Ελληναράδες Youtubers...ως πότε;

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Ο Μαρινακης σε 10 χρόνια μαξ θα είναι κανας ευρωβουλευτής που θα το παίζει ξενιτεμένος σαν τον Στέφανο Κασσελακη
Θα φανεί από το πως θ' αντιδράσει η άλλη πλευρά από εδώ και στο εξής...αν τελικά κινηθούν νομικά εναντίον του π.χ. για συκοφαντική δυσφήμιση (που κατά 99,9% θα καταλήξει σε απλή «δυσφήμιση» κι ΑΝ εν τέλει εκδικαστεί ποτέ θα επισύρει ποινή της πλάκας) και του δώσουν μ' αυτό τον τρόπο κι άλλη δημοσιότητα λαϊκό έρεισμα κ.λπ. τότε πιθανότατα όλο αυτό ήταν μιλημένο κι ο ίδιος διατηρεί άριστες σχέσεις με το Μαξίμου (που ως άλλο Άδωνι Γεωργιάδη ή Μάκη Βορίδη τον προετοιμάζει για τη Ν.Δ. δια της πλαγίας οδού)...
Δεν απάντησες
Εκτός του ότι πρώτος εσύ δεν απάντησες σ' αυτό...
Πες μου έναν λόγο για τον οποίο αξίζει να παρακολουθήσω (ως απλός τηλεθεατής που δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική ίντριγκα ή το τι κάνει η Freedom24) το Greekonomics το 2025...
...έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω απ' το ν' ανοίξω ένα διάλογο που δε θα οδηγήσει πουθενά με τον οπαδό ενός μικροαπατεώνα που 'χει λάβει τα λεγόμενά του ως «αξίωμα»!:rolleyes:
Όπως η Πόπη Τσαπανίδου εεε
Μην ασχολείσαι, άστον να «βράζει»...

Τελευταία επεξεργασία:

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.111 μηνύματα.
μικροαπατεώνα
Αν αυτός είναι μικρο-απατεώνας αυτός τι είναι;
BF2A2AAB-2753-448E-84A5-9BC6A677FA76.png

Ή αυτός :

1D55F911-382D-4418-8469-33584B186874.jpeg

Ή αυτός :

1CBCCDCB-6235-42F0-8C89-3827EDA112A8.jpeg

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Όλοι αυτοί στην ίδια συνομοταξία ανήκουν, μπατίρηδες, καρπαζοεισπράκτορες στην κοινωνία, αποτυχημένοι στις δουλειές τους κ.λπ. που βρήκαν «καταφύγιο» στο YouTube και στο TikTok!

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.111 μηνύματα.
που βρήκαν «καταφύγιο» στο YouTube και στο TikTok!

"που βρήκαν "καταφύγιο" στο Youtube και στο TikTok

Στο μυαλό και στη συνείδηση του μέσου έλληνα που γουστάρει να το παίζει πλούσιος και θέλει το γρήγορο και εύκολο κέρδος

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

"που βρήκαν "καταφύγιο" στο Youtube και στο TikTok

Στο μυαλό και στη συνείδηση του μέσου έλληνα που γουστάρει να το παίζει πλούσιος και θέλει το γρήγορο και εύκολο κέρδος
Σωστός!;)

Όλοι αυτοί στην καλύτερη να ξεκίνησαν με το «κάνω το hobby μου και βλέπουμε» (γιατί ο hobbίστας έχει και τα όριά του όσον αφορά το χρόνο, χρήμα κ.λπ. που θα επενδύσει σ' αυτό) και στη χειρότερη να είχαν εξαρχής οργανωμένο σχέδιο για το που ήθελαν να φτάσουν και τι να κάνουν για να πετύχουν το σκοπό τους!

Εν προκειμένω, ο Μαρινάκης (προφανώς) ανήκει στη δεύτερη κατηγορία: ήθελε να γίνει Βαρουφάκης, αλλά επειδή δεν είχε τις πολιτικές γνωριμίες του κι όλα τα παρελκόμενα (ώστε π.χ. να τον βγάλουν κατευθείαν σε κάποιο μεγάλο Ελληνικό Μ.Μ.Ε. ως ομιλητή/σχολιαστή) ξεκίνησε το Greekonomics ώστε να το πάει λάου λάου προς τα εκεί και να τους «αναγκάσει» να τον συμπεριλάβουν στην «ατζέντα» τους...

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Όλοι αυτοί στην ίδια συνομοταξία ανήκουν, μπατίρηδες, καρπαζοεισπράκτορες στην κοινωνία, αποτυχημένοι στις δουλειές τους κ.λπ. που βρήκαν «καταφύγιο» στο YouTube και στο TikTok!
Ο κόσμος φταίει . Χωρίς την στήριξη του κόσμου δε θα ήταν εκεί που είναι τώρα όλοι αυτοί .

Debugging_Demon

Νεοφερμένο μέλος

Ο Debugging_Demon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 104 μηνύματα.
Θα φανεί από το πως θ' αντιδράσει η άλλη πλευρά από εδώ και στο εξής...αν τελικά κινηθούν νομικά εναντίον του π.χ. για συκοφαντική δυσφήμιση (που κατά 99,9% θα καταλήξει σε απλή «δυσφήμιση» κι ΑΝ εν τέλει εκδικαστεί ποτέ θα επισύρει ποινή της πλάκας) και του δώσουν μ' αυτό τον τρόπο κι άλλη δημοσιότητα λαϊκό έρεισμα κ.λπ. τότε πιθανότατα όλο αυτό ήταν μιλημένο κι ο ίδιος διατηρεί άριστες σχέσεις με το Μαξίμου (που ως άλλο Άδωνι Γεωργιάδη ή Μάκη Βορίδη τον προετοιμάζει για τη Ν.Δ. δια της πλαγίας οδού)...

Εκτός του ότι πρώτος εσύ δεν απάντησες σ' αυτό...

...έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω απ' το ν' ανοίξω ένα διάλογο που δε θα οδηγήσει πουθενά με τον οπαδό ενός μικροαπατεώνα που 'χει λάβει τα λεγόμενά του ως «αξίωμα»!:rolleyes:

Μην ασχολείσαι, άστον να «βράζει»...
Πότε έγινε ο Μαρινάκης ποδοσφαιρική ομάδα για να είμαι οπαδός (στον κοσμά αναφέρομαι όχι σε αυτόν του ολυμπιακού προφανώς)? Οπαδός είσαι για κάποιον όταν άκριτα τον υποστηρίζεις σε όλα, δεν έχω αυτή την διάθεση και σε ένα δυο βίντεο έχω διαφωνήσει ελαφρώς μαζί του, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν εκτιμώ το περιεχόμενό του, για αυτό το βλέπω άλλωστε. Δεν έχω λάβει τα λεγόμενά του ως αξίωμα, αλλά σίγουρα δεδομένου αυτών δεν μπορώ να πω με τέτοια σιγουριά, όπως εσύ, ότι θα πολιτευθεί.

Έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις, σωστά, όπως να ψάξεις πηγές για όσα λες.

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.837 μηνύματα.
Ο Μαρινάκης ΔΕΝ έχει σκοπό να πολιτευτεί το έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό. Οτιδήποτε είπε αυτός ο βλάκας ο Μπογδάνος είναι fake news. Τον Μαρινακη συνεχίζω να τον βλέπω και τώρα και όποτε αναφέρεται στον χορηγό απλά δεν δινω σημασία κατά τα άλλα το ύφος των βίντεό του είναι το ίδιο σοβαρό με πριν. Ο πρωκτογλύφτε απλά μυγιάστηκε, αλλά επειδή υποστηρίζω Μαρινάκη μάλλον ειμαι πληρωμένο πιόνι σωστά Jack

Το 2021-2022 έλεγε ότι δεν θα δεχθεί ΠΟΤΕ να γίνει sponsor σε καμία εταιρεία, και προφανώς όχι στην freedom24 καθώς δεν είναι σκοπός του καναλιού. Το 2023 ανακοίνωσε επίσημα ότι συνεργάζεται με την freedom24, κάνοντας διαφήμιση σε κάθε video του λέγοντας πόσο φανταστική είναι η Freedom και πόσο χάλια είναι οι συστημικές τράπεζες.​
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

View attachment 143694
Ή αυτός :

View attachment 143695
Ή αυτός :

View attachment 143696

Αγόρασα 20 μετοχές μέσω της Freedom24. ΕιΜαΙ ΕπΕνΔυΤηΣ ΠαΙδΙαααααα.🤪🤪

Debugging_Demon

Νεοφερμένο μέλος

Ο Debugging_Demon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 104 μηνύματα.

Το 2021-2022 έλεγε ότι δεν θα δεχθεί ΠΟΤΕ να γίνει sponsor σε καμία εταιρεία, και προφανώς όχι στην freedom24 καθώς δεν είναι σκοπός του καναλιού. Το 2023 ανακοίνωσε επίσημα ότι συνεργάζεται με την freedom24, κάνοντας διαφήμιση σε κάθε video του λέγοντας πόσο φανταστική είναι η Freedom και πόσο χάλια είναι οι συστημικές τράπεζες.​
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν μετράει ως πηγή για την άποψη ότι "Ο σκοπός του είναι να μπει σε κόμμα" το ότι άλλαξε μια φορά άποψη για κάτι εντελώς άσχετο όπως οι χορηγίες. Πηγή ζητησα όχι παραλληλισμούς. Η ακύρωση της δικής μου πηγής (με σχόλια του στυλ τόε άλλαξε απόφαση) δεν συνεπάγεται επιβεβαίωση των ισχυρισμών ότι: "Ο σκοπός του είναι να μπει σε κόμμα" . Για να γνωρίζουμε αν θα πολιτευθεί πρέπει να ανακοινωθεί επίσημα. Μέχρι τότε είναι να είχαμε να λέγαμε. Εσείς έχετε ήδη βγάλει και συμπέρασμα ότι θα αθετήσει τα πάντα από την μια φορά που άλλαξε γνώμη. Ήθελα να ήξερα εσείς έχετε ποτέ αλλάξει γνώμη στην ζωή σας? Και αν ναι αυτό καθιστά πως όλα όσα λέτε για το μέλλον σας μέσα σας σκεφτεστε να τα ανατρέψετε? (Λίγο τραβημένο δεν νομίζετε). Προσοχή όπως είπα δεν λέω ότι είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα κατέβει στην πολιτική απλά με τα έως σήμερα δεδομένα δεν έχω λογο να το διαψεύσω

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.837 μηνύματα.
Δεν μετράει ως πηγή για την άποψη ότι "Ο σκοπός του είναι να μπει σε κόμμα" το ότι άλλαξε μια φορά άποψη για κάτι εντελώς άσχετο όπως οι χορηγίες. Πηγή ζητησα όχι παραλληλισμούς. Η ακύρωση της δικής μου πηγής (με σχόλια του στυλ τόε άλλαξε απόφαση) δεν συνεπάγεται επιβεβαίωση των ισχυρισμών ότι: "Ο σκοπός του είναι να μπει σε κόμμα" . Για να γνωρίζουμε αν θα πολιτευθεί πρέπει να ανακοινωθεί επίσημα. Μέχρι τότε είναι να είχαμε να λέγαμε.

Θέλεις να σου βαλουμε πηγή για κάτι που μπορεί να έχει σαν σκοπό να γίνει στο μέλλον;; Με την λογική αυτή ούτε το 2022 μπορούσαμε να αποδείξουμε ότι έλεγε ψέματα για τις χορηγίες, καθώς έγινε ένα χρόνο μετά. Αρα αν έχει σαν σκοπό να μπει στην πολιτική δεν μπορούμε να το ξέρουμε από τώρα. Κοινή λογική είναι, ελπίζω να ξέρεις τι σημαίνει αυτή η λέξη.​

Debugging_Demon

Νεοφερμένο μέλος

Θέλεις να σου βαλουμε πηγή για κάτι που μπορεί να έχει σαν σκοπό να γίνει στο μέλλον;; Με την λογική αυτή ούτε το 2022 μπορούσαμε να αποδείξουμε ότι έλεγε ψέματα για τις χορηγίες, καθώς έγινε ένα χρόνο μετά. Αρα αν έχει σαν σκοπό να μπει στην πολιτική δεν μπορούμε να το ξέρουμε από τώρα. Κοινή λογική είναι, ελπίζω να ξέρεις τι σημαίνει αυτή η λέξη.​
Δεν με κατάλαβες μαν, εσείς λέτε ότι λέει εσκεμένα ψέμματα και ότι σκοπεύει να μπει από τώρα στην πολιτική απλά δεν το λέει, εγώ προτιμώ να μην κάνω υποθέσεις για το τι θα κάνει και να αφήσω τον χρόνο να δείξει... Μέχρι στιγμής δεν έχει δηλώσει κάτι ανάλογο.

American Economist

Επιφανές μέλος

Δεν με κατάλαβες μαν, εσείς λέτε ότι λέει εσκεμένα ψέμματα και ότι σκοπεύει να μπει από τώρα στην πολιτική απλά δεν το λέει, εγώ προτιμώ να μην κάνω υποθέσεις για το τι θα κάνει και να αφήσω τον χρόνο να δείξει...

Αρχικα κανείς δεν λέει εσκεμμένα ψέματα, κάνουμε υποθέσεις, για τον λόγο αυτό υπάρχει το thread ώστε να λέμε την άποψη μας. Αν εσύ αυτό το λες εσκεμμένα ψέματα είναι δικό σου πρόβλημα. Επίσης, το γεγονός ότι στο παρελθόν άλλαξε αρκετές φορές την γνώμη του για μια σειρά από ζητήματα μας κάνει να σκεφτόμαστε λίγο πιο πονηρά. Αυτό δεν είναι κακό, κριτική σκέψη λέγεται.​

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Καλά τώρα κακά τα ψέμματα, μια φορά από το "παίζω στο ΧΑΑ" καλύτερο είναι.

Και ξέρεις την απέχθειά μου για τη Φ24.

Πάντως ναι, με 20 μετοχές στην Φ24, είναι κανείς πιο επενδυτής απ οτι μια ινφλουενσερ του τικ τοκ ειναι επαγγελματίας.

Είμαστε σε μια κοινωνία όπου τα όρια μεταξυ αντικειμενικού και υποκειμενικού έχουν θολώσει με τον εξής τρόπο. Ναι μεν οι άνθρωποι έχουν βρει νεους τρόπους να εσοδεύουν, εντούτοις εξακολουθεί να υπάρχει μια αντικειμενική κρίση στο τι θεωρείται τι.

Ακους "επιχειρηματίας" και σκέφτεσαι φάμπρικες να παράγουν ενδύματα και αντ αυτού σου σκαει μύτη το αλητάκι με την καφετέρια που μόλις τσιμπήσει τις επιδοτήσεις θα την κλείσει.

Ακους "δουλειά" και βλέπεις μια έκφυλη να βγάζει τον κώλο της στο Ινστα. "Καριέρα στα σοσιαλ" my ass.

Κάποια πράγματα έχουμε παραγνωριστεί όντως στην κοινωνία.

Από την άλλη, αν βγαζει 10.000 το μηνα η έκφυλη απο χορηγίες από εταιρίες πάντως, είναι ένα εισόδημα, αν πληρώνει και τους φόρους της, καλώς ή κακώς ποιός μπορεί να της πει κάτι;

Για σένα που θες την κλασσική επαγγελματική εξέλιξη και θέση, στην αφήνει ελεύθερη και πάει στο Ονλυφανς κι αστην να το λέει "δουλειά".

Ετσι και ο επενδυτής.

Ναι, με 20 μετοχές, επενδύεις.
Trader δεν είσαι, Investor τροπον τινα ναι εισαι.
Το πόσο καλός investor είσαι βέβαια θα φανεί.

Αρκεί που το κάνεις, εστω και την αρχή, έστω και με την Φ24 αυτη που είναι.

Πιο μαλακια θεωρω να βγαζεις 1000 ευρω το μηνα και να δινεις τα περισσευουμενα σε φιόγκους και κορδέλες, τουλάχιστον αυτός με τις 20 μετοχές κάπως το ψάχνει.

Θα είναι σαν εσένα κι εμένα; Όχι. Και δεν ειναι κι αυτός ο σκοπός. Αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει.

Θα μου πεις να ξεκινησει σωστά, να πάει στην ταδε εταιρία που να ειναι κύριος ονομαστικά των μετοχών του, να κάνει μια ανάλυση εταιριών, να τις επιλέξει κλπ. Ναι ναι ναι, αλλά δεν το κάνουν όλοι.

Debugging_Demon

Νεοφερμένο μέλος

Αρχικα κανείς δεν λέει εσκεμμένα ψέματα, κάνουμε υποθέσεις, για τον λόγο αυτό υπάρχει το thread ώστε να λέμε την άποψη μας. Αν εσύ αυτό το λες εσκεμμένα ψέματα είναι δικό σου πρόβλημα. Επίσης, το γεγονός ότι στο παρελθόν άλλαξε αρκετές φορές την γνώμη του για μια σειρά από ζητήματα μας κάνει να σκεφτόμαστε λίγο πιο πονηρά. Αυτό δεν είναι κακό, κριτική σκέψη λέγεται.
Η σειρά από ζητήματα είναι η απόφαση για χορηγία? Προς τι ο πληθυντικός για κάτι που ειναι μόνο 1. Τα βίντεό του μόνο την freedom δεν αφορούν στο σύνολό τους (εκτός από εκείνο με τον Turlov που εσκεμμμένα δεν έχω δει) όλα συνεχίζουν να αφορούν πτυχές της οικονομικής γνώσης απλά τον χορηγό τον αναφέρει στα 2 λεπτά από κάποια βίντεο (σε άλλα αρκείται στο να πεταξει μια στιγμή το logo ενώ μιλά για θέματα άσχετα). Δεν κάνει σοβαρή διαφήμιση. Εν αντιθέση ο Τσούνης γλείφει την freedom στα 8 λεπτά από τα δεκα σε κάθε βίντεό του. Καταλαβαίνεις διαφορά, έτσι?

Η θεματολογία αμετάβλητη έμεινε, οι απόψεις του περί των μνημονίων πχ επίσης. Το ότι απλά θεώρησε πως χρειάζεται υποστήριξη και αντί για να στραφεί στους θεατές του στράφηκε στην freedom δεν τον κάνει "κωλοτούμπα", ακόμα και στους θεατές του να στρεφόταν πάλι θα άλλαζε γνώμη όπως λέτε, δεν θα υπήρχε καμία διαφορά. Η αλλαγή μιας γνώμης δεν σε καθιστά αναξιόπιστο, άλλα πράγματα το κάνουν.

Εγώ έχω ακούσει πάμπολες φορές τον Πορτοσάλτε και πραγματικά σκόμα και πριν αποκαλέσει τα θύματα των τεμπών θυσία, είχε χάσει την υποστήριξή μου και την αξία του ως δημοσιογράφος, με αυτό απλά το τερμάτισε... Από τότε και έπειτα μπορώ να καταλάβω πως ναι όντως ο κύριος αυτός δεν ξέρει πως λειτουργεί η επικοινωνία, όταν θέλεις να εμπιστευθεί κάποιος την κυβέρνηση δεν λες ότι το παιδί του που σκοτώθηκε, ήταν θυσία, έτσι θα τον κάνεις να σε μισήσει και εσένα και τους εντολοδόχους σου, το ίδιο ισχύει και για το ίντερνετ όταν κάτι δεν θέλεις να πάρει διαστάσεις το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να το φιμώσεις, αλλά όπως το πρώτο, ούτε το δεύτερο γνώριζε ο Πορτοσάλτε

American Economist

Επιφανές μέλος

Η σειρά από ζητήματα είναι η απόφαση για χορηγία? Προς τι ο πληθυντικός για κάτι που ειναι μόνο 1. Τα βίντεό του μόνο την freedom δεν αφορούν στο σύνολό τους (εκτός από εκείνο με τον Turlov που εσκεμμμένα δεν έχω δει) όλα συνεχίζουν να αφορούν πτυχές της οικονομικής γνώσης απλά τον χορηγό τον αναφέρει στα 2 λεπτά από κάποια βίντεο (σε άλλα αρκείται στο να πεταξει μια στιγμή το logo ενώ μιλά για θέματα άσχετα). Δεν κάνει σοβαρή διαφήμιση. Εν αντιθέση ο Τσούνης γλείφει την freedom στα 8 λεπτά από τα δεκα σε κάθε βίντεό του. Καταλαβαίνεις διαφορά, έτσι?

Η θεματολογία αμετάβλητη έμεινε, οι απόψεις του περί των μνημονίων πχ επίσης. Το ότι απλά θεώρησε πως χρειάζεται υποστήριξη και αντί για να στραφεί στους θεατές του στράφηκε στην freedom δεν τον κάνει "κωλοτούμπα", ακόμα και στους θεατές του να στρεφόταν πάλι θα άλλαζε γνώμη όπως λέτε, δεν θα υπήρχε καμία διαφορά. Η αλλαγή μιας γνώμης δεν σε καθιστά αναξιόπιστο, άλλα πράγματα το κάνουν.

Εγώ έχω ακούσει πάμπολες φορές τον Πορτοσάλτε και πραγματικά σκόμα και πριν αποκαλέσει τα θύματα των τεμπών θυσία, είχε χάσει την υποστήριξή μου και την αξία του ως δημοσιογράφος, με αυτό απλά το τερμάτισε... Από τότε και έπειτα μπορώ να καταλάβω πως ναι όντως ο κύριος αυτός δεν ξέρει πως λειτουργεί η επικοινωνία, όταν θέλεις να εμπιστευθεί κάποιος την κυβέρνηση δεν λες ότι το παιδί του που σκοτώθηκε, ήταν θυσία, έτσι θα τον κάνεις να σε μισήσει και εσένα και τους εντολοδόχους σου, το ίδιο ισχύει και για το ίντερνετ όταν κάτι δεν θέλεις να πάρει διαστάσεις το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να το φιμώσεις, αλλά όπως το πρώτο, ούτε το δεύτερο γνώριζε ο Πορτοσάλτε

Αρχικά μην μου αναφέρεις τον Πορτοσαλτε καθώς εγώ ο ίδιος τον έχω κράξει πολλές φορές εδώ μέσα, αρά μην το γυρνάς εκεί που σε συμφέρει. Το ότι ο Πορτοσαλτε είναι αυτό που είναι δεν σημαίνει ότι ο άλλος έχει πάντα δίκιο, ούτε μπορεί να είμαστε σίγουροι για το αν ισχύουν αυτά περί απειλών. Μπορεί να ισχύουν, μπορεί και όχι. Αυτό δεν μπορεί να το ξέρουμε σίγουρα, εκτός και αν είσαι εισαγγελέας και ξέρεις κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς.

Όσο αφορά τις απόψεις του. Αρχικά, το 2021-2022 έλεγε ότι δεν θέλει κανέναν χορηγό, όμως μετά άλλαξε τα πλάνα. Στην συνέχεια έκραζε την Freedom24 ως αναξιόπιστη, όμως πλέον προτρέπει το κοινό του να επενδύσουν όλα τα χρήματα τους εκεί. Επίσης, αν είναι όντως τόσο φιλάνθρωπος όσο λέει, τότε γιατί δεν λέει όλη την αλήθεια για την Freedom? Γιατί δεν λέει ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι στο στόχαστρο των Αμερικανικών και των Καναδικών αρχών για μια σειρά από αδικήματα; Γιατί δεν λέει ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν ελέγχεται από τις εποπτικές αρχές της ECB και των κρατών, δηλαδή είναι Shadow bank? Γιατί δεν λέει ότι δεν υπάρχει ασφάλιση καταθέσεων έως €100,000 όπως στις συστημικές τράπεζες? Εφόσον είναι δήθεν φιλάνθρωπος οικονομολόγος, ας λέει τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως τον συμφέρουν. Σε κάθε περίπτωση για να δίνει τόσο μεγάλη έκταση στο θέμα, και για να ανεβάζει τόσα πολιτικά video τους τελευταίους μήνες ίσως κάπου αποσκοπεί. Το αν αποσκοπεί κάπου θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Ξαναλέω όμως, το thread αυτό υπάρχει για να λέμε την άποψη μας. Δεν χρειάζεται να υπερασπίζεσαι με τόσο στόμφο ένα άτομο που δεν τον γνωρίζεις προσωπικά λες και είσαι δικηγόρος του ή δεν ξέρω εγώ τι.​

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
Αρχικά μην μου αναφέρεις τον Πορτοσαλτε καθώς εγώ ο ίδιος τον έχω κράξει πολλές φορές εδώ μέσα, αρά μην το γυρνάς εκεί που σε συμφέρει. Το ότι ο Πορτοσαλτε είναι αυτό που είναι δεν σημαίνει ότι ο άλλος έχει πάντα δίκιο, ούτε μπορεί να είμαστε σίγουροι για το αν ισχύουν αυτά περί απειλών. Μπορεί να ισχύουν, μπορεί και όχι. Αυτό δεν μπορεί να το ξέρουμε σίγουρα, εκτός και αν είσαι εισαγγελέας και ξέρεις κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς.
Mια σφαιρα με ενα πιστολι να ειχα και απεναντι μου τον χιτλερ και τον πορτοσαλτε,μα τη παναγια τον πορτοσαλτε θα πυροβολογα. :laugh: . Καθε φορα που βλεπω τον γαμημενο θελω να ξερασω ρε. Πραγματικα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο κόσμος φταίει . Χωρίς την στήριξη του κόσμου δε θα ήταν εκεί που είναι τώρα όλοι αυτοί .
Δυστυχώς πάντα θα υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό (όχι όμως πλειοψηφικό) εγκεφαλικά ανάπηρων στην κοινωνία μας και συνάμα αργόσχολων που δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν μέσα στη μέρα τους απ' το να παρακολουθούν όλους αυτούς τους ξεφτίλες και να τους παίρνουν στα σοβαρά...

Μάλιστα απ' ότι έχω πληροφορηθεί έχει ανοίξει κι ομόρρυθμη εταιρεία στην Ελλάδα υπό τη σκέπη της οποίας έχει κι άλλα μικρότερα «παπαγαλάκια» (με το αζημίωτο προφανώς)...
Καλά τώρα κακά τα ψέμματα, μια φορά από το "παίζω στο ΧΑΑ" καλύτερο είναι.
Όχι, όχι και ξανά όχι, στο Χ.Α.Α. έχεις τις μετοχές κατευθείαν στο αποθετήριο στ' όνομά σου, στις online χρηματιστηριακές όχι (γενικότερα, όχι μόνο στη Freedom24) κι απλά «crossing fingers» στην οποιαδήποτε στραβή...

Όσο αφορά τις απόψεις του. Αρχικά, το 2021-2022 έλεγε ότι δεν θέλει κανέναν χορηγό, όμως μετά άλλαξε τα πλάνα. Στην συνέχεια έκραζε την Freedom24 ως αναξιόπιστη, όμως πλέον προτρέπει το κοινό του να επενδύσουν όλα τα χρήματα τους εκεί. Επίσης, αν είναι όντως τόσο φιλάνθρωπος όσο λέει, τότε γιατί δεν λέει όλη την αλήθεια για την Freedom? Γιατί δεν λέει ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι στο στόχαστρο των Αμερικανικών και των Καναδικών αρχών για μια σειρά από αδικήματα; Γιατί δεν λέει ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν ελέγχεται από τις εποπτικές αρχές της ECB και των κρατών, δηλαδή είναι Shadow bank? Γιατί δεν λέει ότι δεν υπάρχει ασφάλιση καταθέσεων έως €100,000 όπως στις συστημικές τράπεζες? Εφόσον είναι δήθεν φιλάνθρωπος οικονομολόγος, ας λέει τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως τον συμφέρουν. Σε κάθε περίπτωση για να δίνει τόσο μεγάλη έκταση στο θέμα, και για να ανεβάζει τόσα πολιτικά video τους τελευταίους μήνες ίσως κάπου αποσκοπεί. Το αν αποσκοπεί κάπου θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Ξαναλέω όμως, το thread αυτό υπάρχει για να λέμε την άποψη μας. Δεν χρειάζεται να υπερασπίζεσαι με τόσο στόμφο ένα άτομο που δεν τον γνωρίζεις προσωπικά λες και είσαι δικηγόρος του ή δεν ξέρω εγώ τι.​
Αυτό το οποίο ξέρουμε 100% είναι ότι ψεύδεται για τ' ότι έγινε οποιαδήποτε νομική ενέργεια εναντίον του καθώς, όπως ανέφερα και σε άλλο post, οι επιδόσεις νομικών εγγράφων (από ένα απλό εξώδικο έως αγωγή) στην αλλοδαπή απαιτούν ΧΡΟΝΟ για να διεκπεραιωθούν...από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατί κάθεσαι κι «εξηγείς» σε κάποιον τ' αυτονόητα (όπως π.χ. τ' ότι «κάποιος ο οποίος έχει πει ψέματα ή/και έχει κάνει κωλοτούμπα μια φορά είναι αναξιόπιστος και το πιθανότερο είναι πως το έχει ξανακάνει ή/και θα το ξανακάνει»), χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει!

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Όχι, όχι και ξανά όχι, στο Χ.Α.Α. έχεις τις μετοχές κατευθείαν στο αποθετήριο στ' όνομά σου, στις online χρηματιστηριακές όχι (γενικότερα, όχι μόνο στη Freedom24) κι απλά «crossing fingers» στην οποιαδήποτε στραβή...
Οχι, άλλο λέω.

Οτι ειναι καλύτερα να λειτουργεις με τη λογική του "επενδύω" παρά με τη λογικη του 1999 της κυρα-Κούλας που "επαιζε" στο ΧΑΑ λες και ήταν Οτελ Καζίνο Λουτράκι.

Τα περι ιδιοκτησίας ναι, το ανεφερα έμμεσα παρακάτω σε κεινο το ποστ οτι ειναι καλύτερο στην τελευταία πρόταση.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Οτι ειναι καλύτερα να λειτουργεις με τη λογική του "επενδύω" παρά με τη λογικη του 1999 της κυρα-Κούλας που "επαιζε" στο ΧΑΑ λες και ήταν Οτελ Καζίνο Λουτράκι.
Ε καλά κι αυτοί που μπαίνουν τώρα στη Freedom μη νομίζεις ότι απέχουν απ' αυτή τη λογική, με τα μούτρα σε «φούσκες» τύπου Palantir κ.λπ. πέφτουν!:rolleyes:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ε καλά κι αυτοί που μπαίνουν τώρα στη Freedom μη νομίζεις ότι απέχουν απ' αυτή τη λογική, με τα μούτρα σε «φούσκες» τύπου Palantir κ.λπ. πέφτουν!:rolleyes:
Καλα εγω δε μιλαω γιατι εχω παίξει χειροτερο τζογο (εν γνωσει μου), κρύπτο. :bleh:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια