Ελληνικές Βουλευτικές Εκλογές 2027

Τι θα ψηφίσετε στις εκλογές; (η ψήφος σας είναι μυστική από όλα τα μέλη συμπεριλαμβανομένης της ΟΔ)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 12)
  • Νέα Δημοκρατία

Ψήφοι: 4 33,3%
  • ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

• Ελληνική Λύση

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Πλεύση Ελευθερίας

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Φωνή Λογικής

• Κόμμα Τσίπρα

• Κόμμα Καρυστιανού

• Κόμμα Σαμαρά

• ΜέΡΑ25

• Νέα Αριστερά

• Κίνημα Δημοκρατίας

• ΑΝΤΑΡΣΥΑ

• Άλλο κόμμα

• Λευκό

• Δεν θα ψηφίσω

Ψήφοι: 3 25,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    12
Έτσι βοηθάς τον πρώτο, τα έχουμε πει πολλές φορές. Και χέστηκαν για την απόρριψή σου. Μην ψηφίζετε αρνητικά, θετικά να ψηφίζετε.
Ε από το να μη ψηφίσω καθόλου ή να ρίξω λευκό, έχει λίγο παραπάνω νόημα, περισσότερο για το ιδεαλιστικό του πράγματος. Τουλάχιστον, θα καταγραφεί η ψήφος μου στο ''Άλλο Κόμμα'' που μεταφράζεται ως δε με εμπνέεουν πρόσωπα-πολιτικές κανενός από τα τωρινά κόμματα που είναι στη Βουλή. Αν υπάρχουν πολλοί με το ίδιο σκεπτικό με εμένα και πράξουν αναλόγως, θα υποχρεώσουν έμμεσα τα υπάρχοντα κόμματα να αλλάξουν πολιτικές και να αναδιοργανωθούν, για να φέρουν πίσω τους ψηφοφόρους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η πρώτη δημοσκόπηση με το κόμμα Τσίπρα μέσα.

IMG_6588.webp
Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαφανίζεται σε αυτό το σενάριο..και λοιπές διασπάσεις.. από την άλλη νομίζω υπερεκτιμάται δημοσκοπικά ο Τσίπρας..

Τελευταία επεξεργασία:
Αξίζουν πολλά σε αυτόν τον λαό. Πολλά... Μετά από όλα να βλέπεις Αγία Τριάδα ΝΔ, Τσίπρα, ΠΑΣΟΚ πάει πολύ. Ήδη είναι από μόνο του ντροπή που πρώτα δύο κόμματα έχουμε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ λες και είναι 1985 και δεν ζήσαμε τίποτα από όσα έκαναν (και μαζί) αυτά τα δύο σκατοκόμματα από το 2010 και έπειτα στη χώρα...

Δεν υπάρχει σωτηρία. Και αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας δεν υπάρχει λύση. Ούτε η αποχή (χωρίς ενεργή συμμετοχή με... άλλους τρόπους) είναι λύση ούτε το να ψηφίζεις μικρά κόμματα ούτε το να ψηφίζεις μεγάλα κόμματα είναι λύση. Διότι κάπου είδα παραπάνω πως το να ψηφίζεις μικρά κόμματα βοηθάνε τον πρώτο. Ναι και να ανατραπεί ο πρώτος ψηφίζοντας μεγάλα κόμματα με τη λογική του μικρότερου κακού τι θα κερδίσουμε; Να πέσει η αντιλαϊκή προδοτική δεξιά για να έρθει η αντιλαϊκή προδοτική αριστερά; Ούτε τα προσχήματα των λέξεων αυτών δεν τηρούνται. Ανάθεμα και αν εν έτει 2026 κάποιος άνθρωπος μπορεί να διακρίνει διαφορές μεταξύ των κομμάτων που (αυτο)αποκαλούνται δεξιά και αριστερά.

Τελευταία επεξεργασία:
Ε από το να μη ψηφίσω καθόλου ή να ρίξω λευκό, έχει λίγο παραπάνω νόημα, περισσότερο για το ιδεαλιστικό του πράγματος. Τουλάχιστον, θα καταγραφεί η ψήφος μου στο ''Άλλο Κόμμα'' που μεταφράζεται ως δε με εμπνέεουν πρόσωπα-πολιτικές κανενός από τα τωρινά κόμματα που είναι στη Βουλή. Αν υπάρχουν πολλοί με το ίδιο σκεπτικό με εμένα και πράξουν αναλόγως, θα υποχρεώσουν έμμεσα τα υπάρχοντα κόμματα να αλλάξουν πολιτικές και να αναδιοργανωθούν, για να φέρουν πίσω τους ψηφοφόρους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαφανίζεται σε αυτό το σενάριο..και λοιπές διασπάσεις.. από την άλλη νομίζω υπερεκτιμάται δημοσκοπικά ο Τσίπρας..

Με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι σήμερα θα έκανα την εξής πρόβλεψη:

•ΝΔ: 29-32% ανάλογα με την αποχή
•Κόμμα Τσίπρα: 14-18%
•ΠΑΣΟΚ: 12-15%

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back