται το άρθρο αλλά ειναι το μονο αρθρο που μπορεσα να βρω να επιβεβαιωνει αυτο που ακουσα κι από δεξιά πηγή, ότι η κυρία της ΝΔ δήλωσε πως δεν έχει κανενα απολύτως πρόβλημα υγειας για τους μορφασμούς.

Τουναντίον δείχνει υπερβάλλοντα ζηλο υπεράσπισης του εργοδότη της.

Να θυμηθουμε λιγο οταν η Νουδουλα ηταν αντιπολίτευση (πηγαιντε στο 30ο δευτερολεπτο):

Φάτε πολιτική ορθότητα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια