Roulaki
Νεοφερμένο μέλος
Η Roulaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα.

29-01-23

20:22
Καλησπέρα! Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για τα εμπλαστρα αδυνατίσματος. Παρήγγειλα σήμερα. Λέτε να κάνουν δουλειά;
bubblebee
Δραστήριο μέλος
Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 575 μηνύματα.

29-01-23

23:00
δεν εχω ξανακουσει για εμπλαστρα αδυνατισματος.. παντως εγω δεν θα τα εμπιστευομουν -- προσωπικη αποψη, οχι 100% βασισμενη σε ιατρικα στοιχεια -- ισως απλα να κοιταξεις reviews του προϊοντος, να ψαξεις ενα-ενα τα συστατικα του εμπλαστρου κλπ.. αν κατι σου φανει περιεργο, να ρωτησεις και καποιον φαρμακοποιο ή γιατρο.. επισης να ξερεις πως τα εμπλαστρα μερικες φορες φερνουν και δερματικα θεματα οποτε εχετε το κατα νου οτι μπορει το δερμα σου να μην αντιδρασει καλα στην κολλα ή σε καποιο αλλο συστατικο του εμπλαστρου... επισης μερικες φορες τετοια προϊοντα ειναι placebo ξεκαθαρα, οποτε να κοιταξεις προσεκτικα τις δραστικες ουσιες του
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

13-02-23

20:59
Οχι.Καλησπέρα! Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για τα εμπλαστρα αδυνατίσματος. Παρήγγειλα σήμερα. Λέτε να κάνουν δουλειά;
Διαιτα και γυμναστικη.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

14-02-23

05:48
Πακέτο υγιές συκώτι.
www.naturesfinest.gr

Naturesfinest – by Nutrisslim
Nature’s Finest natural products of the highest quality standards. Ecologically certified shop. Free shipping over €30, risk-free shopping. More than 10 years of trust. Natures Finest offers: Weight loss, digestion, detox, collagen, hair, skin, superfoods, vitamins and minerals, sleep...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...