akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

22-09-22

22:00
Βλέπετε καμιά νέα σειρά εκπομπή φέτος που σας κάνει εντύπωση.
Ξεκίνησα τη σειρά του Δεληβοριά στο erftlix (Τα Νούμερα) και είναι πολύ καλή. Κωμωδία musical με την πινελιά του Φοίβου.
Ξεκίνησα τη σειρά του Δεληβοριά στο erftlix (Τα Νούμερα) και είναι πολύ καλή. Κωμωδία musical με την πινελιά του Φοίβου.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

22-09-22

22:04
Εγώ ξεκίνησα το φλόγα και άνεμος της ΕΡΤ. Όλες οι άλλες μετά τις άγριες μέλισσες μου φαίνονται πολύ μέτρια αντιγραφή των μελισσώνΒλέπετε καμιά νέα σειρά εκπομπή φέτος που σας κάνει εντύπωση.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

22-09-22

22:07
Εμένα μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ντοκιμαντέρ που βάζουν τα τρία κρατικά κανάλια. Τις τηλεοπτικές σειρές τις βαριέμαι. Ακολουθούν κάποια συγκεκριμένα μοτίβα παραπλήσια και δεν βλέπω κάτι που να ξεχωρίζει.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

22-09-22

22:11
Επικροτώ την επιστροφή στη μυθοπλασία και το τέλος της ακραίας άνθησης των ριάλιτι, ωστόσο μου λείπουν οι κωμωδίες των παλαιότερων χρόνων. Από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ διεξάγεται ένα μοιρολόι στα περισσότερα κανάλια και κλαίμε τον μακαρίτη...
Έχει κάποιες κωμωδίες στον ΑΝΤ1 εντάξει, αλλά και πάλι νομίζω χρειάζεται και μία πιο χαρούμενη νότα. Όχι όλα στην ίδια συνταγή της σειράς εποχής και του δράματος επειδή πέτυχε μια φορά. Ας υπάρχουν όλου του είδους οι σειρές.

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

26-09-22

23:19
Φοβερή σειρά του Δεληβοριά. Τα νούμερα. Αυτοσαρκασμός και του ίδιου και των καλεσμένων του.
Πρακτικά κάνει "τη ταράτσα του Φοίβου" σε τηλεοπτική σειρά.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

26-09-22

23:19
Δεν πάω καθόλου την Μποφίλιου ρε γμτ.Φοβερή σειρά του Δεληβοριά. Τα νούμερα. Αυτοσαρκασμός και του ίδιου και των καλεσμένων του.
akikos
Επιφανές μέλος

26-09-22

23:22
O Δεληβοριάς έχει πλάκα. Στη ταράτσα του είχε το κόσμο πεταμένο σε μια ταράτσα όρθιους που ίσα ίσα φαινόταν η σκηνή και με 15 ευρώ το ποτό και τους καπιτάλες τους είχε μπροστά στη σκηνή με τραπεζάκια και φαγητά. Το σχολιάζει και ένας σε σχόλιο στο YouTube.Δεν πάω καθόλου την Μποφίλιου ρε γμτ.
Παρόλα αυτά η σειρά είναι όλα τα λεφτά κι ας μην παίζει αυτός τόσο καλά.
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

26-09-22

23:43
Πολύ καλά τα Νούμερα.
Και ίσα-ίσα στο όλο ψιλοσουρεάλ σκηνικό, το ότι ο Δεληβοριάς υποκριτικά είναι όπως είναι, ταιριάζει κουτί.
(Damn αυτή η Δανάη.)
Και ίσα-ίσα στο όλο ψιλοσουρεάλ σκηνικό, το ότι ο Δεληβοριάς υποκριτικά είναι όπως είναι, ταιριάζει κουτί.
(Damn αυτή η Δανάη.)
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

27-09-22

01:33
Κόκκινο Ποτάμι δεύτερος κύκλος πρεμιέρα 2 Οκτώβρη, Κυριακή, 9 το βράδυ.
Αυτή τη σειρά σίγουρα δεν θα την χάσω. Όλοι οι Πόντιοι έχουμε υποχρέωση στους προγόνους μας.
Αυτή τη σειρά σίγουρα δεν θα την χάσω. Όλοι οι Πόντιοι έχουμε υποχρέωση στους προγόνους μας.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

27-09-22

11:42
Τηλεοραση ανοιγω στο φοιτητοσπιτο μου μονο στον ευαγγελατο κανα μεσημερι για να γελασω και κανα βραδυ 'η σκ στην ερτ αμα εχει μπαλα-μπασκετ.(εξαιρειται ισως το μαστερ σεφ που δεν εχει ξεκινησει ακομα.)
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

28-09-22

00:14
Εγώ βλέπω "κάνε ότι κοιμάσαι" και "παγιδευμένους" που είναι δυνατές σειρές και έχουν ενδιαφέρον αρκετό!
BlackBetty97
Νεοφερμένο μέλος
Η BlackBetty97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

28-09-22

00:56
'Κάνε ότι κοιμάσαι' πολύ ενδιαφέρον μέχρι στιγμήςΕγώ βλέπω "κάνε ότι κοιμάσαι" και "παγιδευμένους" που είναι δυνατές σειρές και έχουν ενδιαφέρον αρκετό!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

28-09-22

01:00
Εγώ βλέπω τελικά τις σειρές "Ποιος Παπαδόπουλος" και "Τα νούμερα", ενίοτε και τους Παγιδευμένους αλλά όχι συστηματικά.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

28-09-22

01:23
Ίσως από τα πιο χιλιοπαιγμένα σενάρια. Μόλις πρόπερσι έπαιζε ακόμη το Έλα στη θέση μου"Ποιος Παπαδόπουλος"
Poirot
Περιβόητο μέλος

28-09-22

01:26
Πιθανόν, αν και το Έλα στη θέση μου δεν το έβλεπα. Παρ' ολ' αυτά είναι ευχάριστο και -εμένα τουλάχιστον- μου έβγαλε γέλιο. Το προτιμώ από τις κηδείες των άλλων σειρών.Ίσως από τα πιο χιλιοπαιγμένα σενάρια. Μόλις πρόπερσι έπαιζε ακόμη το Έλα στη θέση μου
Άσε που θα ήθελα μία "Ραφαέλα" στο σπίτι μου (την ψηφιακή βοηθό)...

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

29-09-22

15:52
Ρε παιδιά αρχίζει τίποτε καλό εφέτος; Εκτός από Κόκκινο Ποτάμι που θα δω σίγουρα αλλά αυτό είναι εβδομαδιαίο ( κάτι που προτιμώ ).
Έχουμε καμμία καλή σειρούλα να αρχίζει σιγά σιγά;
@Memetchi μέρα γκουρού της ελληνικής τηλεοράσεως θέλω γνώμη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

29-09-22

17:02
Αρχίζει τη Δευτέρα στο Mega η σειρά Μαύρο Ρόδο που είναι βασισμένο σε βιβλίο και παίζουν αρκετοί ηθοποιοί που έπαιζαν στις Άγριες Μέλισσες. Αναμένεται να πάει πολύ καλά καθώς είναι αρκετά ενδιαφέρον σαν υπόθεση.Ρε παιδιά αρχίζει τίποτε καλό εφέτος; Εκτός από Κόκκινο Ποτάμι που θα δω σίγουρα αλλά αυτό είναι εβδομαδιαίο ( κάτι που προτιμώ ).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
giannhs2001
Επιφανές μέλος

29-09-22

17:47
Είδα λίγο υπόθεση και έτσι για να είμαι ειλικρινής είναι αρκετά κλισέ το όλο στορυ. Μια θεοσεβούμενη και ένας μεγάλος έρωτας που οδηγεί στο δίλημμα της ενάρετης θρησκευτικής ζωής ή τον δρόμο της αγάπης.Αρχίζει τη Δευτέρα στο Mega η σειρά Μαύρο Ρόδο που είναι βασισμένο σε βιβλίο και παίζουν αρκετοί ηθοποιοί που έπαιζαν στις Άγριες Μέλισσες. Αναμένεται να πάει πολύ καλά καθώς είναι αρκετά ενδιαφέρον σαν υπόθεση.
Αρκετά κλισέ, ίσως του δώσω όμως μια ευκαιρία ανάλογα τα κέφια.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

29-09-22

17:51
Καλές κριτικές έχουν Οι Παγιδευμένοι. Είναι αστυνομικό σίριαλ στον Ant1.Είδα λίγο υπόθεση και έτσι για να είμαι ειλικρινής είναι αρκετά κλισέ το όλο στορυ. Μια θεοσεβούμενη και ένας μεγάλος έρωτας που οδηγεί στο δίλημμα της ενάρετης θρησκευτικής ζωής ή τον δρόμο της αγάπης.
Αρκετά κλισέ, ίσως του δώσω όμως μια ευκαιρία ανάλογα τα κέφια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Wonderkid
- charmander
- camil
- giannhs2001
- Scandal
- jj!
- Ness
- Hased Babis
- thenutritionist
- touvlo
- Εριφύλη
- fmarulezkd
- Unboxholics
- Memetchi
- fockos
- fourkaki
- arko
- Sosstoss
- ggl
- American Economist
- User2350
- snowy
- Athens2002
- J.Cameron
- Στεφανος56
- XrhstosMavr
- Paragontas7000
- Joji
- GeorgePap2003
- Αντικειμενικός
- parrot/παπαγάλος
- Ilma
- Αλκης Κ.
- ΘανάσοςG4
- sophiaa
- oups
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.