iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

09-07-06

21:36
Θα ηθελα να ρωτησω αν οι εναλλακτικες τηλεφωνιας εταιριες επιρρέαζουν την ποιότητα ήχου της κλήσης.
Προσωπικα βλεπω συχνα διαφορες (χρησιμοποιω 3 εταιριες μαζι με τον οτε) και βλεπω εντονη διαφορα ... και θελω να δω αν ειναι τυχαιο!
Προσωπικα βλεπω συχνα διαφορες (χρησιμοποιω 3 εταιριες μαζι με τον οτε) και βλεπω εντονη διαφορα ... και θελω να δω αν ειναι τυχαιο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα.

10-07-06

09:40
Εγω μεχρι τωρα εχω αλλαξει 2 εταιριες και δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα.
Δεν υπηρξε διαφορα απο θεμα ηχου.
Δεν υπηρξε διαφορα απο θεμα ηχου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.044 μηνύματα.

13-07-06

05:03
Mόνο τυχαίο δεν είναι. Έχουν μάθει και κάνουν κλήσεις μέσω νετ, για χαμηλό κόστος... 

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

13-07-06

15:49
αουτς... ρεμπεσκε ξερουμε ποιες εταιριες ειναι αυτες;
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα.

13-07-06

15:56
Χρησιμοποιουσα αλλη εταιρια για υπεραστικα και κινητα, αλλα τον τελευταιο καιρο η ποιοτητα ηταν απαραδεκτη, συν οτι τις μισες φορες απ'αυτες που καλουσα δεν εδινε σημα (εχμ, δεν ακουγοταν τουτ τουτ δηλαδη :p) η ακουγοταν σαν να ναι κατειλλημενο και δεν εκανε την κληση.
drteddy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο drteddy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 129 μηνύματα.

17-08-06

17:12
H Telepassport νομίζω ότι μερικές φορές -μάλλον ώρες αιχμής- έχει μεγάλο πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη ιδίως στο πατρικό μου σπίτι. Στο δικό μου σπίτι, στην περιοχή της Έδεσσας, δεν έχω προβλήματα ήχου ή σύνδεσης.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...