Κάθε χρόνο είθισται να ανοίγουμε και ένα τέτοιο thread για να δούμε τι παίζει από ελληνικές σειρές. Special guest εννοείται ο γκουρού της ελληνικής τηλεόρασης
@Memetchi από τον οποίο περιμένουμε σχολιασμό.
Ψάχνοντας λίγο τι θα παίξει φέτος (πάλι επενδύουν πολύ σε εποχής όπως είδα ξανά) κατέληξα πως αυτή που θέλω σίγουρα να δώσω μία ευκαιρία είναι:
1)
Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια
Εποχής που θα δείξει την ιστορική συνοικία της Τρούμπας της δεκαετίας του '60. Πρωταγωνιστεί και Μπισμπίκης και αυτό έχει ενδιαφέρον. Εύχομαι να μην με απογοητεύσουν όπως οι Πανθέοι που αν και είχαν ωραία σκηνικά και πλοκή ήταν σαπουνόπερα μέχρι αηδίας.
Άσχετο, αλλά προτείνω εννοείται και την παλιά ελληνική ταινία «Τα κόκκινα φανάρια» με την ίδια θεματολογία όπου πρωταγωνιστούν Τζένη Καρέζη και ένας από τους αγαπημένους μου, ο Γιώργος Φούντας.
---------------------------------------------
Μετά έχουμε μία σύντομη σειρά που προέρχεται από την Ελληνική λογοτεχνία,
η Μεγάλη Χίμαιρα που είναι έργο του Καραγάτση και το έχω διαβάσει, οπότε θέλω να δω πως θα βγει στην οθόνη και εύχομαι να μην το κατακρεουργήσουν όπως τη Φόνισσα του Παπαδιαμάντη στην ταινία.
2)
Τρομεροί Γονείς
Με μεγάλη επιφύλαξη, θέλω να δω πως θα είναι. Κωμικό με κλασσικές ελληνοκαταστάσεις που ελπίζω πως θα μας θυμίσουν λίγο 00s τηλεόραση.
-------------------------------
Από εκεί και έπειτα θα έχουμε πάλι επιστροφές παλιών σειρών. Επιστρέφει
Το Σόι Σου και για να λέμε την αλήθεια δεν είμαι τόσο σίγουρος για αυτό. Ήταν από τις αγαπημένες μου σειρές αλλά φαίνονταν πως από ένα σημείο και μετά κάθε επεισόδιο το τραβούσαν από τα μαλλιά για να συνεχίσουν να βγάζουν. Ίσως έπρεπε να το άφηναν στην ησυχία του. Επεισόδιο reunion και για το
Παρά Πέντε λένε. Από επόμενη σεζόν 2026-2027 υπάρχει πιθανότητα επιστροφής της
Εργαζόμενης Γυναίκας.
Τι, πού και με ποιους ηθοποιούς. Όλες οι νέες σειρές που θα δούμε την τηλεοπτική σεζόν 2025-2026. Αυτά είναι τα σενάρια και οι πρωταγωνιστές τους.
www.star.gr