Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.411 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.897 μηνύματα σε 105.889 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 404 άτομα.
Τι έχει ο τρόπος; Όλοι έχουμε τον ιδιαίτερο τρόπο μας. Αν εννοείς την επιθετικότητα, νομίζω ότι εξαρτάται από το περιεχόμενο. Και αν το περιεχόμενο έχει να κάνει με κατηγορίες για κακώς κείμενα είναι λογικό να μιλάς με ένταση.Ίσα - ίσα...Νομίζω το αντίθετο ισχύει. Έχοντας κατά νου συμπεριφορές σαν του βουλευτή (που παραπάνω αναφέρεις...), συμπεριφορές σαν του Πολάκη "χτυπάνε" πολύ άσχημα...
Και δεν είναι τόσο αυτό που της είπε. Όσο ο τρόπος που - επιλέγει να - λέει το οτιδήποτε...
Και τί δεν έχει...Τι έχει ο τρόπος;
Άλλο να μιλάς με ένταση και άλλο να επιτίθεσαι ή να τσαμπουκαλεύεσαι, συχνά πυκνά. Μα κι αν το κάνεις, να μάθεις να δέχεσαι και τους μορφασμούς των υπολοίπων, και την ώρα που μιλάς...Όλοι έχουμε τον ιδιαίτερο τρόπο μας. Αν εννοείς την επιθετικότητα, νομίζω ότι εξαρτάται από το περιεχόμενο. Και αν το περιεχόμενο έχει να κάνει με κατηγορίες για κακώς κείμενα είναι λογικό να μιλάς με ένταση.