Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.146 μηνύματα. Σήμερα στις 12:56 Ο Wonderkid: #21 Σήμερα στις 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έτσι βοηθάς τον πρώτο, τα έχουμε πει πολλές φορές. Και χέστηκαν για την απόρριψή σου. Μην ψηφίζετε αρνητικά, θετικά να ψηφίζετε. Click για ανάπτυξη... Ε από το να μη ψηφίσω καθόλου ή να ρίξω λευκό, έχει λίγο παραπάνω νόημα, περισσότερο για το ιδεαλιστικό του πράγματος. Τουλάχιστον, θα καταγραφεί η ψήφος μου στο ''Άλλο Κόμμα'' που μεταφράζεται ως δε με εμπνέεουν πρόσωπα-πολιτικές κανενός από τα τωρινά κόμματα που είναι στη Βουλή. Αν υπάρχουν πολλοί με το ίδιο σκεπτικό με εμένα και πράξουν αναλόγως, θα υποχρεώσουν έμμεσα τα υπάρχοντα κόμματα να αλλάξουν πολιτικές και να αναδιοργανωθούν, για να φέρουν πίσω τους ψηφοφόρους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:59 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Η πρώτη δημοσκόπηση με το κόμμα Τσίπρα μέσα. Click για ανάπτυξη... Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαφανίζεται σε αυτό το σενάριο..και λοιπές διασπάσεις.. από την άλλη νομίζω υπερεκτιμάται δημοσκοπικά ο Τσίπρας.. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 13:05 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.760 μηνύματα. 53 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #22 53 λεπτά πριν Αξίζουν πολλά σε αυτόν τον λαό. Πολλά... Μετά από όλα να βλέπεις Αγία Τριάδα ΝΔ, Τσίπρα, ΠΑΣΟΚ πάει πολύ. Ήδη είναι από μόνο του ντροπή που πρώτα δύο κόμματα έχουμε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ λες και είναι 1985 και δεν ζήσαμε τίποτα από όσα έκαναν (και μαζί) αυτά τα δύο σκατοκόμματα από το 2010 και έπειτα στη χώρα... Δεν υπάρχει σωτηρία. Και αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας δεν υπάρχει λύση. Ούτε η αποχή (χωρίς ενεργή συμμετοχή με... άλλους τρόπους) είναι λύση ούτε το να ψηφίζεις μικρά κόμματα ούτε το να ψηφίζεις μεγάλα κόμματα είναι λύση. Διότι κάπου είδα παραπάνω πως το να ψηφίζεις μικρά κόμματα βοηθάνε τον πρώτο. Ναι και να ανατραπεί ο πρώτος ψηφίζοντας μεγάλα κόμματα με τη λογική του μικρότερου κακού τι θα κερδίσουμε; Να πέσει η αντιλαϊκή προδοτική δεξιά για να έρθει η αντιλαϊκή προδοτική αριστερά; Ούτε τα προσχήματα των λέξεων αυτών δεν τηρούνται. Ανάθεμα και αν εν έτει 2026 κάποιος άνθρωπος μπορεί να διακρίνει διαφορές μεταξύ των κομμάτων που (αυτο)αποκαλούνται δεξιά και αριστερά. Τελευταία επεξεργασία: 46 λεπτά πριν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.518 μηνύματα. 41 λεπτά πριν Ο American Economist: #23 41 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ε από το να μη ψηφίσω καθόλου ή να ρίξω λευκό, έχει λίγο παραπάνω νόημα, περισσότερο για το ιδεαλιστικό του πράγματος. Τουλάχιστον, θα καταγραφεί η ψήφος μου στο ''Άλλο Κόμμα'' που μεταφράζεται ως δε με εμπνέεουν πρόσωπα-πολιτικές κανενός από τα τωρινά κόμματα που είναι στη Βουλή. Αν υπάρχουν πολλοί με το ίδιο σκεπτικό με εμένα και πράξουν αναλόγως, θα υποχρεώσουν έμμεσα τα υπάρχοντα κόμματα να αλλάξουν πολιτικές και να αναδιοργανωθούν, για να φέρουν πίσω τους ψηφοφόρους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:59 Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαφανίζεται σε αυτό το σενάριο..και λοιπές διασπάσεις.. από την άλλη νομίζω υπερεκτιμάται δημοσκοπικά ο Τσίπρας.. Click για ανάπτυξη... Με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι σήμερα θα έκανα την εξής πρόβλεψη: •ΝΔ: 29-32% ανάλογα με την αποχή •Κόμμα Τσίπρα: 14-18% •ΠΑΣΟΚ: 12-15% Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Wonderkid Cloud87 American Economist giannhs2001 Paragontas7000 korlef johnsala epote Libertus Entropy24 charmander thenutritionist Angelikaaa chester20080 Nandros taketrance Scandal touvlo giorgos5002 Debugging_Daemon еще один пророк р... Sotiris 12 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έτσι βοηθάς τον πρώτο, τα έχουμε πει πολλές φορές. Και χέστηκαν για την απόρριψή σου. Μην ψηφίζετε αρνητικά, θετικά να ψηφίζετε. Click για ανάπτυξη... Ε από το να μη ψηφίσω καθόλου ή να ρίξω λευκό, έχει λίγο παραπάνω νόημα, περισσότερο για το ιδεαλιστικό του πράγματος. Τουλάχιστον, θα καταγραφεί η ψήφος μου στο ''Άλλο Κόμμα'' που μεταφράζεται ως δε με εμπνέεουν πρόσωπα-πολιτικές κανενός από τα τωρινά κόμματα που είναι στη Βουλή. Αν υπάρχουν πολλοί με το ίδιο σκεπτικό με εμένα και πράξουν αναλόγως, θα υποχρεώσουν έμμεσα τα υπάρχοντα κόμματα να αλλάξουν πολιτικές και να αναδιοργανωθούν, για να φέρουν πίσω τους ψηφοφόρους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:59 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Η πρώτη δημοσκόπηση με το κόμμα Τσίπρα μέσα. Click για ανάπτυξη... Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαφανίζεται σε αυτό το σενάριο..και λοιπές διασπάσεις.. από την άλλη νομίζω υπερεκτιμάται δημοσκοπικά ο Τσίπρας..
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.760 μηνύματα. 53 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #22 53 λεπτά πριν Αξίζουν πολλά σε αυτόν τον λαό. Πολλά... Μετά από όλα να βλέπεις Αγία Τριάδα ΝΔ, Τσίπρα, ΠΑΣΟΚ πάει πολύ. Ήδη είναι από μόνο του ντροπή που πρώτα δύο κόμματα έχουμε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ λες και είναι 1985 και δεν ζήσαμε τίποτα από όσα έκαναν (και μαζί) αυτά τα δύο σκατοκόμματα από το 2010 και έπειτα στη χώρα... Δεν υπάρχει σωτηρία. Και αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας δεν υπάρχει λύση. Ούτε η αποχή (χωρίς ενεργή συμμετοχή με... άλλους τρόπους) είναι λύση ούτε το να ψηφίζεις μικρά κόμματα ούτε το να ψηφίζεις μεγάλα κόμματα είναι λύση. Διότι κάπου είδα παραπάνω πως το να ψηφίζεις μικρά κόμματα βοηθάνε τον πρώτο. Ναι και να ανατραπεί ο πρώτος ψηφίζοντας μεγάλα κόμματα με τη λογική του μικρότερου κακού τι θα κερδίσουμε; Να πέσει η αντιλαϊκή προδοτική δεξιά για να έρθει η αντιλαϊκή προδοτική αριστερά; Ούτε τα προσχήματα των λέξεων αυτών δεν τηρούνται. Ανάθεμα και αν εν έτει 2026 κάποιος άνθρωπος μπορεί να διακρίνει διαφορές μεταξύ των κομμάτων που (αυτο)αποκαλούνται δεξιά και αριστερά. Τελευταία επεξεργασία: 46 λεπτά πριν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.518 μηνύματα. 41 λεπτά πριν Ο American Economist: #23 41 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ε από το να μη ψηφίσω καθόλου ή να ρίξω λευκό, έχει λίγο παραπάνω νόημα, περισσότερο για το ιδεαλιστικό του πράγματος. Τουλάχιστον, θα καταγραφεί η ψήφος μου στο ''Άλλο Κόμμα'' που μεταφράζεται ως δε με εμπνέεουν πρόσωπα-πολιτικές κανενός από τα τωρινά κόμματα που είναι στη Βουλή. Αν υπάρχουν πολλοί με το ίδιο σκεπτικό με εμένα και πράξουν αναλόγως, θα υποχρεώσουν έμμεσα τα υπάρχοντα κόμματα να αλλάξουν πολιτικές και να αναδιοργανωθούν, για να φέρουν πίσω τους ψηφοφόρους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:59 Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαφανίζεται σε αυτό το σενάριο..και λοιπές διασπάσεις.. από την άλλη νομίζω υπερεκτιμάται δημοσκοπικά ο Τσίπρας.. Click για ανάπτυξη... Με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι σήμερα θα έκανα την εξής πρόβλεψη: •ΝΔ: 29-32% ανάλογα με την αποχή •Κόμμα Τσίπρα: 14-18% •ΠΑΣΟΚ: 12-15% Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αξίζουν πολλά σε αυτόν τον λαό. Πολλά... Μετά από όλα να βλέπεις Αγία Τριάδα ΝΔ, Τσίπρα, ΠΑΣΟΚ πάει πολύ. Ήδη είναι από μόνο του ντροπή που πρώτα δύο κόμματα έχουμε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ λες και είναι 1985 και δεν ζήσαμε τίποτα από όσα έκαναν (και μαζί) αυτά τα δύο σκατοκόμματα από το 2010 και έπειτα στη χώρα... Δεν υπάρχει σωτηρία. Και αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας δεν υπάρχει λύση. Ούτε η αποχή (χωρίς ενεργή συμμετοχή με... άλλους τρόπους) είναι λύση ούτε το να ψηφίζεις μικρά κόμματα ούτε το να ψηφίζεις μεγάλα κόμματα είναι λύση. Διότι κάπου είδα παραπάνω πως το να ψηφίζεις μικρά κόμματα βοηθάνε τον πρώτο. Ναι και να ανατραπεί ο πρώτος ψηφίζοντας μεγάλα κόμματα με τη λογική του μικρότερου κακού τι θα κερδίσουμε; Να πέσει η αντιλαϊκή προδοτική δεξιά για να έρθει η αντιλαϊκή προδοτική αριστερά; Ούτε τα προσχήματα των λέξεων αυτών δεν τηρούνται. Ανάθεμα και αν εν έτει 2026 κάποιος άνθρωπος μπορεί να διακρίνει διαφορές μεταξύ των κομμάτων που (αυτο)αποκαλούνται δεξιά και αριστερά.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.518 μηνύματα. 41 λεπτά πριν Ο American Economist: #23 41 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ε από το να μη ψηφίσω καθόλου ή να ρίξω λευκό, έχει λίγο παραπάνω νόημα, περισσότερο για το ιδεαλιστικό του πράγματος. Τουλάχιστον, θα καταγραφεί η ψήφος μου στο ''Άλλο Κόμμα'' που μεταφράζεται ως δε με εμπνέεουν πρόσωπα-πολιτικές κανενός από τα τωρινά κόμματα που είναι στη Βουλή. Αν υπάρχουν πολλοί με το ίδιο σκεπτικό με εμένα και πράξουν αναλόγως, θα υποχρεώσουν έμμεσα τα υπάρχοντα κόμματα να αλλάξουν πολιτικές και να αναδιοργανωθούν, για να φέρουν πίσω τους ψηφοφόρους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:59 Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαφανίζεται σε αυτό το σενάριο..και λοιπές διασπάσεις.. από την άλλη νομίζω υπερεκτιμάται δημοσκοπικά ο Τσίπρας.. Click για ανάπτυξη... Με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι σήμερα θα έκανα την εξής πρόβλεψη: •ΝΔ: 29-32% ανάλογα με την αποχή •Κόμμα Τσίπρα: 14-18% •ΠΑΣΟΚ: 12-15%
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ε από το να μη ψηφίσω καθόλου ή να ρίξω λευκό, έχει λίγο παραπάνω νόημα, περισσότερο για το ιδεαλιστικό του πράγματος. Τουλάχιστον, θα καταγραφεί η ψήφος μου στο ''Άλλο Κόμμα'' που μεταφράζεται ως δε με εμπνέεουν πρόσωπα-πολιτικές κανενός από τα τωρινά κόμματα που είναι στη Βουλή. Αν υπάρχουν πολλοί με το ίδιο σκεπτικό με εμένα και πράξουν αναλόγως, θα υποχρεώσουν έμμεσα τα υπάρχοντα κόμματα να αλλάξουν πολιτικές και να αναδιοργανωθούν, για να φέρουν πίσω τους ψηφοφόρους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:59 Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαφανίζεται σε αυτό το σενάριο..και λοιπές διασπάσεις.. από την άλλη νομίζω υπερεκτιμάται δημοσκοπικά ο Τσίπρας.. Click για ανάπτυξη... Με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι σήμερα θα έκανα την εξής πρόβλεψη: •ΝΔ: 29-32% ανάλογα με την αποχή •Κόμμα Τσίπρα: 14-18% •ΠΑΣΟΚ: 12-15%