Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

25-08-22

12:32
Εδώ λοιπόν όλα τα νέα για το ελληνικό πρωτάθλημα, κάθε αγωνιστική θα είμαστε εδώ να σχολιάζουμε τα αποτελέσματα των ομάδων και όχι μόνο, καλή αρχή στο νέο θρεντ, ελπίζω να μαζέψουμε κόσμο
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

25-08-22

12:35
Αυτή τη στιγμή πιο φορμαρισμένος από τους μεγάλους φαίνεται ο Άρης
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

25-08-22

12:38
Και εμείς παίξαμε καλά με τον Παναιτωλικό, πιστεύω αν δεν ήταν ο Ανέστης και ήταν κάποιος πιο άπειρος τερματοφύλακας θα είχε χάσει με παραπάνω γκολ. Αλλά ο Άρης και η ΑΕΚ ξεκίνησαν με 3αρες και οι δύοΑυτή τη στιγμή πιο φορμαρισμένος από τους μεγάλους φαίνεται ο Άρης
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

25-08-22

15:09
Πιστευω οτι το φετινο πρωταθλημα εχει να δωσει θεαμα. Υπαρχει μεγαλυτερο κινητρο για τις ομαδες γιατι και η 2η θεση φετος δινει κατι σημαντικο. Αντε να δουμε
(εγω θελω να παω στο αρης-παοκ την 3η αγωνιστικη, αν ολα βολεψουν και μπορεσω να παω καλως)

(εγω θελω να παω στο αρης-παοκ την 3η αγωνιστικη, αν ολα βολεψουν και μπορεσω να παω καλως)
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.938 μηνύματα.

25-08-22

15:20
O Παναθηναϊκός σε κάθε αγώνα θα είναι βελτιωμένος. Θα το δείτε
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος

25-08-22

15:22
Εντωμεταξυ έβλεπα Τσουκαλά και λέει ότι οι ολυμπιακοί είναι 6,5 εκατομμύρια σε όλη την Ελλάδα, δεν είμαι αντί-Ολυμπιακός αλλά σοβαρά το θεωρώ πολύ υπερβολικόΠιστευω οτι το φετινο πρωταθλημα εχει να δωσει θεαμα. Υπαρχει μεγαλυτερο κινητρο για τις ομαδες γιατι και η 2η θεση φετος δινει κατι σημαντικο. Αντε να δουμε![]()
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

25-08-22

15:23
Χαχα οχι 6,5 δεν νμζωΕντωμεταξυ έβλεπα Τσουκαλά και λέει ότι οι ολυμπιακοί είναι 6,5 εκατομμύρια σε όλη την Ελλάδα, δεν είμαι αντί-Ολυμπιακός αλλά σοβαρά το θεωρώ πολύ υπερβολικό

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

25-08-22

15:23
Κίνητρο όντως το ότι θα βγάζουμε 5 ομάδες Ευρώπη, προκριματικά από φέτος πάλι
Και νομίζω θα έχει εισιτήριο και για Γιουρόπα φέτος
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και νομίζω θα έχει εισιτήριο και για Γιουρόπα φέτος
Σπόραρ πολύ καλόςO Παναθηναϊκός σε κάθε αγώνα θα είναι βελτιωμένος. Θα το δείτε
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

25-08-22

15:25
Συμφωνω, θεωρω οτι ο παναθηναικος θα διεκδικήσει φουλ το πρωταθλημαO Παναθηναϊκός σε κάθε αγώνα θα είναι βελτιωμένος. Θα το δείτε
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος

25-08-22

15:26
Εγώ νομίζω πως ο Ολυμπιακός έχει γύρω στα 3 εκατομμύρια και οι υπόλοιποι γύρω στα 1,5 με 2,5Χαχα οχι 6,5 δεν νμζω3-4 μπορει. Η ελλαδα δλδ που εχει 10 εκατομμυρια εχει 6,5 ολυμπιακους? Και ο παναθηναικος η αεκ ο παοκ ο αρης τι εχουν? Απο 500 χιλιαδες?
![]()
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

25-08-22

15:28
Ετσι το βλεπω κ γω, ειχα προχθες ιδια κουβεντα με τον αδερφο μου και σε παρομοιο συμπερασμα καταληξαμε.Εγώ νομίζω πως ο Ολυμπιακός έχει γύρω στα 3 εκατομμύρια και οι υπόλοιποι γύρω στα 1,5 με 2,5
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.938 μηνύματα.

25-08-22

15:28
Αρχικά πρέπει να βρούμε πόσοι δεν είναι τίποτα γιατί δεν ασχολούνταιΧαχα οχι 6,5 δεν νμζω3-4 μπορει. Η ελλαδα δλδ που εχει 10 εκατομμυρια εχει 6,5 ολυμπιακους? Και ο παναθηναικος η αεκ ο παοκ ο αρης τι εχουν? Απο 500 χιλιαδες?
![]()
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

25-08-22

15:30
Κοιτα και απο αυτους που δεν ασχολούνται αν τους ρωτησεις οι περισσοτεροι θα πουν σε φαση ολυμπιακος ή κτ τετοιο ακομη και αν δεν ξερουν ουτε παικτηΑρχικά πρέπει να βρούμε πόσοι δεν είναι τίποτα γιατί δεν ασχολούνται

Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος

25-08-22

15:32
Τι συμπέρασμα? Εμένα το συμπέρασμα μου είναι ότι η διαφορά του Ολυμπιακού με τους άλλες ομάδες δεν είναι μεγάληΕτσι το βλεπω κ γω, ειχα προχθες ιδια κουβεντα με τον αδερφο μου και σε παρομοιο συμπερασμα καταληξαμε.
Οι 2 στους 10 δεν ασχολούνται στην ΕλλάδαΑρχικά πρέπει να βρούμε πόσοι δεν είναι τίποτα γιατί δεν ασχολούνται
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

25-08-22

15:35
10-2: 8 εκατομμύριαΤι συμπέρασμα? Εμένα το συμπέρασμα μου είναι ότι η διαφορά του Ολυμπιακού με τους άλλες ομάδες δεν είναι μεγάλη
Οι 2 στους 10 δεν ασχολούνται στην Ελλάδα
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

25-08-22

15:36
Αναλογα τις ομαδες, οι αθηναικες ομαδες οπως παναθηναικος π.χ θα εχει περισσοτερους απο οτι ο αρης. Αρα αρης με ολυμπιακο εχει μεγαλη διαφορα.Τι συμπέρασμα? Εμένα το συμπέρασμα μου είναι ότι η διαφορά του Ολυμπιακού με τους άλλες ομάδες δεν είναι μεγάλη
Ολυμπιακος 3 μαξ 4 εκατομμυρια θεωρω οι υπολοιποι πηγαινουν με καποιες διαφορες πιο κατω
Καλα τωρα εικασίες κάνουμε, ακριβή στοιχεία δεν έχουμε άλλα πάνω κάτω κατι βρισκουμε. Παντως το 6,5 του τσουκαλα για Ελλάδα είναι οχι μονο υπερβολικό αλλα απίθανο

Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος

25-08-22

15:46
Εγώ πιστεύω ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ είναι πολύ κοντά πάντωςΑναλογα τις ομαδες, οι αθηναικες ομαδες οπως παναθηναικος π.χ θα εχει περισσοτερους απο οτι ο αρης. Αρα αρης με ολυμπιακο εχει μεγαλη διαφορα.
Ολυμπιακος 3 μαξ 4 εκατομμυρια θεωρω οι υπολοιποι πηγαινουν με καποιες διαφορες πιο κατω
Καλα τωρα εικασίες κάνουμε, ακριβή στοιχεία δεν έχουμε άλλα πάνω κάτω κατι βρισκουμε. Παντως το 6,5 του τσουκαλα για Ελλάδα είναι οχι μονο υπερβολικό αλλα απίθανο![]()
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

25-08-22

15:49
Δεν ξερω, παντως περσι πουλησατε γενικοτερα χαμηλα εισιτηρια κατι που μου εκανε εντυπωση(τα χαμηλοτερα απο τους big5). Δεν νμζω παοκ αεκ να ειναι κοντα σε νουμερα. Περισσοτερο θα ελεγα παοκ με αρη οτι βρισκονται πιο κοντα και οχι με τις νοτιες ομαδεςΕγώ πιστεύω ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ είναι πολύ κοντά πάντως
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

25-08-22

15:59
Ρε συ και η μανα μου θεωρειται παναθηναικος αλλα δεν ξερει ουτε ενα παιχτη και δεν ασχολειται καθολου προφανως.Ενεργη οπαδικη βαση παναθηναικος ολυμπιακος εχουν περιπου ιδια ισως λιγο .Μετα ακολουθει ο παοκ με αεκ(ισως αεκ λιγο παραπανω) και μετα ο αρης.Και btw 3-4 απο τους 10 δεν ασχολουνται καν αλλο που λενε οτι ειναι αεκ κτλ.Ενεργος εισαι οταν βλεπεις αρκετα ματς της ομαδας σου και πας 1 2 φορες τουλαχιστον το χρονο γηπεδο.Εγώ νομίζω πως ο Ολυμπιακός έχει γύρω στα 3 εκατομμύρια και οι υπόλοιποι γύρω στα 1,5 με 2,5
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος

25-08-22

16:00
Συμφωνώ, η ΑΕΚ?Ρε συ και η μανα μου θεωρειται παναθηναικος αλλα δεν ξερει ουτε ενα παιχτη και δεν ασχολειται καθολου προφανως.Ενεργη οπαδικη βαση παναθηναικος αεκ ολκυμπαικος εχουν περιπου ιδια,με ολυμπιακο και παναθηναικο ισως λιγο παραπανω.Μετα ακολουθει ο παοκ και μετα ο αρης.
Ε η ΑΕΚ άντε να έχει μερικές χιλιάδες παραπάνω, πέρσι είχε πολλούς απλώς δεν είχε όταν το πρωτάθλημα το είχε πάρει ήδη ο Ολυμπιακός, και εμείς ξέραμε ότι θα βγούμε 2οιΔεν ξερω, παντως περσι πουλησατε γενικοτερα χαμηλα εισιτηρια κατι που μου εκανε εντυπωση(τα χαμηλοτερα απο τους big5). Δεν νμζω παοκ αεκ να ειναι κοντα σε νουμερα. Περισσοτερο θα ελεγα παοκ με αρη οτι βρισκονται πιο κοντα και οχι με τις νοτιες ομαδες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- charmander
- Arianara S3
- Joji
- Paragontas7000
- taketrance
- Wonderkid
- eukleidhs1821
- thenutritionist
- Memetchi
- aggorf
- Fernando_A
- Unboxholics
- GeorgePap2003
- American Economist
- Jim175
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- camil
- jj!
- Ness
- AK-92
- johnsala
- bigthor
- touvlo
- azula
- Γιάνννης Δ.
- ggl
- MarcoReus
- User2350
- Αντικειμενικός
- J.Cameron
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- Georgepap_21
- Εχέμυθη
- Sosstoss
- oups
- fmarulezkd
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.