fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.305 μηνύματα.

01-10-25

21:29
Να η τουρκικη version (εχει πολλα κοιτα στοιχεια) εχει ολα τα επεισοδια και απο το λιγο που ειδα το Τουρκικο ειναι πιο ρεαλιστικο πιο καλο. Προφανως το Τουρκικο βασιστηκε στο Κορεατικο και εμεις βασιστήκαμε στο Τουρκικο που βασιστηκε στο Κορεατικο.
Ντοπή πραγματικα.....κακη αντιγραφή η σειρά
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.121 μηνύματα.

01-10-25

21:34
Καλά, μη μιλήσουμε για τα Φαντάσματα που είναι διασκευή των Ghosts. Πιο αγγλικό χιούμορ δεν πάει. Και κρύο για τα ελληνικά δεδομένα.
ας λέμε και αυτά
Σημασία έχει ότι η Μαμά άξιζε να γίνει γιατί η θεματολογία του μαστίζει την Ελλάδα. Από κει και πέρα, προς το παρόν είναι η σειρά με την μεγαλύτερη τηλεθέαση (23%) και την αξίζει.
ας λέμε και αυτά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σημασία έχει ότι η Μαμά άξιζε να γίνει γιατί η θεματολογία του μαστίζει την Ελλάδα. Από κει και πέρα, προς το παρόν είναι η σειρά με την μεγαλύτερη τηλεθέαση (23%) και την αξίζει.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.305 μηνύματα.

είδα το επόμενο επεισόδιο των φαντασμάτων και του να με λες μαμά.
Τα φαντάσματα βλέπεται ευχάριστα αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι ειναι μεταφορά από Βρετανικό γιατί λείπει φαντασμα τσολιάς
Το να με λες μαμα είδα το 3ο επεισόδιο δυστυχώς οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν αφού πρόκειται για σειρά χαμηλού budget πέρα των εισαγωγικών επεισόδιων. Επίσης μου βγαίνει πως μερικές σκηνές γυρνανε στα γρήγορα και δε μου φαίνονται φυσικές ειδικά όποτε εχουν το παιδί μεσα.
Είδα και τα πρώτα επεισόδια του Porto leone (σειρά εποχής και κατ την γνώμη μου η καλύτερη που έχω δει φέτος)
Τα φαντάσματα βλέπεται ευχάριστα αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι ειναι μεταφορά από Βρετανικό γιατί λείπει φαντασμα τσολιάς
Το να με λες μαμα είδα το 3ο επεισόδιο δυστυχώς οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν αφού πρόκειται για σειρά χαμηλού budget πέρα των εισαγωγικών επεισόδιων. Επίσης μου βγαίνει πως μερικές σκηνές γυρνανε στα γρήγορα και δε μου φαίνονται φυσικές ειδικά όποτε εχουν το παιδί μεσα.
Είδα και τα πρώτα επεισόδια του Porto leone (σειρά εποχής και κατ την γνώμη μου η καλύτερη που έχω δει φέτος)
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.121 μηνύματα.

Το Να με λες μαμά, από το ίδιο το κανάλι, γράφτηκε ως Η σειρά της χρονιάς.
Και κατ εμε είναι. Ερμηνείες τέλειες, πλάνα απίστευτα, σενάριο επίκαιρο και συγκινητικό.
βαρεθήκαμε τις κουλτουροζετέμ σαπουνόπερες.
Και κατ εμε είναι. Ερμηνείες τέλειες, πλάνα απίστευτα, σενάριο επίκαιρο και συγκινητικό.
βαρεθήκαμε τις κουλτουροζετέμ σαπουνόπερες.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.553 μηνύματα.

αυτό σκέφτομαι να το αρχίσω τα πρωινά στο ίντερνετ. Καλό ε; Από αύριο!Είδα και τα πρώτα επεισόδια του Porto leone (σειρά εποχής και κατ την γνώμη μου η καλύτερη που έχω δει φέτος)
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

Δεν έχω δει πιο κακογυρισμένο πράγμα. Τα έπιπλα οριακά είναι από ιστικμπαλ και παρα πολύ μοντέρνα για την εποχή που διαδραματίζεται.αυτό σκέφτομαι να το αρχίσω τα πρωινά στο ίντερνετ. Καλό ε; Από αύριο!
οι ερμηνείες, εκτός του Συσσοβίτη για να είμαι δίκαιη, είναι δημοτικού
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 937 μηνύματα.

To Hotel Elvira λέει τίποτα;
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.553 μηνύματα.

λες; Αν το λες εσύ, τότε ας συνεχίζω να κοιμάμαι.Δεν έχω δει πιο κακογυρισμένο πράγμα. Τα έπιπλα οριακά είναι από ιστικμπαλ και παρα πολύ μοντέρνα για την εποχή που διαδραματίζεται.
οι ερμηνείες, εκτός του Συσσοβίτη για να είμαι δίκαιη, είναι δημοτικού

Δε μου λες, το προξενιό της Ιουλίας σου είχε αρέσει; Ρωτώ για να δω κατά πόσο ταιριάζουν τα γούστα μας. Τα δικά μου αγαπημένα ήταν 1. το νησί, 2.Το προξενιό της Ιουλίας και 3.Το σόι σου.
Εσύ με πόσο τα βαθμολογείς αυτά; Γιατί αν διαφέρουμε πολύ, τότε ας το δοκιμάσω
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

Το νησί ήταν μια σειράρα απ όλες τις απόψεις! Από αυτές που δεν ξανά βγαίνουν εύκολα. Και το προξενιό από τις λίγες σειρές εποχής που μου άρεσε…λες; Αν το λες εσύ, τότε ας συνεχίζω να κοιμάμαι.
Δε μου λες, το προξενιό της Ιουλίας σου είχε αρέσει; Ρωτώ για να δω κατά πόσο ταιριάζουν τα γούστα μας. Τα δικά μου αγαπημένα ήταν 1. το νησί, 2.Το προξενιό της Ιουλίας και 3.Το σόι σου.
Εσύ με πόσο τα βαθμολογείς αυτά; Γιατί αν διαφέρουμε πολύ, τότε ας το δοκιμάσω
Αλλά το πόρτο λεονε δεν στο συνιστώ με την καμία. Είναι το κλασικό: παίρνω παιδί από την ανήλικη μανα, φόνους από τα πρώτα επ, σκηνοθεσία απαράδεκτη, ερμηνείες που σε πιάνει κλαυσίγελως και χιλιοπαιγμένο σενάριο. Αυτά. Οπως και το σπίτι στο ποτάμι.
touvlo
Διάσημο μέλος

Σ' ευχαριστώ για τον ύπνο που μου χάρισες, γιατί με το προξενιό πέρυσι, δεν κοιμόμουν καλά, περίμενα, πότε θα το βάλουν το πρωί και να σηκωθώ πριν τους άλλους, να κάνω πρωινό με τον Προβιό .....Το νησί ήταν μια σειράρα απ όλες τις απόψεις! Από αυτές που δεν ξανά βγαίνουν εύκολα. Και το προξενιό από τις λίγες σειρές εποχής που μου άρεσε…
Αλλά το πόρτο λεονε δεν στο συνιστώ με την καμία. Είναι το κλασικό: παίρνω παιδί από την ανήλικη μανα, φόνους από τα πρώτα επ, σκηνοθεσία απαράδεκτη, ερμηνείες που σε πιάνει κλαυσίγελως και χιλιοπαιγμένο σενάριο. Αυτά. Οπως και το σπίτι στο ποτάμι.

Βλέπεις κολάς με τις σειρές.
fockos
Επιφανές μέλος

Εμένα μου άρεσε το Πόρτο Λεονε εκτός από την ερμηνεία της μικρής μαμας οι άλλες μου άρεσαν. Μου θύμισε παλιά ελληνική ταινία αν και καταλαβαίνω οτι ειναι χαμηλού budget.
Δε ξέρω πως θα εξελιχθει η ιστορία αλλά τα πρώτα 2 επεισόδια με κερδισανε. Θεωρώ ότι η σειρά θα κάνει την έκπληξη φέτος.
Καλη σειρά φαίνεται το σπίτι δίπλα στο ποτάμι αλλά έχοντας δει πέρσι τις ψυχοκόρες είναι πολυ πίσω και βρίσκω πολλα φάουλ.
Παιδιά καλό ειναι να βλέπουμε ελληνικες σειρές γιατί πέρα των άλλων πληρώνονται και ηθοποιοί και λοιπό προσωπικό και πολλες από αυτές ειναι αξιόλογες
Δε ξέρω πως θα εξελιχθει η ιστορία αλλά τα πρώτα 2 επεισόδια με κερδισανε. Θεωρώ ότι η σειρά θα κάνει την έκπληξη φέτος.
Καλη σειρά φαίνεται το σπίτι δίπλα στο ποτάμι αλλά έχοντας δει πέρσι τις ψυχοκόρες είναι πολυ πίσω και βρίσκω πολλα φάουλ.
Παιδιά καλό ειναι να βλέπουμε ελληνικες σειρές γιατί πέρα των άλλων πληρώνονται και ηθοποιοί και λοιπό προσωπικό και πολλες από αυτές ειναι αξιόλογες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Lathy
- eupalinaros
- Εριφύλη
- fockos
- iew
- fortheloveofshizaya
- charmander
- giannhs2001
- touvlo
- camil
- Memetchi
- Hased Babis
- johnsala
- AggelikiGr
- thenutritionist
- vas 78
- Kate1914
- NeosUser2023
- Sosstoss
- Scandal
- giorgos5002
- Μήτσος10
- Entropy24
- Vera
- American Economist
- fmarulezkd
- Drscientist
- KostasPP
- Rene2004
- Dr.Katalyst
- fourkaki
- sakplat
- taketrance
- Giorgkalo
- rafaela11
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.