Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.344 μηνύματα.
08-12-25
19:15
Για κατσε ρε Τζακ, δεν ειναι προς το συμφέρον της να εχει εναν αντρα που θα παίρνει μεν αυτά από κείνη, αλλά θα της δίνει συναισθημα, πίστη, στοργικότητα, συντροφικότητα, επικοινωνία, έρωτα και σεξ, κοινές δραστηριότητες, υποστήριξη και συμμετοχή στην κοινή ζωή κλπ;Άρα αυτό που κατά την άποψή σου θα οδηγήσει στα συμφέροντά ΤΗΣ, είναι απλά να ικανοποιήσει τα δικά ΣΟΥ συμφέροντα (να είναι θηλυκή, περιποιητική, αδύνατη, βυζαρού και δεν ξέρω 'γω τι άλλο έχεις γράψει κατά καιρούς εδώ μέσα) και να παραμερίσει τα δικά της...οοοοοκ!![]()
Με το να παραμερίσει "τα δικά της", όπου δικά της εννοούμε τι; Να δουλεύει για τον κορποραίο για 800 και να παει να τη γαμησει ο γιατρός για να πει μετα οτι παντρευτηκε γιατρό, για να την πληρωνει και να της χτίζει σπίτια και να της παίρνει κοσμήματα σα να ητανε πουτάνα και να της ριχνει εναν πουτσο το μηνα και αν, αν δεν γαμάει τη γραμματέα του ή καμια νοσοκόμα ασούμε, και η άλλη να μενει καραβοφάναρο στο σπιτι να μεγαλώνει τα μούλικα για να λεει οτι εχει πρόσωπο στην κοινωνία και στα 50 καποια στιγμή να τα τινάξει ολα στον αέρα με τον καυλιάρη αληταρά που της ξανανιωσε τον εγκέφαλο;
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.208 μηνύματα.
08-12-25
19:24
Εφόσον έχει σε προτεραιότητα άλλα πράγματα, όχι...γιατί ακόμη κι αν είναι, δε θα το «νιώσει» ποτέ μέσα της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!Για κατσε ρε Τζακ, δεν ειναι προς το συμφέρον της να εχει εναν αντρα που θα παίρνει μεν αυτά από κείνη, αλλά θα της δίνει συναισθημα, πίστη, στοργικότητα, συντροφικότητα, επικοινωνία, έρωτα και σεξ, κοινές δραστηριότητες, υποστήριξη και συμμετοχή στην κοινή ζωή κλπ;
Δε διαφωνώ με την ουσία/περιεχόμενο όσων λες σχετικά με το γυναικείο συμφέρον, διαφωνώ με την προσέγγισή σου...εσύ (ή ο οποιοσδήποτε) οφείλεις να σεβαστείς αυτό που η Χ, Υ γυναίκα θεωρεί πως αποτελεί συμφέρον της, όσο μ@λακία κι αν είναι και να καταλάβεις πως, αν δε μπορείς/δεν είσαι διατεθειμένος να το ικανοποιήσεις, δεν έχεις καμία δουλειά ν' ανακατεύεσαι μαζί της κάνοντας preaching/scolding/whatever για το «πραγματικό συμφέρον» της, απαιτώντας παράλληλα την ικανοποίηση των δικών σου γιατί «εσύ ξέρεις» (που όντως μπορεί να ξέρεις, αλλά έτερον εκάτερον)...Με το να παραμερίσει "τα δικά της", όπου δικά της εννοούμε τι; Να δουλεύει για τον κορποραίο για 800 και να παει να τη γαμησει ο γιατρός για να πει μετα οτι παντρευτηκε γιατρό, για να την πληρωνει και να της χτίζει σπίτια και να της παίρνει κοσμήματα σα να ητανε πουτάνα και να της ριχνει εναν πουτσο το μηνα και αν, αν δεν γαμάει τη γραμματέα του ή καμια νοσοκόμα ασούμε, και η άλλη να μενει καραβοφάναρο στο σπιτι να μεγαλώνει τα μούλικα για να λεει οτι εχει πρόσωπο στην κοινωνία και στα 50 καποια στιγμή να τα τινάξει ολα στον αέρα με τον καυλιάρη αληταρά που της ξανανιωσε τον εγκέφαλο;
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.344 μηνύματα.
08-12-25
19:34
Εφόσον έχει σε προτεραιότητα άλλα πράγματα, όχι...γιατί ακόμη κι αν είναι, δε θα το «νιώσει» ποτέ μέσα της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!
Δε διαφωνώ με την ουσία/περιεχόμενο όσων λες σχετικά με το γυναικείο συμφέρον, διαφωνώ με την προσέγγισή σου...εσύ (ή ο οποιοσδήποτε) οφείλεις να σεβαστείς αυτό που η Χ, Υ γυναίκα θεωρεί πως αποτελεί συμφέρον της, όσο μ@λακία κι αν είναι και να καταλάβεις πως, αν δε μπορείς/δεν είσαι διατεθειμένος να το ικανοποιήσεις, δεν έχεις καμία δουλειά ν' ανακατεύεσαι μαζί της κάνοντας preaching/scolding/whatever για το «πραγματικό συμφέρον» της, απαιτώντας παράλληλα την ικανοποίηση των δικών σου γιατί «εσύ ξέρεις» (που όντως μπορεί να ξέρεις, αλλά έτερον εκάτερον)...
Ωπα. Βασική λεπτομέρεια. Πρέπει να συμφωνουμε και οι δυο στην αντίληψη που τυχαίνει να ειναι και αντίληψή μου.
Οντως, εαν μεσα στο μυαλό της είναι άλλης νοοτροπίας, ότι και να της πω εγω δε θα αλλάξει.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.208 μηνύματα.
08-12-25
19:39
Η «αντίληψη» η δική σου είναι πως, την εικόνα που έχεις εσύ στο μυαλό σου ως «συμφέρον της γυναίκας σου» (σωστή ή λάθος) πρέπει η άλλη πλευρά να την ακολουθήσει κατά γράμμα ώστε να φτάσει στην ικανοποίηση των συμφερόντων της, ικανοποιώντας παράλληλα τα δικό σου συμφέροντα αδιαπραγμάτευτα...αν την ίδια ακριβώς «αντίληψη» έχει κι η άλλη πλευρά, νομίζω ότι θα 'πρεπε να καταλάβεις και μόνος σου ότι πιο πιθανό είναι να καταλήξετε να πλακωθείτε στο ξύλο να σας δείχνουν τα κανάλια κ.λπ. παρά να προκύψει τ' οτιδήποτε ποιοτικό μεταξύ σας!Ωπα. Βασική λεπτομέρεια. Πρέπει να συμφωνουμε και οι δυο στην αντίληψη που τυχαίνει να ειναι και αντίληψή μου.

Valder
Επιφανές μέλος
08-12-25
19:41
Δεν το είπα κάπου αυτό. Γενικά δεν ειμαι των πρέπει. Αμα ειναι ετσι και ταιριάξουμε οκ, αμα δεν ειναι τοτε καλό δρομο απο κει.Η «αντίληψη» η δική σου είναι πως, την εικόνα που έχεις εσύ στο μυαλό σου ως «συμφέρον της γυναίκας σου» (σωστή ή λάθος) πρέπει η άλλη πλευρά να την ακολουθήσει κατά γράμμα ώστε να φτάσει στην ικανοποίηση των συμφερόντων της, ικανοποιώντας παράλληλα τα δικό σου συμφέροντα αδιαπραγμάτευτα...αν την ίδια ακριβώς «αντίληψη» έχει κι η άλλη πλευρά, νομίζω ότι θα 'πρεπε να καταλάβεις και μόνος σου ότι πιο πιθανό είναι να καταλήξετε να πλακωθείτε στο ξύλο να σας δείχνουν τα κανάλια κ.λπ. παρά να προκύψει τ' οτιδήποτε ποιοτικό μεταξύ σας!![]()
Δεν πιέζουμε καποια να ειναι μαζι μας. Ή το χει ή δεν το χει να ειναι ετσι.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
08-12-25
19:51
Άσε τις ντρίπλες αυτοκράτορα, ναι είσαι των πρέπει (και καλά κάνεις) και τα πρέπει σου τ' ανέπτυξες καθαρά και ξάστερα, για να είναι κάποια μαζί σου και να πάρει από σένα στοργικότητα πίστη κ.λπ. «πρέπει» να παραμερίσει τα συμφέροντά της αν αυτά περιλαμβάνουν κάποια πράγματα με τα οποία εσύ διαφωνείς (π.χ. να έχει καριέρα χαμηλόμισθης, να θέλει να της κάνει συνέχεια δώρα ο άντρας της κ.ο.κ.)...Δεν το είπα κάπου αυτό. Γενικά δεν ειμαι των πρέπει. Αμα ειναι ετσι και ταιριάξουμε οκ, αμα δεν ειναι τοτε καλό δρομο απο κει.
Δεν πιέζουμε καποια να ειναι μαζι μας. Ή το χει ή δεν το χει να ειναι ετσι.
Εγώ απλώς σου δείχνω ότι μ' αυτό το «πρέπει» δεν πας πουθενά γιατί όπως π.χ. εσύ θα της πεις «όχι πουλάκι μου δεν είναι προς το συμφέρον σου να θες να 'χεις καριέρα χαμηλόμισθης ο άντρας σου να σε κακομαθαίνει με συνεχή δώρα κ.ο.κ.» έτσι και η γυναίκα με αντίστοιχα πρέπει (ή «αντίληψη» όπως τ' ονόμασες όλο αυτό προηγουμένως) θα σου πει «όχι τζουτζούκο μου δεν είναι προς το συμφέρον σου να θες να είσαι με μια γυναίκα αδύνατη με βυζάρες κ.ο.κ.» κι εν τέλει ποτέ δε θα ικανοποιούνται τα συμφέροντα κανενός και θα καταλήγεις σ' αδιέξοδο, είτε έχεις «κοινή αντίληψη» με την άλλη είτε όχι!

Valder
Επιφανές μέλος
08-12-25
20:10
Μα δεν κάνω ντριμπλες. Οταν λεω οτι δεν ειμαι των πρέπει, ξέρεις οτι δεν μπορώ τα κουτάκια, τους καθωσπρεπισμους κλπ. Επίσης δεν την θελω την άλλη σκυλί, δεν με χαροποιεί και δεν ειναι και ωραιο χάνει και τη μαγεια του ο έρωτας, πέρα απο το σεβασμό.Άσε τις ντρίπλες αυτοκράτορα, ναι είσαι των πρέπει (και καλά κάνεις) και τα πρέπει σου τ' ανέπτυξες καθαρά και ξάστερα, για να είναι κάποια μαζί σου και να πάρει από σένα στοργικότητα πίστη κ.λπ. «πρέπει» να παραμερίσει τα συμφέροντά της αν αυτά περιλαμβάνουν κάποια πράγματα με τα οποία εσύ διαφωνείς (π.χ. να έχει καριέρα χαμηλόμισθης, να θέλει να της κάνει συνέχεια δώρα ο άντρας της κ.ο.κ.)...
Αυτο που μου λες οτι εχω καθορισει καποια πρέπει, δεν ειναι ακριβώς πρέπει, είναι κριτηρια. Ε βεβαια θα χω κοκκινες γραμμές και κριτηρια, άσε τι δείχνω εδω μέσα που λέμε και καμια προστυχιά.
Εξω είμαι και γαμώ τις συμπεριφορές, οπότε απαιτώ βεβαίως η άλλη να έχει μυαλό, όχι σκατα στο κεφάλι και να πρέπει εγω να ανέχομαι τα καπρίτσια της καθεμιάς.
Οταν ελεγα κοινή αντίληψη εννοούσα τη δική μου αντίληψη, όχι να έχει μια παρομοιου τυπου δική της και να μου λέει τι δεν ειναι προς το συμφέρον μου.Ε έτσι και η γυναίκα με αντίστοιχα πρέπει (ή «αντίληψη» όπως τ' ονόμασες όλο αυτό προηγουμένως) θα σου πει «όχι τζουτζούκο μου δεν είναι προς το συμφέρον σου να θες να είσαι με μια γυναίκα αδύνατη με βυζάρες κ.ο.κ.» κι εν τέλει ποτέ δε θα ικανοποιούνται τα συμφέροντα κανενός και θα καταλήγεις σ' αδιέξοδο, είτε έχεις «κοινή αντίληψη» με την άλλη είτε όχι!![]()
Στη σχέση ένας απο τους δυο ηγείται, κι ο άλλος ακολουθεί μοιραία. Παντα. Οπως και με το να ειναι ερωτευμένος. Πάντα κάποιος ειναι πιο πολύ απο τον άλλο.
Ασε τους ευσεβείς πόθους που λένε εδω μέσα οι γηνεκέζες για ισότητα και 50-50 τα πιατα και ενα σεντονι εσυ και ενα σεντονι εγω και κολοκύθια. Εγω θέλω να ειμαι απο πάνω. Οχι να μου παρει τον αερα και να με κουμαντάρει η άλλη για να χω γλυκό να τρώω.
Όποτε έμπλεξα με αριστερή ή ελευθεριακή ή προοδευτικούλα και ήμουν διαλλακτικός, με πήρε και με σήκωσε. Όποτε έβγαλα τον Ες-Ες από μέσα μου, στήθηκε στα τέσσερα και με λάτρεψε σα το άγαλμα του Μεγάλου Φαλλού στη Χαζαρία του 700μΧ.
Το θηλυκό θέλει επιβήτορα, δε σε σέβεται αλλιώς. Ξενερώνει, στεγνώνει. Σε κραταει για φιλενάδο.
Οι ίδιες που θα σου κάνουν ολόκληρο κυρηγμα για δικαιωματισμό, αμα δεις με τι τυπους ειναι, δεν ειναι με χοντρούς λουκουμαδες αχ νε αγαπουλα μου εσυ οτι πεις. Με κατι αρσενικούς αντρακλες ειναι συνήθως.
Υποτάσσονται με τη μια αμα είσαι αρσενικός.
Αμα εισαι ντολμάς, γινεσαι αγαπητο ημερολόγιο.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
08-12-25
20:53
Σα να λες π.χ. «εγώ είμαι Audi A7 και θέλω μια να 'ναι κι αυτή Audi A7 αλλά εγώ να τρέχω με 200 κι εκείνη με 50»!Οταν ελεγα κοινή αντίληψη εννοούσα τη δική μου αντίληψη, όχι να έχει μια παρομοιου τυπου δική της και να μου λέει τι δεν ειναι προς το συμφέρον μου.
Στη σχέση ένας απο τους δυο ηγείται, κι ο άλλος ακολουθεί μοιραία. Παντα. Οπως και με το να ειναι ερωτευμένος. Πάντα κάποιος ειναι πιο πολύ απο τον άλλο.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.490 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Paragontas7000
- nautilus_agent
- camil
- Libertus
- giannhs2001
- Jack of Spades
- taketrance
- ghоul
- Kate1914
- charmander
- Sotiris 12
- fmarulezkd
- iew
- Memetchi
- touvlo
- American Economist
- fourkaki
- Searching
- GeorgePap2003
- Jim175
- Μήτσος10
- lugar
- orchidea
- kogba
- Νηματολάγνος
- edweimaste
- Mhtrogoal
- Johnny15
- Ace of Spades
- Glorious12
- Εχέμυθη
- hirasawayui
- Idontknoww
- fockos
- Viedo
- T C
- don_vito
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool