Roulaki Νεοφερμένο μέλος Η Roulaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2023 στις 20:22 Η Roulaki έγραψε: #1 29-01-23 20:22 Καλησπέρα! Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για τα εμπλαστρα αδυνατίσματος. Παρήγγειλα σήμερα. Λέτε να κάνουν δουλειά; bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2023 στις 23:00 Η bubblebee: #2 29-01-23 23:00 δεν εχω ξανακουσει για εμπλαστρα αδυνατισματος.. παντως εγω δεν θα τα εμπιστευομουν -- προσωπικη αποψη, οχι 100% βασισμενη σε ιατρικα στοιχεια -- ισως απλα να κοιταξεις reviews του προϊοντος, να ψαξεις ενα-ενα τα συστατικα του εμπλαστρου κλπ.. αν κατι σου φανει περιεργο, να ρωτησεις και καποιον φαρμακοποιο ή γιατρο.. επισης να ξερεις πως τα εμπλαστρα μερικες φορες φερνουν και δερματικα θεματα οποτε εχετε το κατα νου οτι μπορει το δερμα σου να μην αντιδρασει καλα στην κολλα ή σε καποιο αλλο συστατικο του εμπλαστρου... επισης μερικες φορες τετοια προϊοντα ειναι placebo ξεκαθαρα, οποτε να κοιταξεις προσεκτικα τις δραστικες ουσιες του Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 20:59 Η Nelliel έγραψε: #3 13-02-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Roulaki: Καλησπέρα! Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για τα εμπλαστρα αδυνατίσματος. Παρήγγειλα σήμερα. Λέτε να κάνουν δουλειά; Click για ανάπτυξη... Οχι. Διαιτα και γυμναστικη. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2023 στις 05:48 Ο Μαυρίκιος: #4 14-02-23 05:48 Πακέτο υγιές συκώτι. Naturesfinest – by Nutrisslim Nature’s Finest natural products of the highest quality standards. Ecologically certified shop. Free shipping over €30, risk-free shopping. More than 10 years of trust. Natures Finest offers: Weight loss, digestion, detox, collagen, hair, skin, superfoods, vitamins and minerals, sleep... www.naturesfinest.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εχέμυθη fmarulezkd johnsala Wonderkid User2350 Μαυρίκιος charmander Ωρορα chester20080 Roulaki camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για τα εμπλαστρα αδυνατίσματος. Παρήγγειλα σήμερα. Λέτε να κάνουν δουλειά;
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2023 στις 23:00 Η bubblebee: #2 29-01-23 23:00 δεν εχω ξανακουσει για εμπλαστρα αδυνατισματος.. παντως εγω δεν θα τα εμπιστευομουν -- προσωπικη αποψη, οχι 100% βασισμενη σε ιατρικα στοιχεια -- ισως απλα να κοιταξεις reviews του προϊοντος, να ψαξεις ενα-ενα τα συστατικα του εμπλαστρου κλπ.. αν κατι σου φανει περιεργο, να ρωτησεις και καποιον φαρμακοποιο ή γιατρο.. επισης να ξερεις πως τα εμπλαστρα μερικες φορες φερνουν και δερματικα θεματα οποτε εχετε το κατα νου οτι μπορει το δερμα σου να μην αντιδρασει καλα στην κολλα ή σε καποιο αλλο συστατικο του εμπλαστρου... επισης μερικες φορες τετοια προϊοντα ειναι placebo ξεκαθαρα, οποτε να κοιταξεις προσεκτικα τις δραστικες ουσιες του Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 20:59 Η Nelliel έγραψε: #3 13-02-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Roulaki: Καλησπέρα! Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για τα εμπλαστρα αδυνατίσματος. Παρήγγειλα σήμερα. Λέτε να κάνουν δουλειά; Click για ανάπτυξη... Οχι. Διαιτα και γυμναστικη. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2023 στις 05:48 Ο Μαυρίκιος: #4 14-02-23 05:48 Πακέτο υγιές συκώτι. Naturesfinest – by Nutrisslim Nature’s Finest natural products of the highest quality standards. Ecologically certified shop. Free shipping over €30, risk-free shopping. More than 10 years of trust. Natures Finest offers: Weight loss, digestion, detox, collagen, hair, skin, superfoods, vitamins and minerals, sleep... www.naturesfinest.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εχέμυθη fmarulezkd johnsala Wonderkid User2350 Μαυρίκιος charmander Ωρορα chester20080 Roulaki camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν εχω ξανακουσει για εμπλαστρα αδυνατισματος.. παντως εγω δεν θα τα εμπιστευομουν -- προσωπικη αποψη, οχι 100% βασισμενη σε ιατρικα στοιχεια -- ισως απλα να κοιταξεις reviews του προϊοντος, να ψαξεις ενα-ενα τα συστατικα του εμπλαστρου κλπ.. αν κατι σου φανει περιεργο, να ρωτησεις και καποιον φαρμακοποιο ή γιατρο.. επισης να ξερεις πως τα εμπλαστρα μερικες φορες φερνουν και δερματικα θεματα οποτε εχετε το κατα νου οτι μπορει το δερμα σου να μην αντιδρασει καλα στην κολλα ή σε καποιο αλλο συστατικο του εμπλαστρου... επισης μερικες φορες τετοια προϊοντα ειναι placebo ξεκαθαρα, οποτε να κοιταξεις προσεκτικα τις δραστικες ουσιες του
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 20:59 Η Nelliel έγραψε: #3 13-02-23 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Roulaki: Καλησπέρα! Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για τα εμπλαστρα αδυνατίσματος. Παρήγγειλα σήμερα. Λέτε να κάνουν δουλειά; Click για ανάπτυξη... Οχι. Διαιτα και γυμναστικη. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2023 στις 05:48 Ο Μαυρίκιος: #4 14-02-23 05:48 Πακέτο υγιές συκώτι. Naturesfinest – by Nutrisslim Nature’s Finest natural products of the highest quality standards. Ecologically certified shop. Free shipping over €30, risk-free shopping. More than 10 years of trust. Natures Finest offers: Weight loss, digestion, detox, collagen, hair, skin, superfoods, vitamins and minerals, sleep... www.naturesfinest.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Roulaki: Καλησπέρα! Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για τα εμπλαστρα αδυνατίσματος. Παρήγγειλα σήμερα. Λέτε να κάνουν δουλειά; Click για ανάπτυξη... Οχι. Διαιτα και γυμναστικη.
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2023 στις 05:48 Ο Μαυρίκιος: #4 14-02-23 05:48 Πακέτο υγιές συκώτι. Naturesfinest – by Nutrisslim Nature’s Finest natural products of the highest quality standards. Ecologically certified shop. Free shipping over €30, risk-free shopping. More than 10 years of trust. Natures Finest offers: Weight loss, digestion, detox, collagen, hair, skin, superfoods, vitamins and minerals, sleep... www.naturesfinest.gr
Πακέτο υγιές συκώτι. Naturesfinest – by Nutrisslim Nature’s Finest natural products of the highest quality standards. Ecologically certified shop. Free shipping over €30, risk-free shopping. More than 10 years of trust. Natures Finest offers: Weight loss, digestion, detox, collagen, hair, skin, superfoods, vitamins and minerals, sleep... www.naturesfinest.gr