Άγγελος
Επιφανές μέλος

ναι..εγω...Συχνά-πυκνά βλέπω στο σούπερ-μάρκετ οικογενειάρχες με στοίβες τις εξάδες εμφιαλωμένου νερού σαν να χρησιμοποιούν μόνον αυτό στο σπίτι και όχι το νερό της βρύσης. Ισχύει κάτι τέτοιο; Γνωρίζετε δηλαδή οικογένειες που πίνουν μόνο εμφιαλωμένο και έχουν καταργήσει ολοσχερώς αυτό της βρύσης;
εδω εξω απο την Πατρα βαζουν κατι χλωριο ή αλλο χημικο που μυριζει στο νερο..οποτε πινουμε απο τα μπουκαλια..αλλα ειναι τοσο φθηνή ή εξαδα,,.που αξιζει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Μια που μιλάμε για εμφιαλωμένο νερό, έχω την εξής απορία: Συχνά-πυκνά βλέπω στο σούπερ-μάρκετ οικογενειάρχες με στοίβες τις εξάδες εμφιαλωμένου νερού σαν να χρησιμοποιούν μόνον αυτό στο σπίτι και όχι το νερό της βρύσης. Ισχύει κάτι τέτοιο; Γνωρίζετε δηλαδή οικογένειες που πίνουν μόνο εμφιαλωμένο και έχουν καταργήσει ολοσχερώς αυτό της βρύσης;![]()
Το έχω δει κι εγώ, ξέρω για ανθρώπους που δεν πίνουν νερό από τη βρύση στο γραφείο τους και κουβαλάνε πύργους τα μπουκαλάκια, όπως και οικογένειες που στα εξοχικά τους επειδή το νερό του τοπικού δικτύου δεν είναι καλής ποιότητας χρησιμοποιούν γεώτρηση για τον κήπο και το πλύσιμο και πίνουν μόνο εμφιαλωμένο.
Αν κάποιος μπορεί να το αντιμετωπίσει οικονομικά και έχει δει π.χ. τους λεκέδες που αφήνει στον καφέ φίλτρου το νερό όταν έχει πολλά άλατα, μπορεί και να το κάνει...
Εγώ πάλι τους έχω δει,

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από εμφιαλωμένα όλα ίδια μου φαίνονται σε γεύση.

Επίσης τώρα με τις ζέστες που έχουν στοιβαγμένα τα μπουκάλια εκτεθιμένα έξω από ψυγεία, πόσο επιβλαβές είναι αυτό;
Isiliel
Επιφανές μέλος

Ένα φίλτρο είναι καλή και οικονομική λύση.
Υπάρχουν νομίζω και άτομα που πίνουν εμφιαλωμένο για συγκεκριμένες δίαιτες.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

εχω και φιλτρο ανθρακα 150 ευρω,αλα παλι δεν βγαζει τελειως τα σωματιδια κλπ..κοινως δεν εχει την ιδια ποιοτητα με το εμφιαλωμενο..Εγώ πάλι τους έχω δει, αλλά θεωρώ καλύτερη λύση την εγκατάσταση φίλτρου τουλάχιστον στη βρύση της κουζίνας για να καθαρίζει όσο είναι δυνατόν το νερό που πίνει η οικογένεια.
παντως εννοειται οτι δεν παιρνεις τα ακριβα εμφιαλωμενα φιρμας ,γιατι τοτε ξεπαραδιαζεσαι..
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Δεν σε ανησυχεί αυτό που έγραψε παραπάνω ο Μπίλ;εχω και φιλτρο ανθρακα 150 ευρω,αλα παλι δεν βγαζει τελειως τα σωματιδια κλπ..κοινως δεν εχει την ιδια ποιοτητα με το εμφιαλωμενο..
παντως εννοειται οτι δεν παιρνεις τα ακριβα εμφιαλωμενα φιρμας ,γιατι τοτε ξεπαραδιαζεσαι..

Επίσης τώρα με τις ζέστες που έχουν στοιβαγμένα τα μπουκάλια εκτεθιμένα έξω από ψυγεία, πόσο επιβλαβές είναι αυτό;
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και τα πινουμε και γρηγορα..
τοσα χρονια πνω εμφιαλωμενο και ξερω..αυτα που παιρνω ειναι ολα απο τα Ιωαννινα..
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος

haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

πίνουμε ζαγόρι, αλλά το αύρα είναι καλύτερο.
JennyV
Δραστήριο μέλος

εδω στο Ηρακλειο δεν πινει κανεις νερο απο τη βρυση γιατι εχει αθλια γευση και μυριζει παρα πολυ ασχημα ετσι ολοι περνουμε εμφιαλωμενο (σχεδον ολοι δηλαδη γιατι υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα). οι 9 στους 10 οπως κι εγω προτειμουν το νερο ρούβα που αντλειται απο τις πηγες του δασους Ρούβα στη Γεργερη Ηρακλειου.
συμφωνώ αν και εμείς πέρνουμε σελιναρι...
βασικ'α εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά στα εμφιαλωμένα

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά, οκ υπάρχουν περιοχές που έχουν σοβαρό πρόβλημα με το νερό τους...είτε αυτό λέγεται σάπιοι σωλήνες, ή οτιδήποτε άλλο...και η ασφαλέστερη λύση είναι το εμφιαλωμένο φυσικά.
Στις διακοπές μου φέτος, στο νησί μας απαγόρευαν να πιούμε από βρύση και αναγκαστικά είχαμε τα εμφιαλωμένα.
Και θα συμφωνήσω αρκετά με το θέμα της ρύπανσης που ειπώθηκε παραπάνω.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δε βρίσκω κάποια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στο εμφιαλωμένο και της βρύσης, εκτός της τιμής τους. Ωστόσο, στο χωριό μου, το νερό είναι εντελώς διαφορετικο από το νερό της βρύσης του σπιτιού μου, συνεπώς και του εμφιαλωμένου. Μου φαίνεται αρκετά "ξινό" το νερό του συγκεκριμένου χωριού και δεν ξέρω γιατί!

Αυτά για μένα! Προτιμώ με χίλια το νερό της βρύσης (με ενσωματωμένο φίλτρο φυσικά

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

αα και γω παντα εμφιαλωμενο πινω και επινα... και απο θεμα φιλτραρισματως σιγουρα ειναι το καλυτερο...
Το νερό της ΕΥΔΑΠ είναι πολυ καλο και υπόκειται σε ελέγχους και κανονισμούς που το εμφιαλομενο νερό δεν έχει λόγο νομοθεσίας. Σε πάω στοίχημα ότι δεν μπορείς να καταλάβεις διάφορα ανάμεσα σε νερό βρυσης και εμφιαλομενο...
Άγγελος
Επιφανές μέλος

γιαυτο και πινουμε εμφιαλωμενο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.