Ήδη οι σερβιτόροι αμοίβονται 1000, ή ακόμα περισσότερα. Για ρώτα πόσο πληρώνεται ο σερβιτόρος στη Μύκονο για μια σεζον. Θα σου φύγει το καπέλο... Άρα, λοιπόν, όταν υπάρχει μεγάλη ζήτηση, οι μισθοί αυξάνονται. Αυτό ισχύει είτε είσαι σερβιτόρος, είται είσαι καρδιοχειρούργος.
Την ερώτηση «πόσα πρέπει να πάρει ο γιατρός» δεν μπορώ να την απαντήσω, διότι δεν αποφασίζω εγώ πόσο θα πληρώνεται ο κάθε άνθρωπος. Ο μισθός του γιατρού καθορίζεται από τις ικανότητες του, την ζήτηση και την προσφορά.
Αυτά που γράφω δεν αντιβαίνουν στη λογική, αλλά αντιβαίνουν στα συναισθήματα σου.
Θέλεις ο μηχανικός να πληρώνεται με 2000 ευρώ, αλλά δεν μπορείς να αποδεχτείς ότι η προσφορά των μηχανικων είναι υψηλή ενώ η ζήτηση χαμηλή. Άρα εσύ αντιβαίνεις στη λογική επειδή δεν μπορείς να ξεπεράσεις τα συναισθήματα σου.
Εντάξει, το επίπεδο της συζήτησης έχει πέσει κατακόρυφα. Επειδή
εσύ δεν έχεις ακούσει δικηγόρο να παίρνει 600 ευρώ, τότε πρέπει να είναι αλήθεια... What the fuck
Άντε πάλι ...

Λοιπόν, αυτή είναι η τελευταία απάντηση που γράφω επειδή με κοροϊδεύεις ξεκάθαρα. Για 3η και τελευταία φορά,
δεν λέω ότι ο υπάλληλος σουπερ μαρκετ πρέπει να πάρει περισσότερα από τον μηχανικό. Δεν καθορίζω εγώ τις τιμές!!!!!!!! Αυτό μπορείς να το καταλάβεις;

Για όνομα του θεού, είναι σαν να μιλάω σε τοίχο, μάλλον επειδή δεν διαβάζεις καν αυτά που γράφω.
Εγώ γενικά έχω όλη την καλή διάθεση να συζητήσω με άτομα που διαφωνούν. Γι'αυτό με βλέπεις να γράφω ολόκληρα κείμενα. Αλλά δεν έχω καμμία διάθεση να γίνομαι κορόιδο. Ευχαριστώ για τη συζήτηση, και καλή συνέχεια!