giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.616 μηνύματα.

08-09-25

18:20
Κάθε χρόνο είθισται να ανοίγουμε και ένα τέτοιο thread για να δούμε τι παίζει από ελληνικές σειρές. Special guest εννοείται ο γκουρού της ελληνικής τηλεόρασης @Memetchi από τον οποίο περιμένουμε σχολιασμό.
Ψάχνοντας λίγο τι θα παίξει φέτος (πάλι επενδύουν πολύ σε εποχής όπως είδα ξανά) κατέληξα πως αυτή που θέλω σίγουρα να δώσω μία ευκαιρία είναι:
1)Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια
Εποχής που θα δείξει την ιστορική συνοικία της Τρούμπας της δεκαετίας του '60. Πρωταγωνιστεί και Μπισμπίκης και αυτό έχει ενδιαφέρον. Εύχομαι να μην με απογοητεύσουν όπως οι Πανθέοι που αν και είχαν ωραία σκηνικά και πλοκή ήταν σαπουνόπερα μέχρι αηδίας.
Άσχετο, αλλά προτείνω εννοείται και την παλιά ελληνική ταινία «Τα κόκκινα φανάρια» με την ίδια θεματολογία όπου πρωταγωνιστούν Τζένη Καρέζη και ένας από τους αγαπημένους μου, ο Γιώργος Φούντας.
---------------------------------------------
Μετά έχουμε μία σύντομη σειρά που προέρχεται από την Ελληνική λογοτεχνία, η Μεγάλη Χίμαιρα που είναι έργο του Καραγάτση και το έχω διαβάσει, οπότε θέλω να δω πως θα βγει στην οθόνη και εύχομαι να μην το κατακρεουργήσουν όπως τη Φόνισσα του Παπαδιαμάντη στην ταινία.
2) Τρομεροί Γονείς
Με μεγάλη επιφύλαξη, θέλω να δω πως θα είναι. Κωμικό με κλασσικές ελληνοκαταστάσεις που ελπίζω πως θα μας θυμίσουν λίγο 00s τηλεόραση.
-------------------------------
Από εκεί και έπειτα θα έχουμε πάλι επιστροφές παλιών σειρών. Επιστρέφει Το Σόι Σου και για να λέμε την αλήθεια δεν είμαι τόσο σίγουρος για αυτό. Ήταν από τις αγαπημένες μου σειρές αλλά φαίνονταν πως από ένα σημείο και μετά κάθε επεισόδιο το τραβούσαν από τα μαλλιά για να συνεχίσουν να βγάζουν. Ίσως έπρεπε να το άφηναν στην ησυχία του. Επεισόδιο reunion και για το Παρά Πέντε λένε. Από επόμενη σεζόν 2026-2027 υπάρχει πιθανότητα επιστροφής της Εργαζόμενης Γυναίκας.
www.star.gr
Ψάχνοντας λίγο τι θα παίξει φέτος (πάλι επενδύουν πολύ σε εποχής όπως είδα ξανά) κατέληξα πως αυτή που θέλω σίγουρα να δώσω μία ευκαιρία είναι:
1)Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια
Εποχής που θα δείξει την ιστορική συνοικία της Τρούμπας της δεκαετίας του '60. Πρωταγωνιστεί και Μπισμπίκης και αυτό έχει ενδιαφέρον. Εύχομαι να μην με απογοητεύσουν όπως οι Πανθέοι που αν και είχαν ωραία σκηνικά και πλοκή ήταν σαπουνόπερα μέχρι αηδίας.
Άσχετο, αλλά προτείνω εννοείται και την παλιά ελληνική ταινία «Τα κόκκινα φανάρια» με την ίδια θεματολογία όπου πρωταγωνιστούν Τζένη Καρέζη και ένας από τους αγαπημένους μου, ο Γιώργος Φούντας.
---------------------------------------------
Μετά έχουμε μία σύντομη σειρά που προέρχεται από την Ελληνική λογοτεχνία, η Μεγάλη Χίμαιρα που είναι έργο του Καραγάτση και το έχω διαβάσει, οπότε θέλω να δω πως θα βγει στην οθόνη και εύχομαι να μην το κατακρεουργήσουν όπως τη Φόνισσα του Παπαδιαμάντη στην ταινία.
2) Τρομεροί Γονείς
Με μεγάλη επιφύλαξη, θέλω να δω πως θα είναι. Κωμικό με κλασσικές ελληνοκαταστάσεις που ελπίζω πως θα μας θυμίσουν λίγο 00s τηλεόραση.
-------------------------------
Από εκεί και έπειτα θα έχουμε πάλι επιστροφές παλιών σειρών. Επιστρέφει Το Σόι Σου και για να λέμε την αλήθεια δεν είμαι τόσο σίγουρος για αυτό. Ήταν από τις αγαπημένες μου σειρές αλλά φαίνονταν πως από ένα σημείο και μετά κάθε επεισόδιο το τραβούσαν από τα μαλλιά για να συνεχίσουν να βγάζουν. Ίσως έπρεπε να το άφηναν στην ησυχία του. Επεισόδιο reunion και για το Παρά Πέντε λένε. Από επόμενη σεζόν 2026-2027 υπάρχει πιθανότητα επιστροφής της Εργαζόμενης Γυναίκας.

Νέες τηλεοπτικές σειρές: Πότε, πού και τι θα δούμε | Star.gr
Τι, πού και με ποιους ηθοποιούς. Όλες οι νέες σειρές που θα δούμε την τηλεοπτική σεζόν 2025-2026. Αυτά είναι τα σενάρια και οι πρωταγωνιστές τους.

Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 250 μηνύματα.

08-09-25

18:27
Φέτος για κάποιο λόγο δεν μου αρέσει κάποια πάρα πολύ πολύ να πω θα το βλέπω σίγουρα ...
Η μεγάλη χειμερία φαίνεται καλό, οι αθώοι, το να μ'αγαπάς... Δεν ξέρω θα φανεί
Η μεγάλη χειμερία φαίνεται καλό, οι αθώοι, το να μ'αγαπάς... Δεν ξέρω θα φανεί

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.616 μηνύματα.

08-09-25

18:50
Επίσης θα έχουμε βιογραφική σειρά για τον Ελευθέριο Βενιζέλο, η ζωή ενός ηγέτη. Θέλω πολύ να το δω αν και φοβάμαι μιας που σε αυτά μανούλα ήταν ο συγχωρεμένος Μανούσος Μανουσάκης που δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας. Εύχομαι να μη γελοιοποιήσουν τον Λευτεράκι μας που πρόσφερε τόσα.
@Valder
@Valder
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.959 μηνύματα.

08-09-25

18:52
Εγω θέλω να δω Καποδίστρια, την ταινία.Επίσης θα έχουμε βιογραφική σειρά για τον Ελευθέριο Βενιζέλο, η ζωή ενός ηγέτη. Θέλω πολύ να το δω αν και φοβάμαι μιας που σε αυτά μανούλα ήταν ο συγχωρεμένος Μανούσος Μανουσάκης που δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας. Εύχομαι να μη γελοιοποιήσουν τον Λευτεράκι μας που πρόσφερε τόσα.
@Valder
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.521 μηνύματα.

08-09-25

21:44
Από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνεις. Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές πολλά κανάλια αυτό το κονσεπτ, σπάνια πετυχαίνει. Θα δείξει αν μπορούν να το κουβαλήσουν οι ηθοποιοί γιατί αυτό το τελείως family friendly είναι πολύ εύκολο να γίνει βαρετό. Ίσως το δώσω μια ευκαιρία επειδή είναι στον αλφα που φαίνεται να έχει μάθει λίγο καλύτερα πως να κάνει σειρές. Αν ήταν σε κανένα αντ1 θα ήταν σίγουρη η αποτυχία.Με μεγάλη επιφύλαξη, θέλω να δω πως θα είναι. Κωμικό με κλασσικές ελληνοκαταστάσεις που ελπίζω πως θα μας θυμίσουν λίγο 00s τηλεόραση.
Οι εποχής όλες μοιάζουν πλέον τόσο πολύ μεταξύ τους και οι περισσότερες αν όχι όλες πάνε με το νέο μοτίβο του ημι-καθημερινού, δηλαδή 2-3 τεράστια επεισόδια μέσα στη βδομάδα που κάνει την πλοκή να μοιάζει με σαπουνόπερα για να κρατηθεί. Απορώ πως δεν βαριέται ο κόσμος ειδικά όταν οι μισοί ηθοποιοί είναι ίδιοι.
Μόνο το σόι περιμένω να δω, τουλάχιστον εκεί ξέρουμε ότι η χημεία μεταξύ των ηθοποιών είναι σίγουρη. Η εργαζόμενη γυναίκα νομίζω δεν έδειξε ποτέ καν όλα τα επεισόδια που είχαν γυριστεί και κόπηκε λίγο απότομα. Ίσως αξίζει να της δώσουν μια ευκαιρία. Το παρά πέντε δεν το μετράμε καν, δεν θα είναι επεισόδιο κανονικό. Απλά θα μαζευτούν οι συντελεστές να μιλήσουν μπροστά από την κάμερα
giannhs2001
Επιφανές μέλος

08-09-25

21:56
Ναι και εγώ αυτό σκέφτομαι. Φοβάμαι μην καταλήξουν σαχλά. Ειδικά το άλλο με τα φαντάσματα όπου πρωταγωνιστούν οι Τρίγγου και Αυγουστίδης με φαίνεται θα σπάσει τα κοντέρ κριντζίλας.Από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνεις. Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές πολλά κανάλια αυτό το κονσεπτ, σπάνια πετυχαίνει. Θα δείξει αν μπορούν να το κουβαλήσουν οι ηθοποιοί γιατί αυτό το τελείως family friendly είναι πολύ εύκολο να γίνει βαρετό. Ίσως το δώσω μια ευκαιρία επειδή είναι στον αλφα που φαίνεται να έχει μάθει λίγο καλύτερα πως να κάνει σειρές. Αν ήταν σε κανένα αντ1 θα ήταν σίγουρη η αποτυχία.
Έχουμε όμως ανάγκη από λίγη κωμωδία ρε φίλε σαν στα 00s. Χάλασε πολύ η φάση με τις δραματικές σαπουνόπερες. Δεν βγαίνουν ξανά σειρές σαν το 50-50, Πολυκατοικία, Οικογένεια Βλάπτει κλπ.
Σε αυτό συμφωνώ αλλά όπως είπα φαίνονταν πως το τραβούσαν από τα μαλλιά. Πολλά επεισόδια είχαν λίγο πολύ το ίδιο σενάριο με επεισόδια άλλων κύκλων. Ο Ορκόπουλος καίγεται πολύ σε αυτόν τον ρόλο. Μόνο η Μίρκα κουβαλάει τη φάση των Αντωνοπουλέων. Έτσι και δεν παίζει η ΑΛΙΝΑΡΑ στους Χαμπέους θα πρέπει να κάνουμε εμπάργκο στη σειρά.Μόνο το σόι περιμένω να δω, τουλάχιστον εκεί ξέρουμε ότι η χημεία μεταξύ των ηθοποιών είναι σίγουρη
Χωρίς Ράντου ρε μπρο; Η Ράντου έδωσε ρέστα σε αυτή τη σειρά.Η εργαζόμενη γυναίκα νομίζω δεν έδειξε ποτέ καν όλα τα επεισόδια που είχαν γυριστεί και κόπηκε λίγο απότομα. Ίσως αξίζει να της δώσουν μια ευκαιρία.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.521 μηνύματα.

08-09-25

22:13
Τι περιμένεις από σειρά στο σταρ; Σαν ιδέα δεν πρέπει να είναι τόσο κακή (νομίζω προσαρμογή από ξένο, αλλά πλέον σχεδόν όλα έτσι είναι) όμως μερικά κανάλια δεν έχουν τη τεχνογνωσία για κωμωδία της εποχής τους, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, απλά δεν μπορούν. Στα 90-00σ ήταν μεγκα-αντ1. Στα 10ς-20ς είναι ο Άλφα άντε και λίγο κανένα μέγκα και καμιά ερτ που κάνει κάποιες φιλότιμες προσπάθειες τα τελευταία χρόνιαΝαι και εγώ αυτό σκέφτομαι. Φοβάμαι μην καταλήξουν σαχλά. Ειδικά το άλλο με τα φαντάσματα όπου πρωταγωνιστούν οι Τρίγγου και Αυγουστίδης με φαίνεται θα σπάσει τα κοντέρ κριντζίλας.
Προς το τέλος ναι ισχύει, πλέον ίσως επιστρέψουν με νέες ιδέες. Τα παιδιά είναι τα περισσότερα ενήλικα και οι πρωταγωνιστές στα 40ς. Θα δείξει όμως δεν το φοβάμαι όπως αυτές τις καινούργιες που δεν έχουμε καθόλου δείγματα.Σε αυτό συμφωνώ αλλά όπως είπα φαίνονταν πως το τραβούσαν από τα μαλλιά. Πολλά επεισόδια είχαν λίγο πολύ το ίδιο σενάριο με επεισόδια άλλων κύκλων.
Όλοι θα επιστρέψουν. Να και η Αλίνα στο τέλος του βίντεοΈτσι και δεν παίζει η ΑΛΙΝΑΡΑ στους Χαμπέους θα πρέπει να κάνουμε εμπάργκο στη σειρά.
Αυτή πάλι γιατί να μην είναι;Χωρίς Ράντου ρε μπρο; Η Ράντου έδωσε ρέστα σε αυτή τη σειρά.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

08-09-25

22:18
Στα 10s με την κρίση είχαμε τούρκικα και βραζιλιάνικαΣτα 10ς-20ς

dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.157 μηνύματα.

08-09-25

22:28
η ελληνική τηλεόραση είναι για μπούμερς.

glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.116 μηνύματα.

08-09-25

22:35
Πριν χρόνια απέσυρα τη συσκευή ( σοφη κίνηση). Η μόνη σειρά που έχω δει διαδικτυακά πέρσι ήταν οι " Μαύροι πίνακες" και αυτό γιατί οι σειρές με εγκλήματα είναι από τις λίγες παραγωγές που μου κρατούν το ενδιαφέρον .η ελληνική τηλεόραση είναι για μπούμερς.
Memetchi
Διάσημο μέλος

08-09-25

22:36
Σοι και Μουρμουρα έδειξαν σε μια εποχή κρίσης ότι μπορείς να κάνεις επιτυχημένες κωμωδίες χωρίς τεράστιες παραγωγές. Στην κυριολεξία είχαν 2-3 στούντιο για σπίτια και συγκρκτικά λίγους ηθοποίους. Σπάνια γκεστ και δευτερεύοντες ρόλους και ακόμα πιο σπάνια εξωτερικά γυρίσματα. Σε αντίθεση με το Κάτω παρτάλι που ήταν η τελευταία μεγάλη επιτυχία του Μέγκα σε κωμωδία που κόπηκε γιατί δεν είχαν χρήματα. Για αυτό τοποθετώ τον Αλφα ως τον αρχηγό στα τωρινά πράγματα και νομίζω ότι ακόμα και στα δραματικά το έχει πάρει πιο ζεστά από όλους και ξέρει καλύτερα τι κάνει (χωρίς να σημαίνει ότι δεν κάνει και αυτό πατάτες).Στα 10s με την κρίση είχαμε τούρκικα και βραζιλιάνικαΤι εποχή και αυτή, δεν υπήρχε τίποτα. Λίγο έσπασαν την γκίνια το Ταμάμ (θα είναι για πάντα συνδεδεμένο με την εφηβεία μου) και το σόι σου.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.157 μηνύματα.

08-09-25

22:41
Πριν χρόνια απέσυρα τη συσκευή ( σοφη κίνηση). Η μόνη σειρά που έχω δει διαδικτυακά πέρσι ήταν οι " Μαύροι πίνακες" και αυτό γιατί οι σειρές με εγκλήματα είναι από τις λίγες παραγωγές που μου κρατούν το ενδιαφέρον .
εγώ είχα τηλεόραση πριν 25+++ χρόνια σαν φοιτητής. έβλεπα ντοκυμαντερ στην ΕΡΤ2 κατά τις 5-6 το πρωί, γυρίζοντας από 2-ήμερη έξοδο, για να με πάρει ο ύπνος.

glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.116 μηνύματα.

08-09-25

22:43
Άρα dum το γλιτώσαμε το" boomers ";εγώ είχα τηλεόραση πριν 25+++ χρόνια σαν φοιτητής. έβλεπα ντοκυμαντερ στην ΕΡΤ2 κατά τις 5-6 το πρωί, γυρίζοντας από 2-ήμερη έξοδο, για να με πάρει ο ύπνος.![]()

dum dum boy
Περιβόητο μέλος

08-09-25

22:46
Άρα dum το γλιτώσαμε το" boomers ";![]()
έτσι φαίνεται, για την ώρα...

glayki
Διακεκριμένο μέλος

08-09-25

22:47
έτσι φαίνεται, για την ώρα...![]()

giannhs2001
Επιφανές μέλος

08-09-25

23:07
Σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα, πανέμορφη γυναίκα. Ελληνική Μεσογειακή ομορφιά.Να και η Αλίνα στο τέλος του βίντεο
Η μουρμούρα χάλασε πολύ στα μισά. Εμένα μαρεζε στην αρχή με τα παραδοσιακά τρία ζευγάρια (ειδικά το νεανικό με τη Βάσω και τον Βλάχο). Προς το τέλος με κέρδισε βέβαια ο Μπάμπης που έπαιξε πολύ ωραία τον στερεοτυπικό Σαλλλονικιό. Τον Κυριακίδη τον χάλασαν πολύ μετά τη Μαρίνα. Ο,τι να'ναι οι ιστορίες με την Κλέλια Ρενεση και την άλλη μετέπειτα. Ακόμα και το ηλικιωμένο ζευγάρι χάλασε με τον θάνατο της Βούλας που τελικά δεν ήταν θάνατος. Όλο μια βλακεία.Σοι και Μουρμουρα έδειξαν σε μια εποχή κρίσης ότι μπορείς να κάνεις επιτυχημένες κωμωδίες χωρίς τεράστιες παραγωγές. Στην κυριολεξία είχαν 2-3 στούντιο για σπίτια και συγκρκτικά λίγους ηθοποίους. Σπάνια γκεστ και δευτερεύοντες ρόλους και ακόμα πιο σπάνια εξωτερικά γυρίσματα. Σε αντίθεση με το Κάτω παρτάλι που ήταν η τελευταία μεγάλη επιτυχία του Μέγκα σε κωμωδία που κόπηκε γιατί δεν είχαν χρήματα. Για αυτό τοποθετώ τον Αλφα ως τον αρχηγό στα τωρινά πράγματα και νομίζω ότι ακόμα και στα δραματικά το έχει πάρει πιο ζεστά από όλους και ξέρει καλύτερα τι κάνει (χωρίς να σημαίνει ότι δεν κάνει και αυτό πατάτες).
Το σόι σου ήταν όλο ωραίο.
Το Κάτω Παρτάλι ήταν ΕΠΙΚΟ. Να πάνε στο διάολο τα κωλοκάναλα που για δικές τους βλακείες δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αυτή η σειρά (και δεν θα ολοκληρωθεί και ποτέ πιστεύω δυστυχώς).
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.719 μηνύματα.

08-09-25

23:16
τη Λασκαράκη δεν μπορώ να την ακούω, πρέπει να είναι αρκετά νευρόσπαστη
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 888 μηνύματα.

09-09-25

09:19
Έχουμε όμως ανάγκη από λίγη κωμωδία ρε φίλε σαν στα 00s. Χάλασε πολύ η φάση με τις δραματικές σαπουνόπερες. Δεν βγαίνουν ξανά σειρές σαν το 50-50, Πολυκατοικία, Οικογένεια Βλάπτει κλπ.
Δόξα σοι ο Θεός ημών, δόξα σοι.
Rene2004
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 137 μηνύματα.

09-09-25

09:28
Unpopular opinion, αλλά θεωρώ τόσο χαζο το σόι σου.Απορω με την επιτυχία που έχει κάνει.Ειναι απλά κάτι εύπεπτο,δεν το βρίσκω χιουμοριστικό και απλά σχεδόν σε κάθε επεισόδιο συμβαίνει μια παρεξήγηση.Μια αδιάφορη σειρά στα μάτια μου.
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 888 μηνύματα.

09-09-25

09:29
Unpopular opinion, αλλά θεωρώ τόσο χαζο το σόι σου.Απορω με την επιτυχία που έχει κάνει.Ειναι απλά κάτι εύπεπτο,δεν το βρίσκω χιουμοριστικό και απλά σχεδόν σε κάθε επεισόδιο συμβαίνει μια παρεξήγηση.Μια αδιάφορη σειρά στα μάτια μου.
Συμφωνώ, ίσως τελικά δεν είναι τόσο κακό όσο περίμενα αλλά δεν είναι και κάτι. Η μουρμούρα ακόμα χειρότερα. Λείπουν τόσο οι καλές κωμωδίες τα τελευταία χρόνια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.