Ο πιο hardcore gigolo of all time ? Υστερα αναρωτιουνται ταχα στα σοσιαλ γιατι οι 3 στους 4 σημερινους νέους δεν θέλουν να παντρευτούν. 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.487 μηνύματα.
Γιατι ειναι ζιγκολο;
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.388 μηνύματα.
Δηλαδή ότι αλλιώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για να παντρευτεί κάποιος σήμερα (πολλώ δε μάλλον να κάνει και οικογένεια), με την ακρίβεια να έχει φτάσει στον Θεό.Υστερα αναρωτιουνται ταχα στα σοσιαλ γιατι οι 3 στους 4 σημερινους νέους δεν θέλουν να παντρευτούν.
Εγώ θέλω να δω πώς θα πάει αυτό το θέμα με τέτοια καταπληκτική αρχήΓιατι ειναι ζιγκολο;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.487 μηνύματα.
Αν ηξερες τον θεματοθετη ηδη θα το ειχες καταλαβει.Δηλαδή ότι αλλιώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για να παντρευτεί κάποιος σήμερα (πολλώ δε μάλλον να κάνει και οικογένεια), με την ακρίβεια να έχει φτάσει στον Θεό.
Εγώ θέλω να δω πώς θα πάει αυτό το θέμα με τέτοια καταπληκτική αρχή
Κλασσική -οσο και χαρακτηριστική- απάντηση e-steki.Γιατι ειναι ζιγκολο;

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.873 μηνύματα.
Τι εννοείς;Κλασσική -οσο και χαρακτηριστική- απάντηση e-steki.![]()

Πάντως για να χοροπηδάς, κάλι καλό συμβαίνει

adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.086 μηνύματα.
Άλλο αναρωτιέμαι...Ο πιο hardcore gigolo of all time ? Υστερα αναρωτιουνται ταχα στα σοσιαλ γιατι οι 3 στους 4 σημερινους νέους δεν θέλουν να παντρευτούν.
View attachment 155236
Οι φήμες για αυτό την "γυναίκα " ισχύουν τελικά;
Αν ισχύουν τότε δεν μιλάμε για ζιγκολό αλλά για κάτι τελείως διαφορετικό...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Kλασσικη οσο και χαρακτηριστικη υπεκφυγη οταν λες ενα ολοκληρο 0 και δεν ξερεις τι να απαντησεις.Κλασσική -οσο και χαρακτηριστική- απάντηση e-steki.![]()
Ημουν σιγουρη οτι ΕΣΥ..θα πιστευες εστω και θα αναρρωτιοσουν αυτην την μαλακια.Άλλο αναρωτιέμαι...
Οι φήμες για αυτό την "γυναίκα " ισχύουν τελικά;
Αν ισχύουν τότε δεν μιλάμε για ζιγκολό αλλά για κάτι τελείως διαφορετικό...
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.086 μηνύματα.
Συγνώμη μεγαλιοτατη που δεν είχα τον χρόνο να ψάχνω για μαλακιες ...
Έχω και κάποια ζωή δεν είμαι 15 χρόνια σε φόρουμ για να έχω την δική σου εμπειρία που για όλα είσαι ενήμερη
Τελικά μαλακια ήταν ....θα αποκτήσει παραπάνω ενδιαφέρων η ζωή μου,ευχαριστώ
Περούκα φοράει όμως...τι ,όχι;
Έχω και κάποια ζωή δεν είμαι 15 χρόνια σε φόρουμ για να έχω την δική σου εμπειρία που για όλα είσαι ενήμερη

Τελικά μαλακια ήταν ....θα αποκτήσει παραπάνω ενδιαφέρων η ζωή μου,ευχαριστώ

Περούκα φοράει όμως...τι ,όχι;
Οταν εχεις πρόεδρο ζιγκολο σε τέτοια καταληγεις.
www.facebook.com
Καλλιέργεια κηπευτικών και λαχανικών | Γαλλία. Η Ευρώπη ξεσικώνετε σε κοινό μέτωπο | Facebook
Γαλλία. Η Ευρώπη ξεσικώνετε σε κοινό μέτωπο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η γρια ή αυτος;Περούκα φοράει όμως...τι ,όχι;
adams33
Διάσημο μέλος
Η τύπισσα...Να ενημερωθώ και σε αυτό αλλιώς πως θα συνεχίσω το γραφείο...Η γρια ή αυτος;
Αυτο ειναι που κολάς;Η τύπισσα...Να ενημερωθώ και σε αυτό
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.343 μηνύματα.
Τι σας νοιάζει ρε παιδιά τι κάνει το ζευγάρι; Μερακλής ο Μακρόν, μερακλού και η Μακρόνενα.
Αντί να ασχοληθείτε που κάνουν τα θελήματα των τραπεζιτών και στέλνουν την Ευρώπη σε Παγκόσμιο με τη Ρωσία, κάθεστε και ασχολείστε με το τι έχει η Μπριζιτ κάτω από τη φούστα.
Μερακλής ξαναλέω, και προβοσκίδα να τρώει απ' την κυρά του. Τι κατιναριά μικροαστικά ρε πούστη μου...
Αντί να ασχοληθείτε που κάνουν τα θελήματα των τραπεζιτών και στέλνουν την Ευρώπη σε Παγκόσμιο με τη Ρωσία, κάθεστε και ασχολείστε με το τι έχει η Μπριζιτ κάτω από τη φούστα.
Μερακλής ξαναλέω, και προβοσκίδα να τρώει απ' την κυρά του. Τι κατιναριά μικροαστικά ρε πούστη μου...
adams33
Διάσημο μέλος
Φυσικά τέτοια σημαντική πληροφορία στη ζωή μου κι να την αφήσω να πάει χαμένη;Αυτο ειναι που κολάς;
Αντε να δουμε που θα κάτσει η μπιλια
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.388 μηνύματα.
Ω ρε φίλε αυτό το θρεντ όσο πάει γίνεται και καλύτερο
Από το ένα πράγμα στο εντελώς πιο άσχετο
Από το ένα πράγμα στο εντελώς πιο άσχετο
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.943 μηνύματα.
Κάτι τέτοια θέματα δεν είναι καθόλου αστεία και απλά λειτουργούν για να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα ουσιώδη. Ασχολούνται όλοι με το αν ο Μακρόν τα έχει με τρανς και όχι με το ότι ο Μακρόν εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια συνεχώς προσπαθεί να ισοπεδώσει το βιοτικό επίπεδο του λαού του και τελευταία το παίζει και νέος Ναπολέων με τη Ρωσσία ξεχνώντας μάλλον την κατάληξη στη Μόσχα και μετά στο Βατερλώ.
Θέματα πρωιναδικου.
Θέματα πρωιναδικου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool