Gate4
Επιφανές μέλος

τα σπάειιιιι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

ΥΓ: Εχετε δει ποτε τον Αποστολη; Πως ειναι η φατσα του ρε; Δεν τον εχω δει ποτε. Ειναι ο τσολιας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμπρος καμηλα μην σκυβεις το κεφαλι ...χ0αχ0αχα0χα0χα0χ0χα

Συνεχεια στα ''ΟΧΙ''

χ0αχα0χαχ0χα0χ0αχ0α0χ0αχ0 ψηφιζουμε το αντιθετο του ναι...ΟΧΙ

Ρε Μπαλουρδο ελληνικα δεν μιλαω?

pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Απο τα καλυτερα που εχω ανεβασει

Gate4
Επιφανές μέλος

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Τον βρισκω αυτον ολιγον τι κρυοκωλο σορυ κιολα

Μαζι με τον Κανακη απαπα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενταξει δεν ειναι συνεχεια πετυχημενα τα αστεια τους αλλα λενε μερικες φορες κατι ωραια !!!Ειδικα φετος με τις εκλογες που ειχαμε !!Ειδικα ο Κανακης εχει παντα βιντεο με πολιτικους που ξεχνανε τα λογια τους και εχουν τον υποβολεα να τους τα θυμιζει!!Εχει πολυ γελιο!!Μωρε δε μου αρεσε ποτε αυτη η εκπομπη.... :S
Τον βρισκω αυτον ολιγον τι κρυοκωλο σορυ κιολα
Μαζι με τον Κανακη απαπα!

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

χαριζε γελιο σατιριζοντας τα παντα !
Καλά όχι και τα πάντα! Είναι γνωστό ότι δεν σατιρίζουν ένα συγκεκριμένο χώρο. Το έχουν δηλώσει άλλωστε και καλά κάνουν βέβαια.
Και σχετικά με ένα άλλο σχόλιο που διάβασα παραπάνω: "φωνές όπως του Θύμιου δίνουν τροφή για ποιοτική και ουσιαστική σκέψη":
Στην εκπομπή που είχαν κάνει τον Οκτώβριο και είχαν καλεσμένο τον Πανούση, φάνηκε πόσο ποιοτικές φωνές είναι. Δεν παίρνω το μέρος κανενός φυσικά, αλλά με συνεχείς διακοπές του συνομιλητή και με επιχειρήματα του στυλ: "ναι αλλά γιατί δεν λες για εκείνους", "γιατί δεν λες για τους άλλους", να χαρώ εγώ ποιοτικές φωνές...
Έχουν μια εκπομπή που τα κρίνουν όλα εκτός από ένα, και όταν έρχεται κάποιος και κρίνει αυτό ΤΟ ΕΝΑ, τον λοιδορούν. Κλασική τακτική .
https://news247.gr/eidiseis/koinonia...s-htan-kai-kniths-tha-parameinei.3084981.html
https://www.youtube.com/watch?v=YwjULWTLX2U
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά μη βγάλεις και άγιο τον Πανούση που τον λοιδόρησαν, είναι πολύ εριστικός. Απλά υπερασπίστηκαν τις απόψεις τους. Δεν κρύφτηκαν ποτέ.Καλά όχι και τα πάντα! Είναι γνωστό ότι δεν σατιρίζουν ένα συγκεκριμένο χώρο. Το έχουν δηλώσει άλλωστε και καλά κάνουν βέβαια.
Και σχετικά με ένα άλλο σχόλιο που διάβασα παραπάνω: "φωνές όπως του Θύμιου δίνουν τροφή για ποιοτική και ουσιαστική σκέψη":
Στην εκπομπή που είχαν κάνει τον Οκτώβριο και είχαν καλεσμένο τον Πανούση, φάνηκε πόσο ποιοτικές φωνές είναι. Δεν παίρνω το μέρος κανενός φυσικά, αλλά με συνεχείς διακοπές του συνομιλητή και με επιχειρήματα του στυλ: "ναι αλλά γιατί δεν λες για εκείνους", "γιατί δεν λες για τους άλλους", να χαρώ εγώ ποιοτικές φωνές...
Έχουν μια εκπομπή που τα κρίνουν όλα εκτός από ένα, και όταν έρχεται κάποιος και κρίνει αυτό ΤΟ ΕΝΑ, τον λοιδορούν. Κλασική τακτική .
https://news247.gr/eidiseis/koinonia...s-htan-kai-kniths-tha-parameinei.3084981.html
https://www.youtube.com/watch?v=YwjULWTLX2U
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα κατάλαβα...
Κάλεσαν τον Πανούση στην εκπομπή τους, όχι για να πει τις απόψεις του, αλλά για να μου δείξουν άλλη μια φορά ότι είναι εριστικός (λες και δεν τον ήξερα τον Πανούση). Σατανικό!!! Μεγάλη μαγκιά αυτό
Θέλω να μου πεις που είδες να βγάζω άγιο τον Πανούση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.